2024.03.08.

A festő és a sámán

Sorsok és művészet különös, élvezetes összegabalyodása tárul elénk, ha az alábbi történetet elolvassuk egy különc emberről, aki szinte születése óta valami egészen mást képvisel és másként él, gondolkodik, mint az átlag.
2023.02.08.

A rettegett zsidó terrorlegény szeretője

Perének 70. évfordulóján Péter Gábor (Eisenberger Benjámin), az Andrássy út 60. rettegett ÁVH-s fővezére magánéletéről osztott meg korábban szigorúan titkosnak ítélt információkat az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára. A rettegett zsidó hóhér, kínzólegény és tömeggyikos Péter Gábor szabóinasból lett a kommunista párt terrorszervezetének 8 évig (1945-1953 között) teljhatalmú ura. Majd elvtársai szovjet nyomásra félreállították a fősodorból a párt öklét.
2021.05.27.

Fegyver vagy olajág? Az izraeli-palesztin konfliktus egy palesztin szemével

Több mint két hete tart a sokadjára kiújult izraeli-palesztin konfliktus, amelynek jelei már hónapokkal korábban látszottak. Az izraeli megszállás elleni tiltakozásul – a gyülekezési rendelkezések enyhülése után – magyarországi palesztin menekültek vonultak a Külügyminisztérium épülete elé.
2020.02.20.

Ne csak őrizd, gyűlöld is!

Mi, a rendszer ellenségei. Kommunista táborvilág Magyarországon című rövidfilm a Nemzeti Emlékezet Bizottsága megemlékezéssorozatához készült. A recski kényszermunkatábor létesítésének hetvenedik évfordulójához kapcsolódóan indul útjára a mai […]
2020.02.04.

A hétpróbás kételemis tömeggyilkos nem éhezett Budapesten

Egy nagy sóhaj, és bejelentem: ma van Kliment Jefremovics Vorosilov szovjet katonatiszt, marsall, a szovjet nagy honvédő háború (Великая Отечественная война) hadvezérének születésnapja. Ez a hétpróbás gazember és sokszoros gonosztevő a második világháborút követően – moszkvai helytartóként – komoly szerepet játszott Magyarország szétverésében és lezüllesztésében.
2019.12.20.

Túl árnyékomon

Immár sokadik könyvével lép Kecskemét és az ország közvéleménye elé Menyhei József. Neve nem csak Kecskeméten és Ágasegyházán ismert, ahol él, hanem bizonnyal országosan is.
2019.12.19.

Mindent köszönök az Úristennek – Beszélgetés a gyémántmisés Jelenits István piarista szerzetessel

Idén ünnepli szerzetesi örökfogadalma letételének és pappá szentelésének hatvanadik évfordulóját Jelenits István piarista szerzetes, tanár, teológus, író. Gyémántmiséje december 1-jén volt a budapesti piarista kápolnában. Hivatásáról kérdeztük Jelenits atyát, aki arról is beszélt, hogy mi lehetne a budapesti eucharisztikus kongresszus igazi szépsége.
2019.11.02.

Emlékezzünk a “legsötétebb emberre”

Prónay Pálra úgy bő hetven esztendeje szinte senkinek nem volt még egy véletlenül elejtett jó szava sem. Igen, úgy tanultuk – úgy tanították –, hogy szép hazánk legsötétebb embere Prónay Pál volt...
2019.11.02.

Karácsonynak kommunisták kellenek, nem szentek

A nagy választási összeborulás eredményeként megszerzett fővárosi közgyűlés a balliberálisok számára kedvezett, a Jobbik becsatlakozása legfeljebb arra jó, hogy a még megmaradt ideológiai ellentétet a Jobbik számára már abszolút vállalhatatlan szélsőbaloldali, liberális törekvések felszínre hozzák.
2019.10.08.

Nem ér véget a Tóta W.-s történet

Ahogy arról a Hunhír.info beszámolt, másodfokon már elfogadhatónak találta a bíróság Tóta W. Árpád újságíró magyarsággal szemben megfogalmazott szófordulatát, Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, nemzeti jogvédő azonban közölte: nem adják fel: a Kúriához fordulnak felülvizsgálati kérelemmel.
2018.01.23.

A hazajárást nem lehet megunni – Interjú Moys Zoltánnal, a Hazajáró író-rendezőjével

Akik a természettel barátságban vannak, és akiktől a magyar történelem sem áll távol, előttük bizonyára nem ismeretlen a köztévén futó Hazajáró című műsor. Az előtérben álló műsorvezetők mindig nagyobb nyilvánosságot kapnak, az ő munkájukat is elismerve és nem kisebbítve, mi most a háttérben bújó író-rendezőt kerestük meg, aki nemrégiben vehette át a Hazajárónak járó Prima Primissima Közönségdíjat. Kíváncsiak voltunk a szellemiség hátterére és az indíttatásra, és egy kellemetlen(kedő) témára is kitértünk. Moys Zoltánnal G. Németh Éva beszélgetett.
2016.09.13.

Kimondta az igazságot Bikádi – A hajmáskéri lelkészt rasszistázza a NOL (+ videó)

Bikádi László református lelkész, Sóly korábbi polgármesterének vasárnapi istentisztelete annyira kiverte a biztosítékot a NOL-nál, hogy még napokkal később is sötét kamrában ülnek, de tapogatózva azért átkozódnak, vagdalkoznak. Rasszistázó kapálózásuk talán sok emberhez eljut, akik miután gondolkodni - fogalmazzunk így - nincs idejük, a készen kapott, gyűlöletkeltésre hivatkozó gyűlöletkeltést gyorsan be is fogadják, megeszik, bekajálják. Éppen ezért a "ráérősebb", a gondolkodásra is maguknak időt hagyók kedvéért azonban íme az eredeti, szövegkörnyezetéből nem kiragadott mondat és félmondat a prédikációból.
2016.09.06.

Burkás nők támadásától tart az Iszlám Állam

A korábban éppen az Iszlám Állam által kötelezővé tett egész testet elborító lepel viselését most azért tiltja be az Iszlám Állam, mert néhány vezetőjükkel ilyen alakok végeztek. Az erkölcsöt felülírja a saját épségük védelme.
2015.07.20.

Erős a cigányság önkifejező képessége – Így is lehet mondani

Erős értelmiségének is köszönheti a magyarországi cigányság, hogy Európában a legerősebb a kulturális önkifejező képessége - mondta egy hétfői budapesti szaktanácskozáson Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere. Mi is lépten-nyomon önkifejező cigányokba botlunk. Piacon, utcán, boltban, kórházak és különféle közösségi helyiségekben és azok előtt.
2015.06.22.

Zsaroló és zsarolható generáció

Sajnos el kell telnie jó néhány évnek, hogy az alábbi történet ne legyen mindennapos. A hirtelen jött, nem tudatos internethasználat, a közösségi oldalak nem csak pozitív dolgokra történő használása, ezzel együtt a fiatalok aljasulása idővel talán visszaszorítható. A különféle veszélyekre figyelmet felhívó felvilágosítás lehet a kulcsszó már általános iskolás korban. A Tatabányai Járási Ügyészség zsarolás bűntette miatt emelt vádat az elkövetéskor 16 éves elkövetővel szemben.
2013.04.18.

Judafest, mert nácik vagyunk

Magyarországon olyan óriási a zsidóellenesség, hogy még a gyerekeknek is zsidófesztivált szerveznek a zsidók. Persze, nem először már, a zsidók magyar társadalom általi folyamatos terrorizálása mellett idén negyedik alkalommal sikerül megrendezni majd ezt az eseményt, nevezetesen a IV. Judafest Kölyöknapot. Na tessék, és még mi is reklámozzuk.
2012.06.17.

Őz Jani emlékére – fájón búcsúzva, akkor is: 21, 22, 23…

2010.12.13.

Így lehet támogatni a Hunhírt

2010.07.18.

“Becsületkassza” – Kérjük, ha olvas, támogassa portálunkat

2010.05.19.

A kisember panasza a HunHíren

2010.04.29.

Bunyevácz Zsuzsa: Névtelen háború, a Jobbik kereszttűz alatt

2010.04.14.

A HunHír.Hu nyílt levele a jobbikos szavazókhoz, szimpatizánsokhoz

2010.03.16.

Bunyevácz Zsuzsa: Itt az igazság a zsidók szerepéről 1848-ban

2010.03.08.

Siklósi András: Hazafiak imádsága (Rovással is)

2010.03.05.

Bunyevácz Zsuzsa: A bűnösök végre elnyerik méltó büntetésüket!

2010.02.18.

Magyarország: utolsó csatlós vagy utolsó menedék?

2010.02.15.

Tellér Gyula: Középfajú pártdráma

2010.01.24.

Félnek kétszáz netpartizántól, miközben a HunHírre csaknem 10 ezren regisztráltak! – Csapjunk oda!!

2010.01.15.

Magyar nép- és családvédelem a Horthy-korban

2010.01.09.

Visszaállítandó-e a halálbüntetés?

2010.01.07.

Kik és miért tiltották le Bunyevácz Zsuzsa könyvbemutatóját – Interjú az írónővel

2009.12.04.

Siklósi András: Védjük meg értékeinket és érdekeinket!