Kiemelt hírek

 • Gulácsi felszólalt a “gyűlölet” ellen
  Gulácsi Péter magyar válogatott labdarúgó, a német RB Leipzig kapusa Facebook és Instagram-bejegyzésben állt ki a családok sokszínűsége mellett. A focista meghatározó tagja volt az egyiptomi 2009-es U20-as labdarúgó-világbajnokság U20-as magyar labdarúgó-válogatott keretének, amely bronzérmet szerzett.
 • Elképesztő a genderpropaganda hatása: Minden hatodik fiatal más az USA-ban
  A Gallup közvélemény-kutatásából kiderül, hogy az USA lakosságának és az egyes korosztályoknak hány százaléka sorolja magát a heteroszexuális és az LMBT kategóriába, illetve utóbbin belül az egyes alkategóriákba.
 • A rokkant vitézekhez
  Zichy gróf első világháborús sérült katonákhoz, hadirokkantakhoz írt levele 1917. február 26-án jelent meg. Zicsi és vásonkői gróf Zichy Géza (1849-1924) író, drámaíró, színműíró, zeneszerző, zongoraművész, belső titkos tanácsos, császári és királyi kamarás, főrendiházi tag. Alig 14 esztendősen egy vadászbaleset során elveszítette jobb karját (saját puskája roncsolta szét jobb kezét).
 • Csak tizenöt tévénéző láthatta a képernyőn az első magyar tévébemondónőnket
  Ma már leginkább csak szidjuk, esetleg dicsérjük, ám valójában el sem tudjuk képzelni, hogy milyenek lehettek a mindennapjaink nélküle. Pedig az a "minapi kezdet“ csak 1957-ben volt, ekkor – a május 1-jei ünnep tiszteletére – kezdte meg hivatalosan működését a Magyar Televízió.
 • Bolsevikok! Nem, Nem, Soha – Főhajtás a kommunizmus áldozatai előtt (+videók)
  A letartóztatások, elhurcolások, kihallgatások módja (általában éjjel vagy hajnalban, az ágyból riasztották fel a soron következőket), a verések, a testi és lelki megaláztatások az emberi méltóságot sárba tiporták, s minden erkölcsi megfontolást nélkülöztek, az áldozatok többségének bűne csak annyi volt: magyar.
 • „Az Andrássy út 60-ban naponként legalább 30-40 halt borzalmas mártírhalált”
  Nemi szervét gumibottal cafatokra verték, vagy vékony üvegcsövet nyomtak bele, és vaskalapáccsal addig verték, míg az üvegcső apró szilánkonként belepréselődött.