Kiemelt hírek

 • Biszex szerelmekkel fertőzi a gyerekek fejét a Disney
  Nem bízzák a véletlenre, hogy a kisgyerekek időben találkozzanak az abnormalitással és idomuljanak az új idők szeléhez. Időben kezdik a nevelést, rajzfilmeken keresztül. Míg a klasszikus történetek lényege az ilyen avítt tulajdonságok tudatba ültetése, mint becsületesség, bátorság, önzetlenség, tisztaság, ma már ezek háttérbe szorulnak, sokkal fontosabb a másság erőltetése, az érdeklődés felkeltése az azonos neműek felé.
 • Mi lesz veled, Mazsihisz? Folytatódik a magyarországi zsidó belháború
  A Mazsihisz világi vezetése saját rabbitestületével kezdett háborúzni, miután a grémium minden kapcsolatot megszakított Fináli Gáborral, az Izrael-ellenes megnyilatkozásairól elhíresült Hunyadi-téri rabbival.
 • Soros szerint túltolták a PC-t
  A 90 esztendős milliárdos a vírus okozta válság mellett beszél még az EU és az USA jövőjéről, a BLM-mozgalomról és a túlzásba vitt politikai korrektségről is a Népszavának adott interjúban. Soros György szerint válság van, amely élete során a legsúlyosabb krízisnek tekinthető a II. világháború óta.
 • Világosnál Görgey Arthúr letette a fegyvert
  Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc a világosi fegyverletétellel ért véget. Erős százötven éve, 1849. augusztus 13-án a teljhatalommal felruházott Görgey Arthúr a törzskarával a Bohus-kastélyban írta alá a feltétel nélküli megadásról szóló egyezményt Rüdiger vezérkari főnökével és Frolovval
 • Ádám mester, a büszke skót
  Ádám mester e napon semmiképp nem maradhat ki a krónikából: a büszke skót, Clark Ádámnak ma van a születésnapja.
 • Boldog #Pride2020-at?
  Józsefváros mindig furcsa szerzet volt. Keresi helyét a belvárosnak mondott gettóban, és most talált is egy újabb kapaszkodót, amivel felhívhatja a momentumos értékekre a figyelmet. A balliberális önkormányzat szivárványos molinóval köszönti a Budapest Pride-ot.