HunHír.info

2018. Magvető hava 16. nap, Kedves napja.

Megöllek, kutya! - hörögte a vétlen magyar autósnak az elállatiasodott, részeg cigány

2018. október 12. 08:30
Hunhír.info

cigany_250.jpgNem csi­tul­nak a ke­dé­lyek En­csen, ahol csak­nem meg­is­mét­lő­dött a 2006-os olasz­lisz­kai tra­gé­dia. Egy magyar nő a hét­vé­gén el­ütött egy cigány gyereket, és ami­kor ki­szállt a ko­csi­ból, hogy se­gít­sen, a kis­lány csa­ládja ne­ki­esett, csak­nem meg­lin­cselte. "A gyerek apja ittas volt. Nekem esett, többször megütött, kiverték a fogam és eltörték a szemüvegem. Borzasztóan féltem - mesélte a vétlen magyar autós az egyik bulvárlapnak.

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

Kettészakadt a borsodi Encs. A helyiek nagyobb része a gázoló, a helyi boltban dolgozó J. Éva mellé áll, de mások a cigány lincselőket féltik. Éva a baleset óta sírva kel, és félelemben hajtja álomra a fejét.

Mit csináltál? Megöllek, kutya! "Ezt üvöltötte nekem a kislány édesapja, Dávid, amikor meglátta, mi történt" – vágott a történet közepébe J. Éva.

"Éjszakánként arra riadok, hogy rohan felém a dühös apa, meg akar gyilkolni… Teljesen kikészültem. Annyira emlékszem csak, hogy a Fő úton hajtottam, amikor megláttam az úton egy teherautót. Mögüle bukkant elő a kislány, másfél méterre az orrom előtt szaladt ki, már nem tudtam megállni" – sírta el magát az asszony.

"Próbáltam elkerülni őt, de ez nem sikerült, lesodródtam az útról. Kipattantam az autóból, segíteni szerettem volna a kislánynak, közben láttam, hogy iszonyú sokan rohannak az autóm felé kiabálva."

Üvöltöttem nekik: Hívjatok mentőt, ne ordítsatok, hívjatok mentőt!

"A gyerek apja ittas volt. Nekem esett, többször megütött, kiverték a fogam és eltörték a szemüvegem.Borzasztóan féltem. Mindig is az volt a rémálmom, hogy elütök egy gyermeket, sosem tudom majd feldolgozni, ami történt! Nekem is van hasonló korú unokám… nem akartam őt bántani!"

A információi szerint Hanna édesapja azért keresi Évát, hogy bocsánatot kérjen a viselkedéséért, de az asszony nincs rá felkészülve, hogy beszéljenek.

"Sokan próbálnak megvédeni, de vannak, akik hibáztatnak. Hanna édesapja az ismerőseimen keresztül zaklat. Mielőbb szeretnék elköltözni, külföldre megyek. Úgy érzem, ha maradok, az az életembe kerülhet" - mondta Éva.

ripost nyomán

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Mély titkú rovással - Friedrich KláraMély titkú rovással
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 920 Ft
52% internetes kedvezménnyel
Vér és kereszt I. - Sosemvolt pogányok - Benkő LászlóVér és kereszt I. - Sosemvolt pogányok
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat