HunHír.info

2018. Újkenyér hava 19. nap, Huba napja.

Trump: a közösségi média elhallgattatja a jobboldali hangokat, de ezt nem fogom hagyni

2018. augusztus 19. 08:16

alt-right-250.jpgDonald Trump amerikai elnök szombaton több Twitter-bejegyzésben is a közösségi média szerinte diszkriminatív, a jobboldalt hátrányosan megkülönböztető gyakorlatát bírálta. Az elnök nemtetszését fejezte ki jobboldali vagy jobboldalinak tartott személyiségek egyes platformokon történt felfüggesztését, kitiltását.

Venezuelai betolakodókra támadtak Brazíliában

2018. augusztus 19. 08:13

Venezuelai bevándorlókra támadtak szombaton helyiek Pacaraima brazil határvárosban, mert azt feltételezték, hogy megtámadtak, kiraboltak és leszúrtak egy helyi boltost.

Jól megszervezett folyamat a migránsok tengeri utaztatása

2018. augusztus 19. 07:37

menekultek250.jpgAz embercsempészek azért mernek nekivágni a veszélyes tengeri útnak, mert tudják, hogy az NGO-hajók közel vannak és készenlétben állnak, ha életet kell menteni, és elszállítják Európa felé a migránsokat – vélik a szakértők. Tóth Norbert, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense, nemzetközi jogász a Kossuth Rádió Ütköző című műsorában elmondta, a tengeri hajózás kapcsán nem az uniós szabályozás az érvényes, hanem a „klasszikus” nemzetközi jogi szabályok.

Sokadszorra is beégett a feminista hisztilobbi

2018. augusztus 19. 07:16

femen-argentin.jpgLátta a kedves Hunhír-olvasó Az utolsó jedik című filmet? Elborzadva távozott a moziból, hogy mit műveltek a Csillagok háborújával? Akkor Ön egy ostoba, bigott, nőgyűlölő troll, csak hogy tudja. Legalábbis a film készítői szerint. Igaz, ők jelenleg új állás után nézelődnek, mert haladó gondolataik akkora bukást produkáltak a Disney-nek, amire még nem volt példa a cég történetében. A filmipar után most a videojáték-ipar kezdi megtanulni, hogy a fizető közönségnek nem lehet erőszakkal letuszkolni a torkán a feminista propagandát.

Putyin Ausztriában táncolt...

2018. augusztus 18. 18:27

Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin elment az osztrák külügyminiszter, Karin Kneissl esküvőjére, amelyet az ausztriai Gamlitzban tartottak. Az orosz elnök a szokásos limuzinos konvojával érkezett a stájerországi településre, ahol a díszes vendégsereg miatt a rendőrség helikopterrel is biztosította a rendezvényt. Az esküvőn nemcsak Putyin, de az osztrák politikai elit is részt vett.

Baphomet bálványt emeltek Arkansas főterén

2018. augusztus 18. 14:34

A Sátán Egyháza egy kecskefejű, szárnyas Baphometet ábrázoló bronzszobrot állított Arkansas állam országháza elé, a fővárosában, Little Rock-ban. Igaz, csak ideiglenesen. A bálvány úgy került az USA déli államának főtérére, hogy a sátánhívők csütörtökön tüntetetést szerveztek a dísztéren tavaly leleplezett Tízparancsolat Emlékmű ellen.

Meghalt egy híres ghánai néger

2018. augusztus 18. 12:02

80 éves korában, egy svájci kórházban elhunyt Kofi Annan korábbi ENSZ-főtitkár. A ghánai diplomata 1997 és 2006 között szolgált az ENSZ főtitkáraként. Dél-afrikai útjáról hazatérve betegedett meg – először Genfben, majd Bernben kezelték.

Erőszakkal próbálják félreállítani a román kormányt?

2018. augusztus 18. 08:55

Viorica Dancila román szociáldemokrata miniszterelnök az Európai Bizottság vezetőinek írt levelében úgy értékelte: erőszakkal próbálják félreállítani a bukaresti legitim kormányt a tüntetéseket bátorító ellenzéki politikusok.

Éles lőszerrel lőtték a zsidók a palesztinokat

2018. augusztus 18. 06:56

palesztin-kodobalo-250.jpgÉletét vesztette két palesztin, további hatvan ember pedig éles lőszertől sebesült meg az Izrael és a Gázai övezet határán tartott Izrael-ellenes pénteki tüntetésen – közölte a gázai egészségügyi minisztérium pénteken. Március vége óta rendszeresek a tüntetések a gázai-izraeli határnál, ahol palesztinok ezrei tiltakoznak az övezet blokádja és az egykori palesztin területek elvesztése ellen. A palesztin egészségügyi minisztérium szerint legkevesebb százharminchat palesztin veszítette életét, és tizennégyezer sebesült meg a demonstrációk közben.

Jöhetnek a harmadik nem öltözői Németországban

2018. augusztus 17. 20:11

Bevezetik a harmadik nemet Németországban. Az anyakönyvekben a nem megjelölésére a nő és a férfi mellett a különböző, különféle jelentésű divers kifejezés is használható lesz. Az alkotmányjogász szerint a liberális világ értékrendje nem összeegyeztethető a hagyományos eszmékkel.

Rettegnek a dél-afrikai fehér farmerek, mert a niggerek el akarják venni a földjeiket

2018. augusztus 17. 15:09

negerek250.jpgAz AfriForum nevű kisebbségi jogi csoport nyilvánosságra hozta azoknak a farmoknak és földeknek a listáját, melyek még a fehér farmerek tulajdonában vannak, de a dél-afrikai vezetés hamarosan rájuk teszi a kezét. A csoport összesen 195 eltulajdonításra szánt farm nevét közölte, majd hozzátették, hogy szívesen kapcsolatba lépnek a fehér földtulajdonosokkal, hogy közösen készüljenek fel arra az időre, mikor kompenzáció nélkül elveszik a földjüket

Zsidó rendőrök faggatóztak az izraeli miniszterelnöknél

2018. augusztus 17. 13:45

netanjahu250.jpgÚjra kihallgatta az izraeli rendőrség Benjámin Netanjahu miniszterelnököt a Bezeq távközlési vállalat korrupciós ügyével összefüggésben - közölte pénteken a helyi média. Két rendőrautó érkezett pénteken az épülethez, amely kapujánál tüntetők gyűltek össze, igazságszolgáltatást követelő jelszavakat harsogtak, és a miniszterelnököt bűnözőnek nevező, hatalmas zászlót feszítettek ki.

Matteo Salvini dühbe gurult – megvannak a keddi tragédia felelősei - kattanhat a bilincs Renzi kezén!

2018. augusztus 17. 10:22

Az olaszországi, több halálos áldozatot követelő híd összeomlásának felelőseit elő kell állítani és meg kell büntetni – szorgalmazta Matteo Salvini olasz belügyminiszter. Mint tudjuk kedden tragédia rázta meg Olaszországot, amikor összeomlott a Morandi híd Genovában. Az olasz belügyminiszter a facebook oldalán azt írta:“Minél többet gondolok a genovai áldozatokra, annál dühösebb leszek! Akarom a felelősök neveit! Fizetniük kell! De nagyon drágán megfizetni!” Salvini nem beszélt a levegőbe, azonnali nyomozást rendelt el. A felelősök felkutatása nem volt nehéz. Az előző, bukott PD kormány több tagja is benne volt Renzivel az élen!

„Menekültek”, akik hazajárnak nyaralni

2018. augusztus 17. 09:15

multikulti-250.jpgTovábbra is áldozatként beszél a bevándorlókról az európai baloldal, miközben többségük gazdasági érdekek miatt érkezik Európába. Az M1 Unió28 című műsora ezúttal azzal foglalkozott, hogy a migránsok egy része hogyan él vissza az európai szociális ellátórendszerrel.

Mindössze néhány hete kapta meg a brit állampolgárságot a londoni gázoló, az elvetemült idegen néger

2018. augusztus 17. 06:56

A szudáni születésű néger, Salih Khater, aki kedden szándékosan járókelők és biciklisták közé hajtott Londonban gépkocsijával, hiába élt 2010 óta Nagy-Britanniában, mindössze néhány hete sikerült csak megszereznie a brit állampolgárságot.

Bombatámadást intéztek a bevándorlásellenes olasz kormánypárt ellen

2018. augusztus 17. 06:48

bomba.jpgRobbanószerkezetekkel támadást intéztek ismeretlen elkövetők csütörtökön a bevándorlásellenes kisebbik olasz kormánypárt, a Liga egyik irodája ellen az északkelet-olaszországi Villorba településén – jelentette az ANSA olasz hírügynökség. Egy robbanószerkezet a pártiroda előtt lépett működésbe csütörtökre virradóra, egy másik fel nem robbant pokolgépet pedig később az épület helyiségeiben találtak és hatástalanítottak a helyszínre kiérkezett tűzszerészek.

A Pentagon szerint Kína „valószínűleg csapásmérést gyakorol” az Egyesült Államok ellen

2018. augusztus 17. 06:40

Kína "valószínűleg csapásmérést gyakorol" az Egyesült Államokra - olvasható a Pentagon (amerikai védelmi minisztérium) helyi idő szerint csütörtökön este közzétett éves jelentésében. A jelentés a többi között azt állítja, hogy Kína az elmúlt években kibővítette bombázókkal végrehajtott hadgyakorlatait, és a valószínűsíthető csapásmérés nemcsak az Egyesült Államok, hanem szövetségesei ellen is irányulna.

Késsel hadonászó afgán állatembert fogtak Drezdában

2018. augusztus 16. 18:41

Őrizetbe vettek egy késsel hadonászó afgán férfit csütörtökön a németországi Drezda belvárosában - jelentette hírportálján a Bild című német lap.

Elhunyt Aretha Franklin

2018. augusztus 16. 18:12

Aretha Franklin az egyik legtöbb lemezt eladó énekesnő a világon, világszerte 75 millió korongját vásárolták meg, tehetségét pedig tizennyolc Grammy-díjjal jutalmazták.

Ha­lálra ké­sel­tek egy or­vost Németországban - persze, hogy szomáliai néger betolakodó

2018. augusztus 16. 12:57

Ha­lá­los ké­se­lés tör­tént a né­met­or­szági Offen­burg­ban csü­tör­tö­kön. A tet­tes egy or­vost meg­ölt, egy nő­vért pedig sú­lyo­san meg­se­be­sí­tett.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az új ember - Mary RodwellAz új ember
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat