HunHír.info

2018. Földanya hava 26. nap, Balassa napja.

Már az egyik gyilkos ügyvédje is elismerte: volt fegyver a badacsonyi lincselés helyszínén

Eddig csak a fiatal borászt agyonverő cigányokat visszatartó biztonsági őrök beszéltek arról, hogy fegyvert találtak a támadóknál, most viszont az egyik gyanúsított ügyvédje is beszélt erről a Blikknek. A portál szerint a fegyvert a nyomozók találták meg helyszínen, de azt még mindig nem sikerült beazonosítani, hogy kié. Állítólag azt is vizsgálják, hogy került a fegyver a helyszínre, volt-e célja vele az elkövetőknek, korábban használhatták-e bűncselekmény során, illetve, hogy történt-e valamilyen átalakítás a pisztolyon.

Visszavont regisztrációval nem hajózhat az olasz parti vizeken az Aquarius

2018. szeptember 25. 09:56

menekultek250.jpgA panamai regisztráció visszavonása nyomán Olaszország megtagadhatja, hogy az olasz parti vizeken hajózzon a menekülteket szállító Aquarius – jelentette ki Tóth Norbert nemzetközi jogász az M1 aktuális csatorna keddi műsorában. Az egyetemi docens felidézte: Panama Olaszország diplomáciai nyomására vonta vissza az Aquariustól a hajó honosságát jelző panamai lobogót, ezért amennyiben nem jegyzik be más államban, hontalanná válik.

Izrael megsemmisítené a Szíriának szállított Sz-300-as légvédelmi rendszert

2018. szeptember 25. 09:34

zsid-csillag.jpgAz izraeli médiát igencsak foglalkoztatja Putyin elnök bejelentése, mely szerint SZ-300-as légvédelmi rakétarendszert szállít Szíriának. Ezzel kapcsolatban Avigdor Liberman izraeli külügyminiszter is nyilatkozatot tett.
Liberman azzal fenyegetőzött, hogy Izrael megsemmisíti a szíriai SZ-300-as rendszert, ha azokat izraeli vadászgépek ellen használják. ,,Egy dolog tiszta. Ha valaki a repülőinkre lő, azt elpusztítjuk. Mindegy, hogy az SZ-300-as vagy SZ-700-as.,,


Jézus ukrán volt, és borscsot evett az utolsó vacsorán - beszámoló Kárpátaljáról

2018. szeptember 25. 07:05

ukran-tank-250.jpgKárpátalja jelenleg Ukrajna fennhatósága alá tartozik, Beregszász pedig az utolsó magyar többséggel bíró városka. Az emberek békésen éltek itt mindig egymás mellett, gazdálkodtak, földet műveltek, az országok határainak változásaira nem figyelve. Egy idősebb kárpátaljai akár öt ország állampolgára is lehetett anélkül, hogy elhagyta volna otthonát. Magyarország, Csehszlovákia, Magyarország, Szovjetunió váltották egymást, jelenleg Ukrajna a határ menti város gazdája.

Európában kereshetnek „menedéket” a Szíriából elűzött terroristák

2018. szeptember 25. 06:45

terrorista-250.jpg A migránsok nem járkálnak fegyverrel – jelentette ki Speidl Bianka, a Migrációkutató Intézet vezető kutatója az M1 Ma este című műsorban. Hozzátette: amikor mégis, az veszélyre utalhat. Amióta megkezdődött Szíriában a dzsihadisták elleni offenzíva, olyan területeket szabadítottak fel az országon belül, amit körülbelül 6-7 éve a dzsihadista, iszlamista terrorista szervezetek foglaltak el – fejtette ki a szakértő.


Frank Füredi: A szuverenitás hangsúlyozása miatt lett Magyarország a legfőbb pária

2018. szeptember 25. 06:39

magyar-katona-250.jpgVan valami, ami a migráció kérdésénél is hangsúlyosabb Magyarország megítélésénél, ez pedig a szuverenitáshoz való ragaszkodás – mondta a Hír TV műsorában Frank Füredi, szociológus professzor, aki könyvet írt Magyarországról. „A keresztes háborúkat megidéző kegyetlen kultúrharc zajlik most Európában, és ennek keresztjében van Magyarország” – írja könyvében Füredi.

Tőkés László ki akart lépni az Európai Néppártból a Sargentini-jelentés miatt

2018. szeptember 25. 06:11

tokes-laszlo.jpgTörténelmi párhuzammal élve az az érzésem, mintha a honfoglalás korát élnénk, amikor tűzzel-vassal próbálták elüldözni a magyarokat a Kárpát-medencéből. Csak azért nem léptem ki az Európai Néppártból, mert lojális vagyok nemzetstratégiai szövetségeseinkhez és Orbán Viktor barátomhoz – jelentette ki az Origónak adott interjújában Tőkés László európai parlamenti képviselő. - írja a Krónika


Friss híreink

Máltán kászálódnak le a migránstaxiról a szutykos illegális betolakodók

2018. szeptember 25. 20:38

Az Aquarius "mentőhajó" fedélzetén tartózkodó élősködők Máltán szállnak partra, és onnan azonnal négy országba szállítják őket – közölte kedden a máltai kormány.

Amerikai újságíró készített interjút Bekéékkel

2018. szeptember 25. 19:00

A Jogom van Erdélyhez csoport felhívást intézett a média munkatársai felé, hogy a koncepciós eljárásban elítélt Beke István és Szőcs Zoltán meghurcolása minél szélesebb körben kerüljön a nyilvánosság elé.

Ezeknek Hunyadi és Kapisztrán már nem elég PC!

2018. szeptember 25. 18:55

Mondjuk ki jó hangosan, mert nem hiszem el: Szász János rendezheti minden idők legdrágább magyar filmjét a nándorfehérvári diadalról.

Jé, már elítélik az erőtartalékot is? Börtönbe megy, mert bántalmazott egy kalauzt

2018. szeptember 25. 18:25

Jogerősen három év letöltendő börtönbüntetést szabott ki a Nyíregyházi Törvényszék egy férfira, aki idén májusban megütött egy jegyvizsgálót a vonaton: a másodfokú bíróság - helybenhagyva a korábbi ítéletet - közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek a vádlottat – közölte a törvényszék sajtószóvivője kedden az MTI-vel.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000152 kep000202 kep000145 kep000047

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat