HunHír.info

2018. Álom hava 18. nap, Csekő napja.

A muszlimveszélyről írt a volt pénzügyminiszter, kizárnák a pártjából

2018. december 18. 20:37

muszlim-ima-250.jpgA muszlim európai hatalomátvételéről írt könyve miatt kizárná a soraiból Thilo Sarrazin volt tartományi pénzügyminisztert a berlini koalícióban részt vevő Szociáldemokrata Párt. A szerző adatokkal támasztja alá, hogy az Európában és ezen belül Németországban élő muszlimok elsöprő többsége nem tekinti magát a nyugati társadalom részének, mentalitásukkal formálják a rendszert, és ha idővel kellőképpen megnő a számuk, átveszik majd a társadalom irányítását is.

Orbán! Van itthon is elég magyar szegény, azokat kell segíteni, nem a négereket!

2018. december 18. 12:43

Jó esély van a magyar stratégiai irányvonal megerősítésére – mondta Orbán Viktor miniszterelnök érkezésekor tett nyilatkozatában az EU-Afrika Fórum előtt kedden Bécsben. A mi álláspontunk az, hogy a segítséget kell Afrikába vinni, és nem pedig a bajt behozni ide, Európába, és különösen nem Magyarországra – fogalmazott.

Izrael megtiltotta a Gázában élő keresztényeknek azt, hogy eljussanak Betlehembe

2018. december 18. 12:37

Több, a közel-keleti keresztények jogaiért kiálló szervezet tiltakozott az ellen, hogy a ,,vallásszabadság védelmezőjeként,, tetszelgő izraeli kormány megtiltotta a Gáza övezetben élő keresztények számára azt, hogy eljussanak Betlehembe.

Átvágott torokkal, holtan találtak egy dán és egy norvég túrázó nőt a marokkói hegyekben

2018. december 18. 12:15

Holtan találtak két túrázó nőt hétfőn a marokkói Magas-Atlaszban, Imlil városától nem messze – írja a The Guardian.

Egy berlini mecsetben razziázott a német rendőrség

2018. december 18. 12:12

A mecset imámját azzal gyanúsítják, hogy egy Szíriában harcoló dzsihadistát támogatott anyagilag. A 45 éves Ahmad A. a gyanú szerint terrorcselekmények végrehajtására alkalmas eszközöket biztosított neki

A kereszténység egyik legszentebb jelképe ellen tervezett bombatámadást a szomáliai muszlim nigger terrorista

2018. december 18. 08:44

menekulttabor-250.jpgBombatámadást tervezett a római Szent Péter bazilikában december 27-re egy 20 éves szomáliai nigger férfi, akit az olasz hatóságok a déli Bari városában vettek őrizetbe – jelentette az olasz sajtó hétfőn. Hatósági információk szerint a szomáliai nigger december eleje óta több alkalommal is arról írt és beszélt, hogy „bombát kell elhelyezni Olaszország összes templomában”

Elfogadta az ENSZ közgyűlése a világszervezet migránsügyi megállapodását - gyorsan zárjunk be mindent!

2018. december 18. 08:08

menekultek-tamadnak-250.jpgElfogadta az ENSZ közgyűlése a világszervezet migránsügyi megállapodását hétfőn New Yorkban. A 193 tagállamból 181 támogatta a megállapodást. Az Egyesült Államok és Magyarország nemmel szavazott. Három ország tartózkodott, a többiek nem vettek részt a voksoláson.

Több mocskos afgán véglény is meg­erő­sza­kolta a 15 éves is­ko­lás­lányt - s ezeket sem akasztották fel...

2018. december 17. 21:08

Je­len­leg már öt fel­té­te­le­zett tet­tes várja elő­ze­tes­ben a vizs­gá­la­tok végét. Az ese­mé­nyek egy része az augs­burgi me­ne­kült­szál­lá­son tör­tént.

Két jelentés szerint Moszkva 2016-ban a közösségi médiában befolyásolta az amerikai elnökválasztást

2018. december 17. 18:28

A 2016-os amerikai elnökválasztás idején Moszkva feltételezhetően valamennyi közösségi médiumot igénybe vette a választás befolyásolására - állítja két jelentés, amelyből hétfőn kerültek nyilvánosságra részletek az amerikai sajtóban.

Alapításának évfordulóját Netanyahu figyelmeztette a Hamaszt, pedig otthon is nagy a gáz...

2018. december 17. 15:29

netanjahu250.jpgBenjamin Netanjahu miniszterelnök vasárnap közölte, hogy figyelmeztetést küldött a Hamásznak Ciszjordániában elkövetett halálos támadások után, melyek közül két fegyveres támadásért a gázai székhelyű szervezet vállalta a felelősséget.

Lavrov: Porosenko olyan választ fog kapni, hogy attól koldul

2018. december 17. 14:44

lavrov-250.jpgA nyugati országok forradalmak előkészítésére irányuló politikai irányvonalat követnek a volt szovjet tagköztársaságokban – jelentette ki hétfőn Szergej Lavrov orosz külügyminiszter. A tárcavezető a Kremlhez közeli Komszomolszkaja Pravda orosz rádiónak adott interjúban annak a véleményének adott hangot, miszerint „mindaz, amit a Nyugat most csinál a posztszovjet térségben, az forradalmak előkészítése”.

A lengyel elnök kitünteti a strassburgi merénylőt élete árán feltartóztató honfitársát

2018. december 17. 12:51

Andrzej Duda lengyel elnök ki fogja tüntetni a strassburgi merényletben halálosan megsebesült lengyel állampolgárt, aki megakadályozta, hogy a lövöldözésnek még több áldozata legyen – jelentette be a lengyel államfői hivatal államtitkára.

Már öt halálos áldozata van a strasbourgi lövöldözésnek - a terrorista az ISIL embere volt...

2018. december 17. 07:58

isil2-250.jpgA kórházban életét vesztette a strasbourgi lövöldözés egyik sebesültje vasárnap, ő az ötödik ember, aki meghalt a Chérif Chekatt által kedd este elkövetett támadásban. Az elhunyt, a 36 éves lengyel állampolgár, Barto Pedro Orent-Niedzielski Strasbourgban élt – írja az MTI. A karácsonyi vásárban elkövetett merényletnek több sebesültje van, néhányuk állapota súlyos.

Nagy erejű bomba robbant a tévétársaság épületénél - akcióban az antifák

2018. december 17. 06:51

antifa250.jpgNagy erejű pokolgép robbant hétfő hajnalban a Szkaj görög televízió épületénél, senki sem sérült meg, de az anyagi kár jelentős. A rendőrség tájékoztatás szerint a detonáció helyi idő szerint 2.35 órakor történt a televízió székházánál, Athén tengerparti részén, miután az épületet megelőzőleg figyelmeztető telefonhívásokat követően kiürítették.

A hazafiak tiltakoztak a „migrációs csomag” miatt Brüsszelben is

2018. december 16. 16:46

A hatóságok szerint nagyjából 5500 ember vett részt a több flamand bevándorlásellenes és szélsőjobboldali szervezet által meghirdetett demonstráción. Néhány százan köveket és kukákat kezdtek dobálni a rendőrök felé, illetve megpróbáltak bejutni az Európai Bizottság épületébe, amelynek több ablakát is betörték.

Európa elvesztette nagyhatalmi szerepét...

2018. december 16. 15:21

europe.jpgEurópa-szerte ünnepelték az első világháború lezárásának évfordulóját, kérdés, hogy ezekből a konfliktusokból mi van hatással még a mai napig a világ politikájára, hiszen az látható, hogy Európa szinte teljesen kezdi elveszíteni a világban betöltött meghatározó szerepét – hangzott el a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A mostani pápa, ez a rossz szabadkőműves „békepap” Advent harmadik vasárnapján csak ezt tudta böfögni...

2018. december 16. 14:30

Az ENSZ globális migrációs csomagja olyan eszköz, amely révén felelősséggel, szolidaritással és könyörülettel lehet segíteni azokat, aki elhagyják hazájukat - jelentette ki Ferenc pápa a római Szent Péter téren Advent harmadik vasárnapján mondott beszédében.

Izrael a Hezbollah négy alagútját tárta fel eddig a libanoni határ alatt

2018. december 16. 12:26

Az izraeli hadsereg már négy olyan alagutat tárt fel a libanoni határ alatt, amelyet a Hezbollah egy későbbi támadásra készülve fúrt katonái számára - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet vasárnap.

Élősködő idegen betolakodók követelték Salvini menesztését egy szélsőbalos tüntetésen

2018. december 16. 09:29

menekulttabor-250.jpgTöbb ezer agyhalott, kilóra megvett emberszabású, és természetesen idegen élősködő tüntetett szombaton Rómában a "migránsok" jogaiért és tiltakozva a kormány migránsellenes politikája ellen. A demonstrációt az USB szakszervezet és a Potere el popolo (Hatalmat a népnek) nevű szélsőbaloldali, anarchista, antifa pártszövetség szervezte.

Már a Femen lotyók is rátelepedtek a sárgamellényesek akciójára Párizsban

2018. december 16. 08:13

femen250.jpgDulakodás alakult ki Párizsban a sárgamellényesek és a francia rendőrség között az előbbiek immáron ötödik hete tartó szombati megmozdulása során, szemtanúk beszámolói szerint azonban a tüntetések az előzőekhez képest nyugodtabb hangulatban zajlottak - jelentették hírügynökségek. Felbukkant a Femen ultraliberális "mozgalom" néhány aktivistája is, félmeztelenül tiltakozva.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019
Naptár - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat