HunHír.info

2017. Fergeteg hava 23. nap, Alirán napja.

Lavrov: a magyar partnerek megerősítették a Paks bővítése iráni elkötelezettségüket

2017. január 23. 13:03

lavrov-250.jpgA magyar partnerek megerősítették elkötelezettségüket a magyar-orosz együttműködés folytatása mellett a paksi atomerőműnek a Roszatom részvételével történő bővítése ügyében - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel folytatott hétfői moszkvai tárgyalását lezáró közös sajtóértekezleten.

Liberális amerikai ügyvédek beperlik az új elnököt

2017. január 23. 12:50

Liberális amerikai ügyvédek pert kezdeményeznek hétfőn Donald Trump amerikai elnök ellen, mert szerintük megsérti az alkotmányt azzal, hogy cégei külföldi kormányoktól kapnak pénzt. Trump fia úgy reagált, hogy a törvényesen szükségesnél több intézkedést tettek, hogy elkerüljék a törvénysértés lehetőségét.

A cionista rezsim vezére reszketett az „ajándékért”

2017. január 23. 12:08

zsido_istene_a_penz_250.jpgAz izraeli rendőrség vádemelési javaslattal fogja átadni a főügyésznek a nyomozás lezárása után a Benjámin Netanjahu miniszterelnöknek adott "ajándékok" ügyét - jelentette a jeruzsálemi közszolgálati rádió hétfőn. Az "ajándékok" ügyében, vagy másik nevén az "1000" számú aktában jelentős értékű ajándékok elfogadásával, illetve kérésével vádolják az izraeli kormányfőt

Vérengzés egy amerikai plázában: két támadó lőtt a vásárlókra

2017. január 23. 11:20

Az ismeretlen támadók legalább 8 embert meglőttek egy texasi bevásárlóközpontban. A rendőrség szerint a vérengzés egy rosszul elsült rablás lehetett. Az egyik lövöldözőt elkapták a hatóságok, de a másik elkövető még szökésben van.

A Trump-ellenes Madonna után vizsgálódik a titkosszolgálat

2017. január 23. 09:26

Az amerikai titkosszolgálat vizsgálatot indít Madonna ellen, amiért az szombaton Washingtonban egy nagy liberális női tömegtüntetésen azt mondta, hogy „egy csomót gondolkodtam a Fehér Ház felrobbantásán”.

Az européereknek semmi a magyar gyász...

2017. január 23. 06:24

"A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) osztozik a pénteken Verona mellett buszbalesetben elhunyt magyar diákok hozzátartozóinak mély gyászában, és a teljes magyar kézilabda-társadalom nevében részvétét fejezi ki a családtagok felé" - áll az MKSZ közleményében.

80 éves német nagy­ma­mát vert fél­holtra egy betolakodó színes bőrü

2017. január 23. 06:16

Hilde M. örült, hogy a kemény mínuszok után végre jobbra fordult az időjárás Lipcsében. A napsütéses időt kihasználva úgy döntött, hogy tesz egy rövid sétát. A ház előtti szemetes konténer mellett állt egy férfi, akihez az idős nő hozzá sem szólt, csupán egy rövid pillantást vetett rá. A férfi megindult az asszony felé, majd lendületből, ököllel arcon ütötte.

Izrael iránti példa nélküli elkötelezettség

2017. január 23. 06:03

izraeli-katona-zaszloval-250.jpgDonald Trump meghívta Washingtonba Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnököt, a látogatásra várhatóan február elején kerül sor - közölte a Fehér Ház. A közlemény leszögezi: az elnök kiemelte, milyen fontosnak tartja az Izraellel folytatott katonai, hírszerzési és biztonságpolitikai együttműködést, amely tükrözi a két ország közötti "mély és megbonthatatlan partneri kapcsolatot".

Trump! Nem foggal-körömmel kell harconi a liberálisok ellen! Mással, hatásosabbal!

2017. január 22. 18:47

Az amerikai kormányzat foggal, körömmel fog harcolni a LIBERÁLIS sajtó ellen a Donald Trump elnököt érő méltánytalan támadások miatt - jelentette ki vasárnap Reince Priebus, a Fehér Ház kabinetfőnöke.

Na, most legalább nem a magyarok ellen tüntetnek az oláhok

2017. január 22. 18:39

Országszerte tüntetők vonultak utcára Románia nagyvárosaiban vasárnap a szociálliberális kormány közkegyelmi tervezete és a büntetőtörvénykönyv módosítása ellen tiltakozva, a bukaresti tüntetők között a tervezeteket nyíltan bíráló Klaus Iohannis államfő is megjelent.

ISIL-terrorista a Bécsben elfogott kontinensfoglaló

2017. január 22. 16:36

Bevallotta a Bécsben őrizettbe vett 17 éves fiatal, hogy az Iszlám Állam tagja. Egy osztrák lap értesülései szerint a tinédzser merényletre készült Bécsben.

