Kiemelt hírek

 • Ha Baranyi fölállítja a fehérgyűlölet szobrát, le kell dönteni!
  Baranyi Krisztina, Ferencváros balliberrált polgármestere egy rasszista, fehérgyűlölő, gyilkosságok elkövetéséért felelős terrorszervezetnek, a Black Lives Matternek akar szobrot állítani a főváros IX. kerületében. Ez a fehérellenes fajgyűlölet szobra lesz – a mi Budapestünkön, a mi hazánkban.
 • Előre a forradalmi úton!
  Alapvetően az a bajom a balliberális emberjogi, szabadságharcos mozgalmakkal, hogy míg azt gondolják magukról, hogy végre most lebontják az egyéni szabadság beteljesülésének útjában álló korlátokat, addig valójában nagyon is korlátoltak, s nem mennek végig a forradalmi úton. Úgyhogy épp itt az ideje új zászlót bontani, s rámutatni arra, hogy ezek a szabadságharcosok valójában megalkuvók, s elárulják a forradalom valódi céljait.
 • Továbbra is ignorálja a Mi Hazánkat a Facebook
  Egy 1956-os megemlékezés plakátja miatt kell véglegesen távoznia a Mi Hazánknak a legnagyobb közösségi oldalról.
 • Felfüggesztettet kapott zsidóbábu-akasztásért
  Egy év börtönbüntetésre ítélte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bíróság másodfokon Orosz Mihály Zoltánt, Érpatak korábbi polgármesterét, akik 2014-ben izraeli vezetők bábuit „végezte ki” nyilvánosan. A nem jogerős ítélet végrehajtását két évre felfüggesztették – számolt be az ATV.
 • Az ízléstelenség és az intoleráns bunkóság díja!
  Lesz alkalom, amikor majd azt mondja a kitüntetett és a zsűri minden tagja, meg a velük együtt humorizálók, hogy: Istenem! A Hunhír.info tiltakozik és undorodik a keresztények és a jó izlésű embertársak nevében.
 • Orbán: Magyarország a magyaroké
  Orbán Viktor aláhúzta: Lengyelország és Magyarország kitart álláspontja mellett és megvétózza az EU jogállamisági feltételekkel összekötött javaslatát.