Szegedi Csanád: Magyarország tömeges cigány-invázióra számíthat?

2011. december 08. 14:56

Hunhír.info információ

Farkas Flórián fideszes díszcigány maga ismeri be, hogy a kormánypárt olyan életszínvonalat biztosít a romák számára – most éppen 120 milliárd forintból -, ami kifejezetten csábító lehet a határainkon túl élő cigányoknak. Ami nem is csoda, hiszen ha szemügyre veszik a magyarországi helyzetet azt látják, nálunk büntetlenül lehet tombolni, fosztogatni, rátelepedni a többségi társadalomra, ellehetetleníteni mások életét, mindezt nem kevés segélyért.

Magyarország demográfiai válsága nyomasztóbb mint valaha. Rendkívül kevés magyar gyermek születik, a felnövekvő generációk pedig már nem hazánkban képzelik el a jövőjüket. Tragikus, hogy a rendszerváltás óta többen hagyták el Magyarországot, mint '56 után, és az is jelzés értékű, hogy ma a diákok 57 százaléka külföldön szeretne munkát vállalni.

Ez persze nem vonatkozik azokra a cigányokra, akik minden siránkozásuk ellenére remekül érzik magukat nálunk, s ennek megfelelően azonnal birtokba is veszik a megüresedett életteret a magukra maradt magyarok újabb migrációját idézve elő.

A kormány politikájában ma már tökéletesen tetten érhető a tudatosság. Hisz miközben a magyarság megtartására, a népességfogyás megállítására semmilyen terv nem készül, aközben a cigányság ingyenélésének további finanszírozására sorra születnek a grandiózus tervek, azori-szigeteki stratégiák, melyek továbbra is azt üzenik a beilleszkedni nem akaróknak, csak így tovább, mert van még az a pénz...

Ráadásul sokat sejtető Farkas Flóriánnak a köztévében tett azon kijelentése, melyben az egykori miniszteri biztos kifejti, nem is érti, hogy a környező országokból miért nem jönnek tömegesen romák Magyarországra, amikor Közép-Kelet Európában itt a legjobb az "életminőség és a program".

Ezzel maga a fideszes díszcigány ismeri be, hogy a kormánypárt olyan életszínvonalat biztosít a romák számára – most éppen 120 milliárd forintból -, ami kifejezetten csábító lehet a határainkon túl élő cigányoknak. Ami nem is csoda, hiszen ha szemügyre veszik a magyarországi helyzetet azt látják, nálunk büntetlenül lehet tombolni, fosztogatni, rátelepedni a többségi társadalomra, ellehetetleníteni mások életét, mindezt nem kevés segélyért. Látják azt, hogy a magyar kormány sokkal inkább képviseli féltő gondoskodásával a cigányságot, mint az őshonos magyarokat, ami nyilván annak is köszönhető, hogy csak az utóbbiakra építve a Fidesz már képtelen lenne választást nyerni. A cigánypolitikus megnyilvánulása után pedig félő, hogy a magyar kormánynak a Páneurópai Roma Stratégia elfogadtatásánál mutatott elkötelezettségét a szomszédos államok akár arra is felhasználhatják, hogy megszabaduljanak saját koloncaiktól.

Ezek után a Jobbik egyik országos vezetőjeként arra kérem nagy tisztelettel az Orbán-kormányt, magyarázza meg Farkas Flórián roma-bevándorlással kapcsolatos kijelentését, tegye egyértelművé a kormány álláspontját, és ennek fényében valljon színt, melyik etnikum „nemzeti” kormánya is valójában a Fidesz.

Szegedi Csanád

A Jobbik alelnöke, EP-képviselő

© HunHír.info - www.hunhir.info