HunHír.info

2017. Enyészet hava 21. nap, Szűz Mária bemutatása, Úz, Uzor napja.

Az idei karácsonyi üzenet: fajkeveredés!

debenhams-karacsonyi-reklam.jpgAhogy az minden évben lenni szokott, dőlnek a tévécsatornákon a karácsonyi reklámok. A kis Jézust eddig sem nagyon tették középpontba, Nyugat-Európában élő honfitársaink azonban jelentős különbséget vehetnek észre az ott, illetve nálunk sugárzott tévészpotok között is. Nagy-Britanniában ugyanis idén minden óriáscég karácsonyi üdvözlete kivétel nélkül a fajkeveredés dicsőítéséről szól.

Donald Trump amerikai elnök telefonon egyeztetett Vlagyimir Putyin orosz elnökkel

2017. november 21. 20:37

amerikai-orosz250.jpgDonald Trump amerikai elnök kedden telefonon egyeztetett Vlagyimir Putyin orosz elnökkel a szíriai helyzetről. A beszélgetést a CNN hírtelevízió értesülései szerint az orosz elnök kezdeményezte, és valamivel több mint egy órán keresztül tartott. A beszélgetés során Putyin tájékoztatta Donald Trumpot a Bassár el-Aszad szíriai elnökkel kedden Szocsiban tartott találkozójáról.

A Jobbik egyedül akar nyerni, de hajlandó XXI. századi pártokkal kompromisszumot kötni

2017. november 21. 18:09

vona-gab-250.jpgVona Gábor, a Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje interjút adott a Magyar Nemzet Online-nak, többek között arról beszélt: ha a történelmi helyzet azt kívánja meg, illetve a választási eredmény erre készteti, a Jobbik hajlandó lenne az LMP-vel és a Momentummal is - mint XXI. századi pártokkal – kompromisszumot kötni arra, hogy az Orbán-kormányt leváltsák.


Az elütött cigány rokonai szokás szerint kézbe veszik az ügyet...

2017. november 21. 16:34

ciganybunozes250.jpg"Szombaton este majdnem újra játszódott az olaszliszkai lincselés, csak éppen most Sályban…" – írja a Borsod Online sályi olvasója elektronikus levelében, amelyben – saját szavaival – részletesen be is számolt az általa tapasztaltakról.

Idén is Sepsiszentgyörgyöt szemelte ki az ultrasovén Új Jobboldal Párt

2017. november 21. 10:02

roman-magygyulolok.jpgA közösségi portálokon, valamint a párt honlapján közzétett felhívás alapján úgy tűnik, idén is Sepsiszentgyörgyöt szemelte ki az Új Jobboldal Párt a december elsejei nemzeti ünnep helyszíneként tagjai és szimpatizánsai számára. A két évvel ezelőtt politikai párttá alakult szervezet immár negyedik alkalommal érkezik a megyeszékhelyre, rácsatlakozva a kormányhivatal szervezte hivatalos ünnepségre.


Az amerikai televíziós csúcsújságíró is zaklatott ezerrel

2017. november 21. 08:33

zaklatas-250.jpgAz egyik legtekintélyesebb amerikai televíziós újságíró, Charlie Rose műsorait is felfüggesztették hétfőn három médiumban, mert nyolc nő szexuális zaklatással vádolta meg. A beszédes nevű Charlie Rose nagy ász az amerikai újságírásban, iszonyú jó politikai kapcsolatokkal rendelkezik. A Wikipédia szerint olyannyira elevenek ezek a kapcsolatok, hogy összefüggésbe hozható a háttérhatalom egyik alakulatával, a Bilderberg-csoporttal.

Németországban lassan a liberálisok lesznek a patrióták - összegubancolódott minden

2017. november 21. 07:12

merkel-iszlam250.jpgPócza István, a Századvég Alapítvány kutatója szerint elsősorban azért szállt ki a liberális FDP a német koalíciós tárgyalásokból, mert a migráció kérdésében nem volt egyetértés a felek között. A kutatót azzal kapcsolatban kérdezték hétfőn az M1 aktuális csatornán, hogy kudarcba fulladt hétfőre virradóra Berlinben a CDU/CSU jobbközép pártszövetség, a liberális FDP és a Zöldek egyeztetése a koalíciókötésről.


Friss híreink

Budai Gyula: Komcsi az összes bíró

2017. november 21. 20:29

Hangosan kommentálta Polt Péter legfőbb ügyész igazságügyi bizottsági meghallgatásán Bárándy Gergely MSZP-s politikus szavait Budai Gyula, a bizottság fideszes alelnöke. Szavait a Hír TV mikrofonja rögzítette.

A fideszes oligarchák mindent megtehetnek?

2017. november 21. 18:03

Jogállamban a jog, Magyarországon Orbán oligarchái számítanak. Ha kinéznek maguknak valamit, az az övék. Andy Vajna most épp egy 24 éve családi vállalkozásként működő rádió nevét, a Rádió 1-et nézte ki magának, és úgy tűnik, meg is szerzi.

Lemondott Mugabe

2017. november 21. 17:59

Lemondott Robert Mugabe zimbabwei elnök – jelentette be a parlament elnöke. Az ülésteremben éppen az államfő elmozdítását célzó bizalmatlansági indítványról szóló vita zajlott. A hírre ünnepelni kezdtek a képviselők. A lépés megoldhatja a dél-afrikai ország napok óta tartó alkotmányos válságát

A Maniu gárda magyar civileket gyilkolt - Ez csak természetes bocskoroséknál

2017. november 21. 17:56

Kétszázötven felfegyverzett rendőr állt ugrásra készen, hogy megakadályozzák az országzászló felvonását Sepsiszentgyörgyön – jelentette ki a november 15-ei rendezvény kapcsán kedden Nagy Gábor Levente, a Magyar Polgári Párt (MPP) helyi elnöke.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000005 kep000205 kep000199 kep000086

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Őrzők, vigyázzatok a határra! - Pósán László - Veszprémy László - Boda József - Isaszegi JánosŐrzők, vigyázzatok a határra!
Könyv - Bolti ár: 7 800 Ft
Internetes ár: 6 630 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Káldeától Ister-Gamig I-II-III - Badiny Jós FerencKáldeától Ister-Gamig I-II-III
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 8 091 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Vér és kereszt I. - Sosemvolt pogányok - Benkő LászlóVér és kereszt I. - Sosemvolt pogányok
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat