2021.03.04.

Toroczkai rendhagyó évértékelője (videó)

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnökének évértékelője.
2021.03.02.

Népszavazást kell tartani az EU-kilépésről a Mi Hazánk szerint

A Mi Hazánk üdvözli a Fidesz kilépését az Európai Néppárt képviselőcsoportjából, ahogy a Liberális Internacionáléból is, de a megalkuvásmentes nemzeti érdekképviselethez további lépéseket kell tenniük: elsőként módosítani az Alaptörvényt, hogy az EU-ba történt belépéshez hasonlóan a keserű tapasztalatok után a kilépésről is népszavazáson dönthessen a magyar társadalom.
2021.03.01.

Hadviselés vírussal és mikrohullámmal (videó)

Itt a modern háború vírussal és mikrohullámmal – állítja Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke.
2021.03.01.

Kijárási tilalomban kitörés túra

A túlzott lezárások miatt figyelemfelhívó jelleggel meghirdetett polgári engedetlenségi mozgalom keretében a Mi Hazánk tiltakozik a kijárási tilalom ellen is.
2021.02.28.

Amikor összefújja a szemetet a szél

A téren gyülekezők egy része szétszórtan, kisebb csoportokban állt, a többiek mind Gődény köré csoportosultak, szorosan egymás mellett, szigorúan maszk nélkül, vagy állon fityegő maszkokkal. Ezek az emberek a maszkokat nemes egyszerűséggel csak szájkosárnak hívják, és gyűlölik, mert szerintük a hatalom ezzel akarja befogni a szájukat. Az egybites agyukig az már nem jut el, hogy a kutya is nagyon hangosan tud ugatni a szájkosárban, maximum nem harap.
2021.02.25.

Bolsevikok! Nem, Nem, Soha – Főhajtás a kommunizmus áldozatai előtt (+videók)

A letartóztatások, elhurcolások, kihallgatások módja (általában éjjel vagy hajnalban, az ágyból riasztották fel a soron következőket), a verések, a testi és lelki megaláztatások az emberi méltóságot sárba tiporták, s minden erkölcsi megfontolást nélkülöztek, az áldozatok többségének bűne csak annyi volt: magyar.
2021.02.22.

Óriási a genderőrület

Múlt csütörtökön indította legújabb kampányát a Szivárványcsaládokért Alapítvány, amelynek keretében mára már száz márka állt ki a családok sokszínűségéért.
2021.02.22.

Egykor heroinfüggő volt, ma már fiataloknak tart előadást a fitneszbajnok

A férfi fiatal kora ellenére óriási végleteket élt meg: egykor 160 kilós, önbizalomhiányos tinédzserként rászokott a heroinra. Ma elkötelezett sportember, aki egyes szám első személyben mesél a fiataloknak arról, hogyan tudta a sorsát megváltoztatni.
2021.02.22.

30 éve még a házakat is zászlók díszítették a nemzeti ünnepeken

Bár napjainkban már egyre kevesebb család helyezi ki az 1848-as forradalom évfordulóján a magyar trikolórt, Papp János, az egyik legnagyobb múltú magyar zászlóüzem ügyvezető tulajdonosa arról beszélt, hogy vannak olyan települések, ahol az önkormányzat ingyen vagy nyomott áron biztosítja azt a lakosság számára.
2021.02.22.

Az ügyész szerint kihívóan közösségellenes az LMBTQP rongy elégetéséről szóló plakát

Tovább zajlik Barcsa-Turner Gábor (HVIM) ellen indított eljárás, amelyben az ügyészség szerint megvalósult a közösség tagja elleni erőszak az LMBTQP lobbi rongyának elégetésének szándéka.
2021.02.22.

Óriásplakát-kampányt indít a Mi Hazánk a túlzott lezárások ellen

Országos óriásplakát-kampányt indít a Mi Hazánk Mozgalom a túlzott lezárások ellen, és tiltakozó aláírásgyűjtést folytatunk a www.mihazank.hu/lezarasellen oldalon, hogy társadalmi nyomással tereljék a kormányt a mielőbbi, észszerű nyitás felé az időhúzást szolgáló nemzeti konzultáció helyett, mely a Fidesz számára kényes kérdéseket kerüli.
2021.02.22.

Magyar fejlesztésű készítménnyel védik a mentősök tüdejét

Az Országos Mentőszolgálat 900 budapesti kivonuló dolgozójának részére közel 7 millió forint értékben adtak át egy-egy új, magyar fejlesztésű vitaminkészítményt, amellyel kifejezetten a tüdejüket erősíthetik.
2021.02.21.

Néma sikoly: Kommunisták és zsidók béklyójában

1956 óta 6 millió abortuszt hajtottak végre Magyarországon, s ma is ez a leggyakoribb halálok. A Mi Hazánk azt szeretné, ha megmutatnák minden abortusz előtt álló nőnek gyermeke szívdobogását.
2021.02.21.

Turul-szobor: a Mi Hazánk elutasítja a magyar társadalom revolverezését

Az elmúlt időszakban szomorúan tapasztalhattuk meg ismét, hogy a balliberális véleményformáló oldal hogyan próbálja besározni a magyar történelem eseményeit, szimbólumait.
2021.02.19.

Már 40 márka a genderlobbi bűvöletében

Több mint 40 márka csatlakozott egyszerre a szivárványcsaládok közössége által indított, “a család, az család” kampányhoz.
2021.02.19.

Fel kell ébredni, elég a nyámnyilaságból!

A szélsőséges liberális megmozdulások célja nem más, mint elhitetni, hogy a többségi társadalom gyűlölködő, kirekesztő, és minden, amit a fehér ember tesz, bűnben fogant.
2021.02.15.
A kép illusztráció

Ezért kell tűzparancs a határon

Így jutott át a határon az a több száz migráns, akik közül hatvanöten elfoglalták egy néni házát is. Kik is ők valójában, honnan jöttek, hová tartanak, hogyan szervezik az útjukat?
2021.02.15.

Orbán-kormány abortuszpolitikája = Gyurcsány-kormány abortuszpolitikája

Szívügyünk a szívhangtörvény (az abortusz előtt a gyermek szívhangjának meghallgattatása tájékoztatásul a döntés súlyára vonatkozóan), melynek bevezetésével esélyt adnánk a magzati életkorú gyermekeknek, hogy legalább az utolsó szó jogán életükben egyszer kommunikálni tudjanak saját édesanyjukkal, tehát a Mi Hazánk Mozgalom javaslata nem szigorítást, csupán tájékoztatást jelent. Mégis leszavazták.
2021.02.14.

Rendhagyó megemlékezés

Hetvenhat esztendeje, hogy a főváros Várba szorult védői, a február 10-én még mindig 43 ezer főt számláló német–magyar védősereg, megkísérelték a lehetetlent, azaz áttörni a szovjet gyűrűt.
2021.02.11.

Legyen Becsület napja február 11-e

Az 1945-ös budai kitörés emlékére, mártír hőseink becsületből, hűségből, kitartásból, önfeláldozásból és hazaszeretetből való példamutatásának elismeréséül február 11-ét a Becsület napjává kell nyilvánítsa az Országgyűlés előbb-utóbb - írja közleményében Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.
2021.02.11.

Videó: Eltűnt épületek és életképek a háború előtti Budapestről

Olyan budapesti épületek állnak egy új, különleges technológiával készült animációs film középpontjában, melyek a II. világháború során megsérültek.
2021.02.11.

Missziót indít a vidék biztonságáért a Magyar Önvédelmi Mozgalom

A kisebb falvakat sújtó közbiztonsági problémákra kíván megoldást nyújtani a MÖM. Missziót indít MÖM ÁLTAL VÉDETT TERÜLET címszó alatt.
2021.02.11.

Oktatóvideós tanulás: új magyar e-learning oldal indul

Érettségire készülő diákoknak és egyetemi hallgatóknak segít a hatékonyabb tanulásban hazánk legújabb e-learning oldala, ráadásul sok ingyenes kurzussal startolnak.
2021.02.08.

Mi Hazánk: Nem vagyunk balliberálisok

A Mi Hazánk Mozgalom 10 érve a lazítás mellett, vagy a lezárások ellen.
2021.02.07.

1-2 év, mire visszaállnak az árak az ingatlanpiacon

Az átoltottságnak csak lélektani szerepe lesz abban, hogy milyen hamar rendeződik majd az ingatlanpiac, de a koronavírus-járvány esetleges harmadik hulláma, illetve a hitelmoratórium vége negatív irányba is mozdíthatják az árak alakulását.
2021.02.07.

Startolt a Mi Nyitnánk Mozgalom

A Mozgalom arra szeretné rábírni a kormányt, hogy fokozatosan, ésszerűen, de végre kezdje el megmenteni a magyar gazdaságot, és ennek része az is, hogy hagyják végre dolgozni a magyar embereket.
2021.02.04.

Nyolcpárti nyilatkozat a lezárások mellett: a Mi Hazánk nem támogatja

Mindenki dönthessen a maga sorsáról, ne diszkriminálják a másként gondolkozókat! – fogalmaz Hunhír.infóhoz is eljuttatott közleményében Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.
2021.02.02.

Csappant lendület a Hősök terén (A tüntetés elfelejtett 3. napja)

Ecsenyi Áron, az LA75 párt vezetője mától minden délután négy órakor tüntetni fog. A facebookon biztos.
2021.02.02.

A volt jobbikos bezárta a Corvin téri kaszinót (+videó)

Bencsik János országgyűlési képviselő úgy döntött, ő bizony bezárja a Las Vegas Casino Corvin negyedben található egységét. Az SZFE tüntetésekről ismert piros-fehér szalaggal kordonozták le a kaszinó reklámfeliratait, és a bejárati ajtóra egy „zárva” táblát ragasztottak aktivista társaival.
2021.02.01.

Megafonpróbálgatásos nem-tüntetés a Hősök terén

délre kimentünk a Hősök terére, hogy megszemléljük a tüntetést, ami egyébként a szervezők szerint nem is tüntetés, hiszen ők nem szerveztek semmit, csak próbálgatják változatlanul a megafonjukat, így nem is értik, miért bírságolta meg őket a rendőrség másfél millió forintra.
2021.02.01.

Zsidó és muszlim mészárszékek Magyarországon

Az Európai Bíróság kimondta, hogy jogos a hagyományos zsidó, tehát kóser és a muszlim, tehát halal vágás tiltása, mert nyugat-európai hazafias szervezetek szerint ez állatkínzás. Toroczkai László videója a magyarországi kóser, illetve halal vágásokról.
2021.01.31.

“Fotelemből veletek harcolok” gombot a Facebookra!

Tüntetés az életért és a szabadságért címmel kezdődött demonstráció a budapesti Hősök terén vasárnap délben, persze jó előre beharangozva a másnapi folytatást. Pontosabban e vasárnapi heppeninget is azért rendezték meg, mert olyan sokan jelezték az elsejei eseménynél tüntetési igényüket, hogy imájuk meghallgattatott.