HunHír.info

2017. Újkenyér hava 20. nap, Szent István király ünnepe, István, Vajk napja.

A Flagellum Dei Székeyföld rád is vár, szabad magyar!

2011. június. 09. 08:14neva - Hunhír.info

A Flagellum Dei Székelyföld MC június 10-12. között rendezi meg a IV. Csillagösvény Székely Hagyományőrző Motorostalálkozót, amelynek gazdag programmal várják történelmi Magyarország minden szegletéből érkező vendégeket. A motoros klub számára különleges jelentőséggel bír Bálványos vára mely a magyarság utolsó ősi hitét megtartatni próbáló mentsvár volt, amelyet gyakran felkeresnek, napfordulók alkalmával egész éjszakás tábortüzes virrasztást tartva tisztelegnek őseink ősi hite előtt. Szilveszter Szabolcs (Szabika) válaszolt a Hunhír.info kérdéseire.
Flagellum Dei (Isten Ostora). A névválasztás sok mindent elárul a klubotokról, biztos vannak magatok által meghatározott céljaitok, amit el szeretnétek érni.

A motoros klub megalakulása 15-20 éves alapító tagok közötti barátság eredménye volt 2006-ban. A flagellum Dei MC Székelyföld alapelve, mely mentén működik, igazi magyar emberekkel egy csapatban motorozni, felébreszteni a fiatalokban és idősebbekben, hogy nem csak jelenünk, hanem jövőnk is lehet felvállalva mindazt, amit eleink hagytak ránk az évszázadok alatt. Ezt az értékmentő feladatot próbáljuk évről évre egyre jobban felvállalni találkozók szervezésével ahol a motor és az ahhoz kapcsolódó világnézet szeretete, elfogadása mellett a történelmi múlt és hagyományaink tisztelete ötvöződik, amit minden résztvevőnek igyekszünk átadni. A motoros klub számára különleges jelentőséggel bír Bálványos vára mely a magyarság utolsó ősi hitét megtartatni próbáló mentsvár volt, amelyet gyakran felkeresünk, napfordulók alkalmával egész éjszakás tábortüzes virrasztást tartva így próbálva tisztelegni őseink ősi hite előtt.

Kik lehetnek a motoros klub tagjai?

A Flagellum Dei Mc nem hermetikusan zárt klub minden magyar motoros számára nyitva tartsa kapuit, akik felvállalják e zárt közösség teljes tagság eléréséhez szükséges szigorú belső rendszabályokat és nemcsak a klub nevéhez, hanem a tagok közötti életre szóló barátság/testvériség megszerzéséhez hűk lesznek.

Kinek ajánljátok a nyári rendezvényeteket, kiket vártok és mit kell tudni a programokról, fellépőkről?

Június 10-12. között szervezzük meg a IV. Csillagösvény Székely Hagyományőrző Motorostalálkozót, amelynek gazdag programmal próbáljuk szórakoztatni a hozzánk látogató vendégeket. Helyszíne a katrosai Evita szabadidőközpont, ahol civilizált körülmények között, zuhanyzóval, mosdóval ellátott táborhelyen sátorozhatnak a résztvevők. Lesz jurtaállítás, íjász bemutató és tanítás, Seprődi József borász Küküllő-menti borok bemutatója, a kézműves mesterségek bemutatói között nemezelés, fafaragás, fazekasság stb., valamint néptáncbemutató és keleti hastánc. És mivel nincs motorostalálkozó zene nélkül, fellép a magyarországi The Next, Black Szakkadt, 1992, Hardware, és a sepsiszentgyörgyi KIP Project.

A rendezvényen lesz:

- kézműves vásár
- gyereksarok
- íjászászkódasi lehetőség és verseny
- Küküllő menti Borfajták bemutatója (Seprődi pincészet)
- Exotikus Keleti Hastánc Shameena
- Néptánc: Gyöngyharmat Néptáncegyüttes
- Vetélkedők
- Tábortűz
- Koncertek: Black Szakadt (hu. Black Sabbath tribute), The Next (hu. Tunyogi Péter tribute), KIP Project(ro.), Hardware(hu.), 1992(hu.)
- És minden vendégnek elmaradhatatlan JÓ HANGULAT!!!


Helyszíne a katrosai Evita szabadidőközpont, ahol civilizált körülmények között, zuhanyzóval, mosdóval ellátott táborhelyen sátorozhatnak a résztvevők. A szabadidőközpont könnyen megközelíthető a Kézdivásárhelyre a Nyerges-tetőn át vezető jó minőségű úton.

A Hunhír.info minden rendelkezésre álló eszközzel támogatja a székelyföldi motorosok találkozóját, és bátran ajánlja olvasóinak, hogy felkeressék a rendezvényt, amely éppen a csíksomlyói búcsú időpontjára esik.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Jaj, de lelkem nem tud felrepülni... - Netye Zoltán PálJaj, de lelkem nem tud felrepülni...
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága - Pawel LisickiA dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kedvet virágoztató magyar népmesék - Dömötör Sándor (szerkesztő)Kedvet virágoztató magyar népmesék
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat