2021.09.22.

Így emlékeztek 2006-ra a Kossuth téren (Közkegyelmet a hazafiaknak!)

15 évvel ezelőtt szeptember 17-én került nyilvánosságra az akkori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc 2006 májusában zárt körben, Balatonőszödön elmondott, választási csalásokat beismerő beszéde. Az ezt követő rendőrterrorra emlékeztek a budapesti Kossuth téren.
2021.09.15.

Az égi zenekarban pengeti tovább a húrokat Póka Egon

Elhunyt Póka Egon basszusgitáros. A zenész olyan legendás zenekarokban játszott, mint a Hobo Blues Band vagy a P. Mobil.
2021.09.15.

Molotov-koktél és drogháború Jászapátiban

Egy vétlen idős házaspár fürdőszobájának ablakát törte be a gyújtópalack szeptember 8-án, éjszaka Jászapátiban.
2021.09.13.

A Nyírségben rettegésben él a magyar – Önvédelemre hív a MÖM

Kapákkal támadt szombat este egy magyar családra egy roma galeri. Az erőszakos cselekmény elszenvedői segítségért fordultak a MÖM vezetőjéhez.
2021.09.13.

A gyűlölet mosolya. Magyarellenes történelemhamisítás a Nemzeti Színházban

Cigányverő, késsel támadó gárdistákról szóló, történelemhamisító darabot engedett színpadjára a Nemzeti Színház. Novák Előd nehezményezi, hogy kiszorították őt a bemutatóról, majd rendőröket hívtak, akik tétlenül szemlélték, hogy lökdösik a békésen tiltakozó Novákot.
2021.09.13.

Illegális bevándorlók támadják a határt és a határvédőket. Hajsza

Új jelenség, hogy a határt illegálisan átlépni szándékozó migránsok egyre többször támadják meg csoportosan a határt őrző magyar katonákat, rendőröket.
2021.09.08.

Mi az eukarisztia? Sokan kérdezik, hogy mit jelent

Nem tudom, hogy megfelelően érthető lesz-e a válaszom. Hiszen a hívőnek a magyarázatot azért lehet könnyen magáévá tenni, mert a hite az alapkő. A hit nála […]
2021.08.30.

A Virradat Program megvalósítása már elkezdődött (videó)

A Mi Hazánk ismertette választási programját. Hunhír.info
2021.08.29.

Oltásellenes pikniknek álcázott rendszerváltás

Hoztunk egy kis zömített összefoglalót a 28-ai beszédekből, pontosabban abból a részéből, amit még instant agyhalál nélkül hallgatni bírtunk.
2021.08.25.

Karácsony tiltotta ki a Rongyos Gárda-megemlékezést? Megtartják máshol

Kitiltották a hagyományos Rongyos Gárda-megemlékezést a főváros intézményéből, a bejárat előtt tartja meg nyolc szervezet. Nyolc nemzeti szervezet összefogásával lesz megemlékezés Budapesten a Sopront és környékét […]
2021.08.20.

Szivárványos karszalagok borzolják majd a drukkerek kedélyeit a magyar-angolon

Szeptember 2-án a budapesti Puskás Arénában tartják a Magyarország-Anglia vb-selejtezőt. A FIFA részéről rendben van, hogy szivárványos csukában, karszalagban vagy aláöltözetben parádézzanak a játékosok.
2021.08.17.

A Facebook-per és a háttérhatalmi gőg

A Facebook elleni pert és a háttérhatalom védekezését mutatja be részletesen legfrissebb videójában Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke.
2021.08.17.

Tüntetnek az oltások kötelezővé tétele ellen

Tüntetést szervez Orbán Viktor hivatala elé a Mi Hazánk a Covid-oltások kötelezővé tétele ellen.
2021.08.12.

Állítsa meg valaki a közveszélyes szektavezért!

közveszélyes emberről van szó, aki vallásos hamis tudatban és skizofrén paranoiában szenved
2021.08.09.

A magyar katonákra támadt a migráns

Miért Ásotthalomnál hallunk a legtöbbet elfogott migránsokról? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre válaszol legújabb videójában a Mi Hazánk elnöke.
2021.08.07.

Majdnemverekedés a tüntetésen

Valami hihetetlenül szürreális, tüntetésnek vajmi kevéssé, sokkal inkább alpári gengelésnek nevezhető valami zajlott augusztus 7-én a Városligetben. Az események igazából még a múlt hét szombatján kezdődtek.
2021.08.06.

Ha egy biznisz beindul…

Nem csak a szélsőségesen merész képzelet szárnyán szárnyal a Meseország mindenkié című LMBTQ-mesekönyv. Mióta Dúró Dóra nyilvánosság előtt a figyelelemfelkeltés szándékával ledarálta a propagandakönyvet, hosszú utat járt be a klasszikus nemi szerepeket gyerekfejekből kiűzni szándékozó alkotás.
2021.08.06.

“Se Gyurcsány, se Orbán, se CEU, se Fudan!”

Óriásplakát-kampányt indított a Mi Hazánk Karácsony Gergely országos népszavazási kezdeményezéseinek első számú kérdését kiegészítve
2021.08.01.

Kormányellenes politikamentesség egészségügyisek tüntetésén

Az egészségügyi szakdolgozók azért döntöttek a tüntetés mellett, mert úgy vélik, hogy a döntéshozók nem hallgatták meg kéréseiket a bérrendezésről, az új szolgálati jogviszonnyal kapcsolatban őket érintő anomáliákról, a méltánytalan bánásmódról és a kiszolgáltatott helyzetükről.
2021.07.31.

A Forma-1-es pilóták már magyartörvény-szakértők is

Nem sokkal azután, hogy a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton “elfogadhatatlannak, gyávának és félrevezetőnek” nevezte a magyar országgyűlés által júniusban elfogadott sokat támadott gyermekvédelmi törvényt, a Forma-1 egy másik pilótája is kikelt ellene.
2021.07.30.

Rongyos Gárda 100

Nyolc nemzeti szervezet összefogásával tartanak megemlékezést Budapesten a Rongyos Gárda 100. évfordulós jubileumán, a nyugat-magyarországi szabadságharc kirobbanásának 100. évfordulóján, augusztus 28-án.
2021.07.28.

Etikai vizsgálat a jobbikos prájdolóval szemben

Bereczki Miklós ott volt a hétvégi felvonuláson, ezzel azonban vétett a párt alapszabálya ellen – vélekedik az őt feljelentő párttársa.
2021.07.27.

Akcióztak a jobboldali tiktokerek

Fiatal tiktokerek fogtak össze a liberális tartalom ellen megmutatva értékrendjüket.
2021.07.27.

Evolúciós zsákutca lett a Lendvayból

E jeles napon szem- és fültanúi lehettünk az evolúciós zsákutcának számító, önmagukat politikusnak és tényezőnek képzelők ámokfutásának.
2021.07.26.

A rendőrállam ellen tüntet ma Budapesten az összellenzék

A várt több ezres tömeg helyett eddig két-háromszázan gyűltek eddig össze a Momentum mai tüntetésén Budapesten. A DK, Jobbik, MSZP és az egész egyesült összellenzék a Terror Háza előtt tömörül, hogy a Fidesz Lendvay utcai székháza elé vonuljon az ún. Pegasus-botrány miatt.
2021.07.26.

A cigánybűnözés ellen tüntettek Jászapátiban

A cigánybűnözés ellen tartott erődemonstrációt Jászapátiban július 25-én a Mi Hazánk, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom
2021.07.26.

Genderelés a “diktatúrában”

Minden évben, amikor a Pride-ra készülök, elgondolkodom azon, hogyan alakultak a dolgok idáig. Persze, ha elmesélem az ott vonulóknak egykori élményeimet, azonnali boomerezés kezdődik, mások szerint […]
2021.07.25.

Az Andrássyt kihúzták a Pride talpa alól, jövőre betiltás a cél

Kiszorította az LMBTQP-felvonulást az Andrássy útról a Mi Hazánk Mozgalom, jövőre már a betiltás a reális célunk, bár most még csak egyedüli pártként szorgalmazzuk azt – közölte Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.
2021.07.24.

Égés az LMBTQ-lázban

A magyarok háromnegyede (74 százalék) úgy látja, szülői engedélyhez kell kötni a homoszexualitásról való oktatást az iskolákban és óvodákban – derül ki a Nézőpont Intézet kutatásából.
2021.07.24.

Forróság Budapesten

Aszfalthevítők forradalmát éljük. Az ide Pride felvonulásán idén is rengetegen jelentek meg, hogy színes rongyaikban megmutassák, ők a mások, de szeretnék, és küzdenek érte, hogy a normális többség legyen az
2021.07.24.

Szivárványosra festették a Képviselőházat

Június 23-án éjjel a magyar zászlóval és a szivárványzászlóval világították ki a Képviselői Irodaházat, hogy olyan üzenetet küldjenek a magyar kormánynak. Ezzel arra emlékeztetnek, hogy az LMBTQ emberek is részei a magyar társadalomnak, és ugyanazokat a jogokat érdemlik, mint minden más állampolgár – írja az akciót szervező Budapest Pride.
2021.07.22.

Lesz még egy tüntetés az LMBTQ-propaganda ellen

A Budapest Pride felvonulás idei, július 24-ei kihívó magamutogatása napján az idén két helyszínen is tüntetnek az alapvető normákért és értékekért aggódók.