HunHír.info

2018. Kikelet hava 21. nap, Benedek napja.

"Eldőlt. Mi vagyunk a legerősebb ellenzéki erő. Nem kell tárgyalni mindenféle zavaros figurával"

jobbik-2015-10-23-2-500.jpgA Jobbik valamennyi képviselőjelöltje állva marad, nem lépünk vissza, mert nekünk vannak a legalkalmasabb jelöltjeink.

Felrobbantotta magát a texasi robbantássorozat gyanúsítottja

2018. március 21. 13:15

bomba.jpgFelrobbantotta magát és meghalt az egyesült államokbeli Texasban elkövetett robbantássorozat fő gyanúsítottja, miközben a hatóságok megpróbálták őrizetbe venni - közölte szerdán Brian Manley, Austin rendőrfőkapitánya. Március 2. óta négy csomagbomba robbant fel Texas állam fővárosában, Austinban. A detonációkban két ember meghalt és négyen megsebesültek. Egy ötödik robbanószerkezet a texasi San Antonio közelében lépett működésbe kedden a FedEx csomagküldő vállalat elosztóközpontjának közelében.

Német típusú migránserőszakot készít elő a Migration Aid?

2018. március 21. 13:09

negerek250.jpgA bevándorláspárti szervezet a német katonai attaséval tart kapcsolatot, és adatbázist épített a Magyarországra érkező migránsok elérhetőségeiről. Németországban a bevándorlásellenes tüntetőket migránsokból szerveződő ellentüntetésekkel szokták terrorizálni. A főként migránsok összecsődítésével szervezett ellentüntetés tagjai ilyenkor általában rátámadnak a bevándorlásellenes tüntetőkre, vagy pusztán félelemkeltő viselkedéssel próbálják korlátozni a bevándorlást ellenző békés emberek gyülekezési jogát.


Reagan tanácsadója: Moszkvának a legkevésbé sem állt érdekében Szkripal megmérgezése

2018. március 21. 10:40

cionizmus-romok-250.jpgMoszkvának nem állt érdekében Szergej Szkripal volt orosz kettős ügynök megmérgezése – így látja Pat Buchanan tekintélyes amerikai publicista, Richard Nixon, Gerald Ford és Ronald Reagan amerikai elnökök volt tanácsadója. A szerző kérdésbe csomagolta véleményét, amikor így fogalmazott „Akkor hát kinek használ ez a rémtett? Vajon nem annak a – főként a mi fővárosunkban lévő – koalíciónak, amely járványszerű ellenségességgel viseltetik Oroszország iránt... ?

Iránytű: Zakó László a fideszes Cseresnyés fő kihívója Nagykanizsán

2018. március 21. 08:14

jobbik250.jpgNagykanizsán sincs 50 százalék fölött a kormánypárti jelölt, derül ki az Iránytű Intézet friss, lapunk számára készített felméréséből. Zala megye 3. számú egyéni választókerületében a pártot választók 44 százaléka voksolna Cseresnyés Péterre (Fidesz–KDNP), míg a legerősebb ellenzéki jelöltnek a Jobbiké tűnik, Zakó László, rá 28 százaléknyian voksolnának.


20 ezerből mindössze 20 kérelmezőtől tagadták meg a letelepedési kötvényt - ha pénzt hoz a mocskos idegen, jöhet

2018. március 21. 07:43

arany250.jpgHúszezer kérelmezőből húsz letelepedésikötvény-igénylőt és 44 hozzátartozót utasítottak vissza a magyar hatóságok nemzetbiztonsági vagy közbiztonsági kifogással az egész világról a kötvényprogram négyéves fennállása alatt – közölte Végh Zsuzsanna, a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal főigazgatója az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának részben zárt ülésén, írta a Magyar Nemzet.

A zsidó állam beismerte, 2007-ben felrobbantott egy Szíriában épülő atomreaktort - mert nekik minden lehet...

2018. március 21. 07:36

Atomkatastrophe-in-Japan-Schlimmer-als-Tschernobyl_250.jpgIzrael a hírzárlatot feloldva elismerte egy Szíriában épülő atomreaktor 2007-es felrobbantását - jelentette szerdán a helyi média. A katonai rádió beszámolója szerint nyolc bombázó repülőgép hajtotta végre a feladatot, amely annyira titkos volt, hogy a pilóták is csak az akció előtt néhány órával értesültek célpontjukról, az észak-koreai együttműködéssel készülő, plutóniummal működő nukleáris létesítményről


Friss híreink

Kiskorú kölkekkel raboltattak az idegen betolakodók Franciaországban

2018. március 21. 13:57

Szerdán és csütörtökön 7 idegen betolakodó kontinensfoglalót vettek őrizetbe Nimes városában. A vád szerint kiskorúakat felhasználva mintegy 1500 betörést követtek el az elmúlt hónapokban a mediterrán térségben – írja a 20 Minutes.

Puccsrajna leállította az Oroszországgal kötött gazdasági együttműködési programját

2018. március 21. 13:20

Az ukrán kormány leállította az Oroszországgal kötött, 2011-2020 közötti időszakra vonatkozó gazdasági együttműködési programot - jelentette be Volodimir Hrojszman miniszterelnök szerdán a kabinet kijevi ülésén. A kormányfő egyben utasította a külügyminisztert, hogy erről hivatalosan értesítse az orosz kormányt.

Jobbik: választási csalás készül a vásárosnaményi körzetben

2018. március 21. 12:59

Békemenet ide vagy oda, Orbán Viktor nem bízik a magyar emberek támogatásában, ugyanis a Fidesz szervezett választási csalásra készül Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 4., Vásárosnamény központú választókerületében – mondta mai sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a Jobbik szóvivője és Adorján Béla, a körzet képviselő-jelöltje.

Köz­biz­ton­sági ri­a­dót fújtak Bécsben, nincs elég rendőr a magyar miniszter lá­to­gatta kerületben

2018. március 21. 12:36

Nagyjából 54 rendőr hiányzik ahhoz, hogy a kerületben rendet lehessen tartani. Sebastian Kurz kancellár is elismerte, hogy valóban vannak problémák, amelyekről beszélni kell.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000068 kep000110 kep000134 kep000152

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Káldeától Ister-Gamig I-II-III. - Badiny Jós FerencKáldeától Ister-Gamig I-II-III.
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 500 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
9% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

szavazás

Kire szavaz április 8-án?






Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat