HunHír.info

2017. Magvető hava 19. nap, Villám napja.

Kereszteket letörölni, fejkendőket felvenni!

bipafejkendo-500.jpgKiadják az ukázt rendesen a migránssimogató liberalizmus hirdetői. Amíg előbb a Lidl, majd a Nestlé a görög templomok tetejéről csomagolásain megszabadul a keresztektől a tolerancia és a másság elfogadása nevében – a katolikusok érzékenységétől eltekintve – addig a német REWE kereskedelmi csoport pozitív példaként beállítva próbálja népszerűsíteni a muszlim kultúrát. Hátha így jobban megy majd az elfogadtatása az európaiak egyre inkább háttérbe szorításának.

Agyament Facebook-kihívás terjed a gyerekek között

2017. október 19. 13:17

facebook250.jpgA 48 órás kihívás arra biztatja a gyerekeket, hogy két napra teljesen tűnjenek el, semmilyen életjelet ne adjanak magukról. Még pontozzák is a teljesítményüket, a szülők komolyan aggódnak.

Nem kell betolakodni, kontinenst foglalni, „gyerekeket” útra indítani, aztán meg ajvékolni

2017. október 19. 09:42

menekultek-tamadnak-250.jpgÓriási kihívás elé állította a bevándorlóáradat 2015-2016-ban Magyarországot, a hatóságok válaszintézkedései közül azonban több is súlyos aggályokat vet fel a menekültek és a migránsok emberi jogainak, alapvető szabadságjogainak védelmét illetően - mutatott rá csütörtökön közzétett jelentésében Tomás Bocek, az Európa Tanács (ET) főtitkárának menekültügyi különmegbízottja.


Ez a szólásszabadság szülőhazája? Richard Spencer miatt szükségállapot van Floridában

2017. október 19. 08:22

deli-allamok.jpgA kormányzó szükségállapotot jelentett be a "fehér fajvédő", Richard Spencer floridai egyetemi beszéde előtt.
Spencer helyi idő szerint csütörtök délután tart előadást a Floridai Egyetem Gainesville-ben lévő kampuszán. Ez lesz Spencer első nagyobb nyilvános szereplése azóta, hogy agresszív antifa és néger rendbontók rátámadtak a virginiai Charlottesville-ben az amerikai hazafiakra.

Módosítaná az alaptörvényt a Nemzeti Jogvédő Szolgálat - a 2006-os őszi rendőrterror túlkapásai se évülhessenek el

2017. október 19. 07:26

2006_oktober_23_250.jpgA kommunista bűnökhöz hasonlóan a 2006-os őszi rendőri túlkapások se évülhessenek el – ezt követeli az események 11. évfordulóján a Nemzeti Jogvédő Szolgálat. Gaudi-Nagy Tamás volt jobbikos képviselő, az akkori sértetteket védő jogászcsapat tagja szerdán azt kérte a parlamenti pártoktól, hogy módosítsanak az alaptörvényen.


Izrael fittyet hány a nemzetközi jogra, és építi gyorsan a kibucokat a megszállt területeken

2017. október 19. 06:26

zsido-telepek-250.jpgA zsidó állam több mint 1300 ciszjordániai telepeslakás építésének újabb fázisát hagyta jóvá szerdán, miután kedden 1292 otthonról hozott hasonló döntést. Az Európai Unió az utóbbi napok felgyorsult jóváhagyási eljárásai nyomán figyelmeztette Izraelt, hogy a zsidók által megszállt Ciszjordániában zajló illegális építkezések veszélyeztetik a palesztinokkal folytatott béketárgyalások megújítására irányuló erőfeszítéseket.

A rafkós világléptékű zsidó spekuláns, G. Soros megint két legyet üt egy csapásra

2017. október 19. 06:00

soros-ceu-250.jpgEgy 2008-as amerikai törvényt akarhatott kijátszani, ezért utalhatott át 18 milliárd dollárt Soros György az Open Society Foundations-nek. A Bloomberg szerdán megjelent cikke alapján nem biztos azonban, hogy valóban ennyi pénzt költene "civil" szervezeteire a fellazító, csupán egy adóügyi kiskaput akart kihasználni. És közben a pénzénél marad, közben finanszírozza gyűlöletalapítványait. Zseniális....


Friss híreink

Kicsoda is ez a SzabóZ? Egy igazi nyomorult kis gnóm

2017. október 19. 14:23

Az alábbi szösszenet egy kommentár, amire a neten bukkantunk. Vén Csataló nevéhez fűződik. A mostanra már mindenkit foglalkoztató KFC-botrányt dolgozza fel - szerintünk igencsak találóan. A gondolatmenet pedig messzire visz. Ilyen bunkókat termelt ki az online újságírás.

Gál Kinga: Az új rendelet a migránsoknak meghívó Európába

2017. október 19. 12:46

Az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) által megszavazott, a közös uniós menekültügyi rendszert szabályozó dublini szabályozás reformtervezete komoly veszélyt hordoz magában, ugyanis meghívót jelent a migránsoknak Európába - jelentette ki Gál Kinga, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője Brüsszelben csütörtökön.

Antal Árpád: Székelyföldnek szívesen lenne Katalónia helyében

2017. október 19. 12:44

Antal Árpád sepsiszentgyörgyi polgármester szerint Székelyföld számára modellértékű az az autonómia, amellyel Katalónia rendelkezik Spanyolországon belül, és amely - az utóbbi hetek fejleményei szerint - a katalánoknak nem elég.

Miskolcon jobbikos képviselő vállalná az Idősek Tanácsa vezetését

2017. október 19. 12:23

Csütörtökön ülést tart Miskolc város Közgyűlése, amelyen döntenek a helyi Idősek Tanácsa megalakításáról. A Jobbik a Tanács szakmai munkájának biztosítása érdekében vállalná annak vezetését – mondta sajtótájékoztatóján Badány Lajos, önkormányzati képviselő.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000125 kep000179 kep000110 kep000221

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Abszurditások világa - Bogár LászlóAbszurditások világa
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A tizenharmadik törzs - Arthur KoestlerA tizenharmadik törzs
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat