Kiemelt hírek

 • Piros papír .jpg-ben: Már Facebookon is keresett a rendőr
  Az elmúlt két hetet egy pozitív PCR-teszteredmény miatt karanténban töltöttem. Talán többeteknek hasznos lehet, ha leírom a saját tapasztalataimat. Nem azért, hogy az illetékeseket savazzam, hanem hogy ha hasonló helyzetbe kerülnétek, néhány ilyen írást elolvasva talán kicsit többet tudhattok arról, hogy mire számíthattok.
 • A momentumos liboldó újabb magyarellenes uszítása
  Pénteken jelent meg egy videó, amiben a Momentum elnöke egy román párt mellett kampányolt a vasárnapi önkormányzati választás előtt.
 • Svédország a megszűnés küszöbére érkezett
  Az országban lévő erőszakos cselekmények trendje egyre veszélyesebb – ezt a felhívást tette közzé a svéd rendőrség még augusztus 29-én. A rendőrség megállapította, hogy korábban nem látott szintre nőtt a bűnbandák tevékenysége, és ezek révén több embert meggyilkoltak, és megsebesítettek. Az elmúlt hetekben Stockholmban két embert meggyilkoltak.
 • Bevadult a genderlobbi: „Óvatosan náciribanc, mert be lesz törve a pofád!”
  Az LMBTQ-mesekönyvek ellen petíciót indító Schittl-Zaymus Esztert és kolléganőjét támadják.
 • A kép illusztráció
  Georg Spöttle az új migrációs csomagról
  Ursula von der Leyen bejelentette az új "migrációs csomagot". Ha jobban belemegyünk a textúrába, annyira azért nem új és nem tartalmaz forradalmian új megoldásokat, mint például az uniós határok teljes védelme/lezárása az illegális bevándorlók elől. Megint közös/szolidáris megoldást emlegetett, egyedi, nemzeti lépések helyett (ergo a jó 5 éves sláger, amit már a Retro rádió is játszik).
 • Hogy is hangzott az ígéret? Ki beszél ma a Vaskeféről meg a gellérthegyi Sörnyitóról?
  A Citadella és az ott álló Sörnyitó (Szabadság-szobor) ellenségeink szándékosan ellenünk irányuló jelképe. Utoljára Makovecz Imre emelt szót ellene – azt mondta: el kellene távolítani a Gellért-hegy tetejéről.