2020.11.23.

Big Data, járvány és terrorizmus

Felléphetünk-e a kínai totális ellenőrzés, a mesterséges intelligencia mélységesen antihumánus működése ellen úgy, hogy közben Európában és Amerikában kiszűrjük és ártalmatlanná tesszük a potenciális terroristákat, anélkül, hogy Mohamed követőit „kollektív megtorlás” sújtaná? Azonosíthatja-e a Big Data azokat, akik az iszlám nevében hadat üzennek kultúránknak, mindenekelőtt a vallásainknak és a civilizációnknak?
2020.11.23.

Toroczkai László: A rendszer nagy trükkje (videó)

A rendszer lezárja a világot, mert aggódik az emberek egészségéért, de valójában a rendszer minden nap mérgezi az embereket, s gyengíti azt az immunrendszert, amelynek most a koronavírust kell legyőznie. Kinek lesz jó az a gazdasági válság, amely most következik?
2020.11.22.

A jó és a rossz

A ma liberalizmusnak nevezett valami azt találta ki, hogy világ erkölcsi megújításának jelszavával számolja fel a Nyugat keresztyén múltját. Ez a forradalmi hevület mára már odáig jutott, hogy a fehér keresztyén ember a bűnös ember szinonimája.
2020.11.21.

Dr. Gődény bekaphatta a vírust

Az a hír terjed zárt csoportokban, hogy dr Gődény is elkapta a koronavírust, ugyan egyelőre ő ezt tagadja. Hétfőn egy meg nem nevezett orvos ismerőse fogja tesztelni, bár a járványtagadó azzal állt elő, hogy akkor csinál pozitív eredményt, amikor akar.
2020.11.21.

Segíteni – Nem csak ünnepekkor. Elkészült az új adománygyűjtő raktár Alsóörsön

A koronavírus-járvány miatt elmaradt az ünnepélyes raktárátadás, de elkészült és megkezdte működését a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) égisze alatt a dunántúli régiót ellátó alsóörsi koordinációs központ. A protokolláris jelenetek hiányától függetlenül teljes gőzzel belevetette magát az adománygyűjtésbe és -osztásba a szeretetszolgálat alsóörsi csapata.
2020.11.21.

Köves Slomó: Magyarország a legbiztonságosabb hely most a zsidóknak Európában

„Magyarország valószínűleg a zsidók számára legbiztonságosabb hely jelenleg Európában” – mondta Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) főrabbija a Magyarország Barátai Alapítvány által szervezett nemzetközi „Hungary at First »Site« (Magyarország első „helyen”) Konferencián”, melyet a pandémia miatt online rendeztek meg – írja a Mandiner.
2020.11.20.

Bottal és parittyával pajzs és dárda ellen (avagy modern Dávid és Góliát – saját ízlésre, behelyettesíthető szereplőkkel

Modern páncélban, állig fegyverben, pajzzsal és dárdával, a maga hatalmas termetét és persze saját hegyének népét képviselő, a Richnew nemzetiségből való. Mérhetetlenül kivagyi mosollyal kezdte gúnyolni mint mindig, így ma is, az ellenoldali apróbb hegy és völgy Pooroldjait.
2020.11.19.

Naná, hogy éjjel támadt a vírus, nyomi

Azt mondják az okosok, hogy nyilván éjjel terjedt a vírus az utcán. Meg kutyasétáltatás közben. És máskor nem is. Na, ne már. Csak annyit kérdezek ezektől a nagyon okos emberektől, hogy maguktól sikerül ilyen viccesen hülyének lenni, vagy segít nekik ebben valaki? Az éjszakai kijárási nem a vírus éjjeli életmódja, hanem a bulikázó fiatalok miatt van.
2020.11.19.

A deviáns propagandát tiltani kell

A szexuális deviánsok társadalomrombolása ellen már évek óta küzdő hazafias személyek és szervezetek üdvözölik az Alaptörvény gyermekeket védő módosítását célzó kormányzati törvényjavaslatot, egyúttal szorgalmazzák az LMBTQP-propaganda alkotmányos szintű tiltását.
2020.11.18.

Égi zenészekhez költözött Benkő László

77 éves korában elhunyt Benkő László, az Omega alapítótagja. A legendás zenész hosszú betegség után hunyta le örökre a szemeit.
2020.11.18.

Csaba testvér is koronás

"Megvolt a koronavírus teszt és sajnos pozitív lett az eredmény! Ez a pozitív teszt azt mutatja, hogy nem csak a külvilágban, de már az én szervezetemben is konfliktus, háború zajlik!" – írja közösségi oldalán Böjte Csaba ferences szerzetes.
2020.11.17.

Jótékonysági alapítvánnyal vásároltatták fel az MSZP-s bolt eladhatatlan termékeit

A DK aranytojást tojó tyúkja, Újbuda önkormányzata az MSZP-s bolttól tonnaszámra és drágán vásárolt termékek ügyében olcsó magyarázkodásba kezdett, miután a korrupciójuk miatt a Mi Hazánk Mozgalom feljelentést tett. Ezért Novák Előd, újbudai önkormányzati képviselő, a Mi Hazánk alelnöke közzétette a korrupciót igazoló dokumentumokat.
2020.11.16.

A félreértésről

„Nem szabad soha meglepődnöd a visszhang felett, mellyel az ember a másik ember szavára felel.” (Márai Sándor) Ez biztosan így helytálló. Különösen, ha Márai mondja. Ám kénytelenek vagyunk tovább gondolkozni.
2020.11.15.

Az alkotmányos erőszak elérte a Kossuth teret (képek+videók)

Van egy Facebook-csoport, a Rend-SzerVáltók. Ők bár nagyon titkosak, azért már van vagy 14 és fél ezer tagjuk és így definiálják munkásságukat: „A célunk teljes rendszerváltás. Szakértői kormány felállítása a mindenkori hatalom felelősségre vonása, vagyonok zárolása, titkosítások, feloldása. Az országunk újjáépítése.” Ők tüntettek vasárnap a Kossuth téren.
2020.11.14.

Betilthatják a lengyelek a pride-okat

A hagyományos családmodellt védő javaslatot nyújtottak be a lengyel törvényhozás alsóháza, a Szejm elé. Amennyiben a képviselők megszavazzák, úgy Lengyelország betiltja a pride felvonulásokat (Egyenlőség Meneteket) és minden közösségi rendezvényt, amely a nem-heteroszexuális orientációkat, valamint nemi identitásokat, az azonos neműek házasságát, élettársi kapcsolatát, vagy az azonos nemű párok örökbefogadását “reklámozza”.
2020.11.14.

#freeSZFnE, avagy Feríí, esz-e fene?

Mert a dolgok mai, buktatórikus állása szerint ezt megint megszívtad.
2020.11.13.

Hivatalosan is egybekelt Magyarországon a transznemű pár (videó)

Összeházasodott Csillag Tamara és Angyal Elvira. A Reuters erről úgy számolt be, hogy mindez a növekvő homofóbia földjén történt. A szép pár múlt héten a Fejér megyei Polgárdiban kelt egybe – törvényes keretek között.
2020.11.11.

Uniós szintén védené a szivárványcsaládokat az EU

Az Európai Bizottság elnöke, Ursula Von Der Leyen még az idei évértékelő beszédében jelezte, hogy stratégiát dolgoznak ki arra, hogyan erősíthetnék uniós szinten az LMBTQ-jogokat. A meglévő egyenlőtlenségekkel és a kihívásokkal foglalkozó stratégiát a tegnap tette közzé a Bizottság.
2020.11.11.

Dúró Dóra: Na, ezért kellett darálni

Elértük, hogy az Alaptörvénybe kerül, hogy az anya nő, az apa férfi, az állam pedig garantálja a gyermek születési nemének megfelelő, háborítatlan fejlődését, azaz pl. a homoszexuális propaganda óvodai tiltását, és a deviáns párok sem fogadhatnak örökbe gyermeket ezután – fogalmaz Facebook-bejegyzésében Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.
2020.11.10.

