HunHír.info

2018. Fergeteg hava 19. nap, Dsingiz napja.

Az USA igazi Szíria-stratégiája: az Asszad-kormány megdöntése

cion-bolcsei-500.jpgA jobboldali Magyarország nagy barátja, Daniel McAdams, a Ron Paul Intézet ügyvezető igazgatója ismét zseniális, minden köntörfalazás nélküli cikket írt. Rex Tillerson amerikai hadügyminiszter megerősítette, hogy az amerikai jelenlétnek Szíriában édeskevés köze van az Iszlám Állam elleni harchoz. Nem. Az USA igazi Szíria-stratégiája: az Asszad-kormány megdöntése. Tillerson ezt tegnap a Stanford Egyetem Hoover Intézetében részletezte. Ott fogadkozott, hogy az Egyesült Államok hadserege továbbra is megszállva tart szíriai területeket mindaddig, ameddig három feltételét nem teljesítik.

Vádat emeltek a rendőrre támadó, agresszív CEU-tüntető ellen - persze szabadlábon védekezik...

2018. január 19. 10:38

brutalisrend_250.jpgVádat emelt a ügyészség az ellen a férfi ellen, aki a tavaly áprilisi, Parlament előtti CEU-párti tüntetésen megütött egy rendőrt. Az esetről videófelvétel is készült – ez lett az agresszív férfi veszte, akit hónapokkal a bűncselekmény után, tavaly nyáron sikerült elfognia a hatóságnak.

Aki bekopog hozzánk, udvariasan elküldjük, aki megtámadja végeinket, azt meg lelőjük - ennek így kellene lennie!

2018. január 19. 10:32

orban-viktor250.jpgA magyar kormány migrációs politikája változatlan: nem fogad bevándorlókat, senkit sem telepít le az országba - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Akkor mi ez a 1300 eltérő kultúrájú, élősködő idegen? Csak azért rászabadítani egy országra őket, mert éppen nem tarolták le az országhatárt? No nem. Szegény, gazdag, titkos migráns, kifelé az országból!


Conchita Wurst lesz az idei Pride sztárja - elbukott normálisok, hagyjátok el erre az időre Budapestet

2018. január 19. 09:58

conchita-250.jpgAz idei Budapest Pride sztárfellépője Conchita Wurst lesz – jelentették be a szervezők pénteken. A felvonulás pontos időpontja még nincs meg, de az biztos, hogy az előadó június 7-én lép majd fel a Budapest Parkban. A rendezvény ezzel kilép a megszokott színteréről

Menekülnie kellett a “legkúlabb kismajom” családjának az elvetemült néger bosszúállók elől

2018. január 19. 09:40

menekulttabor-250.jpgA H&M ötéves, fekete reklámarcának családja biztonsági okokból kénytelen volt lakhelyet váltani a rasszistának kikiáltott reklámhisztéria következtében. Kicsivel több mint egy hete járta be a netet a H&M egy zöld pulóveres sztorija, amikor is a ruhadarabot egy kis fekete sráccal reklámozták. A pulóveren a “coolest monkey in the jungle” (a “legkúlabb majom a dzsungelben”) felirat virított, amelynek következtében mindenki azonnal rasszizmust kiáltott – írja a 888


A Soros-világhálózat próbálja befolyásolni a politikát

2018. január 19. 08:57

cionbolcsei250.jpgA Soros-világhálózat a politika befolyásolására törekszik - mondta az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója péntek reggel az M1 aktuális csatornán. Kovács István szerint a hálózat néha csak bizonyos ügyek mentén próbálja befolyását latba vetni, máskor viszont kormányokat buktat meg, hogy elérje célját.

A tót belügyér kimondta: Igen is van „romabűnözés”

2018. január 19. 08:49

ciganybunozes250.jpgA cigányok által elkövetett bűncselekmények visszaszorítása érdekében szélesebb jogkört kapnak a szlovák rendőrök, így többek között lehetőségük lesz lefoglalni a járművét vagy a mobiltelefonját annak, aki nem tudja befizetni a rá kiszabott bírságot. Erről a szlovák belügyminiszter, Robert Kalinák a múlt héten beszélt a korompai cigánytelepnél megtartott sajtótájékoztatóján.


Friss híreink

Magyarországi befektető vette meg a szatmárnémeti Pannónia szállót

2018. január 19. 12:30

Egy magyarországi befektető vette meg a Szatmárnémetiben lévő Dacia, vagy korábbi nevén Pannónia szállót – írja a Transindex. A partiumi város ikonikus szecessziós épülete évek óta üresen áll, mióta a korábbi tulajdonos börtönbe került.

Fényes nappal rúgtak le a buszról egy 15 éves magyar lányt Budapesten

2018. január 19. 12:22

Négyen támadtak rá egy fiatal lányra a 85E jelzésű fővárosi autóbuszon, a bántalmazást pedig egy megállóban folytatták, miután lerúgták az áldozatot a járműről — tudta meg a 24.hu. De ők az erőtartalékok, meg a Fidesz megvásárolható szavazói, így különleges státuszban vannak...

Russia Insider: Ideje ejteni a zsidó tabut - Putyin Oroszországával szembeni ellenségeskedés főként zsidó jelenség

2018. január 19. 12:09

Az amerikai Politico brüsszeli szerkesztésű kiadása rendkívüli mértékben felháborodott egy olyan, általa antiszemitának nevezett cikken, amely az angol nyelvű orosz Russia Insider médium portálján jelent meg - írja blogján Lovas István, aki ismerteti is a cikket.

Ez is a multikulti „hozadéka": fiatalkorúakból álló bandák tartják rettegésben Olaszországot

2018. január 19. 11:56

Kétezren tüntettek tegnap Nápolyban, hogy felhívják a figyelmet a fiatalkorúakból álló bandák által elkövetett, egyre szaporodó bűncselekményekre. A mostani megmozdulásra egy 15 éves fiú súlyos bántalmazása miatt került sor, ám a demonstráció résztvevői nem csak e konkrét eset, hanem az aggasztóvá váló jelenség miatt vonultak utcára.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000123 kep000249 kep000175 kep000157

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat