HunHír.info

2019. Áldás hava 19. nap, Kamorka napja.

Virágok, gyümölcsfaágak, Magyarok Szövetsége (+videó és plakát)

2009. március 20. 08:12
HunHír.Hu

hosok_tere.jpgA tavaszi napéjegyenlőség napja március 21. Ettől a pillanattól kezdve a téli sötétben megfogant fény végérvényesen győz és átveszi az uralmat. A Magyarok Szövetsége március 21-én, délelőtt tíz órától tartja Zászlóbontó nagygyűlését a Hősök terén.

Magyar Menedék - Raffay

"Fordulat tehát ez a nap. Ahogy a természet minden évben megismétli örök és kedves igazságait, virágba borítja a fákat, kihajtja a rügyeket, és kisarjad a fű, ugyanúgy eljön a pillanat egy nemzet életében is, amikor végre minden jóra fordul. Ránk, magyarokra különösen igaz ez. Magunkban belül ismerjük, értjük a teremtett világ rendjét, tudjuk, hogyan kell vele összhangban élni, cselekedni. Tudjuk, hogy a tél után mindig a tavasz jön és meg is szoktuk ünnepelni.Mert van most mit ünnepelni. Elindult végre az a nemzeti összefogás, ami minden bajunkra orvosság, minden bánatunkra vigasz, minden kesergésünkre jókedvű, erős ellenszer lehet. Amikor összefogunk, a magyarság mindennél erősebb! Ezt az erőt fogjuk ünnepelni március 21-én, a Hősök terén. Minden tettünkben a természettel összhangban. Ezért visszük magunkkal a hosszú napsütést hozó virágzó, rügyező ágakat, vagy az egyszerű virágot. Hogy jó hosszú lehessen az elkövetkező napsütéses korszak! Hogy egyre szélesebb lehessen az összefogás, egyre hosszabbak a nappalok!" - írja Őrfy József a Magyarok Szövetsége nevében.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Fallaci - Wéber KrisztinaA Fallaci
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat