HunHír.info

2018. Szelek hava 25. nap, Keán napja.

Megpaskolta Orbán fejét Netanjahu - jól van csicska, remekül dolgoztál...

2018. április 25. 16:09

netanjahu250.jpgKöszönetet mondott Izrael iránti állhatatos barátságáért és az elmúlt években kialakított szoros szövetségesi kapcsolatért Orbán Viktornak írt válaszlevelében Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és sok sikert kívánt magyar kollégája újabb kormányzati ciklusára – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Az óvoda, ahol betiltották, hogy valakinek legyen legjobb barátja

2018. április 25. 14:20

A folyamatos progresszió híveinek egyre nehezebb dolguk van, ha valami olyat akarnak letenni az asztalra, amire az ember még felkapja a fejét, de szerencsére Amerikában még mindig vannak, akik képesek megoldani ezt a feladatot. A liberális elit fellegvárának, Massachusettsnek egyik óvodájában (Pentucket Workshop Preschool) megtiltották a gyerekeknek a legjobb barátom/barátnőm kifejezés használatát.

Az embercsempész Soros-szervezet nem kaphatja vissza a hajóját

2018. április 25. 12:13

A Jugend Rettet nem kormányzati szervezetet (NGO) hidegzuhanyként érte az olaszok döntése. Az olasz ügyészi vizsgálat azután indult, hogy a Juventa által Szicíliába vitt migránsok, valamint Olaszországban őrizetbe vett embercsempészek is arról számoltak be, hogy a Jugend Rettet mentőhajója közvetlen kapcsolatban állt a migránsokat a líbiai partokról indító csempészekkel.

Bécsben a következő tanévben nagyobb óraszámban fogják tanítani az iszlám vallási tárgyakat, mint a katolikus hittant

2018. április 25. 09:55

muszlim-ima-250.jpgÉrdekes tendenciára hívta fel a figyelmet a Kronen Zeitung a következő tanévről szóló cikkében. Az írásból kiderül, hogy Ausztriában is hasonló a helyzet mint Magyarországon, és elsősorban a természettudományi tárgyakat oktató tanárok lehetnek nyugodtak, nekik biztosan nem lesz nehéz dolguk elhelyezkedni, rengeteg fizika-, kémia-, biológiatanárt keresnek Bécsben is.

Újabb afgán bűnözőket, terroristákat zavartak haza Németországból

2018. április 25. 08:38

A kiutasítottak kedd este Düsseldorfból útnak indított különjárata szerda reggel érkezett meg az afgán fővárosba, Kabulba: ez volt a tizenkettedik deportációs járat Németország és Afganisztán között; az illetékesek szerint 21-en utaztak a repülőgépen – erősítette meg a német bevándorlási hivatal egyik munkatársa.

Drónok támadták meg a legnagyobb szíriai orosz légibázist - természetesen likvidálták őket

2018. április 25. 08:34

Kedd este felfegyverzett drónok támadták meg a legnagyobb szíriai orosz légibázist. Orosz források szerint a hmejmimi támaszpontot legalább két pilóta nélküli gép közelítette meg, de mindkettőt lelőtték a Pantszir S-1-es légvédelmi ütegek. Egyes beszámolók szerint az orosz légvédelemnek néhány rakétát is le kellett szednie.

Ez a globális szemfényvesztés: Amikor még Netanjahunak is parancsba adják, hogy melyik utat válassza...

2018. április 25. 08:03

menekulttabor-250.jpgAz izraeli kormány nem fogja erővel eltávolítani az országból az illegális bevándorlókat, annak ellenére, hogy korábban ezt tervezték. A jobboldali miniszterelnök, Benjamin Netanjahu szerint nem találtak olyan országot, amely befogadná a hozzávetőleg 55 ezer, afrikai néger származású betolakodót, akik még a déli határ lezárása előtt jutottak be Izraelbe, évekkel ezelőtt.

Életfogytiglanira változtatták az Irakban halálra ítélt németországi arab nő büntetését - ezek sem a régiek...

2018. április 25. 07:09

Életfogytiglani börtönbüntetésre változtatta kedden a bagdadi központi büntetőbíróság annak a marokkói ARAB származású német állampolgárnak a halálbüntetését, aki az Iszlám Állam dzsihadista szervezet tagjaként részt vett egy támadás megszervezésében az iraki biztonsági erők ellen.

Valami elkezdődött: kötelezővé teszik a kereszt kifüggesztését a bajor állami hivatalokban

2018. április 25. 06:20

kereszt-250-.jpgAz állami hivatalok működéséről szóló szabályzat módosításával bevezetik, hogy Bajorország történelmi és kulturális jellegének kifejezéseként keresztet kell elhelyezni a hivatali épületek bejáratánál, jól látható helyen"
– áll a kormány közleményében, mely hozzáteszi, hogy a kereszt a keresztény-nyugati kulturális önazonosság alapvető jelképe.

Nem tanácsos kipát hordani a német nagyvárosokban, de nem csak a muzulmánok miatt...

2018. április 25. 05:51

zsido-sok-250.jpgNem tanácsos kipát hordani a német nagyvárosokban - erre hívta fel a figyelmet a Németországi Zsidók Központi Tanácsának (ZdJ) elnöke egy interjúban, amelyben hangsúlyozta, hogy nem helyes a muzulmán vallású bevándorlókra szűkítve vizsgálni az antiszemitizmust. Azonban nem csak a zsidóellenességgel kell szembeszállni, hiszen "az antiszemitizmus együtt jár a rasszizmussal és az idegenellenességgel" – mondta a ZdJ elnöke.

Izrael „védekezésből” megsemmisítené a szíriai légvédelmet

2018. április 24. 17:14

izraeli_f_15-250.jpgIzrael védelmi minisztere arra figyelmeztetett kedden, hogy országa megsemmisíti a Szíriában telepített fejlett orosz légvédelmi rendszereket, ha izraeli harci repülők ellen vetik be őket. Vagyis ha a zsidó állam repülőgépeit támadás érné, mikor a másik ország területen bombáznak, akkor megsemmisítik a légvédelmet. Mert mi az hogy védekezni merészelnek...

Irán kiléphet az atomsorompó egyezményből, ha Trump felmondja a megállapodást

2018. április 24. 16:44

iran.jpgIrán kiléphet az atomsorompó egyezményből, ha Donald Trump amerikai elnök felmondja az iszlám köztársaság atomprogramjáról 2015-ben kötött nemzetközi megállapodást - jelentette ki kedden Ali Samháni tábornok, Irán Legfelsőbb Nemzetbiztonsági Tanácsának titkára.

Német állami segélyen él Oszama bin Laden egyik volt testőre

2018. április 24. 16:38

Havonta közel 1200 eurót, vagyis több mint 365 ezer forintot kap a német államtól az észak-rajna-vesztfáliai Bochumban élő tunéziai származású férfi, aki az ezredfordulón az Al-Kaida vezetőjének személye testőre volt – állítják a német lapok.

Nem akarnak otthonaik lebontásával áldozni a „centenárium” előtt a nagyváradiak

2018. április 24. 14:09

Önkényességgel vádolják a nagyváradi polgármesteri hivatalt a városközpontban található Tímár (Plevnei) utca lakói, kiknek házait lebontatná a városvezetés az úgynevezett Centenáriumi híd építése érdekében. Ilie Bolojan polgármester szerint a városnak szüksége van a beruházásra.

Jogszabályt kezdeményez az SZNT az Európai Parlamentben

2018. április 24. 08:09

szekely-magyar-zaszlo-500.jpgAz Európai Parlament Hagyományos Kisebbségek, Nemzeti Közösségek és Nyelvek Frakcióközi Munkacsoportja, az úgynevezett Kisebbségi Intergroup strasbourgi ülésén Izsák Balázs, a Székely Nemzeti Tanács elnöke a Kohéziós politika a régiók egyenlőségéért és a regionális kultúrák fenntartásáért című polgári kezdeményezés érvrendszerét ismertetve arra kérte a képviselőket, hogy rendes jogalkotói eljárás nyomán szerezzenek érvényt az abban foglalt elveknek és gyakorlatnak.

Terrorcselekmény volt a torontói tömeggyilkosság

2018. április 24. 06:36

bomba.jpgTíz halálos áldozata van a támadásnak, ami hétfő délután történt Torontóban: egy férfi kisteherautóval a gyalogosok közé hajtott, hogy minél több embert gázoljon el. A tettest letartóztatták, aki a rendőrség szerint a 25 éves Alek Minassian. Minassian a Linkedin.adatlapja szerint a Seneca College diákja, korábban nem volt dolga a hatóságokkal.

Letartóztatták a Nashville melletti étteremben vasárnap négy embert agyonlövő férfit

2018. április 24. 06:16

Hétfőn délután egy Nashville közelében lévő kisvárosban letartóztatták azt a 29 éves férfit, aki vasárnap egy gofri-étteremben négy embert agyonlőtt.

„A magyarok több feszültséget érzékelnek gazdagok és szegények között, mint a bevándorlók felé”

2018. április 24. 06:11

A BBC a bolygó 27 országára kiterjedő kutatást rendelt meg az Ipsos Moritól. Ezen belül 20 ezer lakójának megkérdezése alapján a felmérés arra jutott, hogy három európaiból kettő úgy érzi, megosztottabb az ország, amelyben él, mint volt tíz éve. Akik így éreznek, azoknak 44 százaléka szerint ezt a megosztottságot a napi politika idézi elő.

Nem volt hajlandó kezet fogni a muszlim nő, elvesztette francia állampolgárságát

2018. április 24. 06:07

Jogerősen tagadták meg a francia állampolgárságot attól az algériai nőtől, aki nem volt hajlandó kezet fogni azokkal a tisztviselőkkel, akik átadták volna neki az állampolgársági dokumentumokat.

Szán­dé­ko­san gyil­kolt a to­ron­tói ámok­futó

2018. április 24. 06:01

Szándékosnak tűnik, hogy a bérelt kisteherautó sofőrje a torontói járókelők közé hajtott - mondta keddre virradóra Mark Saunders, a kanadai nagyváros rendőrfőnöke. A torontói rendőrfőnök hozzátette: továbbra sem ismert a gázolás gyanúsítottjának indítéka

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Egy új világrend felé - Tóth Gy. LászlóEgy új világrend felé
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 241 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat