2020.10.22.

Az ombudsman fellépését kérik. A mások szerint Orbán Viktor gyűlöletkeltő

Az ombudsmanhoz fordult nyolc civil szervezet mert szerintük a Meseország Mindenkié című könyv körül kirobbant vita homofób állami gyűlöletkeltéssé alakult – írja a Szivárvány Misszió Alapítvány.
2020.10.20.

“Lenin-fiúk szintjére süllyedt a Jobbik”

A Mi Hazánk szerint szánalmas, hogy vészkorszakot és üldözést vízionál a Jobbik.
2020.10.19.

Monthy Python, Lipótmező, politikamentesség és a provokátorok

Ahogy Monthy Python hozott sok formai újítást a szórakoztatóiparba, úgy hozott a mai magyar közélet - a maga demonstráló csapataival - színt a már lassan unalomba fulladó tüntetésekbe.
2020.10.17.

Ma is elmaradt a rendszerváltás

Az eső ellenére páran azért összegyűltek az október 17-ére meghirdetett Kossuth téri rendszerváltó tüntetésre, de kevésnek bizonyultak, egyelőre marad az Orbán-kormány.
2020.10.16.

Hungarikum lett a Magyar népmesék sorozat

A Hungarikumok Gyűjteményébe jelenleg 76 érték tartozik, míg a Magyar Értéktárban található kiemelkedő nemzeti értékek száma 181-re emelkedett.
2020.10.16.

Üzenet a rettegőknek

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke üzenete azoknak, akik elfelejtenek rettegni, amikor valódi modern kori könyvégetés zajlik minden nap.
2020.10.15.

14 éve gyilkolták meg Szögi Lajost a cigányok

Tizennégy évvel ezelőtt, 2006. október 15-én, délután fél ötkor Olaszliszkán egy a falun keresztülhaladó autó kis híján elsodort az úton váratlanul átszaladó gyermeket. A kislány rokonai pillanatokon belül körbevették a férfit és az autót...
2020.10.15.

Álljunk ki Bagdy Emőke mellett!

Bagdy Emőkével szemben az utóbbi napokban a pszichológus szakma egy része módszeresen hangulatot kelt. A támadást szakmai jellegű vitának hazudják, azonban nem más, mint megfélemlítési kísérlet azok ellen, akik mernek másképp gondolkozni, mint a liberális, gendersemleges tanokat hirdető mainstream.
2020.10.11.

Plakátokkal tiltakozik a HVIM az LMBTQ-propaganda ellen

Budapest több helyszínén, Székesfehérváron és Sopronban is figyelemfelkeltő plakátokat ragasztott fel a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a Pagony könyvesbolt üzleteire. A kiadó ugyanis a közfelháborodás ellenére nem határolódott el a Meseország mindenkié című kötettől és azt továbbra is forgalmazzák.
2020.10.08.

Kiskorú veszélyeztetésének bűncselekményével játszanak az óvodák

Szóba került a Meseország mindenkié című LMBTQ-s propagandakönyv ügye a csütörtöki kormányinfón is. A Magyar Nemzet írt róla, hogy három budai óvodában is elérhetővé vált már a mesekönyv, erre reagált Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter.
2020.10.08.

Lőni fog a 2006-os tankvezető

Hagyományőrző ágyútűzzel is emlékezik 1956-ra és 2006-ra a Mi Hazánk Mozgalom és a Pongrátz Gergely által alapított 1956-os Magyarok Világszövetsége a budapesti Corvin közben október 23-án 14 órától.
2020.10.08.

Betiltották a csepeli ovikban az LMBTQ-mesekönyvet

Borbély Lénárd fideszes polgármester utasítása alapján a csepeli ovikban tilos felolvasni az inkriminált könyvből. Polgármesteri utasítással betiltottam Csepelen az összes önkormányzati fenntartású óvodánkban és bölcsődénkben a […]
2020.10.08.

Zombilandi IQ-nuku

Újabb okosság terjed a szent facebookon a covid-tardok fórumain
2020.10.05.

Tüntettek az LMBTQ-s mesekönyv ellen

Botrányba torkollott a Meseország mindenkié első homoszexuális mesekönyvének a matiné felolvasása. Több tucat tüntető, szirénákkal és hangos beszélővel zavarta meg az Átriumban tartott, nézők nélküli felolvasást. A szervezők a programot a Facebookon közvetítették, ám a meseolvasás közben azt kérték a szülőktől: a gyermekeket kapcsolják le a képernyőről, mert a rendzavarás nem gyermekeknek való. Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap reggeli rádióinterjújában úgy fogalmazott: „Hagyják békén a gyerekeinket.”
2020.10.05.

Régi-új honfoglalók a belvárosban (videó)

Elképesztő állapotok egy önkormányzati társasházban Pécs belvárosában.
2020.09.28.

SZFE: Lassan az egész, tragédiának beállított színdarab kezd bohózattá válni

Huszonhét napja játszanak blokádot az SZFE hallgatói. Huszonhét napja hallgathatjuk ismét a CEU-s tüntetéseken megszokott „szabad ország, szabad egyetem” rigmust. És bár a fenntartó már megtalálta az új helyszínt, ahol a tanulni vágyó többség az órákon részt vehet, amíg a blokádozó, és bulis tüncikéket szervezgető kisebbség minden ellen is tiltakozik, nekik ez sem jó.
2020.09.28.

Schiffer az álbaloldal alkonyának elemzése közben leantiszemitázta Takaró Mihályt

Schiffer Andrásnak általában jó meglátásai vannak. Az LMP exelnökének persze nem sikerülhet mindig a bőrén belül maradni, így történhetett, hogy egy baloldali orgánumnak nyilatkozva, Takaró Mihály irodalomtörténészt szóba ejtve rasszistázott és antiszemitázott egyet talán a régi LMP-s idők emlékére.
2020.09.28.

Ekkora fókuszt még nem kapott az Ómagyar Mária-siralom

A 2023-ban esedékes centenáriumra Vásáry Tamás, a Nemzet Művésze, Kossuth-díjas zongoraművész és karmester, a Szent István-rend birtokosa különleges zenetörténeti újdonságokkal készül
2020.09.28.

“Te is meg leszel semmisítve!”

Dúró Dórát megfenyegették, mert megsemmisítette a homoszexuális propagandagépezet legújabb kiadványát, az óvodáskorú gyermekeknek szóló LMBTQSTB-mesekönyvet.
2020.09.27.

Kihalnak a magyarok?

Népirtással ér fel, ami az elmúlt 40 évben történt a magyarsággal. Ha így fogyunk tovább, akkor egyszerűen kihalunk – állítja legújabb videójában Toroczkai László. A Mi […]
2020.09.26.

Piros papír .jpg-ben: Már Facebookon is keresett a rendőr

Az elmúlt két hetet egy pozitív PCR-teszteredmény miatt karanténban töltöttem. Talán többeteknek hasznos lehet, ha leírom a saját tapasztalataimat. Nem azért, hogy az illetékeseket savazzam, hanem hogy ha hasonló helyzetbe kerülnétek, néhány ilyen írást elolvasva talán kicsit többet tudhattok arról, hogy mire számíthattok.
2020.09.25.

Bevadult a genderlobbi: „Óvatosan náciribanc, mert be lesz törve a pofád!”

Az LMBTQ-mesekönyvek ellen petíciót indító Schittl-Zaymus Esztert és kolléganőjét támadják.
2020.09.24.
A kép illusztráció

Georg Spöttle az új migrációs csomagról

Ursula von der Leyen bejelentette az új "migrációs csomagot". Ha jobban belemegyünk a textúrába, annyira azért nem új és nem tartalmaz forradalmian új megoldásokat, mint például az uniós határok teljes védelme/lezárása az illegális bevándorlók elől. Megint közös/szolidáris megoldást emlegetett, egyedi, nemzeti lépések helyett (ergo a jó 5 éves sláger, amit már a Retro rádió is játszik).
2020.09.24.

Hogy is hangzott az ígéret? Ki beszél ma a Vaskeféről meg a gellérthegyi Sörnyitóról?

A Citadella és az ott álló Sörnyitó (Szabadság-szobor) ellenségeink szándékosan ellenünk irányuló jelképe. Utoljára Makovecz Imre emelt szót ellene – azt mondta: el kellene távolítani a Gellért-hegy tetejéről.
2020.09.23.

LMBTQ-propaganda mesekönyv ellen tiltakoznak – Petíció indult

A napokban jelent meg a Labrisz Leszbikus Egyesület homoszexuális és transzgender történeteket tartalmazó, Meseország mindenkié című mesekönyve.
2020.09.21.

Új honfoglalók (videó)

Miközben állítólag migráns-mentes ország vagyunk, valójában nem csak a hagyományos migránsok, hanem a Romániából, Ukrajnából érkező "újmigránsok" betelepülése ellen is tehetetlenek az önkormányzatok. Sőt, mintha a bevándorlóknak több joga lenne, mint a magyaroknak – állítja legújabb videójában Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke.
2020.09.21.

Vácott nem tudják fiú-e a lány

Vác anyakönyvi híreiből minden előzmény nélkül eltűnt a „fiú” és a „lány” kifejezés, hirtelen mindenki „gyermek”-ké változott.
2020.09.16.

Festékszórós korhatárbesorolás a deviancia ellen (videó)

A fővárosi önkormányzat tulajdonában álló mozik homoszexualitást és más devianciákat népszerűsítő propagandafilmjeinek elmulasztott korhatárbesorolására figyelmeztetett kedden Novák Előd. A Mi Hazánk alelnöke a gyermekek egészséges fejlődése érdekében festékszóróval pótolta ezt a hiányosságot.
2020.09.16.

Cigányintegrációra kidobott milliárdok helyett szegregációt szorgalmaznak

Leállítaná a cigány integrációs programok finanszírozását a Mi Hazánk. A párt szerint a fehérgalléros, cigány bűnözők által vezetett szervezetek – mint például a Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat vagy az Országos Roma Önkormányzat – támogatását meg kell szüntetni.
2020.09.15.

Fehér vagyok, hetero és hiszek Istenben. A liberalizmusban nem

Benkő Péter Jászai Mari-díjas színművész nyílt levele a Színház és Filmművészeti Egyetem körül zajló hisztéria kapcsán.
2020.09.14.

Utcaszínház. Vándorcirkusz (videó + képek)

Az SZFE egyetemfoglaló hallgatói kitalálták, hogy megmutatják, békeidőben hogyan zajlik a képzés az intézményben. Ezért vasárnap nyílt napot tartottak, persze szigorúan az utcán, hiszen az épületbe senki nem léphet be, csak akit ők beengednek. Ezért hat utcai helyszínen, öt órán át tartott a nyílt napnak nevezett majális, programokkal, zsúrral.
2020.09.12.

Ki segít a turizmuson?

A turizmus védelmében tüntettek pénteken Budapesten.