HunHír.info

2019. Áldás hava 21. nap, Csóbán napja.

A Flagellum Dei Székeyföld rád is vár, szabad magyar!

2011. június 09.

A Flagellum Dei Székelyföld MC június 10-12. között rendezi meg a IV. Csillagösvény Székely Hagyományőrző Motorostalálkozót, amelynek gazdag programmal várják történelmi Magyarország minden szegletéből érkező vendégeket. A motoros klub számára különleges jelentőséggel bír Bálványos vára mely a magyarság utolsó ősi hitét megtartatni próbáló mentsvár volt, amelyet gyakran felkeresnek, napfordulók alkalmával egész éjszakás tábortüzes virrasztást tartva tisztelegnek őseink ősi hite előtt. Szilveszter Szabolcs (Szabika) válaszolt a Hunhír.info kérdéseire.

Perbenyik III. - 2010. Szeptember. 04 - 05.

2010. augusztus 11.

Nemrégiben szóba elegyedtem egy munkám során megismert vezető emberrel, aki elárulta, Kárpátalján töltötte a szabadságát családjával. Túráztak, látogattak, tiltott, romlásnak szánt dolgokat néztek meg, mert azt gondolja, addig szeretné láttatni családjával, amíg még létezik. Meglepődtem.

Túraajánlat motorosoknak

2010. május 20.

Pünkösd hétfőn rendezik meg hagyományosan a nógrádsipeki falunapot. Minden évben tartanak veterán motorkerékpár kiállítást, ha gondolod és van kedved egy kis nógrádi túrához, ami gyönyörű tájakon visz keresztül akkor gyere te is.

Köszönöm a Teremtő Istennek a nagycsaládot, és azt, hogy magyar vagyok!

2009. október 08.

Perbenyik - A családunk az, amire mindig építenünk kell, történjék bármi is. Akkor is, ha megharagszunk egymásra, akkor is, ha eltávolodunk egymástól és akkor is, ha éppen nem beszélünk, nem találkozunk, mert a körülmények elszakítanak minket.

Déva V. - „Ősi vérből, új világot!”

2009. október 05.

Ötödik alakalommal rendeztek motoros túrát a Dévai árvaház megsegítésére. Idén nem Magyarországról szerveződött és indult az esemény, mint eddig. A Bujdosó Janó által tavaly átadott stafétát, Pálffy Béla erdélyi motoros vette át. Ő és az erdélyi származású, eddigi szervezésekben oroszlánrészt vállalt Dombi Ábel (Dr.) hozták össze ezt a példátlan eseményt. Nem a résztvevők száma miatt volt példátlan, hanem amiatt, hogy ezen a hétvégén minden erdélyi motoros klub, szervezet, csoport képviselte magát! És persze az anyaországiak és a felvidékiek is csatlakoztak.

Világraszóló eredményt értek el a magyar salakmotorosok

2009. szeptember 28.

A magyar salakmotorosok világraszóló eredményt értek el! Vasárnap egy nagyon kemény ütközetben a Speedway Miskolcnak sikerült összetett pontszámban legyűrnie a lengyel Orzel Lodz csapatát, ezzel a lengyel 2 liga aranyérmeseiként feljutottak a lengyel 1 ligába! Ami az egyik legerősebb ligasorozat a világon.

"DÉVA V."

Ősi vérből, Új világot..

2009. augusztus 12.

Négyszer keltünk útra, négyszer tértünk haza. Mindannyiszor más fegyverrel a tarisznyánkban és más üzenettel a szívünkben. De a várakozás mindig ott volt az indulásnál és az érkezésnél egyaránt. Olyan volt kicsit, mint a drog! Mindig a következőre gondolsz, mikor vége az aznapinak.

Perbenyik 2009.

...Az alapra falak, a falakra őrzők...

2009. augusztus 12.

Azt gondolom, hogy a 2005.-ben történt valami. Valami, amit ha akarnak, ha nem a hatalmasok, bekerült a történelembe. Na, nem írva - talán ott is-, hanem mesélve, eldugott fotókon, klubházak falán, motorszerelő műhelyekben, baráti sörözéseken. Dévára indult el akkor egy csoport motorral - nem is voltak kevesen, nem is túl sokan, de Zrínyiek is páran tudtak már csak kitörni a falak mögül, s Csaba királyfi el is jött értük csodás fényességgel.

Motorverseny Kunmadarason

2009. július 16.

Most hétvégén Kunmadarason 24-órás veteránmotor verseny,amely szombaton 15-órától vasárnap 15-óráig tart. A környék is számos látnivalót tartogat! (volt szovjet bázis,Tisza tó stb.)

Betonpusztító rock&roll honfoglalás Alsóörsön

2009. június 14.

Soha nem látott méretű motoros felvonulással kedveskedtek a vasparipások a X. Harley-Davidson fesztivál résztvevőinek, illetve közönségének Alsóörsön, illetve az érintett északi parti településeken. Tízezres nagyságrendű motorszám, és még legalább ennyi érdeklődő követte nyomon a már szokásossá vált vasparipás látványdemonstrációt, és a rockzene szerelmeseinek az esti program is elismerését váltotta ki.

Rászállnak a motorosokra Budapesten

2009. április 07.

A motorosok ellenőrzésére rendelt el akciót a budapesti rendőrfőkapitány rendészeti helyettese; a fővárosban kedden és szerdán, valamint április 22-én és 29-én a polgárőrséggel együtt ellenőrzik a motorosokat és segédmotoros kerékpárok vezetőit.

24 ezer kilométer Pannóniával

2008. november 26.

A Közlekedési Múzeumban november 29-én kiállítással egybekötött élménybeszámolót láthatnak a Pannónia-expedícióról. Mint tudjuk, két paksi fiatalember Eurázsián átvezető járműtörténeti utazást teljesített egy 1967-es évjáratú Pannóniával.

Oldtimer Show 2008

2008. október 17.

Magyarországon először 2007-ben mutatkozott be egy új típusú veteránjármű kiállítás, Oldtimer Show elnevezéssel. Akkor a rendezvénynek a budaörsi AutóExpo M1 nevű autópláza adott otthont.

Motorosok 56 gyalázása ellen

2008. október 16.

A Nemzeti Érzelmű Motorosok (NÉM) idén is a kommunizmus áldozatainak csömöri emlékművénél valamint a XII. kerületi Turul szobornál emlékeznek meg a diktatúrák hőseiről és áldozatairól.

Őszödre tartanak a motorosok 20-án

2008. szeptember 15.

A "motorosok jó emberek" tartja a mondás. Összetartanak, ha egy motoros lerobban, az arra járó motorosok szinte kivétel nélkül megállnak, hogy segítsenek. Segítenek az árvízkárosultakon, Tiszadobtól Déváig járják az árvaházakat, adományokat, ajándékokat visznek, a gyermekeket motoroztatják. A példa valóban azt mutatja, hogy tényleg jó emberek. De nem felhőtlen a motoros egyesületek kapcsolata sem. A nemzeti oldal marakodására mint tudjuk még akkor is találunk példát, ha nem szeretnénk, egyes szóbeszédek szerint ez előfordul a nemzeti érzelmű motoros egyesületeknél is. A Gój Motorosok Egyesülete és a Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesülete közötti viszonyról kérdeztem beszélgetőtársamat Jeszenszky Sándort (Jeszy), a NÉM Egyesület elnökét.

Bujdosó Janóval Felvidékre

2008. augusztus 28.

Azt mondják, az örvényből akkor tudsz kijutni, ha engeded, hogy levigyen a legaljára, és ha van még ott erőd, akkor onnan tudod felrúgni magad a felszínre.

Bujdosó Janó Felvidékre és Dévára hív!

2008. augusztus 12.

2005-ben elindult egy esemény, amely hagyománnyá vált és példaként szolgált arra, hogy a motorozás érzését lehet és kell is jó célokra fordítani. Ez volt Déva! Az eltelt három esztendőben nagy létszámmal mentünk ki látogatóba minden szeptemberben, vittünk anyagi és érzelmi segítséget a határon túli magyarságnak, Böjte atyának és az ő kis pártfogoltjainak.

KÉK Túra

2008. augusztus 04.

Szeretettel és Tisztelettel meghívunk a KÉK túrára, 2008.08.30-án a MOTOROS EMLÉKHELY avatására és szentelésére, melyet elhunyt Motoros Társaink, Barátaink tiszteletére és emlékére állítunk a Mátrában, Kékestetőn, Magyarország legmagasabb pontján.

Tudós tűz őrzése, motoron száguldó nyilasok

IV. Magyar Hagyományőrző Motoros Találkozó

2008. július 29.

Idén júliusban ismét benépesült a kemping Monorierdőn, hogy helyet adjon a North Patrol MC Chapter Abony immár hagyományos hagyományőrző nagy seregszemléjének. Ez az a buli, ahol egymásra talál a rocker és a tradícióvédő, ahol egyformán elfogadott viselet a farmer és a bőgatya, a bőrdzseki, vagy a hímzett mellre való.

Talma dobogós

2008. július 13.

Talmácsi Gábor a harmadik helyen végzett a 125 kcm-es kategória versenyében a gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíján, a Sachsenringen, ezzel összetettben a negyedikről feljött a harmadik helyre. Győzött az összetettben is élen álló francia Mike Di Meglio, s másodikként ért a célba a német Stefan Bradl.

Régebbi hírek a rovatban:

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A magyar középkor csatái - Weiszhár Attila - Weiszhár BalázsA magyar középkor csatái
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 2 856 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
Puzzle - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gyógynövények a zsebemben - Szabó György Lopes-Szabó ZsuzsaGyógynövények a zsebemben
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A mesterséges intelligencia társadalma - Pokol BélaA mesterséges intelligencia társadalma
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Harcoló szabadkőművesség - keménytáblás - Raffay ErnőHarcoló szabadkőművesség - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat