HunHír.info

2019. Áldás hava 19. nap, Kamorka napja.

Puzsér: Vágó István egy sötét, előítéletes, gyűlölködő, bigott vénemberré vált

2019. június 19. 16:07
Hunhír.info

A napokban újabb, minden eddiginél kíméletlenebb Puzsér-Vágó párharcnak lehetett szemtanúja a magyar nyilvánosság: miután az eltanácsolt kvízprofesszor arról írt közösségi oldalán, hogy a független főpolgármester-jelöltnek mentális problémái vannak, olyan válasz érkezett, amire nem igazán lehetett számítani.

Magyar Menedék - Raffay

Puzsérnak finoman szólva is erősen fogott a tolla: azt írta, Vágó István egy sötét, előítéletes, gyűlölködő, bigott vénemberré vált, aki harmincévnyi kérdezés után sincs tisztában a legalapvetőbb pszichológiai ismeretekkel.

Hétfőn az örökösen internet közelben lévő, eltanácsolt kvízprofesszor, Vágó István még tőle is szokatlan vehemenciával szállt bele Puzsér Róbert független főpolgármester-jelöltbe. Gonoszkodva arra utalt, hogy a humoristának mentális problémái vannak. A poszt nagy vihart kavart, a sajtóban kiemelten foglalkoztak Vágó ízléstelen húzásával. Ahogy az várható volt, Puzsér nem hagyta annyiban a dolgot, és csúcsformában vágott vissza az ideje jó részét trollkodásnak szentelő DK-s elnökségi tagnak.

Vágó István addig rajongott Gyurcsány Ferencért, míg egy sötét, előítéletes, gyűlölködő, bigott vénemberré nem vált - fogalmazott a független főpolgármester-jelölt, aki ezután eligazította a pszichológia tudományának útvesztőjében a kérdezésben harmincévnyi tapasztalattal rendelkező bukott kvízmestert, akinek a jelek szerint hiányosak az ez irányú ismeretei.

Feltűnő, hogy a kvízprofesszor harmincévnyi kérdezés után sincs tisztában a legalapvetőbb pszichológiai ismeretekkel.

Kifejtette, a neurózis semmiféle alkalmatlanságot nem jelent sem gépjármű, sem háztartás, sem cég, sem város, sem ország vezetésére. Majd ritkán látott, finom módon odaszúrva Vágónak azt írta, hogy "gyakori probléma ezzel szemben az, amikor a beteg lelki zavarai orvoslásához nem szakember segítségét kéri, hanem egy gyűlöletszektában oldódik fel." Ismert, a humorista rendszeresen támadja a DK-t, gyűlöletszektának tartva Gyurcsányékat.

Majd ezután náci beszéddel vádolta meg a kaftános zsidók jelenlétét nehezen viselő Vágót, mert szerinte posztjával kimerítette ezt a kategóriát, hiszen "veszedelmes őrülteknek bélyegez ártalmatlan depressziósokat, pánikbetegeket és poszttraumás stressztől szenvedőket".

Mint ismert, kettőjük kapcsolata korántsem felhőtlen, többször is üzentek egymásnak a médián keresztül. Két éve Puzsér a következő gondolatokkal örvendeztette meg Vágót: "Vágó István a kilencvenes évek végén még akkora volt, hogy felvetődött, köztársasági elnöknek jelölik. Ma meg kit találunk a helyén? Egy agresszív, szektás nyuggert, aki a Facebookon trollkodik." Amióta pedig a humorista bejelentkezett Budapest vezetésére, a rendszeresen a számítógépe előtt ücsörgő Vágó több alkalommal is negatív tartalmú Facebook-posztokkal ostromolta ellenfelét.

origo

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Harcoló szabadkőművesség - keménytáblás - Raffay ErnőHarcoló szabadkőművesség - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A székely nemzet atlasza - Faragó ImreA székely nemzet atlasza
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat