HunHír.info

2017. Napisten hava 25. nap, Koppánd napja.

Puccskísérlet a Ludovikán

rongyosok.jpgElfeledett hősök, akik szembeszálltak a vörös veszedelemmel: 1919. június 24-én Lemberkovics Jenő százados 254 ludovikás növendék élén indította meg felkelését a Tanácsköztársaság ellen, és próbálta meg visszaűzni azt a pokolba. A felkelés árulás miatt elbukott, így Horthy Miklósra maradt Kun Béla, Korvin Ottó és Szamuely Tibor rémuralmának a felszámolása. Ne felejtsük el, hogy a Székely Hadosztály, a Rongyos Gárda és Balassagyarmat hősei mellett Budapesten is voltak igaz hazafiak, akik nem feledték esküjüket és a haza védelmére keltek!

Ijesztő méreteket ölt a magyarellenes hangulat Romániában

2017. június 24. 19:38

olah-taplo.jpgAz utóbbi napokban ijesztő méreteket öltött Romániában a magyarellenes hangulat és a gyűlöletbeszéd. A közösségi média és a hírcsatornák román politikusok, újságírók és véleményformálók nacionalista üzeneteitől hangosak. Egy országos politikai válság közepette a román politikai elit, a média jelentős hozzájárulásával, újból előveszi a “magyar kártyát”, és a romániai magyar közösség ellen fordítja a közvéleményt.

Iszlamista némberek robbantottak....

2017. június 24. 15:56

arab-nok250.jpgLegalább tíz ember - köztük számos nő és egy gyermek - meghalt, és több mint 13-an megsebesültek abban a támadásban, amelyet az Iszlám Állam nevű (IÁ) dzsihadista szervezet tucatnyi öngyilkos merénylője indított a nyugat-iraki al-Anbár tartomány egyik falva ellen - közölte egy rendőrségi forrás.


Ezt már régóta tudtuk, de most a bilderberges zsidó mondja

2017. június 24. 15:41

isil2-250.jpgHenry Kissinger volt amerikai külügyminiszter és a Bilderberg klub igazgatóbizottságának tagja elmondta a Fox News tévének, hogy az Egyesült Államok felelős, amiért fegyvert szállított az ISIL-nek. Korábban a londoni Conflict Armament Research nevű kutatóintézet már arról tájékoztatott, hogy a iszlám szélsőségesek jelentős mennyiségű támadófegyvert használtak, amelyek amerikai kormánytulajdonban voltak.

A török buzik hoppon maradtak

2017. június 24. 14:51

kocsogfenek-250.jpgBetiltották a meleg büszkeség napja alkalmából vasárnapra tervezett isztambuli felvonulást a török hatóságok. Az isztambuli kormányzó hivatala szombaton jelentette be, hogy a résztvevők és a turisták biztonsága, valamint a közrend érdekében betiltják az LGBTI (leszbikus, meleg, biszexuális, transz- és interszexuális) szervezetek tervezte rendezvényt.


„Felejtsétek el az autonómiát!” a románok érzékenységét sérti!

2017. június 24. 14:41

szekely-hadosztaly.jpgAz Adevărul liberális bulvárlap legutóbbi magyarellenes véleménycikkéből kiderült, hogy nem csak az autonómia fogalma, március idusa, hanem még a székely zászló is románellenes, az RMDSZ pedig a szélsőségek szélsősége.

Na, ebből lesz világraszóló balhé: fehér rendőr véletlenül meglőtt egy feketét

2017. június 24. 09:13

fegyver.jpgTévedésből meglőtte egy néger kollégáját egy fehér rendőr a Missouri szövetségi állambeli St. Louis-ban - közölte a rendőrség. A néger rendőr, aki éppen szolgálaton kívül volt, segíteni próbált a háza közelében szerda éjjel három gyanúsítottal szemben intézkedő kollégájának, amikor a feltételezett bűncselekmény helyszínére érkező fehér rendőr, aki nem ismerte fel, meglőtte.


Friss híreink

A zsidó állam megint lőtte Szíriát

2017. június 24. 19:06

A nap folyamán az izraeli légierő egyik harci repülőgépe "megtorló csapásokat" hajtott végre szíriai célpontok ellen. A zsidó állam hadseregének egyik szóvivője szerint a bombázás válasz volt arra, hogy a damaszkuszi rezsim erői korábban a Golán-fennsík Izrael által ellenőrzött részét lőtték.

Kibertámadás a londoni parlament ellen

2017. június 24. 19:02

Hackerek törték fel a brit parlament elektronikus levelezőrendszerét, a képviselők péntek este óta csak akkor tudják elérni email-fiókjaikat, ha a Westminster területén belül tartózkodnak.

Mészáros Lőrinc ma egy potom 75 milliárdos vasútfelújítási pályázatot nyert

2017. június 24. 18:55

A felcsúti csodavállalkozó nevén szereplő cég, az R-Kord és a V-Híd Építő Zrt. építheti meg a Püspökladány-Ebes vasútvonali szakaszt 74,9 milliárd forintból - írja a K-Monitor Facebook-oldal alapján a 444.

Az ISIL tízezernyi civilt használ élő pajzsként

2017. június 24. 17:22

Több százra nőtt a halott vagy sebesült civilek száma az észak-iraki Moszul óvárosának egy hete indult ostromában - közölte szombaton Lise Grande, az ENSZ iraki humanitárius ügyeinek koordinátora.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000066 kep000048 kep000036 kep000219

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága - Pawel LisickiA dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Auschwitz parancsnoka voltam - Martin BroszatAuschwitz parancsnoka voltam
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A múltból a jövőbe - Csath MagdolnaA múltból a jövőbe
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Migráns-sokk - Összeesküvés elméletek sorozatMigráns-sokk
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat