HunHír.info

2019. Áldás hava 19. nap, Kamorka napja.

Vona tiszta vizet önt a pohárba a Dósa-ügyben

2008. szeptember 21. 14:21
HunHír.Hu-információ

magygard.jpgA sajtóban szállingózó információk tisztázása végett a Magyar Gárda Egyesület szükségesnek tartja, hogy Dósa István főkapitány lemondásának hírét megerősítse. Dósa István az eltelt egy évben a rá nehezedő felelősség súlya alatt megroppant. A főkapitány 12 hónapos megbízatásának lejártához érve a Gárda irányítására, egységben tartására, valamint a megalapításkor lefektetett eszmei iránymutatás követésére alkalmatlanná vált.

Menedék - Atilla

Szeptember 14-én a Magyar Gárda megyei kapitányai rendkívüli értekezletet tartottak, amelyen részt vettek az Egyesület alapító tagjai, valamint vendégként Für Lajos miniszter úr is. Az ülésen Dósa István bejelentette lemondását. A lemondott főkapitány a Gárda jövőjét – az Egyesület, a Mozgalmat körülvevő szellemi holdudvar, valamint a megyei kapitányok többségének véleményével szemben – egy számunkra mind a mai napig ismeretlen, „új irányban" képzelte el. A döntésre jogosult megyei kapitányok 13-6 arányban a Gárda eddigi, a társadalom számára hiteles vonalvezetése mellett tettek hitet.

A Magyar Gárda Egyesület szerint a Magyar Gárda Mozgalom nem lehet senki magánhadserege. Reményeink szerint a Magyar Gárda néhány napon belül megtalálja új országos vezetését, amely a szervezet egységét a jövőben biztosítani tudja.

Most, amikor a nemzeti oldal végre magára talált, folyamatos erősödésünk nyilvánvalóan irritálja a jelenlegi hatalmat, amely nem riad vissza a titkosszolgálati zavarkeltéstől és szalámizástól sem. Aki ebben a történelmi helyzetben enged a megosztó szándékoknak, a nemzetáruló kormány és a mögöttük álló háttérhatalom érdekeit szolgálja. Elítélünk ezért minden olyan nyilvános vagy éppen rejtekből támadó kezdeményezést, amely az eddig testvéri szövetségben működő Magyar Gárda Egyesületet, a Magyar Gárda Mozgalmat és a Jobbikot egymással szembefordítani igyekszik. A fenti szervezetek csak egymás függetlenségének tiszteletben tartásával, de egy családként, egy úton és egy irányban érhetnek el sikert.

A Magyar Gárda Egyesület nevében:

Vona Gábor
elnök

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL
Könyv - Bolti ár: 15 960 Ft
Internetes ár: 9 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
Nagy magyar tájszótár - Kiss GáborNagy magyar tájszótár
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 691 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Mesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak - Dr. Mátyás SzabolcsMesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat