Kiemelt hírek

 • Lövöldözés Németországban
  Legkevesebb nyolcan meghaltak, és többen életveszélyesen megsebesültek, amikor két helyszínen is lövöldözés volt a németországi Hanauban szerda éjjel.
 • Forradalmi per: Ceausescu sértve érzi magát
  Sértett félként lépett be az 1989-es forradalom perébe Valentin Ceausescu, az egykori román kommunista diktátor fia - írta keddi számában az Adevarul című lap.
 • LMBTI-gyerekeket közösítenek ki?
  Az ENSZ Gyermekjogi Bizottsága lépéseket vár az iskolai diszkrimináció és zaklatás felszámolására – közölte a Háttér Társaság. Magyarország kormányának az LMBTI gyermekek védelmében felvilágosító kampányokkal és […]
 • Alternatív országgyűlést hozna létre Vona Gábor
  Eljött az idő arra, hogy az ellenzék létrehozzon egy árnyékországgyűlést. Erről Vona Gábor beszélt az atv műsorában.
 • Kiegyezés: Országmentés vagy nemzethalál?
  A látvány lenyűgöző: 153 éve e napon fényárban úszik fél Budapest, benne a Nemzeti Múzeum, ahol az Országgyűlés felső háza működik. A tény röviden – e […]
 • Közterületek viseljék Buda felszabadítója nevét!
  Talán nem is kell nagyon hangsúlyozni, mennyire sokat elárul egy nemzet mentális mivoltáról, hogy településeinek, pláne fővárosának köztereit kiről nevezi el. Ha arról van szó, hogy megvédjük önazonosságunkat, identitásunkat ma is, különösen az iszlámtól, bizony megvannak e téren is előttünk járt példaképeink. Csak kérdés, miért, hogy alig viseli nevüket közterület, pláne közülük a legnagyobbét, Buda s általa végső soron Magyarország felszabadítójáét?