Sem szegény, sem gazdag, sem titkos migránst nem kell!

2018. január 13. 15:20

Hunhír.info

Személyesen Orbán Viktor miniszterelnöktől vár magyarázatot a Jobbik elnöke, miután kiderült: hazánk 1300 migránst már befogadott, csak éppen titokban. Vona Gábor szerint a parlamentben lehetne mindezt tisztázni, ezért jövő héten megkezdik az egyeztetést a többi frakcióval, hogy összehívhassák az Országgyűlés rendkívüli ülését.

Az a tervük, hogy a kormányfő napirend előtt számoljon be erről az 1300 emberről, illetve arról a másik 20 000-ről, aki a letelepedési kötvényeken keresztül érkezett Magyarországra.

Ismert, Altusz Kristóf, a Külgazdasági és Külügyminisztérium európai és amerikai kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a Times of Malta című lapnak beszélt arról, hogy tavaly 1300-an kaptak menekültstátust Magyarországon, de a kormány ezt az érintettek biztonsága érdekében nem tette közzé.

Vona Gábor szerint számos kérdés felmerül most: hol vannak ezek az emberek; mit csinálnak, miből élnek; a családjukkal vannak itt vagy egyedül; milyen biztonsági figyelem kíséri őket. „A Jobbik már többször mondta, hogy sem szegény, sem gazdag migránst nem szeretne, ezt most kiegészítem, hogy titkos migránst sem szeretnénk” – fogalmazott a pártelnök.

A politikus egyébként az évszázad átverésének nevezte az ügyet, hiszen az elmúlt időszakban lezajlott két nemzeti konzultáció, Európa legdrágább népszavazása, többszöri sikertelen alaptörvény-módosítási kísérlet, és most is dübörög a Soros-kampány. Ezek mind arról szóltak és szólnak, hogy a kormány megvédi Magyarországot a migrációtól, most azonban Vona Gábor szerint kiderült, hogy a hatalom lényegében a Soros-tervet valósítja meg. „Ha ez valóban így van, a Fidesz és Orbán Viktor becsapta az országot és saját szavazóit is” – mondta.

© HunHír.info - www.hunhir.info