HunHír.info

2018. Álom hava 12. nap, Víritó napja.

Kezdődik... Terrortámadás Strasbourgban

strasbourg-2018-12-11.jpgA DNA című helyi hírportál rendőrségi forrásra hivatkozva feltételezi, hogy terrorcselekmény történt Strasbourgban. A helyi karácsonyi vásárban egy férfi a tömegbe lőtt, egy ember meghalt, tíz megsebesült. A szökésben lévő elkövetőt azonosították, keresik a rendőrök. (Fotó: Reuters)

Rendőrökre támadtak a behatoló néger szutykok Németországban - persze itt sem merik szétlőni őket!

2018. december 11. 18:35

menekulttabor-250.jpgRendőrökre és biztonsági emberekre támadtak a németországi Bambergben egy befogadóállomáson, az összetűzésben tizenegyen megsebesültek, köztük egy rendőr, a hatóságok nyolc embert őrizetbe vettek. Az őrizetbe vett személyek négerek, eritreai állampolgárságúak, egyebek mellett súlyos garázdaság és gyújtogatás gyanúja miatt indítottak eljárást ellenük.

Speciális egységek keresik Kárpátalján a katonai behívó elől bujkáló sorköteleseket

2018. december 11. 16:48

ukran-katonak-250.jpgMűveleti egységeket hoztak létre Kárpátalján a katonai és rendvédelmi hatóságok a katonai behívó elől bujkáló sorkötelesek felkutatására, mert a megyében, ahogy Ukrajna-szerte is, egyre több fiatal próbál kibújni a sorkötelezettség alól az év végéig tartó őszi-téli sorozási időszakban.


Soros fia személyesen felügyelhette a migránspárti erőket Marokkóban

2018. december 11. 15:59

sorosek-250.jpgNemrég beszámoltunk róla, hogy Soros György és az általa finanszírozott alapítványok egyre erősebb pozíciókat építenek ki Afrikában, ahol komoly hálót szőttek több ország nyersanyag kincsei és politikai intézményei köré. A Tűzfalcsoport beszámolója szerint a milliárdos spekuláns fia, Alexander Soros szinte élőben tudósít a közösségi médiában afrikai útjairól és a helyi vezetőkkel való találkozásairól. Így tett az elmúlt napokban is, tucatnyi fotót, cikket, videót közzétéve a Twitteren, Instagramon és a Facebookon.

Egy vezető izraeli zsidó politikus az összes palesztin meggyilkolására szólított fel

2018. december 11. 15:38

gaza090130_250.jpgAz izraeli parlament védelmi bizottságának elnöke Avi Dichter a gázai palesztinok meggyilkolására szólított fel.
A gázai övezet határánánál hónapok óta tartó tüntetések résztvevőivel kapcsolatban a ,,Közel-Kelet egyetlen demokráciájának,, politikusa azt nyilatkozta, hogy: ,,Az izraeli hadseregnek van elég lőszere minden palesztin számára.,, Dichter Benjamin Netanyahu pártjának, a Likudnak a vezető tagja.


Az EU tárt karokkal várja a betolakodókat - el van rohadva ez az egész kóceráj...

2018. december 11. 15:07

eu-eg-250.jpgAz Európai Parlament (EP) kedden, strassburgi plenáris ülésén megszavazta a migránsok legális uniós beutazási kereteit rögzítő, "humanitárius vízum" bevezetését kezdeményező jelentést. A határozatról november közepén már szavaztak az EP plenáris ülésén, akkor nem kapott abszolút többséget a javaslat.

Elfogták Németországban az Iszlám Állam egy támogatóját

2018. december 11. 14:58

isil2-250.jpgElfogtak kedden a németországi Hamburgban egy negyvenéves nőt az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet támogatásának gyanújával. A szövetségi legfőbb ügyészség közleménye szerint a német állampolgár rendszeres kapcsolatban volt egy Szíriában élő nővel, aki feltételezhetően az Iszlám Állam tagja, és egy társával merényletet tervezett egy németországi tömegrendezvényen.


Friss híreink

Ilyen egy keresztény bőrbe bújt liberális farkas

2018. december 11. 21:42

Már megint Prőhle Gergely. Ismert okokból távoznia kellett a Petőfi Irodalmi Múzeum éléről. Rendben van, venni kényszerült kalapját. De miért szól róla még mindig a fáma – róla, a keresztény bőrbe bújt liberális farkasról?

Baseballütős szerelem - hogy mik vannak ezeknél?

2018. december 11. 20:17

Nem jogerősen hat év börtönbüntetésre ítélt a Zalaegerszegi Törvényszék egy "férfit" kedden, aki baseballütővel nyílt koponyatörést okozott szeretője férjének - tájékoztatta a törvényszék szóvivője az MTI-t.

Felakasztotta magát egy rab - valakik biztosan sajnálják a többszörös rablót

2018. december 11. 20:10

Felakasztotta magát egy 39 éves férfi a Márianosztrai Fegyház és Börtönben vasárnap este. A férfi rablásokért ült, és egy lepedővel vetett véget az életének - írja a 24.hu.

Chile is felmondja az ENSZ paktumot

2018. december 11. 19:06

Kihátrált az ENSZ migrációs egyezménye mögül Chile. A dél-amerikai ország szerint ugyanis a csomag a migrációt segíti elő. A globális intézkedés csomagot eddig harminc tagország, köztük Magyarország is elutasította. Közben Brazília is jelezte, hogy nemet mond az ENSZ migrációs terveire.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000183 kep000102 kep000122 kep000129

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019
Naptár - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat