Kiemelt hírek

 • Magyarország totális vörös megszállására emlékezünk
  1945. április 4-én a Magyarországot megszálló vörös hordák egy kis Vas megyei falunál, Nemesmedvesnél átlépték a határt, és benyomultak az osztrák területekre. A XX. század Magyarországának második nagy tragédiája ebben az akcióban öltött testet, hiszen a trianoni területrablás után most az évtizedekig tartó szovjet megszállás előkészítésének utolsó aktusa zajlott le.
 • Búcsú Chrudinák Alajostól
  Hű voltál, rendíthetetlen. Jó volt sokat beszélgetni Veled, sok mindent tanultam tőled! Köszönöm Ali! Albumomból néhány képpel emlékezem most rád , a jellegzetes mozdulataidra, a közös álmodozásokra, a Téged figyelő hallgatóságra.
 • A székely nép tisztelgése – Megcsókolta a halott Tamási Áron kezét
  Áron napja alkalmából különös megemlékezést hallgathatnak meg Tamási Áron író haláláról: egy rövidke részletet az Újszínházi beszélgetések-sorozat ide vonatkozó előadásából.
 • A koronavírus haszonélvezői
  Toroczkai László, a Mi Hazánk elnökének videója a koronavírus haszonélvezőiről.
 • Koronavírus: Telefonálhassanak ingyen a nyugdíjasok
  Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese arra kérte a miniszterelnököt, hogy a telefonálást tegyék ingyenessé a nyugdíjasoknak a veszélyhelyzet idején, hogy elmagányosodásukat legalább mérsékeljük, segítve ezzel is, hogy valóban otthon tudjanak maradni.
 • Gondolatok a koronavírus tragédiájáról
  Pár hete még el sem tudtuk képzelni, hogy Európába, hazánkba is elérkezhet az eddig ismeretlen, főként az idősebb generációra, vagy a legyengült immunrendszerű, esetleg valamely alapbetegségben szenvedő embertársainkra halálos veszélyt hordozó vírus. Az európai gócpontokból rendkívüli gyorsasággal továbbterjedő betegség sajnos hazánkban is megjelent, a többi európai országhoz hasonlóan az egészségügy dolgozói, az orvosok hősies küzdelmet vívnak ellene.