HunHír.info

2018. Álom hava 18. nap, Csekő napja.

Lenin-fiúk, Lenin-lányok jönnek

lenin-fiuk-munkaban-500.jpgAmikor kérdeznek, akkor is hazudnak, és akkor is, amikor szembe néznek. Régi bölcsesség ez, eredendően azoké, akik már 1919-ben is láttak hazánkban kommunistákat. Ma már nem így nevezik magukat, mégis, lényük – lényegük – változatlan.

A muszlimveszélyről írt a volt pénzügyminiszter, kizárnák a pártjából

2018. december 18. 20:37

muszlim-ima-250.jpgA muszlim európai hatalomátvételéről írt könyve miatt kizárná a soraiból Thilo Sarrazin volt tartományi pénzügyminisztert a berlini koalícióban részt vevő Szociáldemokrata Párt. A szerző adatokkal támasztja alá, hogy az Európában és ezen belül Németországban élő muszlimok elsöprő többsége nem tekinti magát a nyugati társadalom részének, mentalitásukkal formálják a rendszert, és ha idővel kellőképpen megnő a számuk, átveszik majd a társadalom irányítását is.

Staudt is lelép... Magánügyi problémák, meg ami mögötte van...

2018. december 18. 14:26

jobbik250.jpgAz ősz folyamán jeleztem a Jobbik országos elnökségének, hogy nyomós magánéleti indokaim alapján a tavaszi ülésszaktól nem tudom ellátni országgyűlési képviselői feladataimat, ezért kértem, hogy gondoskodjanak mandátumom betöltéséről.


Erőszakra uszító röpcédulákat szórtak szét a fővárosban

2018. december 18. 14:15

eroszak_250.jpgUszításra alkalmas és erőszakra buzdító röpcédulákat szórtak szét a fővárosban Bajnai Gordon volt kormányfő alapítványának (Haza és Haladás) aktivistái, akiket nagy valószínűséggel egy, a bevándorláspárti spekulánshoz és Hillary Clinton bukott amerikai elnökjelölthöz köthető alapítvány (Center for American Progress) pénzel. Erre utal a röpcédula aláírása is - írja az Origo.

Mennyből az angyal vagy Dzsingl belz

2018. december 18. 13:53

angyal250.jpgMagyarország való világa. Dzsingl belz szól minden hangszóróból, rádióból, mindenhol, mindig - minden mást, a hazai hallgatóság által értett és szeretett magyar muzsikát is szélsőségesen kirekesztve - kizárólag angol-amerikai zene ömlik.


A zavargás új eszköz az ellenzék fegyvertárában...

2018. december 18. 11:21

mocsar250.jpgElemzőket kérdeztünk az ellenzéki megmozdulásokról, illetve az MTVA épületénél tegnap történtekről. Szánthó Miklós ez utóbbival kapcsolatban bűncselekményekről beszélt. Mráz Ágoston Sámuel az előbbi kapcsán úgy fogalmazott: a Soros-hálózat szerepe ebben biztosan nem alaptalan gyanú.

Lövétei István: ki lehet rakni akár egy parlamenti képviselőt is

2018. december 18. 10:54

alkotmanymod250.jpgNem tehet meg mindent egy politikus az országgyűlési képviselői jogállására hivatkozva. Lövétei István alkotmányjogász az InfoRádiónak azt mondta: a rendőrség vagy egy biztonsági szolgálat akár fizikai erővel is felléphet, csak eljárás nem indulhat a képviselő ellen azonnal.


Friss híreink

A SZÁNALMAS LUMPENPROLI: Varju László egy fél nap alatt kipihente az agyonverését és már az ATV-ben pankrátorkodott

2018. december 18. 20:16

A magyar egészségügy tökéletes működéséről Varju László gyurcsányista politikus szerzett elévülhetetlen bizonyítékokat. Az MTVA-s pankrációja után azt állította, hogy "agyonverték", "komoly bordasérülést" is beképzelt magának, de a kellő hatás és a "jó" propagandafotók kedvvért még volt pofája a mentősök idejét is rabolni.
A tegnapi cirkusz alatt az ellenzéknek sikerült lebuktatnia saját magát.

"Rohadjon le a kezed, akárki voltál. Nem forradalmár vagy, csak csőcselék"

2018. december 18. 20:10

A Steindl Imre program igazgatója, Wachsler Tamás Facebook-bejegyzésben írta meg, minek tartja azokat, akik megrongálták a Parlament melletti Kossuth-szobrot - szúrta ki a HVG. Alább a bejegyzés:

Jobbik: lemond mandátumáról Staudt Gábor, két új képviselőről döntött az elnökség

2018. december 18. 15:59

Döntött a lemondását bejelentő Szávay István és Staudt Gábor parlamenti mandátumának sorsáról a Jobbik elnöksége: Szávay István helyét és szakpolitikai feladatát Bencsik János, a Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének alelnöke, Staudt Gábor helyét pedig Csányi Tamás, a párt Jász-Nagykun-Szolnok megye 4. számú választókerületének korábbi képviselőjelöltje veszi át.

Ilyen sok pénzünk van, hogy most a libériai négereket tömjük?

2018. december 18. 13:16

Először akkreditál Magyarország nagykövetet Libériába: a ghánai magyar nagykövet nemrég adta át megbízólevelét George Weah libériai elnöknek - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón, miután megbeszélést folytatott Gbehzohngar Milton Findley libériai külügyminiszterrel.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000134 kep000245 kep000069 kep000183

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
9% internetes kedvezménnyel
Lélekből Jövő Jövő - Zöld - Határidőnapló 2019 - RegélőLélekből Jövő Jövő - Zöld - Határidőnapló 2019
Könyv - Bolti ár: 5 490 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
18% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat