HunHír.info

2019. Újkenyér hava 19. nap, Huba napja.

Tilos lesz cirkusznak vagy állatkertnek eladni befogott elefántokat

2019. augusztus 19. 16:31

Betilthatják vadon élő afrikai elefántok eladását állatkerteknek és cirkuszoknak, miután a veszélyeztetett vadon élő állat- és növényfajok nemzetközi kereskedelméről szóló washingtoni egyezmény (CITES) Genfben zajló konferenciáján meglepetésre többséget kapott egy erről szóló indítvány.

Egy szál cigi miatt vágták el a férfi torkát egy kisbolt előtt

2019. augusztus 19. 08:04

A két férfi egy kisbolt bejáratánál összeveszett, mert az egyik cigit kunyerált a másiktól. A nézeteltérés késeléses gyilkossággal végződött.

“Ördögi propagandagépezetnek” minősítette Trump a The New York Times című lapot

2019. augusztus 19. 07:11

sajto.jpg“Ördögi propagandagépezetnek” minősítette a The New York Times című lapot Donald Trump amerikai elnök az egyik vasárnapi Twitter-bejegyzésében. Az államfő azzal vádolta a liberális újságot, hogy “rasszista boszorkányüldözést” folytat. “A kudarcos The New York Timesról az újságírás történetének egyik leglesújtóbb képét rajzolta meg egy kiszivárogtató, nyilvánosságra hozva, hogy a koholt orosz összejátszás narratívájáról.

Esküvőn robbantott az Iszlám Állam, rengeteg a halott

2019. augusztus 18. 19:01

isil2-250.jpgHatvanhárom halálos áldozata és több mint száznyolcvan sebesültje van annak az öngyilkos merényletnek, amelyet vasárnapra virradóra követtek el Kabulban egy síita muszlim esküvőn – közölték afgán hatósági források. A merénylet elkövetőjeként az Iszlám Állam jelentkezett. Naszrat Rahimi afganisztáni belügyminisztériumi szóvivő elmondta, hogy az áldozatok közt sok a nő és a gyerek.

Hiába próbálták meg ellehetetleníteni az AfD-t, a szászországi alkotmánybíróság a javára döntött

2019. augusztus 18. 17:26

afd-merkel-250.jpgA bírói testület megerősítette júliusi ítéletét. Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a szászországi választási bizottság arra hivatkozva semmisítette meg a bevándorlásellenes AfD választási listájának több mint kétharmadát, hogy azt a párt tagjai két különböző kongresszuson szavazták meg. Az egykori NDK-s tartományban szeptember elsején tartanak helyi választásokat, melyre készülvén – a többi párthoz hasonlóan – az AfD is 61 fős listát állított.

Lelőtt három gázai határsértőt az izraeli hadsereg

2019. augusztus 18. 13:06

izraeli-katonak-akcio-250.jpgAz izraeli hadsereg vasárnapra virradó éjszaka lelőtt három gázai határsértőt – jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja. Az izraeli hadsereg biztonsági kamerákkal határmegfigyelést végző egysége lett figyelmes öt, a határt átlépő palesztinra, s egyiküknél egyértelműen fegyvert is láttak. A katonák fényrakétákat lőttek az érintett terület fölé, majd helikopter– és ágyútűzzel fogadták a behatolókat.

Trump terrorszervezetté nyilvánítaná az Antifát – Portlandban ismét összecsaptak a hazafiak és az antifasiszták

2019. augusztus 18. 13:03

antifa_500.jpgAz amerikai elnök a Twitteren osztotta meg, hogy kilátásba helyezné az antifasiszta mozgalom megregulázását. Ez nem tetszett az anarchistáknak, tüntetést szerveztek Portlandben. Donald Trump írt a Twitteren, hogy „komolyan fontolóra vette” , hogy az anarchista szélsőbaloldali szervezeteket, az úgynevezett Antifa-t terrorszervezetté fogja nyilvánítani.

Vérfürdőt rendezett egy páciens egy kórházban

2019. augusztus 18. 11:39

Négy beteget megölt, további kilencet pedig megsebesített egy infúziós állvánnyal vasárnapra virradó éjszaka Romániában a Buzau megyei Sapoca község neuropszichiátriai kórházának egyik páciense.

A néger purdék már partra szállhatnak az Olaszországnál veszteglő „mentőhajóról"

2019. augusztus 17. 18:32

Engedélyezte Matteo Salvini olasz belügyminiszter, hogy a partra vigyék a gyerekeket az Open Arms segélyszervezet Lampedusánál veszteglő hajójáról, írja az Euronews. A politikus azután döntött így, hogy Giuseppe Conte olasz miniszterelnök ismét levélben kérte őt arra, hogy legalább a gyerekek ellátásáról gondoskodjanak a szárazföldön. Salvini minden esetre hangsúlyozta, hogy szerinte nem ez a jó döntés.

Robbanásközeli a helyzet az Open Arms fedélzetén - akkor csak robbanjon...

2019. augusztus 17. 16:41

Kritikus, robbanásközeli a helyzet a spanyol civil mentőhajó, az Open Arms fedélzetén, amely az olaszországi Lampedusa partjainál vesztegel - figyelmeztetett szombaton a hajó kapitánya. „Ez a bomba minden másodperccel közelebb kerül a robbanáshoz. Vagy valaki most átvágja a vörös vezetéket, és hatástalanítja, vagy az Open Arms fel fog robbanni” - húza alá Marc Reig.

Muszlim maradt, de férjhez is ment a buzi: naponta köpködik

2019. augusztus 17. 15:40

Normális esetben az embernek nem kellene attól tartana az esküvője napján, hogy savval öntik le vagy felrobbantják, de Sean és Jared esete más. Jared és bangladesi származású párja, Sean Angliában élnek, két éve házasok. Szerelem első látásra volt az övék, ám azóta is családjuk és közösségük rosszallásával kell szembenézniük.

Sünökkel fociznak az eltérő kultúrájú betolakodók Svédországban

2019. augusztus 17. 09:05

A migránslakta övezetek felelősek azért, hogy Svédországban jelentősen megszaporodott az állatkínzások száma – közölte a Nyheter Idag svéd portál. A lap Annica Sjöberg állatvédő aktivistára hivatkozik, aki szerint a fiatal bevándorlók focilabdának használják a sünöket. Sjöberg és csapata gyakran járja a svédországi iskolákat, ahol többnyelvű, állatkínzást elítélő feliratokat helyeznek el.

Meghalt Peter Fonda

2019. augusztus 17. 08:05

Los Angelesben pénteken elhunyt Peter Fonda amerikai filmszínész-rendező - jelentette be a sztár családja pénteken este kiadott közleményében. Fonda 79 esztendős volt.

Mégis meglátogathatja muszlim nagymamáját Izraelben az amcsi képviselőnő

2019. augusztus 16. 15:16

Pénteken humanitárius okokból mégis engedélyezték Rachida Tlaib, a csütörtökön elutasított egyik muszlim amerikai demokrata kongresszusi képviselőnő beutazását Izraelbe - jelentette pénteken a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet.

Úgy tört el a zsidó milliárdos Epstein nyaka, mint akit megfojtottak

2019. augusztus 15. 17:17

Amerikai sajtóértesülések a Clintonékkal jó kapcsolatot ápoló pedofil milliárdos boncolási eredményeire hivatkozva azt írják, kifejezetten gyanúsak Epstein halálának körülményei. Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy idegenkezűség okozhatta Epstein halálát, miután egybehangzó értesülések arról számoltak be az Egyesült Államokban, hogy a pedofil milliárdosnak pontosan úgy tört el a nyaka, ahogyan azoknak az áldozatoknak szokott, akiket erőszakosan megfojtanak.

Pontosan ma ötven éve nyitotta meg (el nem készült) kapuit Woodstock

2019. augusztus 15. 11:27

gitar_250.jpgWoodstock volt annak az amerikai hippimozgalomnak a csúcs- és végpontja, ami egy egész generáció gondolkodásmódját változtatta meg gyökeresen. Az esős idő ellenére 32 előadó és zenekar lépett fel a szabadtéri színpadon, és a koncerteken 500 ezer ember érezte jól magát. Olyan híres előadók zenéltek, mint Joe Cocker és Santana. A legmagasabb gázsit a Who együttes, a legnagyobb ovációt talán Janis Joplin és Jimi Hendrix kapta.

Az ukrán orvlövészek mostantól civilekre is vadászhatnak

2019. augusztus 15. 07:03

ukran-katonak-250.jpgAz ukrán hadvezetés megengedte mesterlövészeiknek, hogy a Donbassz békés lakosságára is tüzeljenek. Az ukrán Egyesített Erők Műveletének főparancsnoksága mesterlövészeket küldött az első vonalakba. Mint azt Danyiil Bezszonov, a donyecki Népi Milícia sajtószóvivője közölte, a mesterlövészeket felhatalmazták arra, hogy tüzeljenek mind a Donyecki Népköztársaság Népi Milíciáinak harcosaira, mind pedig a polgári lakosságra.

Lövöldözés közben rendőröket ejtettek túszul Philadelphiában - tán csak nem néger az elkövető?

2019. augusztus 15. 06:31

fegyver.jpgHelyi idő szerint az esti órákban lövöldözés tört ki szerdán Philadelphiában, az elkövető túszokat ejtett és hat rendőrt meglőtt. Mind a hat sebesült rendőrt kórházba szállították, egyikük sérülése sem életveszélyes, még késő este haza is engedték őket. A lövöldözés akkor tört ki, amikor a rendőrök kiszálltak a város egyik északi negyedében lévő házhoz, hogy idézést adjanak át az ott lakó férfinak.

Ismét idegen betolakodókat vettek fedélzetükre görög hajók az Égei-tengeren

2019. augusztus 14. 18:51

Szüntelenül érkeznek menedékkérők Görögországba a török partokról, egyedül szerda délelőtt 156 migránst vettek fedélzetre a görög parti őrség és az Európai Unió part- és határvédelmi ügynökségének (Frontex) hajói az Égei-tengeren. A görög hatóság tájékoztatása szerint egy vízbefúlt menedékkérőt is találtak, aki feltehetőleg Híosz szigetét próbálta elérni. A parti őrség beszámolt arról, hogy 103 migráns Híosz, 53pedig Számosz szigetére érkezett.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke kiállt az LMBTQ-ideológiát bíráló krakkói érsek mellett

2019. augusztus 14. 17:54

kereszt-250-.jpgVeres András, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) elnöke szolidaritásáról és támogatásáról biztosította a lengyel püspöki kart, miután Marek Jedraszewski krakkói érseket több támadás érte az “LMBTQ-ideológiát” bíráló beszéde miatt. Az MKPK elnöke megdöbbentőnek nevezte, hogy “akik a saját véleményük elismerését követelik”, azok a “más véleményen lévőktől még a megszólalás jogát is elvitatják”.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ady Endre és a Nyugat - keménytáblás - Raffay ErnőAdy Endre és a Nyugat - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat