HunHír.info

2018. Áldás hava 17. nap, Elek napja.

Hosszú, forró HD-nyár

2007. március. 09. 13:30HunHír.Hu

A Harley-Davidson az eddigi legforróbb nyarat garantálja a 2007-es szezonra, három világklasszis eseményt biztosítva Európa és környékének motorosai számára Franciaországban, Spanyolországban és Ausztriában.
A hőmérséklet már májusban emelkedni kezd egy vadonatúj rendezvény által, melyet a St. Tropez-i öbölben, Port Girmaud-ban tartanak Franciaországban. A Harley-Davidson Euro Festival-nak nevezett esemény (május 10-13) nyitva áll minden motorkerékpár előtt és Európa egyik legjobb beach party-jának ígérkezik.
Élőzene a fesztivál teljes időtartama alatt, közös motorozások a környék legjobb útjain, nagyszabású custom bike (épített motor) show és Harley-Davidson kiállítás színesítik a programot. A fesztivál látogatók pezsgő éjszakai életre számíthatnak, továbbá nagy választékban állnak rendelkezésre különböző szálláslehetőségek, a nyugis tengerparti kempingektől az ötcsillagos szállodákig.

Miután kellemesen belemelegedett Dél-Franciaországban, a party továbbgurul majd a Spanyolországbeli Fuengirola-ba. A 16. Európai Harley Owners Group Rally (június 21-24.) kitűnő ürügyet szolgáltat ahhoz, hogy lemotorozzunk Costa del Sol-ra és kényeztessük magukat a Harley-Davidson életforma ezen egyedülálló ünnepén.

Kétség kívül az idei Harley Owners Group (H.O.G.) rally egyik legfontosabb újdonsága az új együttműködés a Harley-Davidson és a világhírű La Dolce Vita szervezet között.

A La Dolce Vita, melynek az elmúlt évek legfényesebb eseményei közül sokat köszönhetünk, szervezi idén a Harley-Davidson Nyári Bál-t. A La Dolce Vita ezen kívül exkluzív éjszakai klubot is üzemeltet majd, Evolutoin cc néven, mely a rally teljes időtartama alatt nyitva tart, felejthetetlen helyszínt nyújtva a résztvevőknek.

„Nagy örömmel veszünk részt az együttműködésben a La Dolce Vitá-val Fuengirolában ezen a nyáron, mivel ők mindig igazán különleges rendezvényeket szerveznek.” Mondta Nigel Villers, az Európai H.O.G. igazgatója.

Az új keletű együttműködésen kívül a Fuengirola rally nagy választékban kínál olyan programokat, mint custom show (épített motorok bemutatója), motorozási lehetőségek, egész napos élőzene, szervezett túrák, vagy csak egyszerűen alkalmat arra, hogy kényelmesen hátradőljünk, és lazítsunk a több száz tengerparti bár egyikében.

A Harley-Davidson hosszú, forró nyara az ausztriai Faaker See-ben ér véget a European Bike Week 2007 eseménnyel, szeptember 5-9. között. A világ legnagyobb motorkerékpáros ünnepei közé felnőtt European Bike Week a nagyszerű hegyi motoros utak, valamint a 24 órás non-stop party atmoszféra különleges kombinációját kínálja.

A Harley-Davidson idén is jelentős programokkal és létesítményekkel támogatja a European Bike Week rendezvényt, többek között a Harley-Davidson Faluval, (amely most már egy kisváros méretéhez közelít!) és tesztmotorozási lehetőséggel, mely során kipróbálhatók a legújabb Harley-Davidson és Buell modellek.

További információ és foglalás: www.hog.com

Az alsóörsi 8. Nemzetközi Harley-Davidson Fesztivál időpontja június 14-17.
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Fázis - Michael RadugaA Fázis
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
8% internetes kedvezménnyel
Migráns-sokk - Összeesküvés elméletek sorozatMigráns-sokk
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat