HunHír.info

2017. Újkenyér hava 22. nap, Ella napja.

Terrorszervezetté nyilvánították az „antifa” mozgalmat

antifa_500.jpgNéhány napja netes aláírásgyűjtés indult az Egyesült Államokban annak érdekében, hogy a magát "antifa" mozgalomként meghatározó csoport képviselőit, hasonlóan a dzsihádistákhoz, terrorista szervezetté nyilvánítsák. A petíció gyorsan elérte a szükséges 100 ezer támogatót. Ellentétben Magyarországgal, az Egyesült Államokban a népakaratot minden formában komolyan szokás venni, és világbotrány lenne, ha egy ekkora összefogást lepattintanának azzal, hogy "nem a megfelelő űrlapon nyújtották be". Az érintettek természetesen internetszerte heves őrjöngésben törtek ki, és változatos összeesküvés-elméleteket publikálnak arról, hogy az alt-right "trollok" beszivárogtak a Homeland Security soraiba, és törvénytelenül befolyásolták a döntéshozókat. Hiszen ők csak békésen törtek-zúztak, gyújtogattak és buzdítottak bizonyos társadalmi csoportok kiirtására, hát mi ebben a terrorizmus?

Vona Gábor: Lelepleződött a Fidesz manipulatív kampánya

2017. augusztus 22. 18:10

vona-gab-2017-05-01-250.jpgMa lelepleződött a Fidesz telefonos kampánya, amely hazugságra épül és semmi mást nem céloz, mint az idős emberek manipulálását, hergelését a Jobbik ellen. A Fidesz fél a kormányváltó erőtől, a Jobbiktól, ezért vet be gyűlöletkeltő, társadalmi csoportokat megosztó, uszító kampányfogásokat.

A multikulturalizmus szintén a terrorizmus melegágya

2017. augusztus 22. 15:34

multikulti-250.jpg...A döbbenet az, hogy ez az anarchia a jelek szerint nem csak az Iszlám Állam érdeke, hanem a migrációt elősegítő európai vezetők és kormányok célja is. A problémát ugyan nem oldják meg, de a terrorveszélyre hivatkozva egyre látványosabban építik az orwelli világot, az emberek félelmére alapozva építik a mindenkit megfigyelő diktatúrát...


A lokálpatriotizmus még mindig erősebb, mint az europér eszme

2017. augusztus 22. 14:23

eu-eg-250.jpgA kisebb országok lakosai sokkal jobban szeretik hazájukat, mint a nagy nemzetek, az EU-hoz pedig nem sokan kötődnek az Eurobarometer legújabb önbevallás alapján készült összeurópai felmérése szerint. A felmérésben megadott négy lehetőségből a megkérdezettek 57 százaléka választotta a legerősebbet, azaz hogy úgy érzi nagyon erősen kötődik hazájához. 35 százalék az eléggé opciót jelölte meg, míg mindössze minden 50. ember nyilatkozott úgy, hogy semmilyen kötődés nincs benne saját országa iránt.

“A védekezésnek nincs helye, támadnunk kell”

2017. augusztus 22. 10:25

terror1-250.jpgAz Európában elkövetett terrortámadások nem békeidőben történnek, hanem háborús helyzetben, ahol muszlim katonák merényleteket követnek el – jelentette ki Földi László biztonsági szakértő kedden az M1 aktuális csatorna műsorában.


Közel félszáz idegen kontinensfoglaló akart bejutni a határkerítésen át tegnap Magyarországra

2017. augusztus 22. 07:52

hatarvadasz-250.jpgHét embert akadályoztak meg abban a hatóságok , hogy belépjenek az országba, 39 embert pedig visszakísértek a határkerítés szerb oldalára augusztus 21-én.

Bíróság előtt a parndorfi embercsempészek, persze mind idegen

2017. augusztus 22. 07:46

menekultek250.jpgVárhatóan tanúvallomások ismertetésével és vádlotti észrevételekkel folytatódik annak a 11 vádlottnak a tárgyalása, akiket embercsempészéssel és emberöléssel vádol az ügyészség. A vádlottak közül tízen bolgár – egyikük bolgár-libanoni –, egy pedig afgán állampolgárságú. A vádirat 26 vádpontot tartalmaz, melyek közül az egyik a 71 ember halálát okozó úgynevezett „parndorfi eset”.


Friss híreink

Népirtókat támogatott a Heineken

2017. augusztus 22. 17:59

A Belga Kongó helyén létrejött Kongói Demokratikus Köztársaságban (korábbi neve: Zaire) az évezred elején egy népirtó, militáns csoport vette át a hatalmat. Az országban működő Heineken sörgyár az aktuális kormány helyett a lázadók oldalára állt, nekik adózott. A polgárháború alatt több kórházat is lebombáztak, de a sörgyár érintetlen maradt.

Marokkói „migránsok” támadtak Horvátországban és Németországban

2017. augusztus 22. 16:12

Marokkói "migránsok" támadtak rá emberekre a hétvégén a németországi Essenben és Zágrábban is. Az esseni gyanúsítottak jelenleg menekültügyi eljárás alatt állnak, a zágrábi támadó esetében szexuális erőszak kísérlete helyett csupán szeméremsértés miatt indított eljárást a horvát rendőrség.

Ha a marokkói azt mondja, akkor úgy van: ő nem is terroroista

2017. augusztus 22. 16:01

A turkui bíróság kedden elrendelte Abderrahmán Meskának, a finnországi pénteki késelés fő gyanúsítottjának előzetes letartóztatását. Meska beismerte, hogy ő végzett egy 31 és egy 68 éves nővel, és sebesített meg további hat nőt és két férfit az ország délnyugati részén található városban.

Tizennyolc „fiatalt” vittek be a Hős utca környékéről, akik az új drogtól lettek rosszul

2017. augusztus 22. 15:15

Egy nap alatt 18 embert vittek kórházba a budapesti Hős utca környékéről, sajtóértesülések szerint mindannyian az új pszichoaktív drogot fogyasztották. Az Atv információi szerint a "fiatalok" tudatzavaros állapotban voltak, alig álltak a lábukon.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000189 kep000122 kep000230 kep000018

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Jaj, de lelkem nem tud felrepülni... - Netye Zoltán PálJaj, de lelkem nem tud felrepülni...
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A gondolatgyárak - F. William EngdahlA gondolatgyárak
Könyv - Bolti ár: 3 790 Ft
Internetes ár: 3 032 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A felemelkedés rejtélyei - David WilcockA felemelkedés rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A teljes Holt-tengeri tekercsek - Michael O. WiseA teljes Holt-tengeri tekercsek
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Emlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből - Széll Kálmánné Vörösmarty IlonaEmlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat