2022.11.15.

A Magyar Szórvány Napja van

Az Országgyűlés döntése szerint 2015-től kezdődően minden év november 15-e, Bethlen Gábor erdélyi fejedelem születésének és halálának évfordulója a Magyar Szórvány Napja.
2022.11.15.

Meseíró pályázatot hirdet a Nagycsaládosok Országos Egyesülete

A családi és emberi kötődés és gondoskodás erősítése céljából a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) meseíró pályázatot hirdet Gyermekeink ajánlják - nagycsaládosok meséi II. címmel.
2022.11.10.

A Sándor-palotánál állt meg a fáklyás menet

Miután hónapok óta hiába várja a Mi Hazánk, hogy a konkrét javaslataiknak megfelelően “ne a magyar néppel fizettesse meg a politika által okozott gazdasági válság árát […]
2022.11.10.

Magyar képek magyarul: Jön Mándoki új albuma

Az albumon 19 különleges dal található mely igen komoly témákat dolgoz fel, a szövegei aktuálisabbak mint valaha, társadalmi mondanivalója, az aktuális globális helyzeten gondolkodtat el, kiemelve az emberi értékeket.
2022.11.05.

Bűnös a Horthy-szobrot meggyalázó nő

A Fővárosi Törvényszék nemrég kézbesített másodfokú írásbeli ítélete szerint társadalomra veszélyes a Budapest Szabadság Téri Egyházközség Hazatérés Temploma előtt felállított, Horthy Miklós kormányzót ábrázoló szobor megrongálása.
2022.10.31.

A reformáció ünnepe és a halottak napja (naptári útmutató)

Az előttünk álló napok – a mi kultúrkörünkben – a halálról, azaz a halottainkról való megemlékezésről szólnak, jóllehet a halottak napja (november 2.) eredetileg keresztény, pontosabban katolikus ünnep, de ökumenikusan, együtt gondol ilyenkor eltávozott szeretteire katolikus és protestáns, hívő és nem hívő.
2022.10.30.

Csintalan kiakadt, Budaházy válaszol

"Csintalan úr lendületbe jött, és a Magyar Hangnak tett nyilatkozatában már átlépte azt a határt, amit szó nélkül hagyhatok."
2022.10.27.

Igen, igen, igen! Budaházy félig kiszabadult

Örömmel tudatjuk, hogy a Kúria dr. Somogyi Gábor bíró vezette tanácsa 2022. október 27-én kelt másodfokú végzésével megszüntette Budaházy György idén március 16-a óta tartó letartóztatását és vele szemben otthonában töltendő bűnügyi felügyeletet rendelt el – tudatta Hunhír.infóhoz is eljuttatott közleményében Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője.
2022.10.25.

Bizottság alakult Budaházyért

Kondor Katalin kezdeményezésére megalakult a Budaházy Bizottság az Igazságtételért, amelynek nemzeti elkötelezettségű közéleti személyiségei felismerve a drákói ítélet mélységes igazságtalanságát és nemzeti érdekeket sértő, káros jellegét rövidesen eljárnak az illetékeseknél a kegyelmi döntés mielőbbi meghozatala érdekében.
2022.10.23.

Kitiltás a Turulért

A Corvin közben emlékezett meg idén is 1956 hőseiről a forradalom 66. évfordulóján a Mi Hazánk Mozgalom. A jobboldali ellenzéki párt elnöke, Toroczkai László a balliberálisok által megtámogatott pedagógusdemonstrációkra utalva leszögezte: Nem adják át az utcát a baloldali csürhének.
2022.10.22.

Paraszt Párizs 2022 (+videó)

Életellenes bűncselekmény helyszínén, Hódmezővásárhelyen járt a Magyar Önvédelmi Mozgalom, ahol két hete egy 21 éves fiatalembert szúrtak hasba.
2022.10.18.

Budaházyt fegyelmivel fenyegetik

Az alábbiakban Budaházy György legfrissebb börtönlevelét közöljük, amelyet a Hunhír.info szerkesztőségéhez testvére, Budaházy Edda juttatott el.
2022.10.06.

Arad: A parasztember sírva hajtotta lovait az akasztófákhoz. Az egyik lelkész a megindulástól zokogni kezdett. Damjanich egész úton utolsó szivarját szívta

A tábornokok közül senki sem aludt ezen az éjjelen. Az üdvözlések után a szokásos vallási szertartásokat megkezdték. Majd az ég Urához imádkoztak összekulcsolt kézzel a halni készülő, ha nemzetiségüket tekintve nem is mind, de szívükben kivétel nélkül magyar tábornokok.
2022.10.01.

Budaházy György bilincsben is a normalitás mellett állt ki. Elnöki kegyelmi döntésre vár (+videó)

Budaházy György lefogyva, láthatóan meggyötört állapotban egy 4 évvel ezelőtti nyilvános rendezvényen való jelenlét miatt LMBTQ-személyek által indított magánvádas büntetőeljárásban állt bíróság elé tanúként szeptember 17-én.
2022.09.21.

A Magyar Dráma és a Székely Kultúra Napját ünnepeljük

Ma van a Magyar Dráma Napja. 1883. szeptember 21-én mutatták be a pesti Nemzeti Színházban Madách Imre Az ember tragédiája című drámai költeményét, erre emlékeztet az ünnep. Ma van Székely Kultúra Napja is, annak emlékére, hogy a jeles író, Tamási Áron e napon született.
2022.09.19.

A Pécs Pride kordonja volt a Légió Hungária

Néhány száz, főként külföldi résztvevővel zajlott le a Pécs Pride. A Légió Hungária "kordonként" volt jelen az eseményen.
2022.09.16.

Budaházynak a kegyelem az egyetlen esélye

A Budaházy–Hunnia-ügyben újabb megdöbbentő bírósági döntés született.
2022.09.16.

2006 hősei is búcsúznak Wittner Máriától

A nemzeti jogvédő közösség megrendüléssel értesült Wittner Mária ’56-os szabadsághős haláláról.
2022.09.14.

Megküzdötte halálra ítélt életét. Elhunyt Wittner Mária

Az 56-os hősök égi táborába költözött Wittner Mária, az 1956-os forradalom és szabadságharc emblematikus Corvin közi hősnője.
2022.09.02.

Kolozsvárra és Marosvásárhelyre repül az Aeroexpress Regional

Szeptember 5-étől két hónapon át, heti háromszor közlekedhetünk az Aeroexpress Regional légijáratain, melyek Budapestet Kolozsvárral, Debrecent pedig Marosvásárhellyel és Kolozsvárral kötik össze.
2022.08.20.

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott Gidó!

Kimagasló tevékenysége elismeréseként Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült többek mellett Gidófalvy Attila zenész, zeneszerző, a Beatrice alapító tagja, a Karthago zenekar billentyűse és a Lord együttes volt tagja.
2022.08.18.

Budaházy György: Három év

Most augusztus közepe van, így pont 5 hónapja sínylődök igaztalanul bezárva erre a poloska tanyára (már közeledek a 200 csípéshez). Viszont ez egyben egy másik évfordulót is jelent, ugyanis ezzel éppen 3 évet töltöttem már börtönben ebben az átkozott koncepciós ügyben, amely a maximális idő jelenleg Magyarországon, amit ítélet nélkül letartóztatásban lehet tölteni.
2022.08.15.

A Jobbik visszaköveteli Jakab mandátumát

A Jobbik Országos Választmánya is visszaköveteli Jakab Péter képviselői mandátumát.
2022.07.26.

Földről és vízről üzentek a deviánsoknak

A normalitás védelmében tüntetett a Légió Hungária a Budapest Pride július 23-án megszervezett felvonulásával egy időben.
2022.07.12.

Leégtek a melegek, kilóg a popójuk a gatyából

Adományokat gyűjt a Budapest Pride, hogy idén is fel tudjanak vonulni Budapest utcáin. A szervezők az elmúlt két évet sokkolónak nevezték, ezért kérnek pénzt az LMBTQ támogatóitól.
2022.07.04.

Újra hídblokád: 117 perc a 117 évért

2002. július 4-én civilek egy csoportja, köztük Budaházy Györggyel, lezárta az Erzsébet hidat, hogy a balliberálisok megkérdőjelezhető körülmények között született választási győzelme után követeljék a szavazatok újraszámlálását. Percre pontosan húsz évvel később Budaházy György szabadságáért, az igazság szolgálatásáért újra blokád alá vették az Erzsébet hidat.
2022.06.22.

Csendőrséget a vármegyékbe!

A Mi Hazánk szerint rendkívül fontos, hogy visszaállítsuk a rendfenntartó erők tekintélyét. Meg kell szüntetni azt a liberális gyakorlatot, hogy a bűnözőnek gyakorlatilag több joga van, mint a rendőrnek.
2022.06.12.

Igazságot az igaztalanság után! Budaházyért tüntetnek

Az elképesztően durva ítélet ellen tüntetnek hazafiak a Gyorskocsi utcában június 17-én, 17 órától.
2022.06.08.

A politikusbűnözést tárná fel a Mi Hazánk

A Mi Hazánkon kívül egyetlen párt sem támogatta a mentelmi jog eltörlése érdekében benyújtott Alaptörvény-módosítás tárgysorozatba-vételét az Országgyűlés Igazságügyi Bizottságában. Az ellenzéki párt társadalmi nyomással igyekszik a többi párt álláspontján változtatni.
2022.06.04.

Nekünk most is fáj!

102 évvel ezelőtt feszítették keresztre Nagy-Magyarországot.
2022.06.04.

Trianon emléke, a gyászkeretes béke

Mit kimért ránk a sors Verecke népe A „fel nem adni soha” terhes köteléke! Míg szétáradt reményünk a kárpátoki hágón Kételyeket osztott ezernyi Trianon.
2022.05.31.

Budaházy György legújabb börtönlevele: Jöjj el szabadság!

Kedden van az ezüstlakodalmam, pénteken a születésnapom, szombaton Trianon évfordulója, vasárnap és hétfőn Pünkösd, úgy tűnik elintézték, hogy ezeket is börtönben töltsem.