Kiemelt hírek

 • Légiósoknál razziázott a rendőrség
  A Légió Hungária több vezetőségi tagjánál tartott házkutatást a rendőrség november 13-án, a hajnali órákban. Az összehangolt akció után gyanúsítottként hallgatták ki a légiósokat. A hatóságok szerint a kihallgatottaknak közük lehet az október 23-ai, Auróra Klubnál történt zászlóégetéshez és graffitizéshez, mely cselekményeket csoportosan elkövetett garázdaságként minősítettek.
 • Várhelyi: Nincs magyar és európai – közös érdek van
  Nem kell választani a nemzeti és az európai uniós érdekek között, a közös jóért kell dolgozni, miután a végső cél egy erős és sikeres közösség megteremtése - jelentette ki csütörtöki európai parlamenti meghallgatásán az uniós biztosnak jelölt Várhelyi Olivér.
 • A félelem
  Amikor kisgyerek voltam, nagyon féltem a sötétben. Először a „Bubustól” aki elvisz, ha rossz leszek. Ahogy azonban telnek az évek, megint félek. Már messze nem a Bubustól, a Gólyabácsitól, vagy magától a sötétségtől.
 • Hadházyékra már ki kellett találni valamit
  Kitiltás és akár egyéves fizetésmegvonás járhat a renitens parlamenti képviselőknek – írta az Index cikkére hivatkozva a Mandiner, Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselő Facebook-posztja alapján. Szabó azt […]
 • Terrorista a bíróság előtt
  Haszan F. ellen terrorizmus és emberiesség elleni bűncselekmények miatt indult büntetőper.
 • A kassai vértanúk emlékére mutat be misét Erdő
  A négyszáz éve mártírhalált halt kassai vértanúkra emlékezik a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) és az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye a magyar szentek és boldogok emléknapján. Tiszteletükre Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek mutat be szentmisét szerda este hat órakor Budapesten, a Magyar Szentek templomában.