HunHír.info

2017. Magvető hava 22. nap, Előd napja.

Morvai: a balliberálisok kérjenek bocsánatot 2006 őszéért - akkor még igen olcsón megússzák

2006_oktober_23_.jpgA kormányon lévő balliberálisok az 1956-os megtorlásokat követő legsúlyosabb emberi jogi jogtiprássorozatot hajtották végre - rendőri vezetőik segítségével - 2006 őszén. Asszisztáltak számukra azok az értelmiségiek, akik magukat szintén baloldalinak illetve liberálisnak vallják, és akik azóta sem néztek szembe a 2006 és 10 közötti időszak kirívó súlyú jogtiprásaival, a véleménynyilvánítási szabadság, a szólásszabadság, a gyülekezési jog és a személyi szabadság elleni szisztematikus támadásaikkal. Mind a mai napig terjedően hiteltelen az emberi jogokról és az emberi méltóságról történő állásfoglalása azoknak, akik „rendben lévőnek” találták a szemkilövetéseket, a tüntetések szétverését, a könnygázazást, a lovasrohamot és mindazt a borzalmat, ami 2006 őszén az állam részéről a polgárok irányába történt.

Szíria: Újabb városból sikerült kiűzni az ISIL-t

2017. október 21. 16:54

isil2-250.jpgKiűzték a szíriai kormányerők az Iszlám Állam terrorszervezet harcosait a Homsz tartománybeli El-Karjatein településről - jelentette szombaton a Sana hivatalos szíriai hírügynökség. A dzsihadisták október elején foglalták el újra a sivatagos területen fekvő várost, amely egykor a muszlimok és keresztények békés együttélésének jelképe volt.

A PC sablonduma: Pszichésen zavart német állampolgár követte el a müncheni késes támadást

2017. október 21. 16:09

keselo-250.jpgA bajor rendőrség őrizetbe vett egy 33 éves német állampolgárságú férfit a szombat reggeli müncheni késes támadások ügyében. A hatóságok azt feltételezik, hogy a támadó zavart elmeállapotban követte el tettét. Ezek megint hülyének néznek mindenkit. Az a kérdés, hogy színes bőrű iszlamista betolakodó követte el a terrorcselekményt, vagy őslakos német!


London már veszélyesebb lett New Yorknál - erről sem az idegen betolakodók tehetnek, ugye?

2017. október 21. 11:35

menekultek-tamadnak-250.jpgA brit rendőrség által a héten nyilvánosságra hozott adatok szerint a bűnesetek száma az egész országban 13 százalékkal nőtt. Ugyanakkor a londoni rendőrség létszáma egy évtizeden belül most először hamarosan 30 ezer alá csökken, és ezért nő a főváros rendőrségén a nyomás, hogy takarítson meg 400 millió fontot. A londoni bűnügyi statisztika szerint a brit fővárosban csaknem háromszor több nemi erőszakot regisztráltak, mint New York városában.

A világátrendező Soros-klán természetesen az abortuszt támogatja

2017. október 21. 09:06

abortalt-gyermek.jpgGeorge Soros jól ismert mint olyan ember, aki sokat adakozik a Planned Parenthood és egyéb abortuszpárti csoportoknak, kezdődik a Life News életpárti portál cikke a globális felforgatóról. Minden, ami az élettel szembemegy, bőkezű támogatásban részesül a klántól, és nem csak az aggastyán világpusztulat szórja rá a dollár milliókat, de a lánya, Andrea Soros Colombel is.


Szeretem, mert magyar - a zöldségesfronton tarol az „egészséges nacionalizmus”

2017. október 21. 07:25

vasarcsarnok.jpgTöbb mint 330 milliárd forintot költöttek a magyar háztartások zöldségre és gyümölcsre tavaly, mintegy 12 százalékkal többet az azt megelőző évhez képest, ez a napi fogyasztási cikkek éves forgalmának valamivel több mint a tizede – derült ki a GfK Hungária reprezentatív felméréséből, amelyet a Budapesti Nagybani Piac Zrt. megbízásából végzett.

Trump kimondta: Nagy-Britanniában az iszlám terrorizmus miatt nőtt a bűnözés

2017. október 21. 06:54

donald-trump-250.jpgAz amerikai elnök egy pénteki Twitter-bejegyzésében azt írta: szerinte az Egyesült Királyságban "az iszlám terrorizmus terjedése közepette 13 százalékkal nőtt a bűnözés". “Amerika biztonságát meg kell őriznünk” – tette hozzá Trump. A bejegyzés várhatóan ismét vitát kavar majd Nagy-Britanniában.


Friss híreink

A jobbközép ANO magasan nyerte a cseh választásokat

2017. október 21. 17:38

Az Andrej Babis vezette jobbközép ANO mozgalom magabiztos győzelmet aratott a hétvégi csehországi képviselőházi választásokon - derült ki a véglegeshez közeli részeredményekből. A független Csehországban ilyen nagy arányú győzelmet még egyetlen párt sem aratott parlamenti választáson. A második helyen a bevándorlásellenes Szabadság és Közvetlen Demokrácia végzett.

Trump nem akadályozza meg a Kennedy-akták nyilvánosságra hozatalát

2017. október 21. 17:04

Donald Trump amerikai elnök nem fogja megakadályozni, hogy a nyilvánosságra kerüljön az összes olyan akta, amely John F. Kennedy egykori amerikai elnök gyilkosságával kapcsolatos. Ezt egy Twitter-üzenetben közölte szombaton. Trump ezzel reagált a Politico honlapján pénteken megjelent cikkre, miszerint ő akadályt fog gördíteni a publikálás elé.

Szoros szavazati aránnyal szerzett újabb elnöki mandátumot az SZNT élén Izsák Balázs

2017. október 21. 16:14

Szoros szavazati aránnyal szerzett újabb elnöki mandátumot a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) élén Izsák Balázs.
Az SZNT szombat délután Marosvásárhelyen tartott tisztújító küldöttgyűlésén a harmadik négyéves mandátumára jelölt Izsák Balázsnak Farkas Csaba, az SZNT alelnöke volt a kihívója. Farkas Csaba azt rótta fel az elnöknek, hogy elszakadt az SZNT bázisától, és emiatt erejét vesztette a szervezet.

A macronista francia fogorvos rendszeresen fogdosta az asszisztens melleit - amúgy kormánypárt képviselő

2017. október 21. 15:35

Újabb részletek derültek ki a szexuális zaklatással vádolt francia kormánypárti képviselő ügyében. A civilben fogorvos képviselő rendszeresen fogdosta az asszisztens nő melleit, megpróbálta levenni melltartóját. Végül akkor jelentette fel, amikor azt mondta neki: Orvos vagyok, bármikor jogom van látni téged meztelenül.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000153 kep000227 kep000110 kep000206

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A sör füveskönyve
A sör füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A gondolatgyárak - F. William EngdahlA gondolatgyárak
Könyv - Bolti ár: 3 790 Ft
Internetes ár: 3 032 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A tizenharmadik törzs - Arthur KoestlerA tizenharmadik törzs
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Lélek és világegyetem - Grandpierre AttilaLélek és világegyetem
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 125 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat