2022.07.04.

Újra hídblokád: 117 perc a 117 évért

2002. július 4-én civilek egy csoportja, köztük Budaházy Györggyel, lezárta az Erzsébet hidat, hogy a balliberálisok megkérdőjelezhető körülmények között született választási győzelme után követeljék a szavazatok újraszámlálását. Percre pontosan húsz évvel később Budaházy György szabadságáért, az igazság szolgálatásáért újra blokád alá vették az Erzsébet hidat.
2022.06.22.

Csendőrséget a vármegyékbe!

A Mi Hazánk szerint rendkívül fontos, hogy visszaállítsuk a rendfenntartó erők tekintélyét. Meg kell szüntetni azt a liberális gyakorlatot, hogy a bűnözőnek gyakorlatilag több joga van, mint a rendőrnek.
2022.06.12.

Igazságot az igaztalanság után! Budaházyért tüntetnek

Az elképesztően durva ítélet ellen tüntetnek hazafiak a Gyorskocsi utcában június 17-én, 17 órától.
2022.06.08.

A politikusbűnözést tárná fel a Mi Hazánk

A Mi Hazánkon kívül egyetlen párt sem támogatta a mentelmi jog eltörlése érdekében benyújtott Alaptörvény-módosítás tárgysorozatba-vételét az Országgyűlés Igazságügyi Bizottságában. Az ellenzéki párt társadalmi nyomással igyekszik a többi párt álláspontján változtatni.
2022.06.04.

Nekünk most is fáj!

102 évvel ezelőtt feszítették keresztre Nagy-Magyarországot.
2022.06.04.

Trianon emléke, a gyászkeretes béke

Mit kimért ránk a sors Verecke népe A „fel nem adni soha” terhes köteléke! Míg szétáradt reményünk a kárpátoki hágón Kételyeket osztott ezernyi Trianon.
2022.05.31.

Budaházy György legújabb börtönlevele: Jöjj el szabadság!

Kedden van az ezüstlakodalmam, pénteken a születésnapom, szombaton Trianon évfordulója, vasárnap és hétfőn Pünkösd, úgy tűnik elintézték, hogy ezeket is börtönben töltsem.
2022.05.29.

Hősök napja – hogy a magyar történelem csillagai fényesebben ragyoghassanak!

A magyar hősök emléknapjának eredete az 1917. évi VIII. törvényre vezethető vissza, amely arra kötelezett minden községet, hogy méltó emléket állítson elesett hőseinek.
2022.05.20.

Már nagyon hiányzott: Végre a svéd vodka itthon is szivárványba bújik

A svéd vodka elbírja a szivárványt, és 14 év után kis hazánkban is kapható lesz a liberálisoknak hála a szivárványos palackba bujtatott ital.
2022.05.09.

Késsel akarta elvágni iskolatársa torkát – tényleg nincsenek no-go zónák hazánkban?

Taktaharkányban az utcán támadta meg iskolatársát késsel egy fiatal azért, mert focizás közben összeütköztek.
2022.05.07.

Visszásságok a Budaházy-Hunnia ügyben

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ) a patrióta jogvédő tevékenysége keretében a Budaházy György és 16 társa ellen immár 13. éve tartó, politikai motívumokat sem nélkülöző büntetőeljárást évek óta figyelemmel kíséri, sőt egyes terheltek büntetővédelmét az NJSZ egyes együttműködő ügyvédjei látják el. A szervezet már többször felhívta a figyelmet az ügyben rendszeresen tapasztalható súlyos ügyészségi és bírósági visszásságokra.
2022.04.30.

Oroszbarát tüntetés Budapesten

Oroszország mellett tüntettek ma Budapesten, a Szabadság téren. A megjelentek alacsony számához hozzájárult, hogy a tüntetés eseményét a Facebook többszöri alkalommal is törölte, illetve a hazai és nemzetközi viszonylatban is jellemzően nem merik kimondani, hogy az oroszok jelen esetben nem egyértelműen a rosszfiúk.
2022.04.29.

Ukrán vendégmunkások garázdálkodtak Jászberényben

Az elmúlt hét folyamán futószalagon érkeztek panaszok a MÖM jászberényi tagjaihoz a városban tartózkodó ukrán vendégmunkásokkal kapcsolatban.
2022.04.28.

Lesz szivárványos dacvonaglás

2022-ben 27. alkalommal lesz Budapest Pride Felvonulás július 23-án. A szervezők szerint fel kell vonulnia mindenkinek, aki egy szabad, elfogadó és demokratikus országban szeretne élni.
2022.04.26.

“Patkányról” neveznek el teret Szombathelyen

A tiltakozások ellenére valószínűleg Göncz Árpád nevét fogja viselni egy szombathelyi tér.
2022.04.25.

Idén is lefoglalták az LMBTQP-felvonulás elől az Andrássy utat és más közterületeket

Idén is sikeres volt a július 23-ára már januárban meghirdetett LMBTQP-propagandafelvonulás tavalyihoz hasonló beelőzése és kiszorítása az Andrássy útról és számos szimbolikus közterületről
2022.04.22.

Budaházy újabb börtönlevele

Az átlagember valószínűleg nem tudja, hogy a köztársasági elnökhöz beadott kegyelmi kérvényeink előrehaladásának adminisztratív irányítása a hatályos törvények alapján szintén a velünk ellenséges, elfogult bíró kezében van, így nem meglepő módon az is alig halad.
2022.04.20.

Magyarország legnagyobb majálisát szervezi meg a Mi Hazánk az Óbudai-szigeten

Magyarország legnagyobb majálisát hagyományosan a Mi Hazánk Mozgalom szervezi meg az Óbudai-szigeten május 1-jén (vasárnap) 9-19 óráig. Az ingyenes családi napon idén a P. Mobil is koncertet ad – tájékoztatta a Hunhír.infót Novák Előd, a rendezvény főszervezője,
2022.04.16.

A nagyszombati tűzszentelés az ősi szakralizmus hagyatéka

Az ősegyházban a nagyhét három utolsó napján Krisztus halálának emlékezetére eloltották a gyertyákat és csak a föltámadás ünnepére gyújtották meg újra.
2022.04.16.

Nagyszombat

Keresztény életünkhöz hozzátartozik a virrasztás – amely hitből fakadó várakozás arra, hogy Istennel találkozzunk.
2022.04.15.

“Sokan várták, hogy a Jobbik eldöntse végre, fiú-e, vagy lány”

Saját halottjának tekinti a Jobbikot a Mi Hazánk, ezért Novák Előd fekete zászlót tűztött székházukra.
2022.04.15.

A rácsok mögött is hisz a magyar feltámadásban Budaházy

Budaházy György a rácsok mögül írta meg a választásokat értékelő húsvéti levelét, amelyet alább közlünk. A hazafi bízik benne, hogy elítélésük csak a baloldal játéka volt, amely végül nem hozta meg az ellenzék számára a várt eredményt, s hogy köztársasági elnöki kegyelemben részesülnek.
2022.04.15.

“Öld meg!” Cigánybűnözők vertek össze brutálisan egy postást

Hevesen egy munkáját végző postást brutálisan összevertek és kiraboltak, a helyiek körében Krakkó néven hírhedtté vált no-go zónában.
2022.04.14.

Zsebükbe nyúlhatnak a liberális jogvédők

A Magyar Helsinki Bizottság választási jogsértést követett el, ezért bírságot kell fizetniük.
2022.04.04.

Egymást segíti a MÖM és a Mi Hazánk

Együttműködési megállapodást kötött a Mi Hazánk Mozgalom és a Magyar Önvédelmi Mozgalom.
2022.04.02.

Torockai László levelét megírta (Orbán Viktorhoz és Márki-Zay Péterhez)

Toroczaki László, a Mi Hazánk elnökének levele a másik két miniszterelnök-jelölthöz.
2022.03.31.

Idd ki, vagy vidd ki, csudába is vele

Kétszer is a Jeszenszky vezetéknevet mondta ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnöké helyett Márki-Zay Péter szerdai székesfehérvári utcafórumán a helyszínen készült felvétel tanúsága szerint.
2022.03.31.

Szavazz négy nemmel a gyermekeket behálózó téveszmék ellen!

Hazafias szervezetek mozgósító kampányfilmet készítettek, amelyben az április 3-ai népszavazáson négy nemmel történő voksolásra buzdítanak a genderlobbi kártékony támadásának megállítása érdekében.
2022.03.30.

Történelmi tett összefogással és a Rongyos Gárdával

Rongyos Gárda-emlékművet avattak Ásotthalmon. A Rongyos Gárda első köztéri, monumentális emlékművéhez a következő bankszámlaszámon lehet még hozzájárulni (alig több mint 1 millió forint hiányzik a végösszegből. […]
2022.03.26.

Odapiszkítottak a kétfarkú kutyák a Mi Hazánk központi irodája elé

Kíváncsian várjuk, mikor akcióznak a Fidesz vagy bármelyik baloldali párt irodája előtt a kutyák – írja közleményében a Mi Hazánk.
2022.03.25.

Szabadságot Budaházyéknak!

Az alábbiakban Budaházy Edda a Hunnia-perben elítélt hazafiak családtagjainak Hunhír.infóhoz eljuttatott közleményét olvashatják.
2022.03.23.

Nemzetgyűléssé alakítaná az Országgyűlést a Mi Hazánk

A következő ciklusban vagy ő lesz a külhoni magyarság egyetlen képviselője, vagy senki – fogalmaz Novák Előd.