HunHír.info

2018. Szelek hava 24. nap, Sellő napja.

KÉK Túra

2008. augusztus. 04. 12:11HunHír.Hu-információ

Szeretettel és Tisztelettel meghívunk a KÉK túrára, 2008.08.30-án a MOTOROS EMLÉKHELY avatására és szentelésére, melyet elhunyt Motoros Társaink, Barátaink tiszteletére és emlékére állítunk a Mátrában, Kékestetőn, Magyarország legmagasabb pontján.
MOTOROS BARÁTUNK!

TALÁLKOZZUNK 2008.08.30-án a gyöngyösi Tesco parkolójában, 11.30-kor, ahonnan pontban délben, felvezetéssel, egybefüggően motorozunk fel az esemény színhelyére. Közös gurulásunkkal mutassunk példát az ÖSSZETARTOZÁSRÓL, demonstráljunk a BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉS MELLETT.
A gyöngyösi találkozóra több indulási pont is van, amelyeket a http://www.motorozz.hu honlapon találsz meg a túrák közt, MOTaMOT: KÉK túra néven. Kérünk, jelentkezz be ezen az oldalon a túrára, amennyiben velünk tartasz.

Ahhoz, hogy minél jobban sikerüljön e rendhagyó esemény, a TE segítségedre is szükségünk van!
KÉRÜNK, ha a TE ismeretségi, családi körödben van, -sajnálatos módon-, olyan motoros, aki már nincs köztünk és szeretnéd, hogy Róla név szerint is megemlékezzünk, akkor szükségünk van az illető: NEVÉRE, SZÜLETÉSI ÉS ELHALÁLOZÁSI DÁTUMÁRA, illetve a LAKHELYE NEVÉRE.
Ezen információkat kérjük, küldd el részünkre a kekreg@freemail.hu címre.
Az EMLÉKHELY állítása, során rengetek önzetlen felajánlást és segítséget kaptunk, amit ezúton is KÖSZÖNÜNK!

A rendezvény költségeinek fedezésére (kivitelezés, hangosítás, színpad stb.) hirdetjük meg a KÉK KAMPÁNYT, amelynek lényege, hogy aki min. 2000 Ft-al támogatja a MOTaMOT alapítványt, így őt a rendezvény ideje alatt vendégül látjuk, 1 adag egytálétellel (babgulyás), 1 palack ásványvízzel és ajándékba adunk egy, az esemény alkalmára készült szilikon karkötőt.

Aki részt vesz ebben a kampányban, kérjük legkésőbb 2008.08.15-ig regisztráljon névvel, címmel, telefonszámmal a kekreg@freemail.hu címen. Adományát pedig jutassa el az alapítvány székhelye szerinti címre: 2760 Nagykáta Rákóczi krt.14, vagy utalja át a MOTaMOT bankszámlaszámára, Raiffeisen Bank: 12051003-00153216-00100009. További információ: Rimóczi Béla, 06-70/408-9913. A közlemény rovatba, írjátok be, hogy KÉK kampány. Ez azért is szükséges, mert reményeink szerint adományaitok meghaladják majd a költségek összegét, ezért a maradék pénz annak az alapítványi célkitűzésünk anyagi alapját növeli majd, amiből az elhunyt motorosok temetési költségéhez tudunk hozzájárulni, amennyiben a család rászorul az anyagi segítségre.

KÉRÜNK TÉGED, ha nem tudsz velünk tartani, ezen a napon, du. 13 órakor gondolj azokra, akiket elragadott a végtelen út és azokra, akik ott a hegyen közelebb vannak az Istenhez.
További balesetmentes közlekedést Kívánunk!
Motoros üdvözlettel: a MOTaMOT csapat
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A lázadás éve - Görgényi Tamás - G. Fodor Gábor - Fűrész Gábor - Ketipisz SztavroszA lázadás éve
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Egyvilágrend - Drábik JánosEgyvilágrend
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 149 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Mesék Mátyás királyról
Mesék Mátyás királyról
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat