Kiemelt hírek

 • Gyurcsány unalmasan vlogol
  A Vlogger Ferit beharangozó, legelső, felvezető videóban már szinte minden benne van, ami az azóta kiposztolt 9 továbbit jellemzi: hangsúlyozottan boomer kinézet és ruha, gördeszkás bácsis kikacsintások nélkül, búbánatos, szomorú, belassult, levert hangulat, közbekevert videós mémek, az eddig meglévő poénfaktor teljes hiánya.
 • Állami imámképzés indul Németországban
  Megkezdődik a muszlim hitszónok (imám) képzése a német állami felsőoktatásban, az első kísérleti projekt csütörtökön indul az osnabrücki egyetemen – írta az Osnabrücker Neue Zeitung (NOZ) című német lap.
 • Bensőséges melegvideó ríkat meg karácsony előtt
  Ha esetleg valaki arra számított, hogy a karácsonyt megkímélik az egyneműek szerelmének propagálásától, csalódnia kell. Máris itt az első.
 • Lechner Ödön emlékezete
  Lechner Ödön (1845-1914) építész, a magyar stílusú szecesszió úttörője. A szecesszió építészetének világhírű, iskolateremtő mestere és a magyar szecessziós építészet megteremtője polgári családban, Lechner János és Schuhmayer Teréz gyermekeként született. Bátyja, Lechner Gyula és fia, ifj. Lechner Ödön (Lechner János Ödön) festőművészek.
 • Toroczkai: Itt a lehetőség, hogy újra belerúgjanak a magyarságba
  A Puskás Aréna megnyitójáról szívatós cikket író, ironizáló újságíró véleménynyilvánításán felbuzdulva óriási méreteket ölt a magyarság elleni gyűlöletkeltés. Erről beszélt ma Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke, miután pártja feljelentést tett a rendőrségen.
 • Csaba testvér Makovecz-díjat kapott
  Második alkalommal adta át november 20-án a Makovecz Imre Alapítvány, a Magyar Művészeti Akadémia és a Kós Károly Egyesülés a Makovecz Imre-díjat a Budai Vigadóban. Makovecz Imre születésnapján Böjte Csaba ferences szerzetest tüntették ki.