Kiemelt hírek

 • Holobiznisz: Zsidó támad zsidót
  Megdöbbentő bejegyzést tett közzé nyilvános Facebook-profiljával Fináli Gábor mazsihiszes rabbi - figyelt fel rá a Neokohn.
 • A lengyel elnök alkotmányban rögzíti az egynemű párok örökbefogadásának tilalmát
  Andrzej Duda előterjeszti azt az alkotmánymódosító javaslatot, amely megtiltja az örökbefogadást az azonos nemű párok esetében. Lépése nem független attól, hogy jövő vasárnap tartják az elnökválasztást második fordulóját, ahol a varsói polgármesterrel ketten maradtak versenyben.
 • “Addig el nem mennek, még agyon nem verik a két magyart” – Magyarirtás Kisnyégerfalván (16. rész)
  Volt, aki elment megkeresni, amit elloptak tőle, megpróbált legalább annyit visszaszerezni, amivel pár hétig túlélhet. Olyan is volt, aki megtalált egyet s mást, nehezen visszakapott néhány holmit, de olyanok is voltak, akik merészségükért majdnem az életükkel fizettek.
 • Putyin reakciója az amcsik szivárványos zászlajára
  Oroszország több mint 200 ponton módosított alkotmányába bekerült, hogy a házasság kizárólag egy férfi és egy nő köteléke, így az egyenlő házasság intézményét ezentúl tiltott.
 • Kárpátia 2020
  Trianon 100. évfordulója önmagában is elég szomorú alkalom. Nem gondoltam volna, hogy nemzetünk sorsa miatt érzett szomorúságom még egy megrázó zenei élménnyel fokozható. Az szinte biztosra vehető volt, hogy a hazai nemzeti rock élő legendája nem hagyja szó nélkül a gyászos évfordulót.
 • Raffay Ernő ügynök? Nem!
  Aki 1989-ben abban reménykedett, hogy most már aztán tényleg itt a baloldali történetírás alkonya, bizony nagyot tévedett. Megerősödött. Bizonysága ennek, ahogyan Raffay Ernővel elbánnak régi-új képviselői.