Kiemelt hírek

 • Búcsú Chrudinák Alajostól
  Hű voltál, rendíthetetlen. Jó volt sokat beszélgetni Veled, sok mindent tanultam tőled! Köszönöm Ali! Albumomból néhány képpel emlékezem most rád , a jellegzetes mozdulataidra, a közös álmodozásokra, a Téged figyelő hallgatóságra.
 • A koronavírus haszonélvezői
  Toroczkai László, a Mi Hazánk elnökének videója a koronavírus haszonélvezőiről.
 • Koronavírus: Telefonálhassanak ingyen a nyugdíjasok
  Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese arra kérte a miniszterelnököt, hogy a telefonálást tegyék ingyenessé a nyugdíjasoknak a veszélyhelyzet idején, hogy elmagányosodásukat legalább mérsékeljük, segítve ezzel is, hogy valóban otthon tudjanak maradni.
 • Gondolatok a koronavírus tragédiájáról
  Pár hete még el sem tudtuk képzelni, hogy Európába, hazánkba is elérkezhet az eddig ismeretlen, főként az idősebb generációra, vagy a legyengült immunrendszerű, esetleg valamely alapbetegségben szenvedő embertársainkra halálos veszélyt hordozó vírus. Az európai gócpontokból rendkívüli gyorsasággal továbbterjedő betegség sajnos hazánkban is megjelent, a többi európai országhoz hasonlóan az egészségügy dolgozói, az orvosok hősies küzdelmet vívnak ellene.
 • Ki volt vitéz Sónyi Hugó?
   A Felvidék és Kárpátalja felszabadítójára, a Kossuth téri Rákóczi-szobor avatási ceremóniáját vezénylő tábornokára emlékezünk. Hány, de hány vitéz katonánk lehet, akinek a neve a kommunizmusban “elfelejtődött”, […]
 • Álmodozás, realitás, vírus
  Álmodozó gyerekek voltunk, mert a gyerekek mindig és mindenütt a világon álmodoznak. Akár békében, akár nehézségben, nyomorban vagy gazdagságban, a gyermekek bizony álmodoznak. Aztán ahogy telnek az évek, egyre több ismeret és még több emberismeret rakódik belénk és ránk és a csendes képzelgést felváltja a mind tudatosabb szemlélődés. A világra nyíló szemet és fület megcsapja, majd birtokba veszi a realitás.