Kiemelt hírek

 • A rettegett zsidó terrorlegény szeretője
  Perének 70. évfordulóján Péter Gábor (Eisenberger Benjámin), az Andrássy út 60. rettegett ÁVH-s fővezére magánéletéről osztott meg korábban szigorúan titkosnak ítélt információkat az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára. A rettegett zsidó hóhér, kínzólegény és tömeggyikos Péter Gábor szabóinasból lett a kommunista párt terrorszervezetének 8 évig (1945-1953 között) teljhatalmú ura. Majd elvtársai szovjet nyomásra félreállították a fősodorból a párt öklét.
 • Versben a hazaszeretet – Kárpát-medencei ifjúsági online szavalóverseny
  A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány sokszínű tevékenysége keretében az egész Kárpát-medencére kiterjedő szavalóversenyt hirdet a hazaszeretet témakörében, amely a virtuális térben valósul meg.
 • Magyarok elleni jogsértések Kárpátalján
  Sajnos ki kell mondani: egyfajta nyelvi genocídium, lakosságcsere és etnikai tisztogatás zajlik, amelyek jelenségek közel állnak a nemzetközi jog által kiemelten tiltott népirtáshoz vagy annak kísérletéhez – fogalmaz a jelentés.
 • Becsület Napja: Lesz megemlékezés
  A közterületi megemlékezést idén is futószalagon tiltotta be a rendőrség, de ennek ellenére legális keretek közt meg fogják tartani a Becsület Napját – tájékoztatta a Hunhír.infót a Légió Hungária.
 • A román miniszterelnök aknamunkája Magyarország ellen
  Közönséges hősködés számba megy, amikor a román miniszterelnök kijelenti, hogy ő 1918. október 18-án beszédet mondott a magyar parlamentben, a mely a magyar zsarnokságnak megadta a kegyelemdöfést és Erdélynek Romániával egyesülését jelentette be.
 • A magyargyűlölő ukrán polgármester: “Három nap alatt kisöprünk titeket, szemetek” – Az államtitkár reagált
  Miután Dnyipro polgármestere, Borisz Filatov nyomdafestéket nem tűrő módon, trágár kifejezéssel szidta Orbán Viktor miniszterelnököt, Magyarországot pedig azzal fenyegette meg, hogy három nap alatt elfoglalná az ukrán hadsereg, amennyiben hazánk nem lenne a NATO-tagja, reagált az ukrán politikus szavaira Nagy János államtitkár. A Miniszterelnöki Iroda vezetője visszautasította az ukrán politikus vádjait, majd emlékeztette a történelmi tényekre Dnyipro vezetőjét.