2020.07.10.

Pride igen, ellentüntetés nem? A Mi Hazánk akkor is tiltakozik

Letérdelt a kormányzat a homoszexuális lobbi előtt: deviáns, garázda felvonulásuk helyett a Mi Hazánk Mozgalom ellentüntetését tiltották be, mégis demonstrálni fogunk, nem fújunk visszavonulót, ki is merne a homoszexuálisoknak hátat fordítani? - fogalmaz közleményében Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.
2020.07.10.

Magyarellenességért fizethet a román tévés

A Mikó Imre Jogvédelmi Szolgálat feljelentése alapján 5000 lejre bírságolta az Országos Diszkriminációellenes Tanács Radu Banciu műsorvezetőt, amiért magyarellenes diskurzust folytatott az úzvölgyi katonatemető kapcsán – tájékoztat a jogvédelmi szolgálat.
2020.07.10.

Szili Katalin az őshonos magyarság mellett

Egységes európai szabályozásra van szükség az őshonos nemzeti kisebbségek érdekében – mondta el a Kárpát-medencei autonómiatörekvések egyeztetéséért felelős miniszterelnöki megbízott pénteken budapesti sajtótájékoztatón, amelyen bemutatták a terület javasolt alapelveit tartalmazó kiadványt.
2020.07.09.

Kémiai kasztrálást kezdeményez a pedofiloknak a Mi Hazánk

Felháborítónak, elfogadhatatlannak, a jogállamiság megcsúfolásának tartja a pedofil politikusbűnöző, Kaleta Gábor ügyében meghozott ítéletet a Mi Hazánk. A párt szerint a bíróság azt üzeni a társadalomnak, hogy a Kaletához hasonló szexuális ragadozók megúszhatják büntetlenül.
2020.07.08.

Titkosította a Transparency International elnöke a saját közmegbízatását – havi egymillió heti egy munkanapért

Titkosítja a kényes szerződéseket a polgármesteri vezetés a DK fővárosának minősülő Újbudán, s még a képviselői iratbetekintési jogomat sem biztosítják, közben pedig van képük egy ún. […]
2020.07.07.

1113 éve született a legfényesebb magyar győzelem

907-ben ezekben a napokban (az adatok szerint július 4. és 7. között) zajlott le magyarság egyik legfontosabb katonai ütközete, a pozsonyi csata.
2020.07.07.

NAV adatszolgáltatás: 3 hiba, amivel mulasztási bírságot kockáztatnak a cégek

Július 1-én hatályba lépett a jogszabály, amely szerint minden belföldi adóalany részére kiállított számlát rögzíteni kell a NAV Online Számla rendszerében. Nem árt a buktatókra is odafigyelni, hogy garantáltan elkerüljük a NAV mulasztási bírságot.
2020.07.06.

Holobiznisz: Zsidó támad zsidót

Megdöbbentő bejegyzést tett közzé nyilvános Facebook-profiljával Fináli Gábor mazsihiszes rabbi - figyelt fel rá a Neokohn.
2020.07.05.

“Ki a székely himnuszt a Parlamentből, le a székely zászlót a Parlamentről!”

Saját Facebook-oldalán ismerte el tettét az a nő, aki vörös festékkel öntötte le Horthy Miklós szobrát Budapest belvárosában.
2020.07.05.

A végrehajtó maffiáról… (videó)

Sok száz millió forint nettó árbevételt érnek el évente a végrehajtók, akik cégszerűen működve teszik tönkre az embereket. Mit lehet ellenük tenni? Hogyan lehet megállítani a maffiaszerűen működő végrehajtó-hálózatot? Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke legújabb tényfeltáró videója.
2020.07.03.

Meggyalázták Horthy szobrát

Biztonsági kamera előtt, fényes nappal, pénteken kora délután megtámadták gátlástalanul a Szabadság téri református templomot, illetve Horthy Miklós szobrát, vörös festékkel komoly rongálást okozva.
2020.07.03.

Óriási előrelépés a hazai gyártású koronavírus-vakcina kifejlesztésében

Új COVID-19 immunológiai diagnosztikát mutattak be. A CMC Déli Klinika szoros együttműködésben a Nemzeti Népegészségügyi Központtal és az Országos Korányi Pulmonológiai Intézettel kifejlesztette a hazai páciensekre hitelesített, megbízható, pontos és költséghatékony koronavírus immunológiai diagnosztikát.
2020.07.02.

Ennyit kapott a sólyi gyerekgyilkos

Jogerősen 15 év szabadságvesztésre ítélte a Győri Ítélőtábla csütörtökön azt a fiatalkorú bűnözőt, aki 2018 májusában megölt egy nyolcéves kislányt Sóly határában - közölte a táblabíróság szóvivője.
2020.07.02.

Kötelességünk, hogy nemzetünk, hazánk sorsáról is gondoskodjunk

Mindszenty József hercegprímás, szent életű és vértanúsorsú bíboros életpéldája erkölcsi iránytű volt életében és napjainkban is az - hangoztatta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Zalaegerszegen, a Göcseji Múzeum új épületszárnyának alapkőletételi ünnepségén.
2020.06.29.

Cigányság és a ketyegő bomba (videó)

2034-ben már több cigány gyermek fog születni Magyarországon, mint magyar, és már megjelentek a szeparatista elképzelések is. Kik uszítják a cigányságot a magyarság ellen?
2020.06.26.

A Pride betiltását követelik jogvédők

A legfőbb ügyésznél tett feljelentés után a Szent Korona megsértése miatt az idei "szivárványos" menet megtiltását kérte Budapest rendőr-főkapitányától a Nemzeti Jogvédő Szolgálat.
2020.06.25.

Nem lesz Újbudán Mandela park

A fehérellenes rasszista Nelson Mandela nevét nem viselheti az az újbudai park, melyet Karácsony Gergely javasolt így elnevezni, és a Mi Hazánk Mozgalom tiltakozott ellene.
2020.06.25.

Fenyegetettség – Szürreális időutazás Csenyétén (videó)

Szürreális időutazás: utcán kóborló gyerekek, omladozó házak, nyakig érő gaz mindenfelé. Dúró Dóra, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője Csenyétén járt, ahova januárban a mentők sem mertek bemenni, mert állításuk szerint megfenyegették őket a cigányok. A helyiek a mentőket hibáztatják, amiért a halálos fenyegetés ellenére kiérkeztek ugyan, de nem mentek be a faluba.
2020.06.25.

A fehérellenes Mandelával ismét bepróbálkozik Karácsony

A fehérellenes, rasszista Mandeláról nevezne el parkot Karácsony Gergely. A Mi Hazánk Mozgalom egyszer már sikeresen tiltakozott a terroristáról történő elnevezés ellen, most ismét akcióba lép.
2020.06.23.

Facebook helyett – Elindult Toroczkai fóruma

Ma elindult a FÓRUM, ahol Zuckerberg-féle és egyéb nemzetellenes politikai cenzúra nélkül tudunk beszélgetni, egymásnak ötleteket adni, érveket ütköztetni, programot alkotni - közölte a Hunhír.infóval Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke.
2020.06.23.

Mikor lépnek már fel a szobordöntögető csőcselékkel szemben?

A tüntetők megpróbálták ledönteni Andrew Jacksonnak, az Egyesült Államok hetedik elnökének bronz lovas szobrát a Fehér Ház közelében.A tiltakozók áttörtek a Lafayette téren álló műalkotást körülvevő kordonon, majd azt firkálták a talapzatára, hogy „szemét gyilkos”.
2020.06.21.

5 titok a TV-ostromról

Toroczkai Lászlónak, a Mi Hazánk elnökének elege lett a rágalmakból, amelyeket az ellenségei terjesztenek róla és a tévéostromról.
2020.06.21.

A homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követelik

A Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk - fogalmaz közleményében Novák Előd, a párt alelnöke.
2020.06.21.

10 ember demonstrált a zagyvatüntetésen

Dr. Fórizs Eszter politikai aktivista tizedmagával tünettett a Parlament előtt a nap második instant agyhalálán.
2020.06.21.

Karácsony pár darab hősszerelmes dinoszauruszmaradvánnyal tüntetett (+videók)

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere vasárnap délelőttre tüntetni hívta híveit.
2020.06.20.

BLM itthon – Antifák és egyebek tüntettek a rasszizmus ellen (Ifjak, légiósok és betyárok is megjelentek)

Tüntettek a rasszizmus ellen az antifák, anarchisták és egyéb szerzemények szombat délután a Szabadság téren. Az eseményen megjelent a HVIM, a Légió Hungária, valamint a Betyársereg csoportja is. Az érdektelenségbe fulladt, fülét-farkát behúzó demonstrálókat a Hunhír.info is megnézte magának. Alább tudósítónk beszámolója a heppeningről.
2020.06.20.

Online aláírásgyűjtést indít a Mi Hazánk a csenyétei mentők mellett

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség a mentőszolgálat két munkatársát, a január végén, Csenyétén történt esettel kapcsolatban.
2020.06.18.

Genderlobbi hálójában a legkisebbek

Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk Mozgalom választókerületi elnöke édesanyaként elfogadhatatlannak tartja, hogy egy mesecsatorna közösségi oldalán propagálja a genderizmust, azt pedig végképp felháborítónak, hogy a szülők beleegyezése nélkül oktathassák a gyermekeket szexuális devianciára ma Magyarországon.
2020.06.18.

Egyesület alakult a keresztény európai nemzetek összefogásáért

Megalakult az érték- és önvédő keresztény európai nemzetek összefogásáért küzdő European Patriots Unite Egyesület.
2020.06.18.

Felfoghatatlan: Elhunyt Benedek Tibor

Csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Súlyos betegség után távozott az élők sorából.
2020.06.18.

Csurka László – vers a gyászbeszéd előtt

Ma talán gyászbeszédet várna mindenki a tegnap elhunyt Csurka László színészóriásról, én azonban úgy vélem, hogy előbb legyen magáé a nagyszerű versmondóé a szó.
2020.06.16.

Deák téri tüntetés: 150 ezerre büntették Árgyelánt

150 ezer forintra bírságolta a rendőrség a Mi Hazánk Mozgalom pártigazgatóját, Árgyelán Jánost, amiért részt vett a pártnak a Deák téri lincselés áldozatai emlékére meghirdetett kegyeleti megemlékezésén - tudatta a párt.