HunHír.info

2019. Ígéret hava 25. nap, Tortel napja.

Komoly fenyegetést jelenthet az Avaaz

kem-500.jpgMég a Magyar Helsinki Bizottságnál és a Soros-hálózat egyéb jogvédő szervezeteinél is sokkal hatékonyabbak az Avaazhoz hasonló alakulatok, hiszen utóbbiak közvetlenül az emberekhez fordulnak, és arról győzik meg őket, hogy olyan képességeiket fejlesztenék, mint például a vitakultúra, vagy arra tanítanák meg őket, hogyan kell megszervezni egy közösséget – jelentette ki lapunknak Földi László biztonságpolitikai szakértő.

Több mint kétszáz IDEGEN BETOLAKODÓ KONTINENSFOGLALÓT mentettek ki két lélekvesztőről a máltai hatóságok

2019. május 25. 13:56

menekultek250.jpgA máltai hatóságok a Földközi-tengeren kimentettek 216 "migránst" két lélekvesztőről szombatra virradóan, és a vallettai kikötőbe szállítják őket – közölték hivatalosan. Az egyik hajó utasait péntek este mentették ki, miután a hajó süllyedni kezdett, és ők vészjeleket adtak le. Miután egy máltai járőrhajó felvette őket a fedélzetére, és elindult velük Vallettába, a hajó kapott egy újabb vészjelzést, emiatt visszafordult a másik hajó utasaiért.

Kézfogás az úzvölgyi temetőért – Ma Csíkszentmártonban tiltakoznak!

2019. május 25. 11:17

uz-volgye250.jpgNagyszabású tiltakozó rendezvényt szervez az Úzvölgye Kezdeményező testület május 25-én, szombaton. A délután öt órakor kezdődő eseményre Csíkszentmárton központjába várják mindazokat, „akiknek fáj az úzvölgyi magyar haditemető területének jogtalan kisajátítása, a földjében nyugvó hősök nyugalmának megzavarása, és azokat, akik vissza akarják állítani Székelyföld történelmi határait”.


Kontinensfoglaló idegen szutykokat mozgósítanak a Soros-szervezetek az EP-választás alatt

2019. május 25. 10:06

negerek250.jpgAz EP-választások miatt Soros György szervezetei óriási mozgosításokba kezdtek. A cél, hogy minél több "migráns" menjen el szavazni, akik többségében a baloldali, migránspárti liberális pártokra adják majd le szavazataikat. A Magyar Nemzet azt írja, hogy az Európai Parlament uniós költségvetési forrásokból támogat egy bevándorláspárti szervezetet, hogy mozgósítsa az „új európaiakat", azaz a niggereket, arabokat, ázsiaiakat a választásra.

A svéd kormány szerint a viking rúnák náci jelképek

2019. május 25. 09:54

kelta-kereszt250.jpgHatalmas felháborodást váltott ki a jóérzésű svédek körében az igazságügyi miniszter, név szerint Morgan Johansson legújabb ötlete. A svéd kormányt képviselő szociáldemokrata politikus azzal állt elő, hogy meg kell vizsgálni azokat a jogi lehetőségeket, melyek lehetővé tennék az ősi viking rúnák betiltását. Indoklásában Johansson arra hivatkozik, hogy a skandináv tradíció részét képező rúnák (ősi írásjelek) napjainkban a „neonáci” csoportok közkedvelt szimbólumai, ezáltal alkalmasak a gyűlöletkeltésre.


A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely népszavazást tartana az EU-tagságunkról

2019. május 25. 08:56

eu_nem.jpgAz Európai Bizottság közvélemény-kutatása szerint hazánkban többségbe kerültek azok, akik nem bíznak az Európai Unióban. Egyre többen érzik úgy, hogy az Unió inkább gyarmatosít, kihasznál minket, és a belügyeinkbe is egyre jobban beleavatkozik, nemzeti önrendelkezésünket felszámolja, a Nemzetek Európája helyett egy Európai Egyesült Államokká gyúrva össze az országokat. - írják.

Már fizetik a migránskvótát az emberek egyes országokban

2019. május 25. 08:23

menekulttabor-250.jpgAzokban az országokban, ahol engedtek a nyomásnak, beengedték és betelepítették a migránsokat, ott az emberek már fizetik a migránskvóták árát – mondta a Fidesz frakcióvezető-helyettese, Böröcz László. Hangsúlyozta, Németország tavaly mintegy 7500 milliárd forintnak megfelelő eurót fizetett ki a bevándorlók támogatására.


Friss híreink

A Mi Hazánk Mozgalom alapjaiban változtatná meg az Európai Uniót

2019. május 25. 15:26

A Mi Hazánk Mozgalom gyökeresen, alapjaiban változtatná meg az Európai Uniót - közölte a párt elnöke szombaton az Országház főbejárata előtt tartott sajtótájékoztatóján. Toroczkai László azt mondta: hisz abban, hogy még nem teljesen egyéves pártként be tudnak jutni az Európai Parlamentbe.

A Kúria jogerős döntését is semmibe veszi a nemkívánatos véleményeket elhallgattató RTL Klub

2019. május 25. 13:35

A "demokrácia bajnokai" és a "sajtószabadság megtestesítői" kertelés nélkül megírták a Mi Hazánk Mozgalomnak, hogy nem hajlandók eleget tenni a Kúria jogerős döntésének, és nem teszik közzé a választás előtt a kampányfilmünket - írja Facebook-oldalán Dúró Dóra.

Új választások jöhetnek Izraelben? Marakodnak...

2019. május 25. 12:34

Avigdor Liberman a szekuláris Jiszráel Beitenu vezetője péntek reggel a 13-as csatornának a Likuddal folytatott koalíciós tárgyalások kudarcáról beszélt és felvetette a lehetőségét, hogy új választásokra kerülhet sor

Pert vesztett hungarofób féreg, Dan Tanasă, marad a Székely Mikó Kollégium felirat

2019. május 25. 12:18

A sepsiszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal közleményben tájékoztat, hogy megnyerte a helyi önkormányzat azt a pert, amelyet a Székely Mikó Kollégium homlokzatán szereplő felirat miatt indított Dan Tanasă. A magyar nyelvű feliratról régi fényképek és képeslapok tanúsítják, hogy eredetileg is ott volt az épület parkra néző homlokzatán.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000187 kep000100 kep000119 kep000112

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles) - Csere PéterGróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles)
Könyv - Bolti ár: 3 570 Ft
Internetes ár: 3 142 Ft
12% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon Rockopera DVD - Koltay GáborTrianon Rockopera DVD
DVD - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat