Kiemelt hírek

 • Soros a világ első számú oligarchája
  Orbán Viktor miniszterelnök a világ első számú oligarchájának nevezte péntek reggeli rádióinterjújában Soros Györgyöt, aki "maffiaszerű hálózaton keresztül irányítja a politikai tevékenységét és gyakorol befolyást az európai politikára".
 • Igazságot Magyarországnak! A trianoni békediktátum hatályon kívül helyezését kezdeményezik Toroczkaiék
  A trianoni békediktátum 100. évfordulója alkalmából a gyalázat hatályon kívül helyezését kezdeményezi. Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke a párt hétpontos akciótervének bemutatásakor nem csupán erkölcsi jóvátételről beszél, hosszú távon elképzelhetőnek tartja a törvény felülbírálatát is.
 • A Követendő követése
  Azok ott álltak ketten, Ő pedig egyedül volt. S bár a tömeg számottevően növekedett és sokan látták, amint elindult egyedül, mégsem rohantak utána, nem emelték a magasba, nem volt üdvrivalgás vagy celebimádás, mindössze az a 2 ember követte. Pedig a tömegből valamennyien tudták, hogy Ő Kicsoda.
 • A felvidéki holokauszt – A csecsemőket is irtották Pozsonyligetfalun
  1945. május 5-én a szlovák katonaság fésülte át Pozsonyt, rátörtek az ott élő magyarok lakásaira. A családok fél órát kaptak a csomagolásra. Máig tisztázatlan körülmények között több száz embert lelőttek a foglyok közül.
 • Harminc éve vették be a Stasit
  Harminc éve foglalták el civilek Berlinben az egykori Német Demokratikus Köztársaság (NDK) állambiztonsági minisztériumának (Stasi) székházát, az iratok megsemmisítésének véget vető akcióról Frank-Walter Steinmeier szövetségi elnök részvételével emlékeztek meg szerdán.
 • Putyin kemény – Lemondott az orosz kormány
  Lemondott az orosz kormány, élén Dimitrij Medvegyevvel, egy órával azután, hogy Vlagyimir Putyin államfői beszédet intézett a törvényhozáshoz. Putyin köszönetet mondott a távozó kabinet tagjainak a közös munkáért, noha, mint mondta, “nem minden sikerült”.