HunHír.info

2018. Álom hava 17. nap, Tugurkán napja.

Így készüljünk Jézus eljövetelére

advent-500.jpgJézus megszületését az ember nagy megilletődöttséggel, s ebből következően magába szállással kell, hogy fogadja, nem pedig vásárláshajhászással. Az alázatosság erényének minél gyakoribb gyakorlása különösen is fontos az adventi időszakban.

Nem 2006-ot írunk, értsétek meg végre...

2018. december 17. 06:30

2006_oktober_23_250.jpgEzekben a percekben verik át végzetesen a magyar népet. A Rothschild-bankház alkalmazottjának, a zsinóron rángatott Macron francia elnöknek az emberei ma le akarják másolni azt, amit mi 2006-ban őszintén, a hazánkért tettünk (a tévészékház felé tartva "Donáth Anna, a Momentum alelnöke azt mondta a hvg.hu-nak, hogy azt akarják, hogy a közmédiában olvassák be a követeléseiket" - írja az Index).

Soros György üzeneteit mondták fel a bécsi és a római tüntetéseken

2018. december 16. 17:40

soros-ceu-250.jpgA Bécsben és Rómában szervezett tüntetéseken olyan üzeneteket fogalmaztak meg, amelyeket korábban Soros György nyíltan felvállalt - értékelt a Nézőpont Intézet elemzője az M1 vasárnapi műsorában. Tóth Erik szerint mind a római, mind a bécsi tüntetés motivációja ugyanaz volt, hogy a bevándorláskritikus politikai intézkedéseket megpróbálják delegitimálni, s elérni hogy a kormányok bevándorláspárti szakpolitikai döntéseket hozzanak.


Összegyűlt a teljes ellenzék, itt a IV. felvonás (ÉLŐ + fotók+ videók)

2018. december 16. 17:03

tuntetes-2018-12-18-250.jpgEzüstvasárnap összegyűlt az egész demokratikus ellenzék, hogy ismételt tiltakozását fejezze ki a túlóratörvény, CEU és minden egyéb törvény miatt, ami nekik nem tetszik. Leginkább persze en bloc Orbán Viktor miniszterelnök és a kormány ellen.

Európa elvesztette nagyhatalmi szerepét...

2018. december 16. 15:21

europe.jpgEurópa-szerte ünnepelték az első világháború lezárásának évfordulóját, kérdés, hogy ezekből a konfliktusokból mi van hatással még a mai napig a világ politikájára, hiszen az látható, hogy Európa szinte teljesen kezdi elveszíteni a világban betöltött meghatározó szerepét – hangzott el a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.


De miért tűri el a rendőrség az antifa és egyéb hordák garázdálkodását?

2018. december 16. 09:39

anarchia.jpgAz állítólagos rendőri túlkapásokról csak annyit, hogy egész Európában egyedül a magyar rendőrség, amely eltűri, hogy dobálják, zászlórúddal üssék a sorfalat eltakart arcú alakok – írja egy valódi rendőr az Interneten terjedő ál-fogalmazványra reagálva.

Élősködő idegen betolakodók követelték Salvini menesztését egy szélsőbalos tüntetésen

2018. december 16. 09:29

menekulttabor-250.jpgTöbb ezer agyhalott, kilóra megvett emberszabású, és természetesen idegen élősködő tüntetett szombaton Rómában a "migránsok" jogaiért és tiltakozva a kormány migránsellenes politikája ellen. A demonstrációt az USB szakszervezet és a Potere el popolo (Hatalmat a népnek) nevű szélsőbaloldali, anarchista, antifa pártszövetség szervezte.


Friss híreink

Nagy erejű bomba robbant a tévétársaság épületénél

2018. december 17. 06:51

Nagy erejű pokolgép robbant hétfő hajnalban a Szkaj görög televízió épületénél, senki sem sérült meg, de az anyagi kár jelentős. A rendőrség tájékoztatás szerint a detonáció helyi idő szerint 2.35 órakor történt a televízió székházánál, Athén tengerparti részén, miután az épületet megelőzőleg figyelmeztető telefonhívásokat követően kiürítették.

Hun aranypénzt találtak Óbudán

2018. december 16. 20:53

Hihetetlen, hun kori aranypénzt találtak Óbudán az Aquincumi Múzeum régészei. Az ásatáson fémkereső detektor segítségével bukkantak az apró ám annál értékesebb arany érmére.Vámos Péter az ásatás vezetője árult el a lelettel kapcsolatos információkat. Mint kiderült a San Marco utcában folyó feltáráson találták meg a leletet

"A megmozdulásoknak nincs igazi társadalmi hatóereje"

2018. december 16. 19:03

Nyugati demokráciákban nem fordul elő olyan jelenet, mint a héten a magyar parlamentben - értékeltek elemzők az M1 aktuális csatorna Szemtől szembe című műsorában vasárnap. Galló Béla úgy értékelt, a megmozdulásoknak nincs igazi társadalmi hatóereje. Az ellenzéki pártok nincsenek abban a helyzetben, hogy radikalizálják a társadalmi hangulatot.

Egyeztetett a rendőrség a fővárosi tüntetés rendezőivel

2018. december 16. 18:37

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai pénteken egyeztető tárgyalást tartottak a demonstráció szervezőjével – olvasható a police.hu-n.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000157 kep000101 kep000130 kep000107

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel
Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat