Kiemelt hírek

 • Big Data, járvány és terrorizmus
  Felléphetünk-e a kínai totális ellenőrzés, a mesterséges intelligencia mélységesen antihumánus működése ellen úgy, hogy közben Európában és Amerikában kiszűrjük és ártalmatlanná tesszük a potenciális terroristákat, anélkül, hogy Mohamed követőit „kollektív megtorlás” sújtaná? Azonosíthatja-e a Big Data azokat, akik az iszlám nevében hadat üzennek kultúránknak, mindenekelőtt a vallásainknak és a civilizációnknak?
 • Toroczkai László: A rendszer nagy trükkje (videó)
  A rendszer lezárja a világot, mert aggódik az emberek egészségéért, de valójában a rendszer minden nap mérgezi az embereket, s gyengíti azt az immunrendszert, amelynek most a koronavírust kell legyőznie. Kinek lesz jó az a gazdasági válság, amely most következik?
 • A jó és a rossz
  A ma liberalizmusnak nevezett valami azt találta ki, hogy világ erkölcsi megújításának jelszavával számolja fel a Nyugat keresztyén múltját. Ez a forradalmi hevület mára már odáig jutott, hogy a fehér keresztyén ember a bűnös ember szinonimája.
 • Dr. Gődény bekaphatta a vírust
  Az a hír terjed zárt csoportokban, hogy dr Gődény is elkapta a koronavírust, ugyan egyelőre ő ezt tagadja. Hétfőn egy meg nem nevezett orvos ismerőse fogja tesztelni, bár a járványtagadó azzal állt elő, hogy akkor csinál pozitív eredményt, amikor akar.
 • Segíteni – Nem csak ünnepekkor. Elkészült az új adománygyűjtő raktár Alsóörsön
  A koronavírus-járvány miatt elmaradt az ünnepélyes raktárátadás, de elkészült és megkezdte működését a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) égisze alatt a dunántúli régiót ellátó alsóörsi koordinációs központ. A protokolláris jelenetek hiányától függetlenül teljes gőzzel belevetette magát az adománygyűjtésbe és -osztásba a szeretetszolgálat alsóörsi csapata.
 • Köves Slomó: Magyarország a legbiztonságosabb hely most a zsidóknak Európában
  „Magyarország valószínűleg a zsidók számára legbiztonságosabb hely jelenleg Európában” – mondta Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) főrabbija a Magyarország Barátai Alapítvány által szervezett nemzetközi „Hungary at First »Site« (Magyarország első „helyen”) Konferencián”, melyet a pandémia miatt online rendeztek meg – írja a Mandiner.