HunHír.info

2018. Magvető hava 17. nap, Balajtár napja.

A populizmus a globalista elit ellenpólusa

politika-500.jpgAz AfD társelnöke a populizmust a középosztály és a hétköznapi emberek szövetségeként írja le, amely a gyökértelen, globalista elit ellen szerveződött arra reagálva, hogy az államok milliárdokkal támogatják a bankokat és az illegális bevándorlókat, akik pont az ő miliőjüket foglalják el, veszélyeztetve a hazájuk és a kontinens élhetőségét – írja a 888.hu

Kilép a Jobbikból Volner János

2018. október 16. 18:19

Volner-Janos-250.jpgVolner János a Jobbik etikai bizottságának ülése előtt jelentette be döntését – az ellene indult eljárást koncepciósnak tartja. A politikus azt is mondta, eddig próbálta fékezni a Jobbikon belüli értékrendi válságot, ahogy azt is, hogy szennyes ügyek a pártból kikerüljenek, de ezt mostantól befejezte. Az alelnökkel tart két országgyűlési képviselőtársa, Apáti István és Fülöp Erik is. A politikus jelezte, bár párttagságukról is lemondanak, parlamenti mandátumukat mindhárman megtartják.

Október 16-a legyen a Magyar-Székely Összetartozás Napja!

2018. október 16. 15:42

szekely-zaszlo-parl250.jpgSzávay István keddi napirend előtti felszólalásában felvetette, hogy október 16-át, az agyagfalvi nemzetgyűlés kezdőnapját nyilvánítsák a Magyar-Székely Összetartozás Napjává. A jobbikos képviselő külön kihangsúlyozta, hogy nem szeretné, ha pártpolitikai csatározások miatt utasítanák el a javaslatot, ezért szívesen fogad minden párt részéről beterjesztőt, és nyitott az indítvány szövegének módosítására is.


Liberman katonai csapással fenyegette meg a Hamászt

2018. október 16. 13:42

izraeli-katonak-akcio-250.jpgSúlyos katonai csapással fenyegette meg az izraeli védelmi miniszter a Gázai övezetet uraló radikális iszlamista Hamászt kedden - közölte a helyi média. "Izraelnek el kell döntenie, hogy háborút kezd-e Gázában, mert csak ezzel tudja teljesen felszámolni a határ menti erőszakot" - mondta a gázai fegyveres erőknél tett keddi látogatásán Avigdor Liberman a Háárec című újság honlapjának értesülése szerint.

Elfogadták a Sargentini-jelentést visszautasító határozatot

2018. október 16. 12:58

menekultek-tamadnak-250.jpgMegszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és az országgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló, a Sargentini-jelentés elleni határozatot, amely arra szólítja fel a kormányt: ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott, Magyarországot rágalmazó jelentéssel szemben.


A Nemzeti Ellenállás margójára

2018. október 16. 12:15

budahazy_sziva250.jpgÉn mint a legújabbkori valódi magyar Nemzeti Ellenállás egyik megteremtője, megharcolója és az ezért járó üldöztetések elszenvedője, tiltakozom az ellen, hogy napjaink magyarországi parlamenti ellenzéke Nemzeti Ellenállást hirdessen. Nemzeti Ellenállást hirdetni ma sokkal inkább a nemzeti önrendelkezést felszámolni akaró eurokraták ellen vagy a trianoni utódállamok magyarellenes politikájával szemben aktuális.

Nem lenne egyszerűbb, ha a vonat elé zuhanna? Persze csak véletlenül...

2018. október 16. 11:08

kem.jpgA pakisztáni származású dzsihadista prédikátort, Anjem Choudaryt 2016. szeptember 7-én öt és fél évre ítélték el, jó magaviselete és egyéb engedmények miatt azonban alig több mint két év után, a héten már szabadlábra helyezik - írja a 888.hu a Sunday Telegraphra hivatkozva. A brit adófizetőknek 2, azaz kettőmillió fontjába (mintegy 736 millió forint) kerül majd, hogy a titkosszolgálatok a lehető legszigorúbb ellenőrzés alatt fogják tartai Choudaryt.


Friss híreink

Egy százados, és nem a miniszterelnök lánya utazott a honvédség repülőjén

2018. október 16. 19:30

Az Azonnali.hu-n jelent meg ma a „Miért reptették Ciprusról Budapestre a honvédség gépén Orbán Viktor lányát?” című írás, amely szerint Demeter Márta egy iratbetekintés után azt állította, hogy „a Honvédség által vett egyik Airbus A-319-es repülőgéppel kiképzőrepülés keretében utazott szeptember elején Orbán Flóra”, a miniszterelnök lánya.

Tőkés: a centenárium a lehető legdurvább magyarellenes támadásoknak is alkalmául szolgál!

2018. október 16. 19:20

A posztkommunista román politikai osztály részéről teljes mértékben hiányzik a politikai akarat a hagyományosan megoldatlan kisebbségi kérdés rendezésére, amely nélkül azonban hosszú távon elképzelhetetlen a társadalmi béke és stabilitás megvalósulása Romániában – jelentette ki Tőkés László.

93 éves nő az idei legszebb holokauszttúlélő

2018. október 16. 16:31

2012 óta, évente megtartják a holokauszt túlélői között a Miss Holocaust Survivor szépségversenyt Haifán. Idén a 93 éves Tova Ringer nyerte a díjat a 12 versenyző közül, írta meg a Kibic.

Mintegy 200 migráns jutott át kedden Törökországból Görögországba

2018. október 16. 16:25

Mintegy 200 migráns jutott át kedden Törökországból Görögországba- közölték görög hatóságok. A rendőrség elmondása szerint kedd reggel bukkantak rá a migránsokra, legtöbbjük családosan, gyerekekkel érkezett. Azt mondták a hatóságoknak, hogy az Evrosz-folyón keresztül be tudtak jutni Görögországba, mivel a vízszint alacsony volt.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000121 kep000066 kep000170 kep000094

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Globális agymosás - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális agymosás
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat