HunHír.info

2017. Napisten hava 28. nap, Gorda napja.

Háború, frontok, szabadkőműves páholyok

nemet-vedelem-aisne-folyo-500.jpgSajnos nem fejeződhetett be 1917 tavaszán az I. világháború. Közismert, hogy 1916-17 fordulóján a Központi hatalmak jelentős katonai sikert értek el: az Antant bíztatására, a jelentős magyar területek kilátásba helyezéséért, szerződésszegő módon háborúba lépő Románia, a frontjain megjelenő orosz hadseregek és a francia tüzérség támogatása ellenére összeomlott, a királyi kormány hatásköre már csak Moldva kis területére korlátozódhatott.

Közismert pedofil is itt lesz a buzivonuláson - és még beszél is...

2017. június 28. 19:02

pedofil_resize.jpgSok pedofil honfitársunk álma teljesülhet azzal, hogy az idei homoszexuális felvonulás egyik kapcsolódó rendezvényén végre egy olyan külföldi transzszexuális „előadóművész” is föllép, aki otthonosan mozog a pedofil ideológia népszerűsítése, terjesztése terén is.

Magyargyalázás, zászlóégetés a Facebookon (+ videó)

2017. június 28. 16:48

erdely.jpgSzékely zászlót égetve üzent egy román "hazafi" a magyaroknak, hogy Romániának csak egy zászlaja van, az a piros, sárga, kék. A hozzászólók között van aki a magyarok kivégzését szeretné. Eddig csaknem 15 ezren nézték meg a videót, a hozzászólásokban rengeteg magyargyalázó hozzászólás van, többek között a magyarok kivégzését helyezi kilátásba egy másik nagyromán.


Milliós sérelemdíjat fizethetnek a kormánylapok a Jobbiknak

2017. június 28. 16:26

jobbik250.jpgA Fővárosi Törvényszék a mai napon hozott elsőfokú ítéletében kimondta, hogy a Ripost és a 888 nevű fideszes portálok megsértették Vona Gábor és a Jobbik jó hírnevét. A sajtótermékeknek semmiképpen sem nevezhető, ugyanakkor közpénzen fenntartott kormánypárti orgánumok azt hazudták, miszerint a Jobbik elnöke gyalázta az 1848-49-es forradalom emlékét, a párt vezetése pedig tele van hasonlóan gondolkodókkal.

Baseballütővel, viperával, vasvillával támadtak haragosaikra

2017. június 28. 16:22

ciganybunozes250.jpgA bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a négy gyanúsítottnak, akikkel szemben csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és rongálás vétsége miatt indult büntetőeljárás - közölte a Miskolci Járásbíróság szerdán az MTI-vel.


Az Iszlám Állam helyett civileket bombáztak Szíriában

2017. június 28. 16:12

isil2-250.jpgLegalább harminc civil halt meg szerdán az Iszlám Állam terrorszervezet ellenőrzése alatt álló egyik kelet-szíriai település elleni légicsapásokban - közölte az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja. Az emigráns aktivista szervezet nem tudta megmondani, milyen felségjelű repülőgépek támadtak két nappal az amerikaiak vezette nemzetközi szövetségnek a dzsihadisták el-Majádínban lévő börtöne elleni légicsapása után, amelyben mintegy hatvanan haltak meg, többségükben fogvatartottak.

A magyarellenes törvény megváltoztatását sürgetik Felvidéken

2017. június 28. 16:08

foci-stieberek-250.jpgMeg kell változtatni a szlovákiai sporttörvénynek azt a részét, amely tiltja, hogy szurkolók a sporteseményekre idegen országok zászlóit vagy állami szimbólumait vigyék be - sürgették a felvidéki Magyar Közösség Pártjának (MKP) képviselői Pozsonyban tartott szerdai sajtótájékoztatójukon.


Friss híreink

Matolcsy Ádám megvette az Origót tokkal-vonóval

2017. június 28. 18:51

Száraz István az Origót is tartalmazó New Wave Media Groupban meglévő részesedését egy az egyben eladta a jegybankelnök fia cégének.

Toroczkai László: A mezőőrség és a rendőrség feladata éppen az, hogy elfogja a bűnözőket

2017. június 28. 18:19

Ahogy ígértem, természetesen azok, akiknek a neveit a magyar és az európai emlékezet a legrútabb hazaárulók közé fogja feljegyezni, nem tudnak megakadályozni minket abban, hogy elfogjuk a határzár megrongálásával a hazánkba, tanyáinkba és házainkba betörő bűnözőket. Ezek a közel-keleti, pakisztáni, indiai és afgán férfiak ugyanis bűnözők, nem menekültek.

Kerekesszékkel menekül a kórházból szökött rab - visszaeső az erőtartalék

2017. június 28. 18:09

Kerekesszékkel szökött meg a kórházból az 43 éves elítélt nő, akinek a kórtermét nem őrizte senki.

Tombolt a tűz Fertőrákosnál

2017. június 28. 18:04

A 21 nádfedeles ház közül 11 már leégett a Fertő tó partján Fertőrákosnál, a többit a tűzoltók próbálják megvédeni a tűztől – jelentette az MTI. A Kisalföld tudósítása szerint 14 ház ég. Az információk szerint a Fertő–Hanság Nemzeti Park Igazgatóság egyik éppen felújítás alatt álló csónakházának nád teteje gyulladt ki, és onnan terjedt tovább a tűz a többi épületre.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000100 kep000084 kep000069 kep000109

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Matyó motívumok kifestőkönyve - Horváth ÁgnesMatyó motívumok kifestőkönyve
Könyv - Bolti ár: 1 490 Ft
Internetes ár: 1 490 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata - Dr. Sam Osmanagich Ph.DA Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
A gondolatgyárak - F. William EngdahlA gondolatgyárak
Könyv - Bolti ár: 3 790 Ft
Internetes ár: 3 032 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A Forrásmező felfedezése - David WilcockA Forrásmező felfedezése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat