2022.01.13.

Gyermekeink látni fogják az európai népek kihalását

A 735 milliós európai kontinens 47 év alatt megfeleződik, 177 év alatt pedig 8 százalékra, ötvenöt millió főre apad. Ez a folyamat pedig már elkezdődött.
2022.01.11.

12 hetes imádság kezdődött a magyar nemzetért

A felekezetközi Őrtüzek Imádság Háza 12 hetes imádságot hirdet a magyar nemzetért, Magyarország megtéréséért január 9. és április 3. között. Somogyi Tibor, a dicsőítő szolgálat katolikus vezetője elmondta: nagy szükség van erre, amikor a választások, a politika és a koronavírus-járvány, az oltások kapcsán családokon belül, barátok között is árkok keletkeznek.
2022.01.11.

Köztársasági elnök lett a bolond gróf

1919. január 11-én nevezték ki köztársasági elnökké Károlyi Mihályt.
2022.01.05.

A kötelező oltás ellen tüntetnek 16-án

Ne legyen kötelező az oltás! Nem tűrjük a zsarolást! – ezzel a jelszóval tart tüntetést az egészségügyi államtitkárságnál, majd a köznevelésinél a Mi Hazánk Mozgalom január 16-án. A Parlamentet is érintő, negyed órás vonulás köti össze a két demonstrációt.
2022.01.03.

Extrém túlélőtúra a doni hősökért

Extrém túrával emlékeznek a Donnál elesett magyar katonákra január 14-16 között. Nem átlagos megmérettetésre készülnek, a rendezvény egy túlélő jellegű túra.
2022.01.03.

Novák Előd lett az év képviselője Óbudán

2021 legjobb, legaktívabb, leginkább lakosságbarát képviselője címért indított széles körben meghirdetett szavazást az ország ötödik legnagyobb önkormányzatát adó, legnépesebb kerület, Újbuda független hírlapj
2022.01.03.

Így valósítják meg a Virradat Programot

A környékbeli gazdáktól havonta legkevesebb 2 tonna nyersanyagot vásárol majd az ásotthalmi önkormányzat által most épített batátacsipsz-üzem.
2022.01.02.

19 évesen szülte negyedik gyermekét: íme az év első szülöttje, Szelim

Szelimnek hívják 2022 hazai „elsőszülöttjét”, aki valójában egy 19 éves nő negyedik gyermeke. Minden évben szimbolikus jelzés, hogy milyen nemzetiségű Magyarország első szülöttje, hiszen kisebbséggé válhatunk saját hazánkban.
2021.12.25.

Wass Albert: Karácsonyi mese

Nagyapánk ott ült szokott helyén a kandalló mellett, s olykor egy-egy bükkfahasábot vetett a sziporkázó tűzre. A szűzdohány füstje kék felhőbe burkolta pipázó alakját ott a nagyszoba végiben, s ezüstös szakállán olykor megcsillant a láng.
2021.12.24.

Áldás és békesség

Isten dicsősége a mi békességünk. Békében élni magunkkal, környezetünkkel Isten és az ő egyszülőtt Fiának el- és felismerésével, befogadásával válhat valóra. Ha ezt megtaláljuk és megőrizzük magunkban, s hagyjuk, hogy utunkon kísérjen, vezessen ez a gonoszságot, emberi rosszindulatot elsöprő erős hit, akkor soha nem kell aggódnunk a hétköznapokban.
2021.12.17.

A család az család? Intézkedett a szolnoki iskola

Facebook-oldalán panaszkodik a Szivárványcsaládokért Alapítvány, amiért eltávolítatta plakátjukat egy szolnoki iskola.
2021.12.17.

Fehér karácsony

Mindig álmodozunk róla, de valójában csak ritkán fordul elő, hogy fehér a karácsony.
2021.12.15.

A különutas rabbi megerősíti a házasság alapköve lefektetésének fontosságát

Amíg a Mazsihisznél áll a bál a magyarországi egyházak múlt heti közös nyilatkozata miatt, amelyben a zsidó és keresztény értékrend fontosságát hangsúlyozták a házasság és a család bibliai alapértékeiről, Köves Lomo, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija újabb megszólalásában erősítette meg: igenis fontos az egyházak kiállása.
2021.12.14.

Házasság: A zsidók először kiálltak közösen, majd hátraléptek

Nemrég megjelent közös nyilatkozatukban a házasságra és a családra vonatkozó zsidó és keresztény értékrend fontosságát hangsúlyozták a magyar katolikus, protestáns és ortodox egyházak, valamint a zsidó hitközségek. Nem meglepő módon, a zsidók egy része máris meghátrált, az egy-egy kérdésben való nyugvópontra jutás nem erősségük.
2021.12.13.

Ingyenes karácsonyi koncert Böjte Csabával, Janicsák Vecával

A nemzetközi keresztény könnyűzene legismertebb dalai csendülnek fel majd azon a 21-ei estén, amikor a 100% Jézus és Janicsák Veca ad közös karácsonyi koncertet a Kongresszusi Központban.
2021.12.10.

A Budapest Pride a franciáknál lobbizik Orbán ellen

A Budapest Pride francia TÊTU magazin oldalán megjelent levelében arra kéri a francia LMBTQ jogokért kiálló állampolgárokat, civil szervezeteket és csoportokat, hogy szólítsák fel Emmanuel Macron francia köztársasági elnököt, hogy a hétfői Franciaország-V4 találkozó során tematizálja Orbán Viktor "LMBTQ-közösség elleni erőszakos retorikáját és diszkriminatív törvénykezését".
2021.12.06.

Megérkezett az énekes az égi Omega zenekarába

Rövid betegség után, koronavírusban elhunyt Kóbor János Mecky, az Omega énekese. Benkő Lászlóval legrégebbi tagjai voltak a zenekarnak, a billentyűs-zenekarvezető tavaly november 18-án adta át lelkét Teremtőjének, Kóbor János egy évvel később követte őt az égi zenekarba.
2021.11.30.

Népszavazás a gyermekvédelemről

Az Országgyűlés kedden elrendelte a kormány által a gyermekvédelmi törvény elfogadása után kezdeményezett népszavazást.
2021.11.29.

Ismét megtiltotta a keresztállítást a momentumos polgármester, de a Mi Hazánk nem hátrál

Soproni Tamás momentumos polgármester ismét megüzente, hogy csak a hanukagyertyáknak ad közterület-használati engedélyt a Nyugati tér frekventált részén, de az ökumenikus kettőskereszt-állítást polgári engedetlenséggel így is megtartja ott a Mi Hazánk Mozgalom.
2021.11.21.

Tüntetéscunami

A rendkívül enyhe november, a szép, napsütéses idő igazi tüntetéscunamit indított el a hétvégén.
2021.11.18.

Tüntetnek az Alkotmánybíróság előtt

A kötelező Covid-oltások ellen emeli fel szavát a Mi Hazánk november 20-án, szombaton.
2021.11.11.

Felmentették a templomgyalázót

Felmentette első fokon a bíróság T. Editet, aki tavaly július 3-án vörös festékkel öntötte le Horthy Miklós kormányzó mellszobrát.
2021.11.10.

Vezetők, vezetettek, sajátosan csujogatók: Már a magyar néptáncot is fertőzi az LMBTQ

Farkas Gergő Dávid ötletgazda úgy érzi, sokakat eltávolít a magyar hagyományoktól, ha politikai körök megpróbálják kisajátítani a közös kultúránk egyes részeit.
2021.11.08.

Szakértőtobzódás a Kossuth téren

Gődény György előbújt rejtekéből, és nemrégiben újfent tüntetést hirdetett. Valamiért mindig akkor van tüntethetnékje, amikor a pandémia leginkább tombol, így most, hogy a negyedik hullám egyre inkább dübörög, hát megint beharangozott egy gigamega tüntetést.
2021.11.03.

Alkotmánybírósághoz fordul és tüntet a Mi Hazánk a Covid-oltások miatt

Tüntetést szervez az Alkotmánybíróság elé a Mi Hazánk Mozgalom a Covid-oltások kötelezővé tétele ellen november 20-án.
2021.11.03.

Batthyánytól Antall Józsefig

A könyv hasznos lehet a politikatörténet iránt érdeklődők mellett az érettségire, felvételire készülő középiskolás diákoknak is.
2021.10.31.

Nem volt gyűlölet-bűncselekmény a szivárványos zászló elégetésének programajánlója

Másfélévnyi huzavona, a nyomozás rendőrségi lezárása, majd ügyészi újraindítása után a Székesfehérvári Járási Ügyészség megállapította, hogy Barcsa-Turner Gábor, a HVIM társelnöke nem követett el gyűlölet-bűncselekményt azzal, hogy 2019-ben egy '56-os, zártkörű emlékező rendezvény plakátján programként szerepeltette az LMBTQP-mozgalom szivárványos zászlójának elégetését.
2021.10.30.

Elment a barátom, Oszter Sándor

Sándor nem a modern korok embere volt, hanem az egyik utolsó nemes. Olyan, akit nem pénzért vett kutyabőr tett nemessé.
2021.10.28.

Mecseki túra 1956 baranyai hőseire emlékezve

Idén ötödik alkalommal rendezi meg Mecseki Láthatatlanok elnevezésű emléktúráját a Légió Hungária.
2021.10.25.

Kijárhatna a közkegyelem Budaházyéknak

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat szerint indokolt és időszerű, hogy 15 évvel a rendőrterror után az Országgyűlés egy törvénnyel mérleget vonjon. Erre vonatkozik – alább közölt – négy elemből álló javaslatuk.
2021.10.23.

Megemlékezések ellenzéki kórképe

Az olyan nemzeti ünnepnek, mint amilyen október 23-a is, a megemlékezésről kellene szólnia. Egy virág, egy mécses, és egy főhajtás egykor volt idők hősei előtt.
2021.10.23.

Van még magyar ebben az országban

Fegyelmezett, igazi magyar, jobboldali, nemzeti megemlékezést szervezett a budapesti Clark Ádám térre a Légió Hungária (LH) a Betyársereggel és a HVIM-mel karöltve.