Kiemelt hírek

 • Jakab Péter: Ideológiától függetlenül minden embert meg akarunk szólítani
  Jakab Péter frakcióvezetőt választották a párt elnökévé a Jobbik szombati budapesti tisztújító kongresszusán. Mondjuk más jelölt nem is volt.
 • Trianon 100: Szabadegyetemet alapított a Mi Hazánk – Ezeket az előadásokat hallgathatjuk
  A ma 120 éve született íróról elnevezve Fekete István Szabadegyetem néven új intézményt alapított a Mi Hazánk Mozgalom Trianon 100. évében, igazgatónak dr. Popély Gyula felvidéki történészt, a Magyar Tudományos Akadémia doktorát, a Károli Gáspár Református egyetem korábbi rektorhelyettesét kértük fel.
 • Toroczkai évet értékelt és irányt is mutatott
  A Mi Hazánk Mozgalom több küldetését is felvázolta Toroczkai László pártelnök, aki évértékelő beszédében az elmúlt egy-másfél év elemzése mellett meghatározta pártja rövidebb és hosszabb távú teendőit is.
 • Göncz Árpád titkos crédója: idegen nyelven – idegen szívvel
  Annak kapcsán, hogy a budapesti városvezetésben felmerült az ötlet: közterületet kellene elnevezni Göncz Árpádról, a Magyarok Világszövetsége egyfajta misszióként sorozatban foglalja össze, mi szól a balliberális oldal által futtatott 56-os Göncz dicsőítése ellen.
 • Az enyészeté az Ártézi gőz- és kádfürdő
  A kunszentmártoni Ártézi gőz- és kádfürdőről készült képeslap 1909-ból. A képeslap egyik érdekessége, hogy a képet Sáray Szabó Albert fényképész készítette, azonban nem ő maga adta ki képeslapként (ekkoriban a fényképészek nagy része saját fényképeket használt erre a célra).
 • Európa katolikus püspökei Auschwitzre fókuszálnak
  Európa katolikus püspökei az auschwitzi haláltábor felszabadításának 75. évfordulója alkalmából közleményt adtak ki szombaton Varsóban, amelyben elítélik az antiszemitizmust és az igazság manipulálását politikai célból.