- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Vonulás az egészségügyért

Tisztelt Honfitársaink. Tisztelt Magyarok.

Nincs sok esélyünk ezt mindenki tudja. Neked is tudnod kell. Ha a továbbiakban sem állunk ki egyes emberként vagy a különböző szervezetek összefogásában, akkor nem sokat jósolhatok a Magyar Nemzetnek. Ez az igazság. Mindenünket elvettek és még fognak is. A kommunista terror még csak ezután jön. Az életünkre törnek, ha nem is fizikálisan. Bár kitudja. Ezektől minden kitelik. Ha nem érzed, hogy ki kell menned az utcára tiltakozni, akkor nagyon nagy veszélyben vagyunk. Lehet, hogy nem értesz egyet az utcai demonstrációval, lehet, hogy már lejárt az ideje és más eszközökre van szükség, de tekintettel arra, hogy a nemzeti jobboldal rettenetesen megosztotta ez a hatalom, nem számít egyetértünk vele vagy sem. Ki kell menni. Senki sem mondhatja, hogy minden nap demonstrációt folyik. Azonban ritkán, mint most, igen is ki kell mennünk közösen, hogy érezze ez a hatalom még nem úntuk meg.

CSENDBEN VONULJ VELÜNK

az Egészségügyért. Azért csendben, hogy kifejezzük az Egészségügyet 2007-ben teljesen tönkre tették. Legyen ez egy halk gyászvonulás  Gyurcsány takarodj  nélkül. Ennek már lejárt az ideje. Mutassuk meg, hogy a Magyar ember méltóságteljesen is kitudja fejezni akaratát. Vonulj velünk végig a belvároson, ahol a többi honfitársainknak is megtudjuk mutatni némán gyászunkat az elveszített Magyar Egészségügyért. Lássák az emberek, hogy nem vagyunk csőcselék. Meg kell mutatnunk, hogy nem csak minket nemzeti jobbosokat, de mindenkit nyomorba dönt a kormány ámokfutása.

Jelképesen egy fémkoporsót adunk át az Egészségügyi Minisztériumnak.

Kérünk téged terjeszd az alábbi szórólap szövegét, ha csak 50-100 példányban is. Segíts nekünk a közös cél érdekében jelenléteddel és azzal, hogy elhozod akit csak tudsz.

2007.07.10.én de. 11:00 órakor a Budapesti Vértanúk terén az eseménnyel kapcsolatban sajtótájékoztatót tartunk. Gyere te is el. Ha egy szervezet vagy csatlakozz hozzánk neveddel és adjunk hangot elégedetlenségünknek.

A Szórólap szövege:

Mi most Kattantunk be!

És te ?! Kattanj be Te is!

A nép nevében!

Még kér a nép, most adjatok neki! Vagy nem tudjátok, mily szörnyű a nép?! Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?
MAGYAROK. FÉRFIAK ÉS ASSZONYOK !
Nem hallottátok hírét a Magyar Egészségügynek? Hogy romokban hever? Hogy életetek egy garast sem ér, s ha betegek lesztek gyógyulásotokért a hatalom térítést kér?

Szlovákia már visszavonta a vizitdíjat. Szlovákia már leállította a korházak privatizációját, Kormányunk július 1-vel megkezdte.

NE ENGEDJÜK A VÍZIT DÍJAT ÉS A PRIVATIZÁCIÓT, MILLIÁRDOKAT LOPNAK EL EGÉSZSÉGEDEN.

A Magyar Nemzetért Mozgalom
tiltakozik ez ellen és elégedetlenségét fejezi ki.
Ezért vonulást szervez a belvárosban

2007.07.12-én!

Gyülekezz az alábbi helyen:
Nyugati tér (17 h) Elindulunk a Nyugati térről (17:30) az oktogonig, (17:50 h) . Tovább megyünk az Andrásy úton a Deák térig (18:05). Majd a Bajcsy Zsilinszky úton (18:15) be az Arany János utcán (18:25) az Egészségügyi Minisztériumhoz megyünk(18:30), ahol Peticiót és egészségügyi dobozt adunk át. Innen a Vértanúk terére vonulunk
és Kossuth téri filmeket vetítünk nektek az őszi eseményekről kivetítőn 20:00-ig.

Szólj mindenkinek – Terjeszd az eseményt mindenhol.
http://magyarnemzetertmozgalom.hu

VÁRJUK SZERVEZETEK CSATLAKOZÁSÁT!

HunHír.Hu-információ