HunHír.info

2017. Ígéret hava 27. nap, Ede napja.

Transznacionális tüntetések természetrajza

haha120218-1.jpgMiközben a kormány a civil szervezetek átláthatóvá tételével van elfoglalva, Soros György alapítványhálózata a nemzethatárok lebontásán dolgozik, és kísérleti teleppé tette Magyarországot. Nincs megfelelő törvényi szabályozás arra, hogy mit lehet kezdeni azzal a technikával, amit a Soros-féle ügynökhálózat alkalmaz Magyarország ellen.

Ti dolgoztok, ők lopnak - Csepel sem kivétel

2017. május 27. 16:53

justicia250.jpg...Németh Szilárdot nem véletlenül hívják 20 százalékos Szilárdnak Csepelen. Mindenkinek a matematikai tudására bízzuk, hogy mennyi lesz a 20 százaléka a 2 milliárdnak. Felháborító, de ugyanakkor nem meglepő, hogy a rezsibiztos erre a lépésre szánta magát. Jól megtanulta a csepeli MSZP idején a vagyonok átmentését, hiszen ugyanazt játssza el, amit a szocialista vezetés annak idején a Csepel Sporttelep és a csepeli Munkásotthon esetében...

Ramadán Afganisztánban - EGYBŐL 18 HULLA

2017. május 27. 11:22

muszlim-ima-250.jpgLegalább 18 ember életét oltotta ki egy öngyilkos merénylő a kelet-afganisztáni Hoszt városában szombaton, a muzulmán böjti időszak, a ramadán első napján - közölték a helyi illetékesek. Az ázsiai országban megkezdődött a muzulmán szent hónap.


13 éves német kislányt erőszakoltak meg a kontinensfoglalók a saját otthonában

2017. május 27. 08:23

eroszak250-.jpgA vérforraló esemény, amelyről a fősodratú média mélyen hallgat, Schwerin városában történt a múlt pénteken éjszaka. A kislány egyedül volt otthon, amikor rátörte az ajtót egy 19 és egy 31 éves török "férfi". Többször is megerőszakolták, majd amikor édesanyja hazaérkezett, elmenekültek. A rendőrség elfogta az elkövetőket. A 31 éves tagadja, hogy egyáltalán a helyszínen járt volna, míg a 19 éves azt állítja, a kislány beleegyezett a szexuális aktusba.

Európa idegenekkel való elárasztásának magyarországi bázisa a CEU

2017. május 27. 07:06

soros-ceu-250.jpgA Nyílt Társadalom Alapítvány által 2010-ben létrehozott fiókszervezet, az International Migration Initiative civilek támogatásával és politikusok felkészítésével dolgozik hazánkban is a Soros-féle bevándorláspolitika erősítésén – derül ki egy kiszivárogtatott dokumentumból.


Hiába elkötelezett Izrael imádó zsidó, valakik ki akarják nyírni Kushnert

2017. május 27. 06:36

cionbolcsei250.jpgA The Washington Post információi szerint Donald Trump veje és főtanácsadója, Jared Kushner titkos kommunikációs csatorna kialakítását javasolta az oroszoknak. Az amerikai napilap helyi idő szerint pénteken késő este jelentette meg információit, "névtelenséget kérő forrásokra" hivatkozva. Az írás egy nappal azután jelent meg, hogy nyilvánosságra hozták: az FBI Jared Kushnert is meghallgatja annak a vizsgálatnak a részeként, amely tisztázná, hogy a tavalyi elnökválasztási folyamatba beavatkoztak-e az oroszok.

A kecskeméti hun sír titkai

2017. május 26. 17:04

hun-harcos.jpgAz 5. század első felére tehető hun kori, módos férfi ritkaságszámba menő sírját tárják fel régészek a Mercedes újabb gyárának tervezett területén, Kecskemét határában. A módos férfi keleti típusú, rövid tőrkardját veretes hüvelyben tárolta, és mellette a tőrjének hüvelyét díszítő arany veret is napvilágot látott.


Friss híreink

Az abortusz ellen tiltakoztak a János Kórháznál

2017. május 27. 16:32

Gyermeknap alkalmából a meg nem született babákra emlékeztek a budapesti János Kórháznál.


Orbán Viktor vagy Európa - szocik figyelem: egyik sem!

2017. május 27. 16:23

Az MSZP kongresszusa megválasztotta a párt miniszterelnök-jelöltjének Botka László szegedi polgármestert - jelentette be az ellenzéki párt elnöke szombaton Budapesten. Molnár Gyula közölte, a 292 küldöttből 280-an szavaztak a kormányfőjelölti posztra egyedül aspiráló Botka Lászlóra

Na nem kell a kerítés, seggfejek? Magyarországon alacsony a terrorveszély

2017. május 27. 15:27

A Telegraph című lap interaktív térképet készített a brit külügyminisztérium utazóknak szánt tájékoztatása alapján, amiből kiderül mely országokba biztonságos utazni, és hová nem érdemes menni, ha nem akar az ember fölösleges kockázatot.

Már csak ezért is az írmagját is ki kell írtani a terroristáknak

2017. május 27. 15:08

Az Iszlám Állam dzsihadista szervezet jelentkezett szombaton a kopt keresztények elleni előző napi egyiptomi merénylet elkövetőjeként. Legfrissebb hírek szerint 29-re nőtt a terrorcselekmény halálos áldozatainak a száma.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000005 kep000110 kep000164 kep000156

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Great Again - Újra naggyá tesszük Amerikát - Donald J. TrumpGreat Again - Újra naggyá tesszük Amerikát
Könyv - Bolti ár: 3 290 Ft
Internetes ár: 2 961 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Vér és kereszt I. - Sosemvolt pogányok - Benkő LászlóVér és kereszt I. - Sosemvolt pogányok
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A chemtrail és a HAARP
A chemtrail és a HAARP
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Auschwitz parancsnoka voltam - Martin BroszatAuschwitz parancsnoka voltam
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat