HunHír.info

2019. Fergeteg hava 21. nap, Regehű napja.

”Az Antikrisztus fogja uralni az internetet”

satan-500.jpgKirill moszkvai pátriárka a túlzott okostelefon- és internethasználat veszélyeire figyelmeztetett az orosz állami tévének adott interjújában, bár azt is leszögezte, hogy nem ellenzi a technológiai vívmányokat. Az orosz ortodox egyház feje szerint ugyanakkor nem árt óvatosan használni az internetes eszközöket, ahogy ő nevezte őket, mivel ezekkel uralni lehet az embereket.

A migránsbűnözés ellen tüntettek Bécsújhelyen, hazánktól egy köpésre...

2019. január 21. 08:40

negerek250.jpgNem nyugszanak a kedélyek Ausztriában az év eleji, nők elleni gyilkossághullám után. Szombaton Bécsújhelyen a migránsbűnözés ellen tartottak tüntetést, egy héttel azután, hogy a magyar határhoz közeli városban egy szír bevándorló megölt egy 16 éves osztrák lányt. Az év első hetében vele együtt négy nőt öltek meg Ausztriában.

Puccsrajnának szüksége van a kettős állampolgárságra

2019. január 21. 07:57

ukran-katonak-250.jpgPavlo Klimkin ukrán külügyminiszter gyakorlatilag elárulta saját magát a tekintetben, hogy részéről csak szándékos műbalhé volt a tavaly őszi állampolgársági adok-kapok, ami ahhoz vezetett, hogy Ukrajna és Magyarország kölcsönösen kiutasított egy-egy diplomatát. Mára azonban fordulni látszik a kocka, az ukrán külügyér legutóbbi kijevi sajtótájékoztatóján már a kettős állampolgárság mellett foglalt állást.


Na, ehhez mit szól a rabbi: egy 17 éves zsidó fiú és egy felnőtt zsidó férfi „szerelme”...

2019. január 21. 07:43

pride-250.jpgKokkola finn város tanácsa arra kötelezte a helyi középiskolásokat, hogy nézzenek meg az iskolai foglalkozások keretében egy "romantikus" filmet, ami egy 17 éves zsidó fiú és egy felnőtt zsidó férfi "szerelméről", illetve szexuális kapcsolatáról szól. Aki nem akart elmenni a moziba, a témát annak is fel kellett dolgoznia, egy, a "szexuális kisebbségekről" szóló esszében. Aki pedig hiányzott a mozilátogatásról, annak tíz eurót kellett fizetnie.

Izraeli rakétákat lőtt le a szíriai légvédelem

2019. január 20. 17:01

rezkabel-250.jpgHét izraeli rakétát semmisített meg a szíriai légvédelem - közölte vasárnap az orosz védelmi minisztérium. A tárca szerint a Damaszkusztól délkeletre lévő Divali nemzetközi repülőtérnél a szíriai hadsereg orosz gyártmányú Pancir-Sz és Buk típusú rakétarendszerekkel hárította el az izraeli légierőnek a Földközi-tenger felől elindított csapását.


Több sebből vérzik az EP „civil” szervezeteket támogató javaslata

2019. január 20. 12:40

helsinki-soros-250.jpgAz Európai Parlament (EP) többsége úgy döntött, hogy a következő uniós költségvetési ciklusban, tehát 2021-től több pénzt kapjanak a demokratikus értékeket védő civil szervezetek, és vonjanak el uniós támogatásokat azoktól az államoktól, amelyekben sérül a jogállamiság. Ezt több tagállam, köztük Magyarország is elutasítja.

Olaszország továbbra sem nyitja meg kapuit az idegen betolakodók előtt

2019. január 20. 11:34

menekultek250.jpgOlaszország továbbra sem nyitja meg kapuit a "migránsok előtt" – erősítette meg a korábbi álláspontját Matteo Salvini olasz belügyminiszter. A "civil szervezetek" mentőhajói újra úton vannak a Földközi-tengeren, az embercsempészek újra nekiláttak mocskos üzelmeiknek, és az emberek újra meghalnak.


Friss híreink

Európában akar menedékjogot kérni egy marokkói transzvesztita - mert hát ugye üldözik szegényt...

2019. január 21. 08:49

Érdekes eset futott végig szélsebesen a marokkói és a spanyol sajtóban. A történet szereplője a 33 éves Chafiq Lafrid, aki még életében nem hagyta el hazáját, Marokkót, azonban most azt tervezi, hogy Európába utazik és ott menedékjogot ad be, annyira elviselhetetlennek tartja férfi létére rózsaszín tüllbe burkolózó életét az észak-afrikai országban.

Egy magyarországi férfi lövöldözött Los Angelesben

2019. január 21. 08:33

Az amerikai NBC televízió jelentése szerint lövéseket hallottak Los Angeles Sherman Oaks negyedében helyi idő szerint péntek délután fél négykor. A Bors információi szerint egy 70 év körüli magyar férfi élt abban a családi házban, ahonnan a hangok jöttek.

Andy Vajnát állítólag az ágya mellett találták meg - már nem sikerült újraéleszteni

2019. január 21. 08:08

Andy Vajna január 20-án tragikus hirtelenséggel otthonában hunyt el. Információk szerint állítólag az ágya előtt esett össze

Viharos szél és havazás: ez vár ránk a héten

2019. január 21. 08:03

Hétfőn délen, délnyugaton lesz zártabb a felhőtakaró, máshol szakadozottabb lesz a felhőzet, a legtöbb napsütésre északon, északnyugaton számíthatunk.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000108 kep000211 kep000008 kep000237

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2019 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2019
Könyv - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Árpád Kódex
Árpád Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 982 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat