2021.12.05.

Szakállas Szűz Máriaként tündököl Brüsszel LMBTQ-nagykövete

„Ha azt vesszük, hogy Jézus sem volt fehér, akkor miért is ne hihetnénk, hogy a Szűz Mária meg szakállas volt? – élcelődött közösségi oldalán Riccardo Simonetti, az Európai Parlament LMBTQ-ügyekért felelős jószolgálati nagykövete. Riccardo transznemű Szűz Máriaként pózol egy Józsefet alakító fekete férfi társaságában egy queer magazin címlapján.
2021.12.05.

Idén elmarad a Mikulás

A norvég posta szerint a Mikulás elvesztette az ártatlanságát.
2021.12.04.

A náci nagygyűlések otthonába költözhet a nürnbergi színház

Az egykori náci nagygyűlések otthonába, a Reichsparteitagsgeländéba költözik a Nürnbergi Állami Színház egy része. A hivatásos lelkiismeret-furdalók nem örülnek.
2021.12.01.

103 éve bitorolják a magyar földet: A gyulafehérvári gyűlés – 1918. december 1.

Magyarországon a pár hétig eltartó őszirózsás eufória elterelte a figyelmet a valós veszélyekről.
2021.11.30.

Kiadós büntetés várhat a Netflixre a cárok országában

Vizsgálat indult Oroszországban a Netflix online streaming szolgáltató ellen, miután az ország családok védelméért felelős biztosa a melegpropagandáról szóló törvény megsértésével vádolta meg a céget.
2021.11.30.

Ausztráliának elege lett a „cancel culture”-ból, törvénnyel védené meg tőle a hívőket

Ausztráliában a kormánypárt csütörtökön benyújtotta a parlament alsóháza elé azt a törvényjavaslatot, amely lehetővé tenné, hogy vallási alapokon működő szervezetek előnyben részesíthessék saját felekezetük tagjait a munkavállalók alkalmazásánál.
2021.11.30.

Népszavazás a gyermekvédelemről

Az Országgyűlés kedden elrendelte a kormány által a gyermekvédelmi törvény elfogadása után kezdeményezett népszavazást.
2021.11.29.

Folyik a jelképháború, avagy mi is ez a kézmozdulat?

A választások közeledtével egyre élesebb formát vesz az ideológiai-történetpolitikai polémia. Ennek része a jelképek háborúja is, vagy a különböző politikai irányzatokhoz tartozó politikusok, az újságírók, az ellenfelek egyes mozdulatait elemző, vagy kijelentéseit szemantikai értelemben (jelentéstanilag) kicsavaró és félreértelmező megnyilvánulásai.
2021.11.29.

Ismét megtiltotta a keresztállítást a momentumos polgármester, de a Mi Hazánk nem hátrál

Soproni Tamás momentumos polgármester ismét megüzente, hogy csak a hanukagyertyáknak ad közterület-használati engedélyt a Nyugati tér frekventált részén, de az ökumenikus kettőskereszt-állítást polgári engedetlenséggel így is megtartja ott a Mi Hazánk Mozgalom.
2021.11.27.

Milyen advent meg karácsony? Tél van, azt’ kész

Ahogy a kommunizmus rátelepedett a Télapóra a Mikulás (Szent Miklós) vallástalanítása érdekében, a liberalizmus pedig egy másik keresztény szimbólumra, a szivárványra, úgy próbálják most tovább vinni ezt a hagyományt a szélliberális LMBTQ-fanok. Volt már ugyan próbálkozás Róth Manó és utódai idejében is a kilúgozásra, hagyott is mély nyomokat, de kiirtani a hitet minden ember életéből nem tudták.
2021.11.26.

A közvélemény igényt tart a queer tartalom betiltására

Hamarosan olyan törvényjavaslatot tárgyal az orosz parlament, amely betiltaná az LMBTQ-tartalmú filmeket, és csak különleges hozzáféréssel tenné elérhetővé, miként a pornográfiát.
2021.11.25.

Miss Németország transzgender lesz?

A németek megfelelési kényszere az egekben.
2021.11.25.

Pakisztánban kasztrálják az erőszakolókat

A törvény értelmében a csoportos nemi erőszakban és pedofil cselekményekben részt vevő, visszaeső elkövetőket kémiai kasztrációval sújthatják Pakisztánban.
2021.11.25.

Márki-Zay, a keresztény, aki engedélyezné az azonos neműek házasságát

Márki-Zay Péter a BBC-nek azt nyilatkozta, hogy ő engedélyezné az azonos neműek házasságát, s ez nem ellenkezne hitével, „ugyanis a polgári házasság egy polgári jogi aktus”. […]
2021.11.21.

Tüntetéscunami

A rendkívül enyhe november, a szép, napsütéses idő igazi tüntetéscunamit indított el a hétvégén.
2021.11.20.

Biden illegális migránsai több pénzt kapnak, mint egy amerikai hősi halott hozzátartozója

Az Egyesült Államok történelmének egyik legellentmondásosabb kártérítési hulláma kezd kibontakozni: a demokrata elnöki adminisztráció hajlandó megegyezni azzal a több mint 900 illegális határsértő családdal, akiktől az országba történő jogtalan belépésüket követően elválasztották a kiskorú gyermekét.
2021.11.19.

Nem hátrál meg a migránsbűnözésről beszélő francia író

Nagymértékű pénzbüntetést szabtak ki a francia íróra, mivel azt állította, hogy baj van a migránsokkal.
2021.11.19.

Kóbor Mecky nem oltatta be magát, most imádkozhatnak érte

Kóbor János múlt hét kedden lett rosszul, felesége kórházba vitte, ahol koronavírus-fertőzés miatt bent is tartották.
2021.11.19.

Ausztria bezár és kötelezővé teszi a védőoltást

Ausztriában a koronavírus terjedése miatt hétfőtől ismételten teljes lezárást rendel el a kormány, a védőoltás pedig kötelező lesz az országban - jelentette be pénteken Alexander Schallenberg osztrák kancellár.
2021.11.19.

Ceaușescu, a magyarországi választási kampány sztárja?

A román sajtóban rácsodálkoznak arra, hogy a Kárpátok Géniusza referenciaponttá vált a budapesti belpolitikai küzdelmekben.
2021.11.19.

Az a társadalom, amelyik nem tudja kezelni a szexualitást, halálra van ítélve

Perintfalvi Rita „teológusnő” dörgedelmes posztot tett ki Facebook-oldalára ezzel a címmel: „Semjén Zsoltnak üzenem: nincsen fájdalmasabb dolog a vágyak elfojtásánál!”.
2021.11.18.

Tüntetnek az Alkotmánybíróság előtt

A kötelező Covid-oltások ellen emeli fel szavát a Mi Hazánk november 20-án, szombaton.
2021.11.17.

Amikor Márki-Zay kiszabadítja az egyházakat a „politika fogságából”

Egy magát pártpolitikától függetlennek beállító egyházias hátterű lap nettó pártpolitikai kampány-interjút készített egy kormányfői szerepre készülő politikussal az egyházak politikai „kiszabadításáról”.
2021.11.17.

Kísérlet Európa tönkretételére

Korunk oly végzetes romlásának kialakulása hosszú évszázadokon keresztül ment végbe. E folyamatban oroszlánrészű Luther Márton ötszáznégy éve kirobbantott forradalma, ami elvezett az egalitárius 1789-es francia forradalomhoz, […]
2021.11.14.

„Gyermeki kötelességünk, hogy megtanuljuk anyanyelvünket” (A Magyar Nyelv Napjára)

Tegnap volt a Magyar Nyelv Napja. Vajon legalább ilyenkor gondolunk-e arra, mit is jelent az, hogy magyarul írunk, olvasunk, beszélünk – netán gondolkodunk? Régi történet, még […]
2021.11.14.

Visszhang variációk…

A félreértéseknek millió lehetséges oka lehet.
2021.11.11.

Megkérdezték az erdélyi magyarokat a hazáról és a választásokról

Hazájuknak Erdélyt tekintik, de egyre erősebb a regionális identitásuk az erdélyi magyaroknak. A legfrissebb közvélemény-kutatásból az is kiderül, ki a legnépszerűbb politikus Erdélyben.
2021.11.11.

Nem kaphatja vissza a kolozsvári Marianumot a római katolikus egyház

A legfelsőbb bíróság jogerősen elutasította az egykori kolozsvári Marianum katolikus leánynevelő intézet épületének a visszaszolgáltatását.
2021.11.11.

Felmentették a templomgyalázót

Felmentette első fokon a bíróság T. Editet, aki tavaly július 3-án vörös festékkel öntötte le Horthy Miklós kormányzó mellszobrát.
2021.11.10.

Vezetők, vezetettek, sajátosan csujogatók: Már a magyar néptáncot is fertőzi az LMBTQ

Farkas Gergő Dávid ötletgazda úgy érzi, sokakat eltávolít a magyar hagyományoktól, ha politikai körök megpróbálják kisajátítani a közös kultúránk egyes részeit.
2021.11.10.

Betörtek a migránsok Lengyelországba

Migránsok két nagyobb csoportja átszakította a kerítést a lengyel-fehérorosz határon, és átjutott Lengyelország területére - közöte szerdánra virradóra a PAP lengyel hírügynökség.
2021.11.08.

Szakértőtobzódás a Kossuth téren

Gődény György előbújt rejtekéből, és nemrégiben újfent tüntetést hirdetett. Valamiért mindig akkor van tüntethetnékje, amikor a pandémia leginkább tombol, így most, hogy a negyedik hullám egyre inkább dübörög, hát megint beharangozott egy gigamega tüntetést.