HunHír.info

2018. Napisten hava 22. nap, Döme napja.

Már megint a kontinensfoglaló idegeneknek kedvező szöveget nyom a pápa

2018. június 22. 12:25

Ferenc pápa szerint ideje "bölcs módon befektetni" az Európába igyekvő bevándorlók foglalkoztatásába és oktatásába ezeknek az embereknek a származási országaiban, vagyis elsősorban Afrikában. A katolikus egyházfő genfi látogatásáról hazafelé utazva tartott sajtótájékoztatót repülőgépének fedélzetén csütörtök késő este.

Az amerikai képviselőház leszavazta a bevándorlást csökkentő törvényjavaslatot

2018. június 22. 10:08

Az amerikai képviselőház csütörtökön leszavazott egy bevándorlási törvényjavaslatot, egy másikról pedig elnapolta a döntést.

Husszein úr, az arab szégyenletesnek és idegengyűlölőnek tartja a Stop Sorost

2018. június 22. 09:32

Szégyenletesnek és idegengyűlölőnek nevezte a Stop Soros törvénycsomagot csütörtök délután Zeid Raad al-Husszein, az ENSZ emberi jogi főbiztosa. "A menedékkérőket segítő személyeket és szervezeteket kriminalizáló magyar jogszabály, amelyet szerdán fogadott el az Országgyűlés, sérti a nemzetközi és európai emberi jogi normákat és értékeket" – hangsúlyozta a főbiztos Genfben közzétett nyilatkozatában

A franciák szerint az Európai Unió képtelen kezelni a migrációs válságot

2018. június 22. 09:02

menekultek-tamadnak-250.jpgLetagadhatatlanná vált: az Európai Unió legnagyobb problémája a migránsválság. A Soros-hajónak is nevezett Aquarius botránya után itt az újabb migránshajó: a Diciotti. Szicíliában kötött ki, a fedélzetén több mint 500 migránssal. És sok országban féltik a nemzeti identitást is a migránsoktól. Különösen ott magas ez a szám a felmérés szerint, ahol ezt az állampolgárok már régóta személyesen átélik. A németek, a franciák és az olaszok döntő többsége szerint a migránsok nem tudnak integrálódni, beilleszkedni a többségi társadalomba.

Újabb „NGO-mentőhajótól,” vagyis négereket Európába juttató vizitaxitól tagadta meg a kikötést Róma

2018. június 22. 08:47

menekultek-csonak-250.jpgMatteo Salvini olasz belügyminiszter csütörtökön egy újabb civil szervezet által működtetett mentőhajónak tiltotta meg a kikötést Olaszországban. A holland zászló alatt hajózó vízijármű fedélzetén 224 betolakodót szállít. Matteo Salvini szerint a hajót a Mission Lifeline nevű németországi soroista nem kormányzati szervezet (NGO) tartja fenn, s annak ellenére vette fel a néger élősködőket Líbia partjainál, hogy az olasz parti őrség utasította: hagyja a mentést az észak-afrikai állam parti őrségére.

Érdemes volt betolakodni? 220 migráns fulladt a tengerbe Líbia partjainál

2018. június 22. 07:23

Mintegy 220 migráns fulladt a tengerbe Líbia partjai előtt az utóbbi napokban - közölte az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) csütörtökön a túlélők beszámolóira hivatkozva.

Motorcsónakos üldözéssel fogtak el egy migránscsempészt

2018. június 22. 07:20

Autós üldözéshez hasonló motorcsónakos üldözéssel fogtak el csütörtökön Görögország partjainál egy férfit, akit illegális bevándorlók csempészésével gyanúsítanak.

Vádat Netanjahu felesége ellen - SZERETTE A LUXUSKAJÁKAT

2018. június 21. 16:31

Az ügyészség vádat emelt Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök felesége, Sara Netanjahu ellen csalásért, mert nagy értékben vendéglőkből rendelt ételt, noha szakács is dolgozott a miniszterelnöki rezidencián - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet csütörtökön.

A focivébét kihasználva próbáltak meg bejutni az EU-ba a néger kontinensfoglalók

2018. június 21. 16:27

Az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra szurkolói igazolvánnyal (Fan ID-vel) érkezett afrikai migránsok próbáltak meg a finn határt átlépve az Európai Unióba bejutni - közölte az RBK orosz gazdasági lap csütörtökön internetes kiadásában.

,Hol van Ali? Ali meghalt! Ali a grillen van!"

2018. június 21. 15:06

Egy 2015-ben meggyilkolt palesztin család halálát ünnepelték zsidó telepesek a kerületi bíróság épülete előtt az ,,izraeli,, Lod városában. A 18 hónapos Ali Saad Dawabsha akkor halt meg amikor egy zsidó telepes rájuk gyújtotta a házat Duma városában a megszállt palesztin területeken. ,,Hol van Ali? Ali meghalt! Ali a grillen van!,,- kiáltozta a cionista csőcselék a bíróság épülete előtt.

Iránnak kémkedett Izrael volt energiaminisztere - ja, az imádott sékel

2018. június 21. 14:15

kem.jpgGonen Segev 1995-96-ban volt tagja Izrael kormányának. Ő volt Jichak Rabin miniszterelnök idején az energiaügyi miniszter. Ezt követően kétes üzleti tevékenységet folytatott: 2004-ben letartóztattak. A bíróság elítélte, mert ecstasy tablettákat csempészett Hollandiából Izraelbe. A börtönbüntetés letöltése után 2007-ben elhagyta Izraelt.

A szentföldi keresztény vezetők levele Netanyahuhoz

2018. június 21. 14:10

kereszt-250-.jpgA szentföldi keresztény vezetők május 18-án, hétfőn levélben kérték az izraeli miniszterelnököt, hogy állítsa le azt a törvénytervezetet, amelynek célja az Izrael Állam területén található egyházi tulajdonok elkobzása – jelenti a Fides missziós hírügynökség. A levél aláírói között van III. Theophilos jeruzsálemi görög-ortodox pátriárka, Nurhan Manougian jeruzsálemi örmény apostoli pátriárka és P. Francesco Patton ferences, szentföldi kusztos.

Trump cukorkát dobott Merkel elé a G7-csúcson: „ne mondd, hogy soha nem adok neked semmit!

2018. június 21. 12:40

donald-trump-250.jpg" Érdekes részlet derült ki a két hete tartott G7 találkozóról – írja a Business Insider. Donald Trump nem akarta aláírni a zárónyilatkozatot, mire a tárgyalás végén a többi vezető győzködni kezdte, Angela Merkel és Justin Trudeau közösen próbálta rábírni az amerikai elnököt a nyilatkozat aláírására.Trump megelégelte a nógatást, zakója zsebéből előhúzott két cukorkát, az asztalra dobta őket, és azt mondta: „Nesze, Angela. Ne mondd, hogy soha nem adok neked semmit."

Ilyen is van Romániában - Egy hely, ahol nincsenek tolvajok

2018. június 21. 12:38

A Euronews rátalált Kelet-Európa valószínűleg egyetlen olyan településére, ahol évtizedek óta nem járt egyetlen tolvaj sem: egy délnyugat-romániai kis falu, Tiszafa, vagy ahogy a helyiek nevezi, Eibenthal a példakép. Hogy még tovább bonyolítsuk: hiába van a településnek német hangzású neve, valójában szinte teljesen cseh faluról van szó. A mostani lakók felmenői még a XIX. században költöztek oda.

Ultrasovén ukránok égetik az Orbán-képeket Kijevben

2018. június 21. 12:27

Csütörtökön a kijevi magyar nagykövetség előtt tüntettek a magyar kormány Ukrajnával szembeni "barátságtalan" politikája ellen. A balrad.hu beszámolója szerint a felszólalók követelték, hogy Magyarország „vegye el kezét az ukrán ügyektől, és hagyjon fel államellenes rendezvények finanszírozásával ukrán földön”.

Hazájukban többszörösen elítélt bűnözők is menedéket kértek Németországban - persze nem adják ki őket

2018. június 21. 08:26

Gyilkosságért, drogkereskedelemért, nemi erőszakért és más súlyos bűncselekményekért elítélt bűnözők is kaphattak menedékjogot Németországban, írja a német Bild a Szövetségi Menekültügyi és Bevándorlási Hivatal (BAMF) belső levelezésére hivatkozva.

Több mint 36 500 amerikai katona halt meg...

2018. június 21. 08:13

Donald Trump amerikai elnök közlése szerint Észak-Korea szerdán visszaadta 200, a koreai háború idején eltűnt amerikai katona maradványait, a fejleményt azonban hivatalosan nem erősítették meg a hadsereg részéről: „visszakaptuk elesett nagy hőseinket, a maradványokat ma küldték vissza, már kétszázat eddig” – mondta támogatóihoz szólva Donald Trump egy szerdai gyűlésen, a Minnesota állambeli Duluthban.

Tavaly kétszer annyi dzsihadista terrortámadás történt Európában, mint egy évvel korábban

2018. június 21. 06:46

isil.jpgTöbb mint kétszeresére nőtt a dzsihadista terrortámadások száma tavaly Európában a megelőző évhez képest, írta most közzétett jelentésében az uniós rendőrségi együttműködési szervezet (Europol).A Hágában bemutatott helyzetértékelés szerint 2017-ben 33 iszlamista merényletről érkezett bejelentés, amelyek közül tíz volt "sikeres", a többit meghiúsították vagy kudarcot vallott. Ezeknek összesen 62 halottja volt. Ezzel szemben 2016-ban "csak" 13 támadást regisztráltak, amelyek közül ugyancsak tíz "sikeres" merénylet 135 emberéletet követelt.

Az Aquarius hajó Spanyolországban „megmentett” bevándorlói máris elkezdtek illegálisan továbbállni

2018. június 21. 05:48

menekultek250.jpgMaguk az ügyben érintett illegális migránsok bizonyították be, hogy Olaszország nagyon is jó döntést hozott, amikor nem engedte kikötni Itáliában a Soros-hálózatba tartozó francia migránssegítő szervezet Aquarius nevű hajóját, a fedélzetén több száz afrikai bevándorlóval. A spanyol baloldal által "megmentett" bevándorlók ugyanis azonnal elkezdtek eltünedezni.

Mintegy 200 idegen betolakodót mentett ki és szállított vissza a líbiai parti őrség

2018. június 20. 20:16

A líbiai parti őrség Európába tartó mintegy 200 migránst mentett ki a Földközi-tengeren és szállított vissza az észak-afrikai állam területére - közölte az al-Baján című, Egyesült Arab Emírségekbeli hírlap.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ész és Hit - Czakó GáborÉsz és Hit
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Káldeától Ister-Gamig I-II-III. - Badiny Jós FerencKáldeától Ister-Gamig I-II-III.
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 500 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Atilla fia, Csaba királyfi - Lezsák SándorAtilla fia, Csaba királyfi
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat