HunHír.info

2018. Szelek hava 19. nap, Kocsárd napja.

Na végre! G. Soros világléptékű bajkeverő ultraliberális alapítványa elhagyja Budapestet

soros-gyorgy-500.jpgA Presse arról ír, hogy a G. Soros világléptékű bajkeverő által alapított Nyílt Társadalom Alapítványok (OSI) bezárja budapesti irodáját, és Berlinbe költözik. Az osztrák lap szerint a hírt Patrick Gaspard, az OSI elnöke jelentette be csütörtökön. Úgy tudjuk, hogy az OSI augusztus 31-én szüntetné meg a magyar iroda tevékenységét, így már a nyáron lezajlana a költözés. Mielőtt teljesen áttelepülnének Berlinbe, Bécsben hoznának létre egy ideiglenes irodát

Magyarország fogadta be tavaly messze a legtöbb eltérő kultúrájú idegen kontinensfoglalót a V4-ek közül

2018. április 19. 17:38

menekulttabor-250.jpgAz Eurostat csütörtökön közölte a "menekültekről" szóló 2017-es összesített statisztikákat. Magyarország 1290 embert fogadott be, közülük 105 embernek adott menekült státust, 1110 főnek pedig oltalmazottit, és 75 főt egyéb humanitárius szempontok alapján fogadott be a magyar állam. (Az oltalmazottak szinte azonos jogokat élveznek mint a menekültek.) És tartsuk el őket mi, az adónkból? Hát nem! Van nálunk is elég rászoruló, nem kell az idegen!

Hamarosan teljesen megtisztulhat a szír főváros a dzsihadistáktól

2018. április 19. 12:48

szir-lazado.jpgKét napot adott a szíriai hadsereg az Iszlám Állam terrorszervezetnek, hogy távozzon Damaszkusz déli külvárosaiból, különben hadműveletet indít ellene – közölte csütörtökön az al-Vatan című kormánylap. Az újság szerint a dzsihadistáknak távozniuk kell a főváros központjából nyolc kilométerre délre fekvő Hadzsar-el-Aszuád és Tadamon külvárosokból, illetve a jarmúki palesztin menekülttáborból, ellenkező esetben a hadsereg erővel vonja ellenőrzés alá ezeket a területeket.


Merkel továbbra is foggal-körömmel harcol a kontinensfoglalókért

2018. április 19. 11:50

merkel-iszlam250.jpgNémetország szolidaritásának köszönhetően a várakozásokat meghaladó számban érkezhetnek afrikai és közel-keleti "menekültek" az Európai Unióba (EU) az Európai Bizottság áttelepítési programja révén - mondta a brüsszeli bizottság migrációs ügyekért felelős tagja egy csütörtöki német lapinterjúban.

A Jobbik felülvizsgálati kérelmet nyújt be az NVB döntésével szemben

2018. április 19. 11:10

justicia250.jpgA Jobbik több esetben nyújtott be fellebbezést a választási végeredményekkel kapcsolatban. Tegnap a Nemzeti Választási Bizottság elutasította a Jobbik azon fellebbezését, mely szerint nem született a törvényes határidőn belül végeredmény Miskolc 1. számú választókerületében, ezért új választás kiírása lenne indokolt. A jegyzőkönyv szerint az eredmény határidőn túl lett megállapítva.


Hatályon kívül helyezték Budaházyék elsőfokú ítéletét

2018. április 19. 10:12

budahazy_gyorgy.jpgHatályon kívül helyezte csütörtökön a Budaházy György és tizenhat vádlott-társa ügyében hozott elsőfokú ítéletet a Fővárosi Ítélőtábla Lassó Gábor vezette bírói tanácsa. Budaházy György arra hívta fel a figyelmet a videóüzenetben, hogy nekik már a jog korrekt alkalmazása is elég lenne. Leszögezte: arra számít, hogy másodfokon hatályon kívül helyezik az elsőfokú ítéletet.

”A Vona Gábor leköszönő elnök okozta űrt egyik napról a másikra senki nem tudja betölteni”

2018. április 19. 09:49

vona-gab-250.jpgA tervek szerint kétszer ül majd össze a Jobbik kongresszusa - közölte Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője csütörtökön a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Az ellenzéki politikus jelezte: a társelnöki rendszerre áttérés elnökségi ajánlás, első körben az erről szóló alapszabály-módosításról kell állást foglalniuk az alapszervezetek által delegált tagoknak.


Friss híreink

Márki-Zay lesz a sztárfellépő a szombati tüntetésen

2018. április 19. 22:36

Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, Gyetvai Viktor diáktüntető, Homonnay Gergely, Gulyás Balázs, és Unyatyinszky György, a Magyar Nemzet Békemeneten bántalmazott munkatársa fog felszólalni a szombat esti ellenzéki tüntetésen.

Politológus: az ellenzéki pártok nem érdekeltek az utcai tüntetésekben

2018. április 19. 21:46

Kiszelly Zoltán politológus szerint az Országgyűlésbe bejutott ellenzéki pártok nem abban érdekeltek, hogy az utcán létrejöjjön az új ellenzék, hanem abban, hogy a parlamentben tudjanak ellenzéki munkát végezni. Kiszelly Zoltán csütörtökön az M1 aktuális csatornán arról beszélt, hogy a tüntető civilek egyben akarják tartani az ellenzéki szavazóbázist, és le akarják váltani az ellenzéki politikusokat.

Gyárfás ügyvédje: Ennél rosszabb már nem lehet

2018. április 19. 21:36

Nem nyilatkozott a Gyárfás Tamás háza előtt várakozó újságíróknak csütörtök délután Bánáti János ügyvéd, amikor elhagyta az épületet, de nem is zárkózott el.

30 társát hívta segítségül az idegen néger betolakodó, mert a rendőrök megbilincselték

2018. április 19. 18:56

Zavargás tört ki Lyon elővárosában, mert a rendőrök leállítottak egy tiltott és veszélyes, utcai rodeoversenyt. A 21 éves főszervezőt, egy afrikai származású néger kontinensfoglalót le akartak tartóztatni, de ő 30 barátját hívta segítségül.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000097 kep000015 kep000176 kep000170

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel
A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Miért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról? - Dányi LászlóMiért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról?
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A múltból a jövőbe - Csath MagdolnaA múltból a jövőbe
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat