HunHír.info

2019. Napisten hava 18. nap, Viola napja.

A rendőrség betiltotta az egész malacot egy rendezvényen a muszlimok miatt, majd muzulmánok németeket késeltek

2019. június 12. 05:27
Hunhír.info

diszno.jpgChemnitz: az iszlámnak behódolt német rendőrség a muszlimok és a baloldali média reakcióitól tartva megtiltotta a németeknek, hogy egyben süssenek meg egy malacot egy nyilvános rendezvényen; majd két hálás muzulmán migráns késsel támadt az őslakosokra. Mindez azt bizonyítja, hogy az iszlám táplálkozási szabályok sokkal inkább a nem-muszlimok feletti uralomról szólnak, mintsem a muszlim étrendről - írja a Vlad Tepesblog.

Menedék - Atilla

A Pro Chemnitz állampolgári mozgalom által szombaton tartott pecsenyesütésen a rendőrség megtiltotta a résztvevőknek, hogy egészben tegyenek közszemlére és süssenek meg egy malacot, mert a hatóság "aggódott" a muzulmánok miatt. Mindez a Journalisten Watch szerint a Leipziger Volkszeitung baloldali újságban megjelent riport következménye, amely soha nem habozik a polgári kezdeményezést jobboldali szélsőségesnek bélyegezve bemutatni.

A chemnitz-i rendőrség az NDK-s idők óta nem korlátozta ilyen durván a véleménynyilvánítás és a helyváltoztatás szabadságát - ahogy arról a hivatalos hatósági közlemény is tanúskodik:

„14.30-kor a felvonulás folytatódott a „Malacunk van - Chemnizt-ért” mottó alatt a belvárosi vörös toronynál. A hatóságok szerint mintegy 100 ember vett részt a rendezvényen. 15.30-kor az egész állatok vagy állati fejek grillezésére vonatkozó korlátozásokat a rendőrség érvényesítette. A gyűlés 17.15-kor ért véget."

Az állampolgári mozgalom ezt írta a Facebook oldalán: „A grillezés hamarosan megkezdődik a vörös toronynál, és mi szigorúan betartjuk az utasításokat: nincsenek egész állatok (a malacnak nincs sem lába, sem farka), és nincs kitéve egyetlen sertésfej sem.”

Ennek ellenére a saríának behódolt szász rendőrség nem kegyelmezett a régi grillező hagyományok patrónusainak.

Ha a rendőrségi tiltás nem lett volna elég, a „vallásközi Eid fesztivál” elleni tiltakozásként szervezett pecsenyesütés során két szír migráns késsel támadt a résztvevőkre. A gyorsan kiérkező rendőrök letartóztatták a támadókat, emberölési kísérlettel gyanúsítják őket. Egy ember könnyebben megsérült a késelésben, amely egyébként a malac hatósági betiltását követően történt - írja a Searchlight Germany

Mindez azt bizonyítja, hogy az iszlám táplálkozási szabályok sokkal inkább a nem-muszlimok feletti uralomról szólnak, mintsem a muszlim étrendről. Ha a muszlimok valóban azért aggódtak volna, mert nem akarnak sertéshúst enni, akkor azt akarták volna, hogy egyértelmű legyen, mit esznek. Azonban a muszlimok valójában azt akarják, hogy SENKI ne ehessen sertést a közelükben. A rendőrség és a média dimmiként (iszlámnak behódolt hitetlenként) viselkedik - értelmezi a Chemnitzben történteket a Vlad Tepesblog iszlámkritikus portál.

Dzsihádfigyelő

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ne bántsd a magyart! - Szájer JózsefNe bántsd a magyart!
Könyv - Bolti ár: 3 950 Ft
Internetes ár: 3 674 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az Árpádok királyi vére Magyarország családaiban - Baczka-Madarasi Kis BálintAz Árpádok királyi vére Magyarország családaiban
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 945 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Mi a szösz? - Bárdosi VilmosMi a szösz?
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat