HunHír.info

2018. Álom hava 14. nap, Szilárdka napja.

Rohamsisakban a rendőrök (ÉLŐben a tüntetésről)

kossuth-ter-tuntetok-2018-12-18.jpgA szerdai tüntetés után csütörtökön ismét utcára vonultak a "rabszolgatörvény" ellen tiltakozók. Túlórázhat, ki nem ugrál, hej, hej! Diák-munkás szolidaritás! Orbán, takarodj! Demokráciát!- skandálta a Kossuth térről a Jászai Mari tér felé vonuló tömeg, elzárva előbb a 2-es, majd a 4-6-os villamosok útját. A tüntetők a Margit-hídon vonultak. Cél az ügyészség volt, majd visszatértek a Kossuth térre. Itt hosszas skandálás után nyomulni kezdtek "menjünk be" felkiáltásokkal a Parlamentbe, amit megerősített rohamrendőrsorfal védett. Könnygázzal kínálták a tüntetőket. Lentebb az élő videó:

Agyonlőtték a strasbourgi merénylőt - na végre!

2018. december 13. 21:56

Cherif-Chekatt-new-york-post-250.jpgChérif Chekatt ellen napok óta tartott a hajtóvadászat, a hírügynökségek helyi rendőrségi forrásokra hivatkozva jelentették, hogy a kommandósok lelőtték a férfit, de részleteket egyelőre nem tudni.

Zsaruk! Ha most nem veritek szarrá a külföldi antifa agresszorokat, akkor tényleg nincs vér a pucátokban!

2018. december 13. 20:38

antifa250.jpgHarmincöt randalírozó anarchistát vettek őrizetbe a rendőrök a tegnapi budapesti erőszakos tüntetések alatt. Elsősorban a Kossuth-téren verekedtek, törtek-zúztak a vandálok, akiket az ellenzék tüzelt fel. Nyakó István szocialista politikus például szerepel a felvételeken, jól látni, ahogy többekkel együtt nekimegy a rendőröknek a Parlament lépcsőin.


Van bőr a pofáján az ocsmány szemkilövetőnek...

2018. december 13. 19:29

2006_oktober_23_250.jpgAzok a Gyurcsányék beszélnek és vádaskodnak, akik 2006 őszén rendőrterrort vetettek be, gumibotokkal, gumilövedékkel, lovas rendőrökkel, verték szét a kormány demonstráló tömeget – reagált a Fidesz Vadai Ágnes nyilatkozatára. Kilenc rendőr sérült meg a szerdai utcai zavargások során, kettejüknek a végtagját is be kellett gipszelni – tudta meg az mho.

Kelemen András: Az alternatív médiáról

2018. december 13. 17:19

facebook250.jpg...Az internet fejlődése lehetővé tette, hogy a neoliberális propagandától és a hitelét vesztett világelit értelmezésétől független hírek, értékelések is hangot kapjanak. Az így kialakult helyzetben az információk nagy része nyílt és hozzáférhető forrásból is beszerezhető. A polkorrekt szájzár pedig egyre nehezebben tartható fenn, ezért üti fel a fejét a nyílt cenzúra a tömegmédia szabályozásában...


Boros Imre: Végre jót szólt a Fed?

2018. december 13. 16:48

dollar250.jpg...Mint jórészt közismert, a tizenkét tagbankból és az azok fölé rendelt igazgatóságból álló, teljesen magántulajdonban lévő szervezet 1913 óta működik és tölti be az Egyesült Államok központi bankjának a szerepét. Az igazgatóság elnökét ugyan az amerikai elnök nevezi ki, de csak a magántulajdonban lévő Fed-bankok által delegáltak közül választhat...

Újabb, zsidók elleni merényletet követtek el Ciszjordániában, halálos áldozatok is vannak

2018. december 13. 15:53

palesztin-tuntetok-kovek-250.jpgEgy palesztin merénylő agyonlőtt két zsidót, két másikat pedig súlyosan megsebesített a megszállt Ciszjordániában - jelentette csütörtökön a katonai rádió. A Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász mozgalom üdvözölte a megalakításának évfordulóját egy nappal megelőző támadó akciót, de nem jelentette be, hogy a tagjai követték el azt.


Friss híreink

A Jobbik a nemzetközi sajtónak is bemutatta európai parlamenti választási programját

2018. december 13. 22:28

A Jobbik Magyarországért Mozgalom a nemzetközi sajtó magyarországi képviselői előtt, angol nyelven is bemutatta „Biztonságos Európát, szabad Magyarországot!” című európai választási programját. A nagy érdeklődés mellett bemutatott program szerint Európa válaszúthoz érkezett és a következő európai parlamenti ciklusban fontos kérdésekre kell választ adnia identitását, céljait, a tagállamok egymáshoz való viszonyát, valamint gazdasági kihívásokat illetően.

"Megöljük az összes fehért, nőt, gyereket, mindenkit!” - üzenték a niggerek Dél-Afrikában

2018. december 13. 21:30

Dél-Afrikában egyre durvább a fehérek elleni rasszizmus. Az ügy onnan indult, hogy az ország elnöke, Cyril Ramaphosa bejelentette, ha kell erőszakkal, de el akarják venni a fehér farmerek földterületeit. Ezekért cserébe természetesen kompenzációt nem adnának. Az ügyből óriási botrány lett, még Donald Trump amerikai elnök is megszólalt, aki elítélte a fehérellenes cselekedeteket.

Fekete-Győr is füstgránátot dobott a rendőrökre

2018. december 13. 21:26

Újra a Kossuth téren vannak a tüntetők, akik farkasszemet néznek a rohamrendőrökkel. Több füstgránátot is dobtak a rendőrök felé. Fekete-Győr András a hvg.hu-nak elismerte, hogy ő is dobott füstgránátot a rendőrökre, és leszögezte: nem bánja.

Pintér bejelentette: Gátat fog szabni az erőszaknak

2018. december 13. 20:21

Magyarország belügyminisztere operatív értekezleten értékelte a szerdai Kossuth téri be nem jelentett demonstráció tapasztalatait. Pintér Sándor a Kormány nevében köszönetet mondott a biztosításban résztvevő rendvédelmi állomány helytállásáért – írja közleményében a Belügyminisztérium.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000059 kep000104 kep000175 kep000214

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat