HunHír.info

2017. Újkenyér hava 20. nap, Szent István király ünnepe, István, Vajk napja.

Nem cenzúrázza a Tor a Daily Stormert - bár utálják ők is

Miután néhány nappal ezelőtt a sorozatos letiltások és üldöztetés elől a sötét webre költözött a Daily Stormer nevű szélsőjobboldali hírportál, a liberálisok a Tor Projectet is megpróbálták rávenni, hogy törölje, ezzel végleg megsemmisítve a "gyűlöletkeltő" oldalt. A próbálkozás azonban nem ért célt. A sötét web eléréséhez használható Tor böngészőt fejlesztő csapat közleményt adott ki, amelyben kijelentették, hogy bár a Daily Stormert "undorítónak" találják, és maguk is a multikulti hívei, ennek ellenére nem fogják eltávolítani azt a Tor hálózatról.

Szélsőbaloldali csoportok erősödnek Amerikában - a háttérben természetesen Soros

2017. augusztus 19. 10:50

antifa250.jpgErősödnek a szélsőbaloldali csoportok az Egyesült Államokban – írta pénteki helyzetértékelésében a The Daily Signal című konzervatív hírportál. Az oknyomozó riportokat és elemzéseket közlő honlap a konzervatív Heritage Alapítvány multimédiás hírportálja.

Trump elnökségének befellegzett - állítja a távozó stratégiai főtanácsadó

2017. augusztus 19. 10:41

donald-trump-250.jpgAz Egyesült Államokban azt latolgatják, hogy mi várható Steve Bannon, a Fehér Ház stratégiai főtanácsadójának eltávolítása után. A döntés után a volt főtanácsadó interjút adott a konzervatív The Weekly Standard című hetilapnak, és leszögezte: "a széles mozgalmunk még mindig megvan, és teszünk is majd valamit a Trump-elnökségért. De ennek az elnökségnek befellegzett."


A biztonságnak sokkal nagyobb szerepet kellene kapnia az Európai Unióban

2017. augusztus 19. 09:17

szir-lazado.jpgEurópai szintű szemléletváltásra van szükség: nagyobb szerepet kell adni az európai uniós migrációs politikában a lakosság biztonságának - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója. Ez mind csak blabala... El kell jutni odáig, hogy minden betolakodó potenciális terrorista, és így kell kezelni őket...

Egyre jobban hasonlít a magyar és az zsidó virtus

2017. augusztus 19. 08:30

zsid-csillag.jpgNetanjahu zsidó állama egyre jobban hasonlít az orbáni magyarországra, ebbe pedig kódolva van a bukás, írja a Haaretz izraeli lap. Az összegzésük szerint napjaink Magyarországa és Izraele is gettóként működik, ahol az idegengyűlölet, a menekültellenesség, az iszlámtól való félelem és az Európa-ellenesség határoz meg mindent.


Ópályi – ki a felelős?

2017. augusztus 19. 08:16

cigany_250.jpg...Azonban felvetődik a kérdés, hogy ebben a dologban nincs-e felelőssége a cigány közösségnek? Vajon nem kellene-e elítélnie a cigány véleményvezéreknek az ehhez hasonló önbíráskodást és annak kísérletét? Nincsenek hiteles roma/cigány emberek, akik világossá tennék az álláspontjukat?...

Csoda, hogy Strasbourg Majtényiék pártjára állott? Nem, ez a természetes ebben a liberális világban

2017. augusztus 19. 08:01

justicia250.jpgMódosítja a kormány a nemzetbiztonsági törvényt. Eszerint újságírót, képviselőt és egyházi személyt a jövőben csak az adatvédelmi hatóság engedélyével lehet lehallgatni. A módosítás előzménye, hogy a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága a Majtényi László vezette Eötvös Károly Intézetnek adott igazat a magyar állam elleni perében.


Friss híreink

Alig vette elő a kést a palesztin, máris kinyírták a zsidók

2017. augusztus 19. 21:17

Izraeli biztonsági erők közlésük szerint agyonlőttek egy fiatalkorú palesztint, aki késsel támadt rájuk Ciszjordánia egyik ellenőrző pontján szombaton, és egyiküket meg is szúrta. A 17 éves fiatalember egy csoport rendőr felé közelített egy hátizsákkal, majd amikor felszólították, hogy álljon meg, kést rántott, és az egyik rendőrt agresszív módon megszólítva tovább közeledett feléjük - mondta el Luba Samri, az izraeli rendőrség szóvivője.

Több rendőrre is rálőttek Amerika-szerte

2017. augusztus 19. 20:17

Több városban is rendőrökre lőttek rá az Egyesült Államokban. Egy rendőr meghalt, többen megsebesültek.

Eddig húzta az aranyifjú - Őrizetbe vették a Dózsa György úti gázolót

2017. augusztus 19. 20:12

Őrizetbe vették a Dózsa György úton, május közepén történt halálos baleset okozóját – közölte a rendőrség szombaton.

Elhunyt Orbán zsidó tanácsadója

2017. augusztus 19. 19:30

A negatív kampányok nagymestere hosszan tartó, súlyos betegség után hunyt el.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000034 kep000030 kep000071 kep000148

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kedvet virágoztató magyar népmesék - Dömötör Sándor (szerkesztő)Kedvet virágoztató magyar népmesék
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Matyó motívumok kifestőkönyve - Horváth ÁgnesMatyó motívumok kifestőkönyve
Könyv - Bolti ár: 1 490 Ft
Internetes ár: 1 490 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A magyar Jézus és eltitkolt tanításai - Bíró LajosA magyar Jézus és eltitkolt tanításai
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az okkult VRIL társaság és a náci UFO-k rejtélye
Az okkult VRIL társaság és a náci UFO-k rejtélye
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Egyvilágrend - Drábik JánosEgyvilágrend
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 149 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat