HunHír.info

2018. Földanya hava 26. nap, Balassa napja.

A magyarok elleni hangulatkeltés volt a kettős állampolgárság körüli ukrán hisztéria

ukran-tank-.jpgÍgy kommentálta az utóbbi napok történéseit Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnöke. Brenzovics Lászlót azzal összefüggésben kérdezték kedden az M1 aktuális csatornán, hogy a múlt héten megjelent egy rejtett kamerával készült felvétel, amelyen ukrán állampolgárok magyar állampolgársági esküt tesznek Magyarország beregszászi konzulátusán.

A Jobbik XV. kerületi képviselője is kilép a pártból

2018. szeptember 26. 11:38

jobbik250.jpg...Elfogadhatatlannak tartom, hogy párttársam a fővárosi közgyűlésben megszavazta a Nelson Mandela teret. Én hittem abban, hogy egy radikális jobboldali párt tagja vagyok, és visszatérünk az eredeti útra. A tisztújítás óta elég sokszor elhangzott, hogy hűek maradunk az Alapító nyilatkozatunkhoz. Abban én biztosan nem olvastam olyat, ami indokolttá tenné, hogy akármilyen közterületet nevezzünk el egy kommunista terroristáról...

Na végre: Rálőttek egy betolakodókkal teli csónakra

2018. szeptember 26. 07:57

menekultek-csonak-250.jpgTüzet nyitott egy idegen betolakodókkal teli motorcsónakra a marokkói haditengerészet kedden. Marokkó állítása szerint a haditengerészet kénytelen volt tűz alá venni a kontinensfoglalók járművét, amely többszöri felszólításra sem állt meg. A közlés szerint a motorcsónakot egy spanyol állampolgár vezette. Az incidens nem messze történt a marokkói Tanger kikötővárosától.


Veczán Zoltán: Kivétel nélkül

2018. szeptember 26. 07:40

cigany__250.jpg...Addig nincs integráció, amíg a többségi társadalom él félelemben, és nem a bűnözők, s amíg potenciálisan az életét kockáztatja az, aki a szabályok betartására szólítja fel a renitenseket. S egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy akár segély, akár eltűrt bűnözés formájában akármilyen védelmi pénzt fizessünk azért, amit a társadalom minden más tagjától „ingyen” várunk el...

Izrael folytatni fogja Irán-ellenes szír műveleteit

2018. szeptember 26. 06:45

netanjahu250.jpg„Továbbra is meg fogjuk akadályozni, hogy az iráni hadsereg beássa magát az országban, emellett folytatjuk az izraeli és az orosz hadsereg közötti katonai műveletek összehangolását” – jelentette be kedden Benjámin Netanyahu izraeli miniszterelnök az ENSZ-közgyűlés ülésszakának általános vitája előtt, miután Moszkva úgy döntött, hogy Sz-300-as légvédelmi rakétarendszereket ad át a vele szövetséges damaszkuszi vezetésnek.


Ilyen, amikor egy demokratává vedlett mocskos büdös bolsevik aggódik a demokratikus alapelvekért

2018. szeptember 26. 06:33

kommun_aldozatai.jpgAntónio Guterres ENSZ-főtitkár arról beszélt a világszervezet Közgyűlésének 73. ülésszakának általános vitáján, hogy ostrom alatt állnak a demokratikus alapelvek. A portugál származású ENSZ-főtitkár az 1974-es portugál szegfűs forradalom idején kezdte politikai pályafutását, nem sokkal ezután a portugál szocik vezetője lett, 1999-től 2005-ig pedig a Szocialista Internacionálé elnöki pozícióját töltötte be.

Villogtatott a határ mellett a betolakodóknak, nevetséges büntetést kapott a horvát hazaáruló

2018. szeptember 26. 06:15

bevandorlok-250.jpg60 ezer kunás (2,6 millió forint) pénzbírságra ítélte a kelet-horvátországi Zupanja megye szabálysértési bírósága első fokon az Are You Syrious (Komolyan mondja?- vagy: Szíriuszi vagy, szójáték) önkéntes mozgalom egyik "aktivistáját", amiért segített a betolakodóknak a szerb-horvát határ illegális átlépésében - írta az Index.hr című hírportál kedden.


Friss híreink

Gyerekekkel teli tömegbe hajtott egy autó Svédországban

2018. szeptember 26. 10:50

A svéd média 24 órát várt, míg közölte, hogy gyerekek közé hajtott egy autó Svédországban – írja a Voice of Europe. Az elkövető elmenekült, a tanúk azt sem tudták megmondani, hogy férfi vagy nő volt az elkövető.

Donald Trump kiállt Magyarország mellett az ENSZ-ben

2018. szeptember 26. 10:22

Donald Trump egyértelműen kiállt Magyarország mellett kedden az ENSZ-ben. Beszédében hangsúlyozta, hogy elutasítja az ellenőrizetlen migrációt és fontosnak tartja a nemzetek szuverenitását úgy, mint azok világszervezetben betöltött szerepét.

EZT AKARJÁK! Újra megjelenhetnének a BETOLAKODÓK a Keleti pályaudvaron

2018. szeptember 26. 10:15

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint szakmai és politikai szempontból is vitatható az Európai Unió határ- és partvédelmi szervezete (Frontex) megerősítésének terve. A főtanácsadó az M1 műsorában emlékeztetett rá: az illegális migráció csúcsidőszakában a magyar-szerb, magyar-horvát szakaszon 8 ezernél is több rendőr és katona kellett ahhoz, hogy őrizni tudják a határokat.

A semmittevők országa - nem fűlik az oláh foga a munkához

2018. szeptember 26. 09:33

Érdekes összeállítást közölt a Pro TV kereskedelmi csatorna: kiderül, amit elég sokan rég sejtenek, hogy a románok nagy része inkább a szociális segélyt választja, mintsem dolgozzon. „Semmittevő románok. Szociális segélyekből és pótlékokból többet kapnak, mint azok, akik minden nap dolgoznak” – ezzel vezeti fel a tudósítást a népszerű tévéadó, amely szerint a romániai munkaerő-krízisnek vannak olyan árnyoldalai is, ami miatt egy teljesen eltérő képet kapunk


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000042 kep000127 kep000179 kep000208

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat