HunHír.info

2017. Újkenyér hava 19. nap, Huba napja.

Több rendőrre is rálőttek Amerika-szerte

2017. augusztus 19. 20:17

Több városban is rendőrökre lőttek rá az Egyesült Államokban. Egy rendőr meghalt, többen megsebesültek.

Elhunyt Orbán zsidó tanácsadója

2017. augusztus 19. 19:30

A negatív kampányok nagymestere hosszan tartó, súlyos betegség után hunyt el.

Bostonban folytatódik Charlottesville - persze csak szélsőjobb a gyűlöletcsoport

2017. augusztus 19. 18:24

Az erőszakba fulladó charlottesville-i tüntetés után egy héttel ma Bostonban tartanak demonstrációt a jobb- és baloldali szervezetek – írja a CNN. Az esemény kapcsán a Boston Free Speech nevű csoport azt írta, hogy békés megmozdulást terveznek, és ha azt tapasztalják, hogy gyűlöletcsoportok is részt vesznek a tüntetésen, arra fogják őket kérni, hogy máshol gyakorolják a szólásszabadsághoz való jogukat.

Nem csak a hajót, az embercsempészt is meg kell semmisíteni...

2017. augusztus 19. 13:54

Egy pénteken megjelent kormányhatározat szerint a kormány "megerősíti elkötelezettségét az Európát fenyegető illegális migrációs hullám megfékezése iránt, továbbá fenntartja álláspontját, miszerint a migráció kiváltó okait Európa határain kívül kell kezelni".

Nyolc járókelőt megkéselt egy férfi Oroszországban

2017. augusztus 19. 13:46

Nyolc járókelőt megkéselt szombaton egy ismeretlen férfi az oroszországi Szurgut városában - jelentették orosz hírügynökségek. A hatóságok tájékoztatása szerint a rendőrök azonnal a támadás helyszínére érkeztek, megpróbálták őrizetbe venni a férfit, de mivel ellenállást tanúsított, lelőtték. És így is van ez rendjén.

Szélsőbaloldali csoportok erősödnek Amerikában - a háttérben természetesen Soros

2017. augusztus 19. 10:50

antifa250.jpgErősödnek a szélsőbaloldali csoportok az Egyesült Államokban – írta pénteki helyzetértékelésében a The Daily Signal című konzervatív hírportál. Az oknyomozó riportokat és elemzéseket közlő honlap a konzervatív Heritage Alapítvány multimédiás hírportálja.

Trump elnökségének befellegzett - állítja a távozó stratégiai főtanácsadó

2017. augusztus 19. 10:41

donald-trump-250.jpgAz Egyesült Államokban azt latolgatják, hogy mi várható Steve Bannon, a Fehér Ház stratégiai főtanácsadójának eltávolítása után. A döntés után a volt főtanácsadó interjút adott a konzervatív The Weekly Standard című hetilapnak, és leszögezte: "a széles mozgalmunk még mindig megvan, és teszünk is majd valamit a Trump-elnökségért. De ennek az elnökségnek befellegzett."

Több embert őrizetbe vettek Finnországban

2017. augusztus 19. 10:33

Négy embert őrizetbe vett szombatra virradóra a finn rendőrség az előző napon elkövetett késeléses támadással összefüggésben - közölték a hatóságok.

Nem cenzúrázza a Tor a Daily Stormert - bár utálják ők is

2017. augusztus 19. 10:00

Miután néhány nappal ezelőtt a sorozatos letiltások és üldöztetés elől a sötét webre költözött a Daily Stormer nevű szélsőjobboldali hírportál, a liberálisok a Tor Projectet is megpróbálták rávenni, hogy törölje, ezzel végleg megsemmisítve a "gyűlöletkeltő" oldalt. A próbálkozás azonban nem ért célt. A sötét web eléréséhez használható Tor böngészőt fejlesztő csapat közleményt adott ki, amelyben kijelentették, hogy bár a Daily Stormert "undorítónak" találják, és maguk is a multikulti hívei, ennek ellenére nem fogják eltávolítani azt a Tor hálózatról.

Ünnepi sátor dőlt össze Ausztriában, halottak is vannak

2017. augusztus 19. 08:48

Összedőlt egy óriássátor péntek éjjel Ausztriában a viharos időjárás miatt, két ember meghalt, legalább 40-en megsérültek, közülük tízen súlyosan – jelentette az osztrák sajtó a helyi katasztrófavédelem tájékoztatására hivatkozva.

Egyre jobban hasonlít a magyar és az zsidó virtus

2017. augusztus 19. 08:30

zsid-csillag.jpgNetanjahu zsidó állama egyre jobban hasonlít az orbáni magyarországra, ebbe pedig kódolva van a bukás, írja a Haaretz izraeli lap. Az összegzésük szerint napjaink Magyarországa és Izraele is gettóként működik, ahol az idegengyűlölet, a menekültellenesség, az iszlámtól való félelem és az Európa-ellenesség határoz meg mindent.

Emberkereskedőket fogtak Gyulán - a török meg a romániai

2017. augusztus 19. 08:06

A gyulai közúti határátkelőhelyen 2017. augusztus 18-án, 12 óra 20 perckor egy kamion vezetőjeként egy török férfi és utasként egy romániai nő próbált átjutni. Az ellenőrzés során azonban kiderült, hogy a német hatóságok mindkettőjüket körözik emberkereskedelem és embercsempészet bűncselekmények elkövetése miatt.

Az EU alapértékei? - a frászt, tiszta kamu az egész...

2017. augusztus 19. 07:19

csath_magdolna.jpg...Például az része lehet az EU alapértékeinek, hogy a nemzeti ügyekbe az EU bármikor beavatkozhat, és amelyik ország ez ellen tiltakozik, azzal szemben felléphet? Vagy természetes dolog-e az EU-ban az, hogy lehetnek olyan intézmények egy országon belül – lásd CEU –, amelyek működését a nemzeti kormány nem ellenőrizheti?tanúskodnak...

Távozik Trump főstratégája, Steve Bannon

2017. augusztus 18. 20:08

Lemondott Steve Bannon, Donald Trump amerikai elnök főstratégája, számolt be róla fehér házi források alapján a Politico és a New York Times. A lapok forrásai szerint Bannon még augusztus hetedikén nyújtotta be a lemondását, ami valószínűleg egy megelőző lépés volt.

Késelés volt Németországban: Egy ember meghalt, egy megsebesült

2017. augusztus 18. 18:43

Egy ember életét vesztette, egy megsebesült egy késeléses támadásban a németországi Wuppertalban - írja az RT.

Meghalt egy amerikai is Barcelonában, megszólalt Trump

2017. augusztus 18. 18:41

Egy amerikai halálos áldozata is van a barcelonai terrortámadásnak - erősítette meg Rex Tillerson amerikai külügyminiszter Washingtonban. Az amerikai diplomácia vezetője sajtótájékoztatón jelentette be a hírt. A miniszter szerint egy másik amerikai állampolgárt könnyebb sérülésekkel az egyik barcelonai kórházban ápolják.

Finnországban több embert megkéseltek - egy halott

2017. augusztus 18. 17:38

Több embert megkéseltek Finnországban, Turku városának központjában pénteken délután. Helyi sajtóhír szerint az egyik áldozat meghalt. Azt még nem tudni, hogy terrorista indíttatású volt-e a cselekmény.

Kikerült a felvétel, amin hátulról közösül egy teológus hallgatóval az oláh ortodox püspök

2017. augusztus 18. 15:22

Lemondatta a román ortodox egyház zsinata püspöki tisztségéről pénteken Corneliu Barladeanu huszvárosi (Husi) püspököt, akinek egy teológus hallgatóval létesített szexuális érintkezéséről közmegbotránkozást keltő videofelvételt hozott nyilvánosságra a román bulvársajtó. Az egykori főpapnak most az a büntetése, hogy megfosztották tisztségétől és kolostorba vonul vezeklésül. Azt még nem tudni, a világi bíróság is megbünteti-e.

Ne szavazz Merkelre - így a török államfő

2017. augusztus 18. 15:18

A török államfő nyíltan beleszól egy másik ország belpolitikájába: Erdoğan felszólította a németországi török származású választókat, ne szavazzanak a szeptemberi parlamenti választáson a kereszténydemokrata CDU-ra, a szocdem SPD-re és a Zöldekre - írja az azonnali.hu.

Bal­tá­val bosszulta meg a ha­tó­sá­gok dön­té­sét az erő­sza­kos kontinensfoglaló

2017. augusztus 18. 14:37

Úgy érezte a 33 éves iráni szár­ma­zású mig­ráns, hogy jog­ta­la­nul uta­sí­tot­ták el az oszt­rák ha­tó­sá­gok a me­ne­dék­ké­rel­mét. Bosszú­ból fo­gott egy bal­tát, ami­vel vá­lo­ga­tás nél­kül törni-zúzni kez­dett.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Migráns-sokk - Összeesküvés elméletek sorozatMigráns-sokk
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága - Pawel LisickiA dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Jó vadászatot! - Ilosvay FerencJó vadászatot!
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 295 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A múltból a jövőbe - Csath MagdolnaA múltból a jövőbe
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Matyó motívumok kifestőkönyve - Horváth ÁgnesMatyó motívumok kifestőkönyve
Könyv - Bolti ár: 1 490 Ft
Internetes ár: 1 490 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat