2020.11.27.

Továbbra is ignorálja a Mi Hazánkat a Facebook

Egy 1956-os megemlékezés plakátja miatt kell véglegesen távoznia a Mi Hazánknak a legnagyobb közösségi oldalról.
2020.11.27.

Felfüggesztettet kapott zsidóbábu-akasztásért

Egy év börtönbüntetésre ítélte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bíróság másodfokon Orosz Mihály Zoltánt, Érpatak korábbi polgármesterét, akik 2014-ben izraeli vezetők bábuit „végezte ki” nyilvánosan. A nem jogerős ítélet végrehajtását két évre felfüggesztették – számolt be az ATV.
2020.11.27.

Az ízléstelenség és az intoleráns bunkóság díja!

Lesz alkalom, amikor majd azt mondja a kitüntetett és a zsűri minden tagja, meg a velük együtt humorizálók, hogy: Istenem! A Hunhír.info tiltakozik és undorodik a keresztények és a jó izlésű embertársak nevében.
2020.11.27.

Orbán: Magyarország a magyaroké

Orbán Viktor aláhúzta: Lengyelország és Magyarország kitart álláspontja mellett és megvétózza az EU jogállamisági feltételekkel összekötött javaslatát.
2020.11.27.

Elhunyt Balázs Fecó

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, zenész 69 éves volt.
2020.11.25.

Az egyik magyar holokauszt – Emlékezzünk a Szovjetunióba hurcolt százezrekre!

A magyarok százezreinek haláltáborba hurcolása éppen olyan célzott, munkával álcázott népirtás volt, mint a zsidó holokauszt.
2020.11.23.

Toroczkai László: A rendszer nagy trükkje (videó)

A rendszer lezárja a világot, mert aggódik az emberek egészségéért, de valójában a rendszer minden nap mérgezi az embereket, s gyengíti azt az immunrendszert, amelynek most a koronavírust kell legyőznie. Kinek lesz jó az a gazdasági válság, amely most következik?
2020.11.21.

Dr. Gődény bekaphatta a vírust

Az a hír terjed zárt csoportokban, hogy dr Gődény is elkapta a koronavírust, ugyan egyelőre ő ezt tagadja. Hétfőn egy meg nem nevezett orvos ismerőse fogja tesztelni, bár a járványtagadó azzal állt elő, hogy akkor csinál pozitív eredményt, amikor akar.
2020.11.21.

Segíteni – Nem csak ünnepekkor. Elkészült az új adománygyűjtő raktár Alsóörsön

A koronavírus-járvány miatt elmaradt az ünnepélyes raktárátadás, de elkészült és megkezdte működését a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) égisze alatt a dunántúli régiót ellátó alsóörsi koordinációs központ. A protokolláris jelenetek hiányától függetlenül teljes gőzzel belevetette magát az adománygyűjtésbe és -osztásba a szeretetszolgálat alsóörsi csapata.
2020.11.21.

Köves Slomó: Magyarország a legbiztonságosabb hely most a zsidóknak Európában

„Magyarország valószínűleg a zsidók számára legbiztonságosabb hely jelenleg Európában” – mondta Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) főrabbija a Magyarország Barátai Alapítvány által szervezett nemzetközi „Hungary at First »Site« (Magyarország első „helyen”) Konferencián”, melyet a pandémia miatt online rendeztek meg – írja a Mandiner.
2020.11.19.

A deviáns propagandát tiltani kell

A szexuális deviánsok társadalomrombolása ellen már évek óta küzdő hazafias személyek és szervezetek üdvözölik az Alaptörvény gyermekeket védő módosítását célzó kormányzati törvényjavaslatot, egyúttal szorgalmazzák az LMBTQP-propaganda alkotmányos szintű tiltását.
2020.11.18.

Égi zenészekhez költözött Benkő László

77 éves korában elhunyt Benkő László, az Omega alapítótagja. A legendás zenész hosszú betegség után hunyta le örökre a szemeit.
2020.11.17.

Jótékonysági alapítvánnyal vásároltatták fel az MSZP-s bolt eladhatatlan termékeit

A DK aranytojást tojó tyúkja, Újbuda önkormányzata az MSZP-s bolttól tonnaszámra és drágán vásárolt termékek ügyében olcsó magyarázkodásba kezdett, miután a korrupciójuk miatt a Mi Hazánk Mozgalom feljelentést tett. Ezért Novák Előd, újbudai önkormányzati képviselő, a Mi Hazánk alelnöke közzétette a korrupciót igazoló dokumentumokat.
2020.11.15.

Az alkotmányos erőszak elérte a Kossuth teret (képek+videók)

Van egy Facebook-csoport, a Rend-SzerVáltók. Ők bár nagyon titkosak, azért már van vagy 14 és fél ezer tagjuk és így definiálják munkásságukat: „A célunk teljes rendszerváltás. Szakértői kormány felállítása a mindenkori hatalom felelősségre vonása, vagyonok zárolása, titkosítások, feloldása. Az országunk újjáépítése.” Ők tüntettek vasárnap a Kossuth téren.
2020.11.13.

Hivatalosan is egybekelt Magyarországon a transznemű pár (videó)

Összeházasodott Csillag Tamara és Angyal Elvira. A Reuters erről úgy számolt be, hogy mindez a növekvő homofóbia földjén történt. A szép pár múlt héten a Fejér megyei Polgárdiban kelt egybe – törvényes keretek között.
2020.11.11.

Uniós szintén védené a szivárványcsaládokat az EU

Az Európai Bizottság elnöke, Ursula Von Der Leyen még az idei évértékelő beszédében jelezte, hogy stratégiát dolgoznak ki arra, hogyan erősíthetnék uniós szinten az LMBTQ-jogokat. A meglévő egyenlőtlenségekkel és a kihívásokkal foglalkozó stratégiát a tegnap tette közzé a Bizottság.
2020.11.11.

Dúró Dóra: Na, ezért kellett darálni

Elértük, hogy az Alaptörvénybe kerül, hogy az anya nő, az apa férfi, az állam pedig garantálja a gyermek születési nemének megfelelő, háborítatlan fejlődését, azaz pl. a homoszexuális propaganda óvodai tiltását, és a deviáns párok sem fogadhatnak örökbe gyermeket ezután – fogalmaz Facebook-bejegyzésében Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.
2020.11.10.

Törvénnyel szállna szembe a genderlobbival Semjén Zsolt

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint be kellene illeszteni az Alaptörvénybe a genderpropaganda fogalmát.
2020.11.07.

Toroczkai: A Facebook és a Twitter beavatkozása el is dönthette az amerikai választásokat

A Mi Hazánk Mozgalom egyelőre nem tud gratulálni Joe Biden és Kamala Harris győzelméhez, mert mindenekelőtt meg kell várni azoknak a jogorvoslati lehetőségeknek az eredményét, amelyeket Donald Trump bejelentett.
2020.11.06.

Nagykáta is nemet mondott a genderpropagandára

Csepel és Mezőkövesd után a 13 ezer fős Pest megyei Nagykáta is betiltotta az önkormányzati fenntartású intézményekben a Meseország mindenki című mesekönyvet.
2020.11.02.

Toroczkai is covidos (videó)

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke házi karanténból jelentkezik.
2020.10.28.

Letiltotta a Facebook a Mi Hazánk oldalát

Valódi indoklás nélkül, a Facebook szelektíven alkalmazott közösségi elveinek megsértésére hivatkozva törölték a Mi Hazánk Mozgalom több mint 80 ezer követővel rendelkező oldalát.
2020.10.26.

Talán nem kellene a hazaáruló Gönczöt futtatni

Újabb szellemi mérgezésre készül a II. kerület balliberális polgármestere, Őrsi Gergely, aki ezúttal a Vérhalom térre szeretne felállítani egy Göncz Árpádot ábrázoló szobrot.
2020.10.26.

Nem támogatják az egyetlen 56-os múzeum működését

Valahogy nincs szinkronban a Fidesz kommunikációja a cselekedeteivel.
2020.10.26.

30 éve történt – Hogy is volt a taxisblokád?

Nem az SZDSZ robbantotta ki az 1990-es, négy napig tartó taxisblokádot, bármennyire állítják sokan mind a jobb-, mind pedig a baloldalon. Noha az SZDSZ parancsára néhai Göncz Árpád köztársasági elnök, akit bebörtönzése idején, a sitten való viselkedése miatt rabtársai egyszerűen Patkánynak neveztek, amnesztiában részesítette a taxisblokád vezetőit és résztvevőit, ennek a négynapos akciónak nem a büntetőjogi, hanem a politikai utóéletét, hatását kell ismételten górcső alá venni.
2020.10.26.

Elszámoltatás: Végrehajtó, politikus a kínpadon (videó)

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke elcsípte és számon kérte a pécsi, cigány önkényes lakásfoglalók által megszállt önkormányzat társasházban tapasztalható állapotokért szerinte felelős jobbikos politikust, valamint azt a végrehajtót is, aki évente sok százmillió forintot keres, de rengeteg szabálytalanságot követ el.
2020.10.23.

Szórjon fejére hamut Európa! (videó)

Az 1956-os forradalom kitörésének 64. évfordulóján történelmi ihletésű videóval jelentkezett a Hungarica.
2020.10.22.

Az ombudsman fellépését kérik. A mások szerint Orbán Viktor gyűlöletkeltő

Az ombudsmanhoz fordult nyolc civil szervezet mert szerintük a Meseország Mindenkié című könyv körül kirobbant vita homofób állami gyűlöletkeltéssé alakult – írja a Szivárvány Misszió Alapítvány.
2020.10.20.

“Lenin-fiúk szintjére süllyedt a Jobbik”

A Mi Hazánk szerint szánalmas, hogy vészkorszakot és üldözést vízionál a Jobbik.
2020.10.19.

Monthy Python, Lipótmező, politikamentesség és a provokátorok

Ahogy Monthy Python hozott sok formai újítást a szórakoztatóiparba, úgy hozott a mai magyar közélet - a maga demonstráló csapataival - színt a már lassan unalomba fulladó tüntetésekbe.
2020.10.17.

Ma is elmaradt a rendszerváltás

Az eső ellenére páran azért összegyűltek az október 17-ére meghirdetett Kossuth téri rendszerváltó tüntetésre, de kevésnek bizonyultak, egyelőre marad az Orbán-kormány.
2020.10.16.

Hungarikum lett a Magyar népmesék sorozat

A Hungarikumok Gyűjteményébe jelenleg 76 érték tartozik, míg a Magyar Értéktárban található kiemelkedő nemzeti értékek száma 181-re emelkedett.