HunHír.info

2019. Kikelet hava 25. nap, Gyümölcsoltó Boldogasszony napja.

Nők is nyergelik a vasparipákat

2005. június. 17. 21:35HunHír.Hu

A sorrendben immár hatodik alsóörsi Harley-Davidson Fesztivál nagy attrakciója, hogy az idei motoros szezont a nőknek szentelik az amerikai motormárka megszállottai. A Balaton-parti fesztiválra ingyen bemehetnek a női motorosok.
A balatoni előszezon egy látványos színfoltja, amikor Európa minden szegletéből megérkeznek Harley-Davidson motormárka megszállottai a szokásos több napos fesztiválra. Nagy nemzetközi kavalkád ez, amelyben részt vesznek a magyarok is, noha a járgány megvételéhez alaposan ki kell nyitni a pénztárcáját a földi halandónak. Sok motort hoznak utánfutón, ami azt jelzi, hogy gazdájuk amolyan hétvégi túrázók, s csak a fesztiválok, a bulik kedvéért pattannak nyeregbe.

Az alsóörsi fesztivál jellemzője, hogy leginkább a jómódú emberek gyűjtőhelye, vagyis azoké, akik az üzleti forgatagból a pihenőnapokon elvágyódnak valamiféle motoros szabadságba. Ők nem életformaként élik meg a motorozást, de mégis része személyiségüknek, mert szeretnének hasonlítani azokra a késői pusztafi utódokra, akik kétkeréken és két kerékkel élnek, és kicsit máshogyan gondolkodnak a világról, mint az átlagember.

Persze egy ilyen monstre fesztivál azért vonzza az egyszerű magyar Harley-st is, hiszen a hetvenes évek legendás zenekarának, a Ten Years After frontembere, Alvin Lee is ad koncertet.

Három-négy nap együttlét a Balaton partján, hogy a nyaralók és az őslakók is láthassák: ha van pénzed, szabadságot is vehetsz.
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Trianon 100
Trianon 100
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 10 800 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat