HunHír.info

2018. Földanya hava 26. nap, Balassa napja.

A magyarok elleni hangulatkeltés volt a kettős állampolgárság körüli ukrán hisztéria

ukran-tank-.jpgÍgy kommentálta az utóbbi napok történéseit Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnöke. Brenzovics Lászlót azzal összefüggésben kérdezték kedden az M1 aktuális csatornán, hogy a múlt héten megjelent egy rejtett kamerával készült felvétel, amelyen ukrán állampolgárok magyar állampolgársági esküt tesznek Magyarország beregszászi konzulátusán.

Na végre: Rálőttek egy betolakodókkal teli csónakra

2018. szeptember 26. 07:57

menekultek-csonak-250.jpgTüzet nyitott egy idegen betolakodókkal teli motorcsónakra a marokkói haditengerészet kedden. Marokkó állítása szerint a haditengerészet kénytelen volt tűz alá venni a kontinensfoglalók járművét, amely többszöri felszólításra sem állt meg. A közlés szerint a motorcsónakot egy spanyol állampolgár vezette. Az incidens nem messze történt a marokkói Tanger kikötővárosától.

Veczán Zoltán: Kivétel nélkül

2018. szeptember 26. 07:40

cigany__250.jpg...Addig nincs integráció, amíg a többségi társadalom él félelemben, és nem a bűnözők, s amíg potenciálisan az életét kockáztatja az, aki a szabályok betartására szólítja fel a renitenseket. S egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy akár segély, akár eltűrt bűnözés formájában akármilyen védelmi pénzt fizessünk azért, amit a társadalom minden más tagjától „ingyen” várunk el...


Izrael folytatni fogja Irán-ellenes szír műveleteit

2018. szeptember 26. 06:45

netanjahu250.jpg„Továbbra is meg fogjuk akadályozni, hogy az iráni hadsereg beássa magát az országban, emellett folytatjuk az izraeli és az orosz hadsereg közötti katonai műveletek összehangolását” – jelentette be kedden Benjámin Netanyahu izraeli miniszterelnök az ENSZ-közgyűlés ülésszakának általános vitája előtt, miután Moszkva úgy döntött, hogy Sz-300-as légvédelmi rakétarendszereket ad át a vele szövetséges damaszkuszi vezetésnek.

Ilyen, amikor egy demokratává vedlett mocskos büdös bolsevik aggódik a demokratikus alapelvekért

2018. szeptember 26. 06:33

kommun_aldozatai.jpgAntónio Guterres ENSZ-főtitkár arról beszélt a világszervezet Közgyűlésének 73. ülésszakának általános vitáján, hogy ostrom alatt állnak a demokratikus alapelvek. A portugál származású ENSZ-főtitkár az 1974-es portugál szegfűs forradalom idején kezdte politikai pályafutását, nem sokkal ezután a portugál szocik vezetője lett, 1999-től 2005-ig pedig a Szocialista Internacionálé elnöki pozícióját töltötte be.


Villogtatott a határ mellett a betolakodóknak, nevetséges büntetést kapott a horvát hazaáruló

2018. szeptember 26. 06:15

bevandorlok-250.jpg60 ezer kunás (2,6 millió forint) pénzbírságra ítélte a kelet-horvátországi Zupanja megye szabálysértési bírósága első fokon az Are You Syrious (Komolyan mondja?- vagy: Szíriuszi vagy, szójáték) önkéntes mozgalom egyik "aktivistáját", amiért segített a betolakodóknak a szerb-horvát határ illegális átlépésében - írta az Index.hr című hírportál kedden.

Szellemi fogyatékos német nőt erőszakolt meg a nigger behatoló

2018. szeptember 26. 05:28

eroszak250-.jpgEgy 24 éves ni­gé­riai nigger kontinensfoglalónak kel­lett azért az offen­burgi bí­ró­ság elé áll­nia, mert a gyanú sze­rint meg­erő­sza­kolt egy fo­gya­ték­kal élő német nőt a város vas­út­ál­lo­má­sá­nak kö­ze­lé­ben. Az áldozat ügyvédje az első bírósági napon előterjesztett egy orvosi szakvéleményt, miszerint védence hepatitis B-vel fertőződött meg - írja a Badische Zeitung. A gonosz niggerről pedig kiderült, hogy 2017 márciusában, vagyis a bűncselekmény elkövetése előtt egy évvel érkezett Németországba.


Friss híreink

A semmittevők országa - nem fűlik az oláh foga a munkához

2018. szeptember 26. 09:33

Érdekes összeállítást közölt a Pro TV kereskedelmi csatorna: kiderül, amit elég sokan rég sejtenek, hogy a románok nagy része inkább a szociális segélyt választja, mintsem dolgozzon. „Semmittevő románok. Szociális segélyekből és pótlékokból többet kapnak, mint azok, akik minden nap dolgoznak” – ezzel vezeti fel a tudósítást a népszerű tévéadó, amely szerint a romániai munkaerő-krízisnek vannak olyan árnyoldalai is, ami miatt egy teljesen eltérő képet kapunk

Lehullott az első hó a Fogarasin, már két centis a hóréteg Erdélybe

2018. szeptember 26. 09:26

Lehullott az idei első hó a Fogarasi-havasokban. A Bilea-tó környékén hétfő délután két óra alatt csaknem két centiméteres hóréteg képződött - írja a Maszol. A nagyszebeni Salvamont szolgálat közlése szerint tavaly szeptember 23-án havazott először a Fogarasi-havasokban, idén egy nappal később.

Meglincseltek egy ismert buzit Athénban?

2018. szeptember 26. 09:22

Szombat délután Athén központjában lincselték halálra a 33 éves Zak Kosztopuloszt, a görög "civil társadalom" egyik jól ismert melegjogi és HIV-aktivistáját. A nyilvánosságra hozott utcai kamerafelvételeken az látszik, hogy buzi megpróbál kijutni egy bezárt ékszerboltból, miközben kint néhány ember várja. Miután kijut a kint várakozók rátámadnak, elkezdik rugdosni.

Porosenko ukrán elnök behívta az ENSZ-csapatokat

2018. szeptember 26. 09:14

Petro Porosenko ukrán elnök reményének adott hangot kedden az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakán, hogy a világszervezet békefenntartó missziót vezényel a Donyec-medencébe, az – ukrán álláspont szerint – Oroszország által megszállt, szakadár ellenőrzésű területekre.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000006 kep000229 kep000085 kep000209

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat