HunHír.info

2019. Jégbontó hava 20. nap, Álmos napja.

Az amerikaiak menekítik ki az ISIL aranyát az Eufrátesz völgyéből

aranyrudak_500.jpgAz amerikaiak által irányított katonai koalíció több tonna aranyat menekített ki az Iszlám Állam utolsó állásaiból az Eufrátesz folyó völgyéből, egy a terror szervezettel kötött megállapodás értelmében. ,,Amerikai helikopterek nagy mennyiségű aranyat tartalmazó dobozokat menekítettek ki, melyeket korábban az Iszlám Állam rejtett el Al-Dashisha térségében, mely Al-Shaddadah városától keletre található.,,A helyi források szerint az arany elszállítását intéző ISIS parancsnokokat az amerikai koalíció gépei szintén kimenekítették.

Svéd állami tévé szerint négerek voltak a vikingek ősei - ezek totál elmebetegek...

2019. február 19. 17:51

viking-harcos-250.jpgSvédország állami televíziója (SVT) egy olyan dokumentumfilmet fog leadni Az első svédek címen, amelyben azt állítják, hogy Észak-Európa első emberei fekete bőrű, kék szemű emberek voltak. A közösségi oldalakon sok kritika érte a dokumentumfilm beharangozóját, hiszen a szőke hajú, kék szemű, világos bőrű vikingekről nem éppen az jut az eszünkbe, hogy fekete bőrűek voltak korábban.

Orbán megint hasra vágta magát a zsidók elött

2019. február 19. 17:44

netanjahu250.jpgÚjabb előrelépés lesz a magyar–izraeli kapcsolatok szorosabbra fűzésében a magyar külgazdasági képviselet megnyitása Jeruzsálemben – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Jeruzsálemben. Benjámin Netanjahu köszönetet mondott, amiért Magyarország kiáll Izrael mellett a nemzetközi szervezetekben, így az ENSZ-ben is. A Maccabi Játékok rendezvénye pedig mutatja, hogy mennyire fontosnak tartja Magyarország a kapcsolatait Izraellel – közölte.


A baloldal idegen betolakodókra cserélte le a munkásosztályt

2019. február 19. 17:34

negerek250.jpgA Migrációkutató Intézet az egyik friss tanulmányában számadatokkal alátámasztott elemzést közöl arról, hogy az európai baloldal a klasszikus munkásosztály helyett ma már igen nagy mértékben a bevándorlók szavazataira támaszkodik. Sőt, a vallásokat egyébként általában elutasító mai baloldal egyik legerősebb új szavazóbázisa a nagyon vallásos és antiszemita iszlamista csoportokra épül.

Az Iszlám Állam tagjai voltak, most hazatérnének Boszniába

2019. február 19. 14:26

arab-nok250.jpgEgy 22 éves szarajevói nő levélben fordult a bosznia-hercegovinai hatóságokhoz, és azt kérte, hogy két másik nőtársával és kiskorú gyermekeikkel együtt hazatérhessenek Boszniába; elmondása szerint korábban férjeik kényszerítették őket arra, hogy csatlakozzanak az Iszlám Állam terrorszervezethez - írta az Index.hr horvát hírportál kedden.


Magyarország és Izrael szoros szövetségesek - a magyar adófizető meg fizet...

2019. február 19. 10:18

zsid-csillag.jpgMagyarország és Izrael szoros szövetségesek a biztonsági és gazdasági együttműködés tekintetében, és együttműködnek a nemzetközi szervezetekben is – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Jeruzsálemben a közmédiának. A miniszter Orbán Viktor miniszterelnököt kísérte el hivatalos látogatásra Izraelbe.

Szexképekkel zsaroló „pár” ellen emeltek vádat Keszthelyen - de ugye nincs cigánybűnözés

2019. február 19. 10:12

ciganybunozes250.jpgZsarolás miatt emeltek vádat Keszthelyen egy nyírségi "pár" ellen, mert egy zalai férfitól több mint egymillió forintot zsaroltak ki azzal fenyegetőzve, hogy nyilvánosságra hozzák az általa küldött szexképeket - közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-vel.


Friss híreink

A magyarokat lemigránsozó Euronews-riporter egy kolosszális seggfej

2019. február 20. 06:55

A sorosista Euronews munkatársa megpróbálta összemosni az illegális bevándorlást a munkaerő szabad áramlásával, de Szijjártó Péterben emberére talált.

Ebben nem lesz kö­szö­net, nem­so­kára le­csap a hi­deg­front

2019. február 20. 06:36

Szerdán egy gyenge hidegfront hatására többfelé feltámad a nyugati-északnyugati szél, és a felhőzet is többször megnövekedhet - írja az Időkép. Egy-egy zápor csupán északkeleten és az Alpokalján alakulhat ki. Hajnalban mínusz 3-plusz 3, kora délután 8-14 fokot mérhetünk.

Az eltérő kultúra problémákat szül...

2019. február 20. 06:28

Tizenkét külön töltött év után végre hírt kapott elrabolt lányáról Dancs Andrea. Leilát jordán édesapja szakította el az anyjától még a gyerek hétéves korában, 2007 augusztusában.

A palesztinok állítása szerint Izrael zsidó imahellyé akarja változtatni a Templomhegy egyetlen keleti kapuját

2019. február 20. 06:22

Az izraeli rendőrség tizenkilenc palesztin tüntetőt vett őrizetbe kedden a jeruzsálemi Templomhegyen, miután összecsapások törtek ki a biztonsági erők és a tiltakozók között.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000248 kep000215 kep000012 kep000002

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Szűz Mária az ó-szövetségben - Dr. Mihályfi ÁkosSzűz Mária az ó-szövetségben
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Olvasgatni való - Rónaszegi MiklósOlvasgatni való
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A hunok Indiában - 3. bővített kiadás - Aradi ÉvaA hunok Indiában - 3. bővített kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 950 Ft
Internetes ár: 2 508 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat