2021.03.01.

Hadviselés vírussal és mikrohullámmal (videó)

Itt a modern háború vírussal és mikrohullámmal – állítja Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke.
2021.03.01.

Kijárási tilalomban kitörés túra

A túlzott lezárások miatt figyelemfelhívó jelleggel meghirdetett polgári engedetlenségi mozgalom keretében a Mi Hazánk tiltakozik a kijárási tilalom ellen is.
2021.02.28.

Amikor összefújja a szemetet a szél

A téren gyülekezők egy része szétszórtan, kisebb csoportokban állt, a többiek mind Gődény köré csoportosultak, szorosan egymás mellett, szigorúan maszk nélkül, vagy állon fityegő maszkokkal. Ezek az emberek a maszkokat nemes egyszerűséggel csak szájkosárnak hívják, és gyűlölik, mert szerintük a hatalom ezzel akarja befogni a szájukat. Az egybites agyukig az már nem jut el, hogy a kutya is nagyon hangosan tud ugatni a szájkosárban, maximum nem harap.
2021.02.27.

Az utolsó magyar ellentengernagy

Százhárom éve, 1918. február 27-én nevezték ki Horthy Miklóst ellentengernaggyá és több, rangban felette álló sorhajókapitányt és tengernagyot megelőzve a császári és királyi flotta parancsnokává.
2021.02.27.

Hollandia: Népirtás zajlik

A holland parlament nem kötelező érvényű határozatot fogadott el, amelyben népirtásnak minősítette azt, ahogy Kína az ujgur muszlim kisebbség tagjaival bánik. Ez az első határozat, amelyet egy európai ország parlamentje elfogadott az üggyel kapcsolatban.
2021.02.27.

A beteg

Zavarba ejtően hálás a kiszolgáltatott beteg. Pedig milyen riasztó számára az új és szokatlan környezet, amikor vízszintesen fekszik valahol lenn és fölé emelkednek nagy tudású doktorok, gondos nővérek.
2021.02.26.

Gulácsi felszólalt a “gyűlölet” ellen

Gulácsi Péter magyar válogatott labdarúgó, a német RB Leipzig kapusa Facebook és Instagram-bejegyzésben állt ki a családok sokszínűsége mellett. A focista meghatározó tagja volt az egyiptomi 2009-es U20-as labdarúgó-világbajnokság U20-as magyar labdarúgó-válogatott keretének, amely bronzérmet szerzett.
2021.02.26.

Elképesztő a genderpropaganda hatása: Minden hatodik fiatal más az USA-ban

A Gallup közvélemény-kutatásából kiderül, hogy az USA lakosságának és az egyes korosztályoknak hány százaléka sorolja magát a heteroszexuális és az LMBT kategóriába, illetve utóbbin belül az egyes alkategóriákba.
2021.02.26.

A rokkant vitézekhez

Zichy gróf első világháborús sérült katonákhoz, hadirokkantakhoz írt levele 1917. február 26-án jelent meg. Zicsi és vásonkői gróf Zichy Géza (1849-1924) író, drámaíró, színműíró, zeneszerző, zongoraművész, belső titkos tanácsos, császári és királyi kamarás, főrendiházi tag. Alig 14 esztendősen egy vadászbaleset során elveszítette jobb karját (saját puskája roncsolta szét jobb kezét).
2021.02.26.

Csak tizenöt tévénéző láthatta a képernyőn az első magyar tévébemondónőnket

Ma már leginkább csak szidjuk, esetleg dicsérjük, ám valójában el sem tudjuk képzelni, hogy milyenek lehettek a mindennapjaink nélküle. Pedig az a "minapi kezdet“ csak 1957-ben volt, ekkor – a május 1-jei ünnep tiszteletére – kezdte meg hivatalosan működését a Magyar Televízió.
2021.02.25.

Bolsevikok! Nem, Nem, Soha – Főhajtás a kommunizmus áldozatai előtt (+videók)

A letartóztatások, elhurcolások, kihallgatások módja (általában éjjel vagy hajnalban, az ágyból riasztották fel a soron következőket), a verések, a testi és lelki megaláztatások az emberi méltóságot sárba tiporták, s minden erkölcsi megfontolást nélkülöztek, az áldozatok többségének bűne csak annyi volt: magyar.
2021.02.25.

„Az Andrássy út 60-ban naponként legalább 30-40 halt borzalmas mártírhalált”

Nemi szervét gumibottal cafatokra verték, vagy vékony üvegcsövet nyomtak bele, és vaskalapáccsal addig verték, míg az üvegcső apró szilánkonként belepréselődött.
2021.02.25.

A bolsevizmus áldozataira emlékezünk – Gyújts egy gyertyát, magyar!

A bolsevik diktatúrák áldozataira kell emlékeznünk, köztük a sok százezer agyonvert, megkínzott, internált, kirabolt magyarra, akiket a zsidó helytartó, Roth Manó uralkodása alatt, vagy a nagy elődök, a zsidó patkányköztársaságosok rémuralma idején különböztettek meg, és számoltak le velük csak magyar származásuk és nemzeti elkötelezettségük miatt.
2021.02.25.

Nem volt aljasabb rendszer a mindent megsemmisítő kommunizmusnál

Ma, a kommunizmus áldozatainak emléknapján, nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy mi sem jellemzőbb a kirekesztettségéről panaszkodó háttérhatalom igazi arculatára, mint kettős mércézése: a nemzetiszocializmus, a fasizmus áldozatai számának növelése, ugyanakkor a kommunizmus legyilkoltjaié csökkentése, vagy akár az előbbi ideológiák és az utóbbi egy szinten említése
2021.02.22.

Óriási a genderőrület

Múlt csütörtökön indította legújabb kampányát a Szivárványcsaládokért Alapítvány, amelynek keretében mára már száz márka állt ki a családok sokszínűségéért.
2021.02.22.

Egykor heroinfüggő volt, ma már fiataloknak tart előadást a fitneszbajnok

A férfi fiatal kora ellenére óriási végleteket élt meg: egykor 160 kilós, önbizalomhiányos tinédzserként rászokott a heroinra. Ma elkötelezett sportember, aki egyes szám első személyben mesél a fiataloknak arról, hogyan tudta a sorsát megváltoztatni.
2021.02.22.

30 éve még a házakat is zászlók díszítették a nemzeti ünnepeken

Bár napjainkban már egyre kevesebb család helyezi ki az 1848-as forradalom évfordulóján a magyar trikolórt, Papp János, az egyik legnagyobb múltú magyar zászlóüzem ügyvezető tulajdonosa arról beszélt, hogy vannak olyan települések, ahol az önkormányzat ingyen vagy nyomott áron biztosítja azt a lakosság számára.
2021.02.22.

Az ügyész szerint kihívóan közösségellenes az LMBTQP rongy elégetéséről szóló plakát

Tovább zajlik Barcsa-Turner Gábor (HVIM) ellen indított eljárás, amelyben az ügyészség szerint megvalósult a közösség tagja elleni erőszak az LMBTQP lobbi rongyának elégetésének szándéka.
2021.02.22.

Óriásplakát-kampányt indít a Mi Hazánk a túlzott lezárások ellen

Országos óriásplakát-kampányt indít a Mi Hazánk Mozgalom a túlzott lezárások ellen, és tiltakozó aláírásgyűjtést folytatunk a www.mihazank.hu/lezarasellen oldalon, hogy társadalmi nyomással tereljék a kormányt a mielőbbi, észszerű nyitás felé az időhúzást szolgáló nemzeti konzultáció helyett, mely a Fidesz számára kényes kérdéseket kerüli.
2021.02.22.

