HunHír.info

2018. Magvető hava 15. nap, Táltos napja.

Nemzeti rock a Road Captain-ben

2006. november. 29. 22:38HunHír.Hu

A Road Captain Bikers Pub nemcsak koncertkínálattal várja tisztelt látogatóit, hanem egy új együttléti formát is bevezetett. Őstörténeti és zenei előadások, kerekasztal-beszélgetések színesítik programjukat. Az új kezdeményezés december elsején indul, amikor a HunHír.Hu alapítója, G. Kirkovits Istvántól hallhatnak a nemzeti rock magyarországi történetéről egy előadást zenei aláfestéssel a motorosok és a műfaj iránt elkötelezettek. Az est vendége Sziva Balázs, a Romantikus Erőszak együttes énekes-dalszövegírója lesz.
A Road Captain Bikers Pub vezetői úgy gondolták, hogy új kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a motorosok és a magyar történelem, a nemzeti kérdések iránt elkötelezett privátok rendelkezésére. Egy zenés kocsmának természetesen meghatározója a muzsika, de a tartalmas együttlétet színesíthetik azok a programok, amelyek más megközelítésekből is lehetőséget adnak a kikapcsolódásra, az elmélyülésre és az ismeretanyag-bővítésre is.

A nemzeti rock, a napjainkban meghatározó és a motoros fesztiválokon is egyre jobban tért hódító műfaj történetéről szól az első előadás, összekapcsolva a nagy elődök munkásságával, a hetvenes-nyolcvanas évek elkötelezett zenekarai tevékenységnek felelevenítésével is. A Romantikus Erőszak frontembere lesz az első vendég, aki első sikeres lemezét Mogyorósi Mogyi Lászlóval, a hetvenes évek nagy underground gitárosával készítette, aki a radicsi időkben a szakma által lett az ország legjobb szólógitárosa.

Az érdekes és kulisszatitkokat felvillantó, a rocker múlt ezen speciális szegmensét is górcső alá vevő előadás biztos megerősítheti a vájt fülűek ismeretanyagát, és akik kevésbé tudják még eddig összekapcsolni a nemzeti rockkal az elmúlt évtizedeket, azok most zenei aláfestéssel maguk is megtehetik.

A Road Captain vár mindenkit az előadásra, a beszélgetésre és a közös zenehallgatásra december elsején, este nyolc órára.
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat