Kiemelt hírek

 • Mr. Barack Obama, ki Maga?
  Vagyis, kinek képzeli magát, hogy nincs jobb dolga, mint ráérő idejében felelőtlenül, alaptalanul és meggondolatlanul sértegetni Magyarország választott miniszterelnökét, áttételesen a magyar népet, nemzetet?
 • Itt az idő feloldani a kijárási tilalmat! Online aláírásgyűjtésbe kezd a lezárások ellen a Mi Hazánk
  A Mi Hazánk Mozgalom síkra száll a lezárások oldásáért, és hogy ennek nyomatékot adjunk, online aláírásgyűjtésbe kezd különösen a vendéglátóhelyek, a sportcsarnokok-edzőtermek, az uszodák, a színházak és más szórakozóhelyek újranyitásáért.
 • Anya és apa helyett egyes és kettes szülő
  Visszakerül az olasz személyi igazolványokba az egyes és kettes szülő megnevezés, amelyet a volt belügyminiszter Matteo Salvini törölt el 2019-ben – közölte az olasz sajtó csütörtökön.
 • Nem a szivárványcsaládokra. A normalitás mellett döntöttek a csehek
  Elutasította a cseh alkotmánybíróság a prágai kerületi bíróság törvénymódosítási javaslatát, amely lehetővé tette volna külföldön házasságot kötött azonos nemű párok számára cseh gyerekek örökbefogadását.
 • A szivárványos Mária újra borzolja a kedélyeket
  Lassan két éve gyalázták meg a lengyel katolicizmus és függfetlenség legismertebb szimbólumát, a Fekete Madonnát vallást és nemzeti érzelmet tiszteletben nem tartó mások. Most bíróság előtt áll három gyanúsított.
 • Bekerült a fősodrásba a magyarellenesség
  A magyarellenesség változatlan Romániában, ugyanúgy jelen van, mint az elmúlt években. Ennek megfelelően egyre szerteágazóbb a jogvédelmi szolgálat tevékenysége, és ami kimondottan aggasztó, hogy a korábbi évekkel ellentétben a magyarellenesség bekerült a fősodrásba