Kiemelt hírek

 • Amikor összefújja a szemetet a szél
  A téren gyülekezők egy része szétszórtan, kisebb csoportokban állt, a többiek mind Gődény köré csoportosultak, szorosan egymás mellett, szigorúan maszk nélkül, vagy állon fityegő maszkokkal. Ezek az emberek a maszkokat nemes egyszerűséggel csak szájkosárnak hívják, és gyűlölik, mert szerintük a hatalom ezzel akarja befogni a szájukat. Az egybites agyukig az már nem jut el, hogy a kutya is nagyon hangosan tud ugatni a szájkosárban, maximum nem harap.
 • Az utolsó magyar ellentengernagy
  Százhárom éve, 1918. február 27-én nevezték ki Horthy Miklóst ellentengernaggyá és több, rangban felette álló sorhajókapitányt és tengernagyot megelőzve a császári és királyi flotta parancsnokává.
 • Hollandia: Népirtás zajlik
  A holland parlament nem kötelező érvényű határozatot fogadott el, amelyben népirtásnak minősítette azt, ahogy Kína az ujgur muszlim kisebbség tagjaival bánik. Ez az első határozat, amelyet egy európai ország parlamentje elfogadott az üggyel kapcsolatban.
 • A beteg
  Zavarba ejtően hálás a kiszolgáltatott beteg. Pedig milyen riasztó számára az új és szokatlan környezet, amikor vízszintesen fekszik valahol lenn és fölé emelkednek nagy tudású doktorok, gondos nővérek.
 • Gulácsi felszólalt a “gyűlölet” ellen
  Gulácsi Péter magyar válogatott labdarúgó, a német RB Leipzig kapusa Facebook és Instagram-bejegyzésben állt ki a családok sokszínűsége mellett. A focista meghatározó tagja volt az egyiptomi 2009-es U20-as labdarúgó-világbajnokság U20-as magyar labdarúgó-válogatott keretének, amely bronzérmet szerzett.
 • Elképesztő a genderpropaganda hatása: Minden hatodik fiatal más az USA-ban
  A Gallup közvélemény-kutatásából kiderül, hogy az USA lakosságának és az egyes korosztályoknak hány százaléka sorolja magát a heteroszexuális és az LMBT kategóriába, illetve utóbbin belül az egyes alkategóriákba.