HunHír.info

2018. Magvető hava 17. nap, Balajtár napja.

A populizmus a globalista elit ellenpólusa

politika-500.jpgAz AfD társelnöke a populizmust a középosztály és a hétköznapi emberek szövetségeként írja le, amely a gyökértelen, globalista elit ellen szerveződött arra reagálva, hogy az államok milliárdokkal támogatják a bankokat és az illegális bevándorlókat, akik pont az ő miliőjüket foglalják el, veszélyeztetve a hazájuk és a kontinens élhetőségét – írja a 888.hu

Nyilvános adatbázis készült az egykori állampártok funkcionáriusairól

2018. október 17. 17:08

borton250.jpgPárt-Állam-Párt címmel hozott létre nyilvános internetes adatbázist az egykori állampártok, a Magyar Dolgozók Pártja (MDP) és a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) megyei, járási, valamint városi pártfunkcionáriusairól a Magyar Nemzeti Levéltár (MNL) és a Nemzeti Emlékezet Bizottsága (NEB). A pártállam állampárti funkcionáriusainak adatbázisa a paap.mnl.gov.hu oldalon érhető el.

Vérlázító: A háttérben meg segíti a kormány az idegen betolakodó kontinensfoglalókat!

2018. október 17. 07:36

afgan-gyaszolok.jpgNem reklámozta, de mintaszerű programmal igyekezett segíteni az eltérő kultúrájú idegen betolakodó kontinensfoglalók "társadalmi beilleszkedését" Budapesten a Fővárosi Önkormányzat hajléktalanellátó intézménye. Elkísérték őket állásinterjúra, a gyerekeket pedig állatkertbe vitték sétálni. Gyermekes családoknál a szociális munkások megigényelték a családtámogatásokat, valamint iskolába, óvodába íratták azokat a gyerekeket, akik tankötelessé váltak.


„Két férfi nem ad ki egy anyát“

2018. október 17. 06:28

pride-250.jpgKét férfi nem ad ki egy anyát“ a kampány szlogenje, melyet két szervezet, a Pro vita és a Generazione Famiglia indított. Az üzenet egyértelmű: az egynemű párok – abszolút helyesen - nem tekinthető családnak. A plakátokon két férfi áll, akiket „szülő 1“ és „szülő 2“ címkével jelölnek. Ők egy bevásárlókocsit tolnak, amiben egy síró kisgyerek áll, akinek a mellkasán egy vonalkód van: mintha a buzik árucikknek tekintenék a vásárolt gyereket.

Megölték az iráni terrortámadás szervezőjét

2018. október 17. 06:23

isil2-250.jpgAz iráni Forradalmi Gárda bejelentette kedden, hogy megölték az ahvazi katonai parádé ellen szeptemberben elkövetett merénylet fő szervezőjét, az Iszlám Állam terrorszervezet tagját. Az iráni állami médiában kiadott közleményük szerint a gárdisták az iraki Dijála tartományban végeztek Abu Zahával és négy társával. Azt a televízió közölte, hogy az Iszlám Állam harcosai voltak.


A csapból is „toleranciának” kell folynia...

2018. október 17. 05:50

naci_nurnberg250.jpgÚj múzeum nyílik Berlinben, ahol a múltban elkövetett bűneikkel szeretnék szembesíteni a németeket, meg mindenkit, aki a németek hibáztatásában lát még ingerenciát. Biztos, ami biztos alapon szó lesz a Német-Római Birodalom, Poroszország és természetesen a Harmadik Birodalom gaztetteiről is. Amióta beköszöntött a „szépreményű” multikulturalizmus Nyugat-Európában, egyre többször kell „emlékeztetni” az őslakosságot arra, milyen „gaztetteket” is követtek el az elmúlt évszázadok során.

Menedékjogot kapott EGY SZÍRIAI ANALFABÉTA ARAB BETOLAKODÓ Németországban, aztán kiderült, hogy egy terrorszervezet tagja

2018. október 17. 05:44

terrorista-250.jpgKét év kilenc hónap szabadságvesztésre ítélt kedden egy német bíróság egy szíriai BETOLAKODÓT, mert hazájában tagja volt az Ahrár as-Sám iszlamista felkelő szervezetnek, amelyet a német hatóságok terrorista csoportként tartanak számon. A védelem azzal érvelt, hogy a férfinak nyolc testvére van, csekély mennyiségű oktatásban részesült és ezért írástudatlan maradt. Norbert Sakuth bíró megállapította: a mintegy 20 ezer harcost számláló Ahrár as-Sám elfogadta annak tényét, hogy tevékenysége civil áldozatokkal jár.


Friss híreink

Hasogdzsi-ügy - Donald Trump: nem akarok szakítani Szaúd-Arábiával

2018. október 17. 19:04

Az Egyesült Államok nem akar szakítani Szaúd-Arábiával a Hasogdzsi-ügy miatt - szögezte le a Fox televízió üzleti csatornájának adott interjújában Donald Trump amerikai elnök szerdán. Donald Trump szerdán délelőtt kétszer is megszólalt az eltűnt és minden valószínűség szerint meggyilkolt Dzsamál Hasogdzsi ügyében. Interjút adott a Fox televízió üzleti csatornájának, valamint a kormányülés előtt a Fehér Házban újságíróknak.

A Fidesz távozásra szólította fel az LMP „nagy leleplezőjét”

2018. október 17. 18:46

A Fidesz-frakció felszólítja Demeter Mártát (LMP), hogy azonnal távozzon a magyar Országgyűlésből, miután nem nyilvános adatok közzétételével megszegte képviselői esküjét és alaptalanul megrágalmazott ártatlan embereket - mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Gyöngyösi: a „zacskós pénzek” ügye ócska rágalom

2018. október 17. 18:31

Ócska rágalom az a híresztelés hogy Jobbik alapszervezetek Simicska Lajostól zacskóban kaptak pénzt, a párt a rágalmak miatt jogi lépéseket tesz - mondta Gyöngyösi Márton, a párt frakcióvezetője szerdán, tatabányai sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre.

Megbosszulták bajtársaik halálát a cseh kommandósok

2018. október 17. 17:05

A cseh hadsereg speciális kommandója Afganisztánban megtalálta és megölte egy helyi terrorista csoportnak az egyik tagját, aki részt vett a szövetséges NATO-katonák elleni, augusztus elején elkövetett robbantásos merénylet megszervezésében. Egy másik terroristát pedig a cseheknek sikerült őrizetbe venniük – jelentette a Lidové Noviny című cseh konzervatív napilap szerdai kiadásában.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000216 kep000144 kep000119 kep000013

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Egy új világrend felé - Tóth Gy. LászlóEgy új világrend felé
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 241 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Magyarország álomtörténete 1929-1941 - Rácz AndrásMagyarország álomtörténete 1929-1941
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A Fázis - Michael RadugaA Fázis
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
8% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat