HunHír.info

2017. Áldás hava 23. nap, Izár napja.

Vona Gábor: A józan ész helyett, rögeszmék irányítják Magyarországot

Reagálás Orbán Viktor tusványosi beszédére

Orbán Viktort ismét bebizonyította, tisztességes bérek és nyugdíjak, modern egészségügy és oktatás helyett csak egy valamit tud adni a népnek: ellenségképet. A magyaroknak elegük van az állandó háborúskodásból, a hatalmi arroganciából, a korrupcióból. Magyarországnak nyugalomra van szüksége, ehhez pedig erős határőrségre, nyugati bérekre, színvonalas egészségügyre, és modern oktatásra, de legfőképp tisztességes kormányra, amely a szocialista helytartók és a fideszes oligarchák helyett a nép pártján áll.

Zavarognak a palesztinok, még több katonát vetnek be a zsidók

2017. július 22. 16:54

izraeli-katonak-250.jpgTovábbi katonákat vezényelt Izrael szombaton Ciszjordániába, egy nappal azt követően, hogy egy palesztin merénylő halálra késelt három izraelit egy Rámalláh melletti telepen, három palesztin pedig a jeruzsálemi al-Aksza mecsetnél bevezetett új biztonsági előírások miatt kitört zavargások során vesztette életét.

Nőnek öltözve menekült az ISIL harcosa, de lebuktatta a szakálla

2017. július 22. 15:10

isil-fejbe-loves-250.jpgAz iraki csapatok július 10-én visszafoglalták Moszult az Iszlám Államtól, azóta a terrorszervezet rengeteg tagját börtönbe zárták, de még mindig több száz bujkáló dzsihadista lesi az alkalmat, hogy valahogy elpucoljon a városból. Az iraki hadsereg nyilvánosságra hozott pár fotót olyan elfogott szökevényről, akik nőnek öltözve próbáltak menekülni.


Az ISIL zsoldosai visszatérnek Európába, és itt folytatják...

2017. július 22. 09:46

isil2-250.jpgHorváth József biztonságpolitikai szakértő szerint az Iszlám Állam életben maradó európai zsoldosai várhatóan visszatérnek majd a kontinensre, ahol akár terrorista akciókban is részt vehetnek.

A nándorfehérvári diadalra emlékezik a keresztény világ

2017. július 22. 09:10

nandorfehervar-250.jpgÖtszázhatvanegy éve győzedelmeskedtek Hunyadi János várvédő vitézei és Kapisztrán János keresztes seregei a Nándorfehérvárt ostromló II. Mehmed szultán hadai felett. A győzelem nem csak Magyarországot, de egész Európát megszabadította hosszú évtizedekig a török terjeszkedés veszélyétől. Hunyadiék diadalára azóta déli harangszóval emlékezik a keresztény világ, bár eleinte csak a győzelemért mondott imák idején kongatták meg a harangokat a pápa utasítására.


1241 után újra életveszélyes a muhi csatamező

2017. július 22. 08:59

temeto-250.jpgA magyar történelem egyik legszomorúbb csatája helyén pazar emlékhelyet alakítottak ki 1991-ben, ám annak évek óta nincs igazi gazdája. Ma ”Életveszély!”-táblák figyelmeztetik az arra tévedőket. Úgy tudjuk, most van esély és pénz is a rekonstrukcióra. A zsidó temetők menetrendszerű fejújítása mellett legalább annyi figyelmet kéne fordítani a nagy magyar tragédiának az emlékhelyére is.

A CIA valóban befejezte a szíriai kormányellenes MÉRSÉKELT TERRORISTÁK támogatását

2017. július 22. 07:07

cia-250.jpgAz amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) valóban befejezte a szíriai kormányellenes erők támogatásának titkos programját - erősítette meg Tony Thomas tábornok. A CIA és az amerikai kormányzat ugyanis eddig nyilvánosan nem ismerte el a program létezését. Az ellentmondásos program keretében a CIA Szíriában és az egész térségben felfegyverzett és kiképzett több, ismeretlen hátterű Aszad-ellenes csoportot.


Friss híreink

"Német” nők az ISIL-nél: halálbüntetés várhat rájuk

2017. július 22. 20:32

Négy németországit nőt tartóztattak le az iraki hatóságok, miután elfogták őket. Az Iszlám Állam harcosai voltak, ügyükben iraki bíróság dönt.

Megszokottá vált a zsidózás a berlini iskolákban - hol vagyunk mi ettől...

2017. július 22. 20:24

Nagyon riasztó eredményt hozott egy közelmúltban végzett felmérés: megszokottá vált a zsidózás a berlini iskolákban, a török és az arab származású diákok részéről. Emellett az is kiderült, hogy a szalafizmus is elterjedőben van a német főváros iskolaudvarain.

Az igazság az inkvizícióról

2017. július 22. 18:32

Bangha Béla jezsuita atya egyik konferenciabeszédében egykor arra világított rá, hogy korunk „megmondóemberei” többnyire arról ismerhetők fel, hogy olyasmiről beszélnek vagy írnak, amit valójában nem is ismernek.

Veteményesben próbáltak elbújni az idegen betolakodók

2017. július 22. 13:14

Húsz, magát iraki állampolgárnak valló betolakodó idegent fogtak el a rendőrök Nagylak külterületén. Az idegenek illegálisan lépték át a határt, és egy veteményesben próbáltak meg elbújni. Miután a rendőrök rájuk találtak, sem a személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000136 kep000108 kep000216 kep000002

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Jaj, de lelkem nem tud felrepülni... - Netye Zoltán PálJaj, de lelkem nem tud felrepülni...
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Visszatért - Trianon és a revízió - Zetényi Csukás FerencVisszatért - Trianon és a revízió
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Auschwitz parancsnoka voltam - Martin BroszatAuschwitz parancsnoka voltam
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Háborúk, olaj, radikalizmus - Marc FromagerHáborúk, olaj, radikalizmus
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az Istenek DNS-e - Zecharia SitchinAz Istenek DNS-e
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

A HunHír barátai

Legolvasottabb hírek

HunHír-Tudósító

Képtárak

Felhívások

Közlemények


Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
© 2002-2017 Rockszerda
Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat