HunHír.info

2019. Fergeteg hava 20. nap, Balambér napja.

”Tömegtüntettek” a Várkert Bazárnál, aztán lezárták a Lánchidat - Blanka, a sztár (videó + képek)

tuntetes-2019-01-19-varkert-bazar-6.jpgA mára meghirdetett, túlóratörvény elleni nagy összellenzéki demonstráció résztvevői a Várkert Bazárnál néznek méltatlankodva körbe, miután az egy-kétezres tömeg talán nem egészen az, amire számítottak. Persze, lehet, hogy változik a helyzet. Nyomon követjük.

Cipruson van háza, autója és a hírek szerint hajója is Ahmed H.-nak, az elvetemült szír terroristának

2019. január 20. 08:45

terroristat-keresnek-szakallas-250.jpgAhmed H. nem csupán egy erőszakos bevándorló, ügye ugyanis rámutat arra, hogy a külföldről, jellemzően Soros György által finanszírozott aktivista csoportok nem csak behozzák a bevándorlókat, majd támogatják őket, amikor bűncselekményt követnek el, de még abban is segítenek, hogy pénzt keressenek az adófizetők kárára – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Robbanás volt egy észak-írországi városban

2019. január 20. 08:22

bomba.jpgRobbanás történt szombaton késő este az észak-írországi Londonderry városának központi bírósági épülete előtt. A rendőrség arra gyanakszik, hogy autóba rejtett pokolgép lépett működésbe. Az incidensben senki nem sérült meg. Az észak-írországi rendőrségi szolgálat (PSNI) szombat éjjel Twitter-bejegyzésben közölte, hogy áll a közelben egy másik autó is, amely gyanús az esetet vizsgáló nyomozóknak.


”Akik a Hibbant Néró és szemkilövetései idejében pedig óvódások voltak...”

2019. január 20. 08:07

2006_oktober_23_250.jpg...Ami pedig a közvagyon ellopását illeti: máig nem mértük fel, hogy hány volt „szocialista” vezető, párttitkár, tsz elnök, gyárigazgató vált milliárdossá a rendszerváltáskor a közvagyon ellopásából úgy, hogy hétfőn még marxisták voltak, péntekre meg már csak a tőkét akarták Marx-tól...

73 évvel ezelőtt kezdték el a magyarországi németek elűzését

2019. január 19. 14:42

nemetek-kitelepitese-250.jpgAz Országgyűlés 2013-ban nyilvánította január 19-ét a magyarországi németek elhurcolásának és elűzetésének emléknapjává, arra emlékezve, hogy 1946-ban ezen a napon hagyta el Magyarországot az elüldözött német nemzetiségűeket szállító első vonatszerelvény.


Trump ma bejelentheti a szükségállapotot

2019. január 19. 13:32

donald-trump-250.jpgDonald Trump ma este bejelentésre készül a mexikói fal építése miatti költségvetési vita ügyében. December 21-i óta az amerikai kormányzat részlegesen leállt, 800 ezer közalkalmazott nem kap fizetést. Az elnök azonban addig nem írja alá a finanszírozást biztosító költségvetést, amíg a kongresszus nem ad pénzt számára a fal építésére is.

Háborítatlan szkíta halomsírra bukkantak

2019. január 19. 11:16

szkitalovasperec.jpgA Gino Caspari, a Svájci Tudományos Alapítvány által támogatott szakértő műholdas felvételeken azonosított egy körkörös struktúrát a szibériai Ujuk-folyó völgyében - számol be az alapítvány oldala. 2017 nyarán aztán a Berni Egyetem, az Orosz Tudományos Akadémia és az Ermitázs munkatársai ásatásokkal igazolták Caspari elképzelését: az építmény egy szkíta herceg kurgánja.


Friss híreink

Csath Magdolna: Jól teljesített a hazai ipar

2019. január 20. 11:10

Jól teljesített a hazai ipar, bár az ágazaton belül megfigyelhető kisebb arányváltozás - mondta Csath Magdolna közgazdász az M1 aktuális csatornán vasárnap, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb, a héten közzétett adatait elemezve.

Gyanúsítottként hallgatták ki az Echo TV stábját megtámadó proli garázdát

2019. január 20. 10:41

A rendőrök egy férfit garázdaság, egy másikat hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt állítottak elő a szombat esti demonstrációt követően.

Már megint: Egy „tinikből” álló betörőbandát fogott el a rendőrség Salgótarjánban

2019. január 20. 09:20

A 18 éves "fiút" és fiatalkorú társait a salgótarjáni nyomozók rövid időn belül beazonosították és a rendőrkapitányságra előállították.

Átfogó ellenőrzést tartott a rendőrség és az adóhivatal a bulinegyedben

2019. január 20. 09:01

Ismét átfogó ellenőrzést tartott a rendőrség, az adóhivatal és az Innovációs és Technológiai Minisztérium a bulinegyedben.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000228 kep000008 kep000163 kep000120

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat