HunHír.info

2017. Napisten hava 24. nap, Csörsz napja.

Kaspersky Lab: az okoseszközöket célzó kártékony programok száma elérte a hétezret

2017. június 23. 20:02

3_2_serverrack.jpgA kifejezetten az okoseszközöket célzó kártékony programok száma elérte a hétezret, amelyeknek több 50%-a az idén jelent meg a Kaspersky Lab kutatói szerint. Világszerte több mint 6 milliárd intelligens eszköz van használatban, az emberek egyre inkább veszélybe kerülnek a digitálisan összekapcsolt életüket célzó rosszindulatú programok miatt.

Most a buzik vannak soron a kárpótlásokban nevében Németországban

2017. június 23. 19:29

buzi_jezus.jpgNémetországban a szövetségi parlament, a Bundestag csütörtökön ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta a kormánypártok előterjesztését a homoszexualitás miatt elítélt férfiak rehabilitációjáról és kárpótlásáról. A döntéshez a törvényhozás tartományokat képviselő kamarájának, a Bundesratnak is hozzá kell járulnia, de ez a parlamenti pártok eddigi állásfoglalásai alapján biztosra vehető.

Na hogy is volt Lengyelország megtámadása?

2017. június 23. 18:09

Hitlernek az volt az elképzelése, hogy a magyarok is támadják meg Lengyelországot, hiszen 1939 márciusától a két ország határos volt egymással. Teleki Pál miniszterelnök erre a kérésre határozottan nemet mondott:

Szállodai alkalmazottakat kizsákmányoló arab hercegnőket ítéltek el Belgiumban

2017. június 23. 18:01

Tizenöt hónapos felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek nyolc hercegnőt az Egyesült Arab Emírségekből Belgiumban, mert hónapokon át rosszul bántak egy szálloda személyzetével - közölte a belga főügyészség pénteken.

Kilógott a libaláb: az arab országok azt követelik Katartól, hogy szakítsa meg kapcsolatait Iránnal

2017. június 23. 16:53

Az arab országok, amelyek megszakították kapcsolataikat Katarral, azt követelik tőle, hogy szakítsa meg diplomáciai kapcsolatait Iránnal, zárja be az al-Dzsazíra televíziót és a területén lévő török támaszpontot. Az arab országok 13 követelésből álló listát állítottak össze, amelyet az Öböl menti válságban közvetítő Kuvait továbbított Katarnak.

Vádat emeltek a muszlimok közé hajtó angol ellen

2017. június 23. 15:36

Vádat emeltek pénteken az ellen az angol férfi ellen, aki a hét elején furgonjával egy londoni mecset tagjai közé hajtott. A merényletben egy ember meghalt, kilenc sérültet kórházba szállítottak.

Segítségért kiált a svéd rendőrség - legyőzték őket a „békés bevándorlók”

2017. június 23. 15:12

no-go-zona-svedorszag-250.jpgDan Eliasson, Svédország rendőrfőkapitánya és Linda Staaf, a rendőrség Nemzeti Műveleti Főnökségének vezetője - ez a mi ORFK-nkhoz hasonló - szerdán drámai hangvételű sajtótájékoztatón ismerte be, hogy a rendőrség tehetetlenné vált a betolakodó bűnözőkkel szemben. Nemcsak a liberálisok szerint nem is létező "no go" zónák létezését erősítették meg, hanem azt is, hogy azok gyakorlatilag törvényen kívüli autonóm státuszt élveznek.

Ha máshogy nem megy, ellehetetlenítik anyagilag - ez a szuper toleráns nevében Németország

2017. június 23. 07:39

nemet-katonak250.jpgNémetországban a szövetségi parlament csütörtökön az alaptörvény módosításával megvonta az állami támogatást a Német Nemzeti-demokrata Párttól (NPD).

Visszaszerezné Hitler szülőházát a volt tulajdonos

2017. június 22. 20:35

A bécsi alkotmánybíróság csütörtökön kezdte el tárgyalni Adolf Hitler braunaui szülőházának állami kisajátítási ügyét, mivel az egykori tulajdonos a kisajátítást alkotmányellenesnek vélte és bírósághoz fordult. Az osztrák parlament döntése alapján még decemberen lett a ház az osztrák állam tulajdona.

A tanulékony terroristák: itt is a hamis zászló

2017. június 22. 20:16

A földdel tették egyenlővé a Moszul jelképének számító An-Núri nagymecsetet és annak ferde minaretjét. A térségben jelen lévő fegyveres erők egymást vádolják a 800 éves épület lerombolásával: az iraki hadsereg közlése szerint az Iszlám Állam (ISIS) maga robbantotta fel a történelmi emlékhelyet, amelyben 3 évvel ezelőtt kikiáltotta kalifátusát a fundamentalista terrorszervezet.

Egy kanadai mesterlövész 3450 méterről lőtte ki az ISIL katonáját Irakban

2017. június 22. 18:52

Az Irakban szolgáló kanadai különleges erők egyik mesterlövésze akkora világrekordot állított be, amihez foghatót még sosem látott a világ: 3450 méterről lőtte agyon az Iszlám Állam egyik katonáját. Ez akkora rekord, hogy majdnem 1 km-rel verte az eddigi, brit csúcstartót, Craig Harrisont, aki 2009-ben egy tálibnak egy 338 Lapua Magnum puskával 2475 méterről vitt be egy halálos találatot.

Korona helyett európai zászló virított az angol királynő fején - már ezt a vénasszonyt is felhasználják

2017. június 22. 18:31

Tegnap a londoni parlamentben megjelent a királynő, kék ruhát és kalapot viselt, utóbbin sárga pöttyökkel. Vajon üzent ezzel, vagy csak egy újabb baklövésről van szó?

Öngyilkosságba hajszolja Európát a sokszínűség - sem öngyilkosok, sem szivárványszínűek nem akarunk lenni

2017. június 22. 18:24

buzi_jezus.jpg...A befogadás okait részben az európai történelemben kell keresnünk, persze nem utolsósorban a hatalmas német bűntudatban, ami az egész európai kontinensre átterjedt. Még az Egyesült Államokat és Ausztráliát is megfertőzte, akikkel közös kultúrát ápolunk. Európa elhitte azt azokat a vádaskodásokat, melyek alapján nem csupán bűnösök vagyunk, de büntetésként ránk hárul a társadalmi rendszerünk teljesen átformálása...

Kohl özvegye nem akarta Merkelt hallgatni a temetésen, Orbánnak örülne

2017. június 22. 10:51

A Der Spiegel című német hírmagazin Helmut Kohl néhai német kancellár búcsúztatásával kapcsolatban közölt írást csütörtökön megjelent számában.

Allahu akbar! Nyakon szúrta a repülőtéren a rendőrt a „kanadai”

2017. június 22. 08:31

kesesgyilkos250.jpgKiürítették szerdán délelőtt a michigani Flint nemzetközi repülőterét, miután egy férfi a várócsarnokban előrántott egy húsz centis, fűrészes élű kést, és "Allahu akbar!" üvöltéssel belevágta az ott posztoló rendőr nyakába. A támadás láttán pánik tört ki. A támadó azt kiabálta a menekülő emberek felé: "Megöltétek szíriai, iraki és afgán testvéreinket, mind meg fogtok halni!"

Marokkói terrorista volt a brüsszeli támadó

2017. június 21. 22:57

Egy 36 éves marokkói állampolgárságú férfi volt az előző esti brüsszeli merényletkísérlet elkövetője, aki ugyan nem szerepelt szélsőségesként a rendőrség nyilvántartásában, de bizonyos jelek szerint szimpatizált az Iszlám Állam nevű terrorszervezettel - tudatta szerdán Eric Van Der Sypt, a belga szövetségi ügyészség szóvivője.

Athén bemutat a migránsok visszafogadására

2017. június 21. 22:52

athen-migransok-250.jpgAnnak ellenére, hogy a Dublin-eljárás ismét vonatkozik Görögországra, Athén nem hajlandó visszafogadni a Németországból hozzájuk visszaküldött migránsokat - írja a Die Welt.

Felváltva és egyszerre erőszakolták a migránsok a magyar nőt

2017. június 21. 22:49

eroszak250-.jpgKilenc alkalommal erőszakolt meg három migráns egy 28 éves magyar nőt Németországban még 2016 augusztusában – írja a DailyMail. A bírósági tárgyaláson elhangzott, a támadók az áldozat mobiltelefonjával azt is filmre vették, ahogy megütik, megrúgják és a hajánál fogva ráncigálják az áldozatot.

Ha hazamész nyaralni, nem vagy menekült. Ennyi

2017. június 21. 22:34

menekultek-csonak-250.jpgNemcsak Németországban, hanem Ausztriában is elterjedt az a jelenség, hogy a migránsok hazautaznak nyaralni. Az osztrákok azonban másképpen kezelik a dolgot, mint a németek.

Leváltotta a román parlament Sorin Grindeanu kormányfőt

2017. június 21. 13:06

Megszavazta a bukaresti parlament a szociálliberális koalíció bizalmatlansági indítványát szerdán, így Sorin Grindeanu miniszterelnöknek megszűnt a megbízatása, és Romániában új kormány alakul. A kabinet leváltásához 233 szavazatra volt szükség. A bizalmatlansági indítványt 241 törvényhozó támogatta.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Emlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből - Széll Kálmánné Vörösmarty IlonaEmlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon és a Harmadik Világháború - Badiny Jós FerencTrianon és a Harmadik Világháború
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Nyelvédesanyánk - Czakó GáborNyelvédesanyánk
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Szerencsénk volt, túléltük... - Nógrádi GyörgySzerencsénk volt, túléltük...
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 880 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Isten Nekünk háttal 1914-1918 - Vetési Tamás CsabaIsten Nekünk háttal 1914-1918
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat