2020.07.03.

Meggyalázták Horthy szobrát

Biztonsági kamera előtt, fényes nappal, pénteken kora délután megtámadták gátlástalanul a Szabadság téri református templomot, illetve Horthy Miklós szobrát, vörös festékkel komoly rongálást okozva.
2020.07.03.

Óriási előrelépés a hazai gyártású koronavírus-vakcina kifejlesztésében

Új COVID-19 immunológiai diagnosztikát mutattak be. A CMC Déli Klinika szoros együttműködésben a Nemzeti Népegészségügyi Központtal és az Országos Korányi Pulmonológiai Intézettel kifejlesztette a hazai páciensekre hitelesített, megbízható, pontos és költséghatékony koronavírus immunológiai diagnosztikát.
2020.07.02.

Ennyit kapott a sólyi gyerekgyilkos

Jogerősen 15 év szabadságvesztésre ítélte a Győri Ítélőtábla csütörtökön azt a fiatalkorú bűnözőt, aki 2018 májusában megölt egy nyolcéves kislányt Sóly határában - közölte a táblabíróság szóvivője.
2020.07.02.

Kötelességünk, hogy nemzetünk, hazánk sorsáról is gondoskodjunk

Mindszenty József hercegprímás, szent életű és vértanúsorsú bíboros életpéldája erkölcsi iránytű volt életében és napjainkban is az - hangoztatta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Zalaegerszegen, a Göcseji Múzeum új épületszárnyának alapkőletételi ünnepségén.
2020.06.29.

Cigányság és a ketyegő bomba (videó)

2034-ben már több cigány gyermek fog születni Magyarországon, mint magyar, és már megjelentek a szeparatista elképzelések is. Kik uszítják a cigányságot a magyarság ellen?
2020.06.26.

A Pride betiltását követelik jogvédők

A legfőbb ügyésznél tett feljelentés után a Szent Korona megsértése miatt az idei "szivárványos" menet megtiltását kérte Budapest rendőr-főkapitányától a Nemzeti Jogvédő Szolgálat.
2020.06.25.

Nem lesz Újbudán Mandela park

A fehérellenes rasszista Nelson Mandela nevét nem viselheti az az újbudai park, melyet Karácsony Gergely javasolt így elnevezni, és a Mi Hazánk Mozgalom tiltakozott ellene.
2020.06.25.

Fenyegetettség – Szürreális időutazás Csenyétén (videó)

Szürreális időutazás: utcán kóborló gyerekek, omladozó házak, nyakig érő gaz mindenfelé. Dúró Dóra, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője Csenyétén járt, ahova januárban a mentők sem mertek bemenni, mert állításuk szerint megfenyegették őket a cigányok. A helyiek a mentőket hibáztatják, amiért a halálos fenyegetés ellenére kiérkeztek ugyan, de nem mentek be a faluba.
2020.06.25.

A fehérellenes Mandelával ismét bepróbálkozik Karácsony

A fehérellenes, rasszista Mandeláról nevezne el parkot Karácsony Gergely. A Mi Hazánk Mozgalom egyszer már sikeresen tiltakozott a terroristáról történő elnevezés ellen, most ismét akcióba lép.
2020.06.23.

Facebook helyett – Elindult Toroczkai fóruma

Ma elindult a FÓRUM, ahol Zuckerberg-féle és egyéb nemzetellenes politikai cenzúra nélkül tudunk beszélgetni, egymásnak ötleteket adni, érveket ütköztetni, programot alkotni - közölte a Hunhír.infóval Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke.
2020.06.23.

Mikor lépnek már fel a szobordöntögető csőcselékkel szemben?

A tüntetők megpróbálták ledönteni Andrew Jacksonnak, az Egyesült Államok hetedik elnökének bronz lovas szobrát a Fehér Ház közelében.A tiltakozók áttörtek a Lafayette téren álló műalkotást körülvevő kordonon, majd azt firkálták a talapzatára, hogy „szemét gyilkos”.
2020.06.21.

5 titok a TV-ostromról

Toroczkai Lászlónak, a Mi Hazánk elnökének elege lett a rágalmakból, amelyeket az ellenségei terjesztenek róla és a tévéostromról.
2020.06.21.

A homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követelik

A Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk - fogalmaz közleményében Novák Előd, a párt alelnöke.
2020.06.21.

10 ember demonstrált a zagyvatüntetésen

Dr. Fórizs Eszter politikai aktivista tizedmagával tünettett a Parlament előtt a nap második instant agyhalálán.
2020.06.21.

Karácsony pár darab hősszerelmes dinoszauruszmaradvánnyal tüntetett (+videók)

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere vasárnap délelőttre tüntetni hívta híveit.
2020.06.20.

BLM itthon – Antifák és egyebek tüntettek a rasszizmus ellen (Ifjak, légiósok és betyárok is megjelentek)

Tüntettek a rasszizmus ellen az antifák, anarchisták és egyéb szerzemények szombat délután a Szabadság téren. Az eseményen megjelent a HVIM, a Légió Hungária, valamint a Betyársereg csoportja is. Az érdektelenségbe fulladt, fülét-farkát behúzó demonstrálókat a Hunhír.info is megnézte magának. Alább tudósítónk beszámolója a heppeningről.
2020.06.20.

Online aláírásgyűjtést indít a Mi Hazánk a csenyétei mentők mellett

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség a mentőszolgálat két munkatársát, a január végén, Csenyétén történt esettel kapcsolatban.
2020.06.18.

Genderlobbi hálójában a legkisebbek

Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk Mozgalom választókerületi elnöke édesanyaként elfogadhatatlannak tartja, hogy egy mesecsatorna közösségi oldalán propagálja a genderizmust, azt pedig végképp felháborítónak, hogy a szülők beleegyezése nélkül oktathassák a gyermekeket szexuális devianciára ma Magyarországon.
2020.06.18.

Egyesület alakult a keresztény európai nemzetek összefogásáért

Megalakult az érték- és önvédő keresztény európai nemzetek összefogásáért küzdő European Patriots Unite Egyesület.
2020.06.18.

Felfoghatatlan: Elhunyt Benedek Tibor

Csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Súlyos betegség után távozott az élők sorából.
2020.06.18.

Csurka László – vers a gyászbeszéd előtt

Ma talán gyászbeszédet várna mindenki a tegnap elhunyt Csurka László színészóriásról, én azonban úgy vélem, hogy előbb legyen magáé a nagyszerű versmondóé a szó.
2020.06.16.

Deák téri tüntetés: 150 ezerre büntették Árgyelánt

150 ezer forintra bírságolta a rendőrség a Mi Hazánk Mozgalom pártigazgatóját, Árgyelán Jánost, amiért részt vett a pártnak a Deák téri lincselés áldozatai emlékére meghirdetett kegyeleti megemlékezésén - tudatta a párt.
2020.06.14.

Agymosottak, rabszolgák (videó)

Le kell térdelnie a fehéreknek? Nekünk magyaroknak mi közünk van a rabszolgasághoz? Toroczkai László, a Mi Hazánk elnökének legújabb videója.
2020.06.13.

Feljelentették Dúró Dórát

Két feljelentés is érkezett Dúró Dóra ellen, a Deák téri gyilkosság kapcsán megrendezett mihazánkos esemény miatt, a párt elnökhelyettese lemond mentelmi jogáról.
2020.06.13.

Megsemmisítő csapást mérnének a cigányok a Mi Hazánkra

Az Országos Roma Önkormányzat aláírásgyűjtésbe kezd azért, hogy a bíróság megszüntesse a Mi Hazánkat.
2020.06.12.

Trianon előtt és után: Képhegyek online

Több mint tízezer első világháborús és régi erdélyi fotót tett közzé az Országos Széchényi Könyvtár a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából.
2020.06.12.

Emigrációs szellemi örökséget gyűjt az OSZK

Az Országos Széchényi Könyvtár új felülettel segíti a tengerentúli magyarság könyvtári és iratanyagainak eljutását a hazai és a határon túli közgyűjteményekbe
2020.06.08.

Antifák és egyebek emlékeztek meg a meghalt négerről – A valódi rasszizmus megnyilvánulása Amerikában éppen most zajlik

Ez a vasárnapi (két) heppening nem volt más, mint egy agymosott, elmebeteg csürhe tiltakozása minden ellen, ami normális még ebben a nyomorulttá vált világban.
2020.06.07.

Nagyapám: Horthy Miklós

A „Nagyapám: Horthy Miklós” című dokumentumfilmben a kormányzó unokája beszélt nagyapjáról.
2020.06.07.

Így mérgezi agyunkat a közösségi média (videó)

A balliberális befolyás alatt álló közösségi oldalakról, illetve az amerikai eseményekről beszél legújabb videójában Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke.
2020.06.05.

Mi Hazánk: Hiába tagadja a Fidesz a cigánybűnözést, attól még az létezik

Hiába tagadja a cigánybűnözés létét a Fidesz államtitkára, attól még az nem szűnik meg, mert az elmúlt tíz évben sem védték meg a tisztességes magyar embereket – fogalmaz Hunhír.infóhoz eljuttatott közleményében Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.
2020.06.04.

Isten áldja Magyarországot, Vesszen Trianon!

Hogy milyen lesz ez a SZÁZAS nap, azt most, hajnalban még nem tudhatjuk. Nekem mindenesetre olyan érzésem van, hogy nem lesz olyan ütős, mint amilyennek – úgy húsz éve – elképzeltük.