MegfenyegettékTrumpot az afgánok

2017. január 22. 13:42

Az Egyesült Államok új elnökének fel kell hagynia elődjei Afganisztánnal kapcsolatos politikájával, különben még több amerikai katona meggyilkolásával és az erőszak folytatódásával számolhat a közép-ázsiai országban - figyelmeztettek közleményükben a tálibok.

Trump az elnök, az izraeli cionista zsidók máris lépnek

2017. január 22. 11:57

zsido-telepek-250.jpg A jeruzsálemi hatóságok két nappal Donald Trump amerikai elnök beiktatása után döntöttek az új lakásépítésekről Kelet-Jeruzsálemben, az egykor Jordániával érvényes tűzszüneti vonalakon, a "zöld vonalon" túl, az 1948 és 1967 között Jordániához tartozó, s 1967-ben a zsidók által elfoglalt területeken. A megszállt területeken mindennemű zsidó építkezés illegális a nemzetközi jog szerint.

Putyin elnök részvétnyilvánítása Magyarországnak

2017. január 22. 11:12

putyin-250.jpgA Kreml sajtószolgálata közölte, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök szombaton részvétét nyilvánította ki a tragikus észak-olaszországi buszbaleset áldozatai családjainak, Áder János államelnöknek és Orbán Viktor miniszterelnöknek, és mihamarabbi felépülést kívánt a sérülteknek.

Halálra verte négyéves kislányát egy „anya"

2017. január 22. 09:10

A négyéves Poppy Widdison tragikus körülmények között halt meg. A kicsit ugyanis a saját anyja vagy annak drogos barátja verte halálra. A párt bíróság elé állították, 13 év letöltendőt kaptak. Azt azonban a bizonyítási eljárás során sem lehetett kideríteni, hogy az anya vagy a párja gyilkolta meg a kicsit.

Mentőrepülővel jöhetnek haza a veronai katasztrófa súlyos sérültjei

2017. január 22. 08:36

Az Országos Mentőszolgálat felkészült a pénteki olaszországi buszbaleset négy súlyos sérültjének hazaszállítására, őket az orvosi és hatósági engedélyek után mentőrepülővel, illetve mentőautóval akár már vasárnap hazaszállíthatják - mondta el Győrfi Pál Veronából az M1 aktuális csatornán vasárnap reggel.

Trump a LIBERÁLIS médiáról: A földkerekség legtisztességtelenebb emberei között vannak

2017. január 22. 08:08

sajto.jpgDonald Trump - aki Mike Pence alelnökkel együtt tett látogatást a CIA Virginia állambeli Langleyben lévő központjában szombaton - látogatásakor elöljáróban támogatásáról biztosította a CIA munkatársait. Majd hozzátette: "annak oka, hogy éppen ide látogattam először az az, hogy háborúban állok a médiával. A földkerekség legtisztességtelenebb emberei között vannak."

Ütött a perverz - az internet lebuktatta a támadó antifát

2017. január 22. 07:05

patkanyorszag-250.jpgWashington DC-ben még mindig tombolnak a felbőszült liberálisok Donald Trump elnöki beiktatása miatt. Richard Spencer, az amerikai alt-right mozgalom ismert aktivistája éppen egy ausztrál televíziónak adott interjút, amikor az "amerikai értelemben vett felvilágosult demokraták" egyike odarohant, arcon ütötte, majd elfutott A bátor antifa harcos a verést ugyan megúszta, ám azt nem, hogy egy jó reflexű amerikai hazafi lefényképezze, hiába próbálta arcát csuklyával eltakarni.

Mind a 6 innsb­rucki afgán erő­sza­kos­ko­dót sza­ba­don en­ged­ték!

2017. január 22. 06:28

zaklatas-250.jpg„Most már elég: mind a hat innsbrucki nemi erőszakolót elengedték” – ezzel a címmel jelent meg a Wochenblick.at cikke. A szóban forgó cikkben felteszik a kérdést: meddig tart még a hamis tolerancia ? Vajon meddig mehet az, hogy a hivatal jobban fél a “rasszizmus” bélyegétől, mint az igazságtól?

Ezek a toleráns, polkorrekt, érző szívű antifák

2017. január 22. 06:15

antifa250.jpgAz amerikai szélsőjobb vezéralakja, Richard Spencer éppen élő interjút adott Washingtonban, amikor egy maszkos férfi megtámadta. Spencer a Trump-ellenes tiltakozásokról beszélt, amikor egy férfi a semmiből előugrott és kétszer is arcon ütötte.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A C vitamin varázslatos ereje - Thomas E. LevyA C vitamin varázslatos ereje
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A nándorfehérvári csata 1456 - Cseh ValentinA nándorfehérvári csata 1456
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel
1956 és a megtorlás fekete könyve - Jobbágyi Gábor1956 és a megtorlás fekete könyve
Könyv - Bolti ár: 4 200 Ft
Internetes ár: 3 570 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A chemtrail és a HAARP
A chemtrail és a HAARP
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Mesék Mátyás királyról
Mesék Mátyás királyról
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat