HunHír.info

2018. Áldás hava 23. nap, Izár napja.

Új hajnal, új év, új nő

2005. január. 06. 19:32G. Kirkovits István

Amikor már eleget jártunk a konfetti tengerben, meguntuk a színes szalagok dobálását, s a krómbutykos is csontszáraz lett, tisztuló fejjel előre nézhetünk a jövőbe. Új év, új vágyak, új remények, új célok körül foroghatnak gondolataink, persze meg nem feledkezve a folyamatosságról. Lezártunk ugyan egy időszakot, és itt egy másik. Idősebbek lettünk megint, de talán nőtt a tapasztalatunk, határozottabb lett életszemléletünk, és tudjuk, hogy kétszer nem léphetünk ugyanabba a folyóba.
Új hajnal, új év, új remény, az ismét felvirradó nap, majd az éjszakában utat mutató csillagok mindenkori körforgása arra kell, figyelmeztessen: legfontosabb a soha meg nem alkuvás, magunk és a zászlónk felvállalása, a szeretet és a barátság. Mondjuk ki nyugodtan, hogy igenis meghatározó az az érzet, amelyet mások irányába táplálunk, mert hasonlítanak hozzánk gondolatban, szóban és cselekedetben. Nagyon kell a szeretet, amelyet az ellentétes nemű iránt érzünk, mert valójában ez mozgatja létünk rugóit, és bármennyire is próbáljuk ezeket magunktól távol tartani, minden ekörül forog. A hódítás és a megtartás, s az a bizonyos biztonság. Úgy jó útra kelni barátokkal, ismerősökkel, hogyha egynemű is a csapat, mindenki fejében ott motoszkálhasson a hátország.

Ez pedig a nő, a szerető, a társ és az anya. Becsüljük meg őket, még jobban mint eddig, s mutassuk is ki, hogy mennyire sokat jelentenek számunkra. Filozofálhatunk magányos vándorként az éjszakában, de a legfontosabb momentum, a szívre-lélekre ható álmodozás tárgya mindig is az igaz társ marad. Ha kívánhatnék valamit az új évre, akkor az alapok, vagyis a szabadság, az egészség, a létfenntartás mellé mindenképpen odarajzolom a kedves alakját, akivel nyugodtan nekivághatok az új kihívások teljesítésének. Természetes, hogy motoros fesztiválokon megmutatják bájaikat a szép lányok, és sörös üveggel a kézben vizslatjuk ezen jól sikerült teremtményeket, engedve magunkban az ösztön szárnyalását. Lehet, hogy ilyen adottságokkal rendelkezik a mi társunk is, lehet hogy hétköznapinak mondható, de a kapcsolatban az érzelem, a tisztelet és a másik személyisége a kölcsönös egymásra találás záloga.

Tiszteljük azokat, akik kitartanak mellettünk, akik elviselik rigolyáinkat, és akikkel jó asztalhoz ülni, ágyba bújni és tervezni a holnapokat. Ha éppen nincs társunk, vagy elment az a másik és még nem jött meg az új akkor is gondoljunk az alapokra. A nő nem szexuális játékszer noha vannak persze, akik saját magukat is annak tartják , és értékét az mutatja meg, ami sugárzik belőle, ami minket megérint. Akkor kerül hozzánk közel, ha úgy érezzük, ez a kisugárzás csak nekünk szól. Legyen ez az év, ez az új év a nők éve. Az újaké azoknak, akik eltávolodtak a régitől, az újaké azoknak, akik a régit is újnak látják, mert nemcsak mi változunk, fejlődünk és alakulunk, hanem ők is. De legyen azoké is, akik úgy jelennek meg életünkben, hogy csak az álmodozás alanyai maradnak.
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
George Soros - Andreas Von RétyiGeorge Soros
Könyv - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 3 420 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Egészen szép vagy Csíksomlyói Szűz Anyánk!
Egészen szép vagy Csíksomlyói Szűz Anyánk!
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat