Kiemelt hírek

 • Ferenc pápa és az LMBTQ-lobbi
  LMBTQ gyerekek szüleit fogadta a Vatikánban szeptember 16-án, szerdán Ferenc pápa. A 40 vendég mind az olasz Tenda di Gionata szervezet tagja, amely olyan vallásos szülőket tömörít, akik LMBTQ gyermeket nevelnek.
 • Új honfoglalók (videó)
  Miközben állítólag migráns-mentes ország vagyunk, valójában nem csak a hagyományos migránsok, hanem a Romániából, Ukrajnából érkező "újmigránsok" betelepülése ellen is tehetetlenek az önkormányzatok. Sőt, mintha a bevándorlóknak több joga lenne, mint a magyaroknak – állítja legújabb videójában Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke.
 • Ütközet a Porta Pia előtt – 150 éve szűnt meg a Pápai állam
  A szocialista Francesco Nitti szintén kiállt hazánk mellett, az olasz politika következő évtizedeiben azonban leginkább Benito Mussolini tett lépéseket a magyar igazság érvényesüléséért.
 • Vácott nem tudják fiú-e a lány
  Vác anyakönyvi híreiből minden előzmény nélkül eltűnt a „fiú” és a „lány” kifejezés, hirtelen mindenki „gyermek”-ké változott.
 • A politikai korrekt leváltása józan paraszti észre
  A PC-beszédben nincs cigány, nincs néger, nincs zsidó, nincs nő vagy férfi, nincs se béna, sem egészséges, nincs homoszexuális (pláne buzi), nincs kövér, nincs utcaseprő, nincs törpe – stb.
 • Szigorítások a vendéglátásban – Nyílt levél Orbán Viktornak
  Szeretném felhívni figyelmét arra, hogy pártja elvesztette a 2022-es választásokat. Mivel 23 órakor bezáratja a szórakozóhelyeket, ezért sok százezer szavazó, akik a vendéglátásból élnek, még akkor is Önök ellen fog szavazni, ha eddig masszív Fidesz-szavazó volt.