Magyar fejlesztésű készítménnyel védik a mentősök tüdejét

Az Országos Mentőszolgálat 900 budapesti kivonuló dolgozójának részére közel 7 millió forint értékben adtak át egy-egy új, magyar fejlesztésű vitaminkészítményt, amellyel kifejezetten a tüdejüket erősíthetik.
2021.02.22.

Mátyás szerelméből nem trónörökös született, hanem egy ma is ismert kirándulóhely, avagy: Megjelent az ördög, az első Habsburg

Nekünk, magyaroknak bizonyos szempontból sorsfordító ez a mai nap: ekkorra esett ugyanis Albert magyar király születésnapja 1397-ben.
2021.02.21.

Néma sikoly: Kommunisták és zsidók béklyójában

1956 óta 6 millió abortuszt hajtottak végre Magyarországon, s ma is ez a leggyakoribb halálok. A Mi Hazánk azt szeretné, ha megmutatnák minden abortusz előtt álló nőnek gyermeke szívdobogását.
2021.02.21.

Magassági magyarellenesség

Van, vagy vannak természetkedvelők, akik mielőtt útra kelnek festékszórót csomagolnak hátipakkjukba, hogy kellő időben elővehessék egy kis magyarellenesség kifejezésére.
2021.02.21.

Lesittelik a bosszúálló román köcsögöt

A szalontai törvényszék elrendelte annak a 25 éves férfinak a 30 napos letartóztatását, aki saját 12 éves unokahúgát felhasználva állt bosszút egy 15 éves fiún – írja az Adevărul liberális bulvárlap.
2021.02.21.

Turul-szobor: a Mi Hazánk elutasítja a magyar társadalom revolverezését

Az elmúlt időszakban szomorúan tapasztalhattuk meg ismét, hogy a balliberális véleményformáló oldal hogyan próbálja besározni a magyar történelem eseményeit, szimbólumait.
2021.02.21.

A magyarok és a lengyelek ellen tüntetnek a szélliberálisok

Péntek délután kezdődött a bécsi lengyel kulturális intézet előtt az a tiltakozó akció, amely a lengyel és a magyar kormányzati családcentrikussága ellen tüntet.
2021.02.19.

Már 40 márka a genderlobbi bűvöletében

Több mint 40 márka csatlakozott egyszerre a szivárványcsaládok közössége által indított, “a család, az család” kampányhoz.
2021.02.19.

Fel kell ébredni, elég a nyámnyilaságból!

A szélsőséges liberális megmozdulások célja nem más, mint elhitetni, hogy a többségi társadalom gyűlölködő, kirekesztő, és minden, amit a fehér ember tesz, bűnben fogant.
2021.02.18.

Cancel culture

Semmi kétség, a cél a régi identitáskeretek, a vallás, a nemzet, a család teljes felszámolása, a tulajdonságok nélküli ember (Musil) megteremtése. S mindez megspékelve valamiféle émelyítően inkvizítori moralizmussal.
2021.02.18.

Eredeti helyszíni tudósítás az 1867-es kiegyezésről

Február 18-adika újra felköltötte Magyarország fővárosában a régóta visszafojtott lelkesedést; az alkotmány visszaállításának egyik legfőbb tényezője: a magyar minisztérium kineveztetése méltó örömre gerjesztett minden hazafi-kebelt.
2021.02.17.

23 éve szabad újra Wass Albert (hangfelvétel!)

Ismeretlen eredetű hangfelvétel, amelyen nagy valószínűséggel Wass Albert beszél egy közönségtalálkozón. A beszéd elhangzott a Pannon Rádióban, ma már nem pontosan rekonstruálható körülmények között.
2021.02.17.

Raboskodása idején a foglárnét is elcsábította a jóképűségével is elhíresült Sobri Jóska

184 éve, 1837. február 17-én halt meg Sobri Jóska, a leghíresebb bakonyi betyár. Emlékét mesék, dalok, balladák, ponyvaregények sora őrzi, bekerült a német lexikonokba és újságokba, Franciaországban még zenés darab is született róla. Itthon pedig kalandfilmet forgattak róla Sobri címmel.