Karácsonyi leszbifilm készült

Az Egyesült Államokban nagy hagyománya van a karácsonyi témájú romantikus filmeknek, – főleg a tévécsatornák gyártják őket futószalagon –, ám eddig azonos nemű párokat nem igazán tettek meg főszereplőknek. Muszáj volt valamit tenni ez ellen...
2020.11.10.

Törvénnyel szállna szembe a genderlobbival Semjén Zsolt

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint be kellene illeszteni az Alaptörvénybe a genderpropaganda fogalmát.
2020.11.10.

Nehezményezi a melegpropagandát a lengyel főpap

A lengyel katolikus püspöki konferencia elnöke, Stanislaw Gadecki érsek egy interjúban kikelt a streaming-szolgáltató ellen. Az érsek szerint az ifjúság erkölcseit többek között a Netflix is rombolja, számol be róla az ellenzéki Koduj24 portál.
2020.11.10.

AZ ETOSZ, a logosz és a pátosz

Ethos: az előadó hitelessége, jelleme. Pathos: az érzelmi kapcsolat a közönséggel. Logos: a logikus érvelés (legalább is ha Arisztotelészt követnénk, mondjuk a magyar és az európai parlamentben).
2020.11.08.

A demokrácia eszméjének vége

Olvasom, hogy Európa vezetői, akik amúgy egytől egyig makulátlan demokraták és egyfolytában a demokráciáért küzdenek, sorba gratulálnak Joe Bidennek. Ezzel elismerik az amerikai választások formális végeredményét, s előre kimondják azt, hogy nem érdekli őket a szavazatok egy részének felülvizsgálata.
2020.11.07.

Toroczkai: A Facebook és a Twitter beavatkozása el is dönthette az amerikai választásokat

A Mi Hazánk Mozgalom egyelőre nem tud gratulálni Joe Biden és Kamala Harris győzelméhez, mert mindenekelőtt meg kell várni azoknak a jogorvoslati lehetőségeknek az eredményét, amelyeket Donald Trump bejelentett.
2020.11.06.

Nagykáta is nemet mondott a genderpropagandára

Csepel és Mezőkövesd után a 13 ezer fős Pest megyei Nagykáta is betiltotta az önkormányzati fenntartású intézményekben a Meseország mindenki című mesekönyvet.
2020.11.06.

Furcsaságok a Time Magazin világából – Az év emberei 1956 és 1957-ben

64 éve megkezdődött a második szovjet intervenció. Kegyetlen, egyoldalú háború, amelyben a fölény újból akként győzedelmeskedett, mint 1849-ben is. A harcokban 3 ezernél több hazafi esett el, 229-et kivégeztek, és több mint 20 ezret börtönbe zártak.
2020.11.04.

Gerinctelen gerincbántalmak

A jellemtelen balkezes most kezet fog a jellemtelen jobbkezessel. Nehéz tornamozdulat, de az érdek most így kívánja. Bal, a (jobbnak hitt) jobbal parolázik, a hajlító és feszítő izmok tónusfokozódása most tök sima.
2020.11.04.

”Szégyellem, hogy hazám nem segített ezen a szerencsétlen nemzeten”– 1956. november 4.

A következő rövid három évtized fogja eldönteni, hogy Európa képes lesz-e magát, értékeit megvédeni, megőrizni egy új, a szabadság köntösébe öntöző zsarnokság, és az álhumánus Kalergi-terv rombolása ellen.
2020.11.02.

Terrortámadás a bécsi zsinagógánál

Ismeretlen fegyveresek Kalasnyikov-gépfegyverrel terrortámadást intéztek a Schwedenplatz közelében lévő Seitenstettengasse utcán található zsinagóga ellen.
2020.11.02.

A Vatikán nem ért egyet a pápa kiragadott mondataival

Kiragadták a szövegkörnyezetből Ferenc pápa azonos nemű párok bejegyzett élettársi kapcsolatára, valamint a meleg családokra vonatkozó megjegyzését és az nem jelenti a római katolikus egyház ezzel kapcsolatos álláspontjának a változását.
2020.11.02.

Toroczkai is covidos (videó)

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke házi karanténból jelentkezik.