HunHír.info

2017. Kikelet hava 28. nap, Keve napja.

Fázott a kontinensfoglaló a hűtőkocsiban - inkább telefonált

2017. március 28. 18:29

Hűtőkocsiban rejtőzködő "menekültek" kértek rendőri segítséget Belgiumban, mert annyira fáztak a jármű rakterében, hogy inkább értesítették a hatóságokat - jelentette a Le Soir című helyi napilap kedden.

Putyin: Moszkva, Teherán és Ankara jelentősen hozzájárult a szíriai rendezéshez

2017. március 28. 16:16

szir-lazado.jpgOroszország, Irán és Törökország kezesként való fellépése az asztanai tárgyalásokon jelentősen hozzájárult a szíriai politikai rendezés előmozdításához - hangsúlyozta Vlagyimir Putyin orosz elnök az iráni hivatali partnerével, Haszan Róhánival folytatott keddi moszkvai tárgyalásai után.

"Ma az osztrák és német polgárok biztonságát a magyar adófizetők fizetik meg"

2017. március 28. 14:20

A V4-ek tanácskozásán több más téma - például a múlt heti római EU-csúcs és a brexit - mellett napirenden volt a bevándorlás kérdése is. Orbán Viktor miniszterelnök világossá tette: Magyarország minden jogi kiskaput bezárt, és felkészült arra a helyzetre, ha az Európai Unió és Törökország közötti migrációs megállapodás esetleg csődöt mondana.

Nem hagyja a kormány a strasbourgi ítéletet annyiban

2017. március 28. 12:01

Az Igazságügyi Minisztérium államtitkára szerint szükség van az emberi jogok európai egyezményének megreformálására, drasztikus lépéseket azonban nem kell tenni azért, mert Magyarországnak és mellette több tagállamnak is problémája van a strasbourgi bíróság ítéleteivel.

Ausztria köszöni, de nem kér több menekültet

2017. március 28. 11:56

Ausztria nem akar menekülteket fogadni az áttelepítési program keretein belül, Christian Kern osztrák kancellár levélben kéri az Európai Uniót az ország álláspontjának megértésre - olvasható a kancellár keddi kormányülést követő állásfoglalásában.

A Helsinki Bizottság elérte: Újabb hét betolakodó és egy „pszichopata” nő úszhatja meg a tranzitzónát

2017. március 28. 11:27

migrans-kispocs-bemutat.jpgIdeiglenes intézkedésként az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) hétfő este megtiltotta nyolc tinédzsernek és egy veszélyeztetett terhes néger nönek a magyar-szerb határ menti tranzitzónába szállítását - közölte a kilenc menedékkérőt képviselő Magyar Helsinki Bizottság kedden az MTI-vel.

EB: Globális kihívás a migráció és biztonság

2017. március 28. 11:21

A migráció és a biztonság ma már nem európai, hanem globális kihívásnak tekinthető, egyetlen ország sem tud egyedül megküzdeni ezekkel a kérdésekkel - mondta Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság migrációs ügyekért, uniós belügyekért és uniós polgárságért felelős biztosa keddi sajtótájékoztatóján Budapesten. A biztos előzőleg megbeszélést folytatott Pintér Sándor belügyminiszterrel és Trócsányi László igazságügyi miniszterrel.

Sikere volt Szíjjártó tárgyalása? Megindulhat a magyar húsexport a Fülöp-szigetekre

2017. március 28. 06:45

Hosszas tárgyalások után három magyar cég megkapta az engedélyt, hogy megkezdje a magyar hús exportját a Fülöp-szigetekre - jelentette be kedden egy manilai üzleti fórumon Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Kigyulladt egy társasház a fővárosban

2017. március 28. 05:39

Négylakásos társasház egyik lakásában keletkezett tűz a főváros 15. kerületében, az Eötvös utcában.

Több tucat megbilincselt holttestet rejtett a föld

2017. március 28. 05:30

Igazságügyi szakértők 49 holttestre bukkantak egy tömegsírban Mexikó középső részén. A mexikói média helyi idő szerint vasárnap számolt be arról, hogy a Morelos szövetségi tagállam Jojutla városában talált emberi maradványok esetében a szervezett bűnözés áldozatairól van szó, több holttesten még bilincs is volt.

”Izrael ostorozásának vége” - Soha többé nem fog megtörténni

2017. március 28. 05:12

zsido-sok-250.jpgAz Egyesült Államok ENSZ-nagykövete szerint lezárult az a korszak, amikor országa a világszervezetben Izraelt bírálta. A dél-karolinai kormányzóból lett ENSZ-nagykövet, Nikki Haley az AIPAC Izrael-barát lobbiszervezet konferenciáján hétfő este elmondott beszédében leszögezte, hogy "új serif van a városban", és "Izrael ostorozásának vége".

A „menedékvárosok” a nemzet egészének a biztonságát sodorják veszélybe

2017. március 28. 03:59

Az Egyesült Államokban „menedékvárosoknak” nevezik azokat a városokat és településeket, ahol az illegális bevándorlók védelmet élveznek, s a helyi hatóságok például nem engedik, hogy érvényes tartózkodási engedélyek hiánya miatt a szövetségi hatóságok kitoloncolják őket. Mintegy 141 ilyen megyét és 37 várost tartanak számon.

Elrendelte Arszenyij Jacenyuk letartóztatását egy orosz bíróság

2017. március 27. 19:25

Fegyveres banditizmus és szándékos emberölés gyanúja miatt távollétében elrendelte hétfőn Arszenyij Jacenyuk volt ukrán miniszterelnök letartóztatását a jesszentuki városi bíróság.

Hang a gyermekekért és családokért Szlovéniában

2017. március 27. 18:33

Hang a gyermekekért és családokért (Glas za otroke in druzine) névű párt a hét végén alakult egy polgári mozgalomból, amely az elmúlt években a buzik egyenjogúsítását célzó, két népszavazási indítványt is meghiúsított. Az új szlovén párt alapító gyűlésén a mozgalom korábbi társelnökét, Ales Primcet választották pártelnökké.

Trump létrehozott veje számára egy részleget a Fehér Házban

2017. március 27. 16:34

Az amerikai szenátus hírszerzési bizottsága meg akarja hallgatni Jared Kushnert, Donald Trump vejét az elnök munkatársai és orosz tisztségviselők kapcsolatairól. Az információról először a The New York Times című napilap adott hírt hétfőn reggel, majd ezt a szenátusi bizottság elnöke, Richard Burr szóvivője is megerősítette.

„Véget kell vetni az NGO-őrületnek”

2017. március 27. 16:14

„Véget kell vetni az NGO-őrületnek” – mondta Sebastian Kurz osztrák külügyi és integrációs miniszter pénteken, mikor Máltán tett látogatást. A Kurier beszámolója szerint az Osztrák Néppárt (ÖVP) politikusa odáig ment, hogy egyenesen az NGO-k mentőakcióit tette felelőssé azért, hogy többen vesznek a Földközi-tengerbe.

Ukrán rendőrök raboltak ki egy elhunyt férfit - s miért nem csodálkozunk?

2017. március 27. 15:47

A rendőröket azzal gyanúsítják, hogy kirabolták az elhunyt férfi lakását. Ukrajnában, a Harkiv Megyei Ügyészség nyomozói Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének néhány cikkelye értelmében két harkivi rendőrt gyanúsítanak – jelentették a Harkivi ügyészségen.

Soros a muszlim nőket is felhasználja Európát lenullázó terveihez

2017. március 27. 13:26

soros-gyorgy-500.jpgA Womens March szervezésében emlékeztek meg a nők a március 22-i londoni merényletről. A terrortámadás áldozatairól megemlékező nők egymást kezét fogva sorakoztak fel a Westminster hídon – írja a brit Metro. A megemlékezést a Womens March szervezte, ami több szálon is kötődik a bevándorláspárti zsidó bajkeverőhöz, a világléptékű spekulánshoz, Soros Györgyhöz. A Womens March korábban Donald Trump amerikai elnök ellen tiltakozott világszerte. A Metro pár muzulmán asszonyságot is megszólaltatott, akik csak úgy biflázták a betanított leckét: pluralizmus, a sokszínűség és így tovább. Lehet, hogy a britek erre vágynak, de mi véletlenül sem. Anglia az angoloké, Németország a németeké, Magyarország a magyaroké, ezrek meg sokszínűsködjenek ott, ahol tették ezt őseik.

Magyar színésznőt bántalmazhatott az ukrán „rendező selejt” Erdélyben

2017. március 27. 11:50

Az egyik színésznő elleni verbális és fizikai agressziót vizsgálta a rendőrség pénteken a Kolozsvári Állami Magyar Színház épületében, Henrik Ibsen Rosmersholm című darabjának a bemutatója idején – írta hétfői számában a Krónika erdélyi magyar napilap.

Hétmillió jár a kényszersterilizált svéd transzneműeknek

2017. március 27. 10:01

Jóvátételt fizetnek a kényszersterilizált transzneműeknek Svédországban, a világon elsőként. Az egészségügyi minisztérium szombaton jelentette be, hogy fejenként 225 ezer korona, azaz 7,3 millió forint kártérítést fizetnek mindazoknak, akiket 1972 és 2013 között a nemváltoztatás feltételeként sterilizációra köteleztek Svédországban.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Baráti tanácsok amatőr őstörténészeknek - Szendrei LászlóBaráti tanácsok amatőr őstörténészeknek
Könyv - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 060 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Forrásmező felfedezése - David WilcockA Forrásmező felfedezése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A chemtrail és a HAARP
A chemtrail és a HAARP
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
BER BERE BERÉNY avagy helynévadás a Kárpát-medencében - Faragó ImreBER BERE BERÉNY avagy helynévadás a Kárpát-medencében
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 040 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A lovagkirály öröksége - Ősi JánosA lovagkirály öröksége
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat