HunHír.info

2019. Áldás hava 16. nap, Aszlár napja.

Elie Wiesel, a „holocaust”-nagyobbító

2012. június 21. 07:42

dachau250.jpgMagyartalan a cím, de mit tegyek? Úton-útfélen azt halljuk, hogy a nemzeti szocialista bűnök tagadásának egyik formája, ha valaki jelentéktelen színben tünteti fel a történteket. Ezt a törvény bünteti. Azt viszont nem tiltja a törvény, ha valaki felnagyítja, fölhízlalja a bűnöket, vagy a deportáltak, az áldozatok számát jelentősen - az áfa mértékét is messze meghaladóan – megemeli. „Elie Wiesel” ezt teszi. És érdekes módon senki nem rója meg ezért.

„Elie Wiesel” visszaadta kitüntetését – vajon miért?

2012. június 19. 00:19

weisel250.jpgA mai nap szenzációja: „Elie Wiesel” levelet írt Kövér László házelnöknek, amelyben bejelentette: visszaadja a Magyar Köztársasági Érdemrend Nagykeresztjét. Az ok: a Nobel-békedíjas személy szerint hazánk jelenlegi vezetői „támogatják a magyar múlt tragikus és bűnös időszakainak – nevezetesen a háború alatti Magyarország vezetői több százezer magyar zsidó deportálásában és meggyilkolásában játszott szerepének – tisztára mosását”.

Wiesel-ügy: első fokon a történelemhamisító Köves Slomó rabbi nyert

2012. február 07. 07:25

justicia250.jpg2012. január 24-én kezdődött a Fővárosi Törvényszéken az a személyiségi jogi per, amelyet az egykori auschwitzi fogoly, Grüner Miklós indított Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija ellen. A tárgyalást vezető Pataki Árpád bíró akkor megígérte, hogy a február 6-án tartandó tárgyaláson írásban adja át az ítéletet a peres feleknek. A bíró úr az ígéretét nem tartotta meg.

Széljegyzet egy Elie Wiesel-interjúhoz

2012. január 31. 08:35

auschwitz2011-250.jpgVasárnap este az atv „rendkívüli” interjúval lepte meg a nézőket. Az interjúalany Elie Wiesel Nobel-békedíjas amerikai állampolgár volt, aki - állítása szerint - 1944 tavaszától az auschwitzi, 1945 januárjától pedig a buchenwaldi koncentrációs tábor lakója volt. Az állítólag Máramarosszigetről származó író 2009 decemberében járt hazánkban, akkor készült az a „rendkívüli” interjú, amelyet most ismét műsorára tűzött az említett tévécsatorna. Kérdés: miért vették elő épp most ezt a beszélgetést? Talán azért, mert nemrég kezdődött a Grüner kontra Köves per, amelynek tárgya: kicsoda valójában Elie Wiesel?

Elie Wiesel és a holokauszt emléknapja

2012. január 28. 08:39

holo-karikatura.jpgA holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapja tegnap volt: 1945. január 27-én léptek be a németek által már másfél héttel korábban elhagyott auschwitzi koncentrációs táborba a Vörös Hadsereg katonái. Ugyanezen a napon halt meg Elie Wiesel édesapja Buchenwaldban – az izraeli Yad Vashemben található dokumentum legalábbis ezt az adatot tartalmazza. De mikor is halt meg valójában Elie Wiesel édesapja, Shlomo Wiesel?

Nyomul a „holocaust”-ipar Magyarországon II./2. rész

2010. január 16. 09:06

zsid-csill.jpgAz írás első részében idéztem a Laurence Weinbaum névre hallgató zsidót, aki szerint Izrael nem hallgathat, ha a történelem elfelejtésének vagy meghamisításának kísérletével találkozik, különösen Budapesten. A történelem természetesen az ún. "holocaustot" jelenti a weinbaumi értelmezésben. Nos, amint elkotródott hazánkból az Elie Wiesel nevet viselő borzalom, megszólalt helyette a cionista rémállam hazai rezidense, Cion Magyarországra küldött nagyasszonya, Aliza Bin-Noun izraeli nagykövet. Bin-Noun ott folytatta, ahol Wiesel abbahagyta. Bin-Noun asszonyság nyilatkozata azért figyelemre méltó, mert a szokásos bolond lózungok mellett nagyon sok megfontolandó dolgot is mondott. Bizony. Ne csodálkozzék a kedves Olvasó: Cion nagyasszonyának nyilatkozatából mi, magyarok is meríthetünk érveket. Nincs semmi szégyellnivaló abban, ha vérbő cionistáktól tanulunk.

Nyomul a „holocaust”-ipar Magyarországon - II/1. rész

2010. január 15. 09:43

holo.jpgMint a Hunhír is tudósított róla, az mszp üdvöskéje, attila mesterházy szerdán sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a szegfűs banda februárban megbeszélést kezdeményez a parlamenti pártokkal arról, hogy törvényt alkossanak a „holocaust” és a kommunizmus bűnei tagadásának büntethetővé tételéről. Tavaly tavasszal ez a gyülevész társaság már megpróbálta keresztülverni a törvényhozáson azt a javaslatot, amely büntette volna a „holocaust”-tagadást. Akkor a narancsos ellenzéki párt azzal utasította el a kezdeményezést, hogy a kommunizmus bűneinek tagadását is tiltani kellene. Most mesterházy ügyes húzással elővette a Fidesz ötletét. Nagy kérdés, hogy a közelgő országgyűlési választások előtt a narancsosok hajlandók lesznek-e engedni a hazánkra nehezedő külső nyomásnak. Mert ne feledjük: a mesterházy-féle újabb ötlet a „holocaust”-ipar nyomására született.

Wiesel utoljára (?) - Egy belső Chábád feljegyzés intimitásai

2009. december 31. 09:01

holo-karikatura.jpgA cím Naftali Kraus blogjából való, onnan kölcsönöztem. Naftali Kraus neve nem ismeretlen a kedves Olvasónak: ő az a zsidó borzalom, aki - túlélvén a „holocaustot” – hatvan évvel ezelőtt fajtestvéreihez költözött, s azóta is a zsidó állam alattvalójaként mocskol mindent, ami nem zsidó.

„Erkölcsellenes csoportosulás” – Wiesel a Jobbikról

2009. december 13. 23:17

21d.jpgMég mindig köztünk bolyong Elie Wiesel szelleme. Bár pénteken végre eltávozott hazánkból, vasárnap este az atv nevű szennycsatorna jóvoltából ismét találkozhattunk a „holocaust”-cápával: a Pont7 című műsorban Bánó András beszélgetett a nagy emberrel (az interjút még előző csütörtökön rögzítették, s „meglepetésként” advent harmadik vasárnapjára időzítették a vetítését).

Wiesel sértődötten távozott – Balog Zoltán jóvoltából

2009. december 12. 14:02

holo-karikatura.jpgElment hát végre a két napig hazánkban állomásozó „holocaust”-cápa. Távozása előtt azonban az atv riporterének nyilatkozva elmondta, hogy a részvételével lezajlott zsidó-magyar konferencián mennyire sértő volt, amit Balog Zoltán, az emberi jogi bizottság fideszes elnöke mondott. Nézzük meg bővebben, miről panaszkodott az atv-nek a nagy ember.

A holocaust-túlélő - Egy igaz történet

2009. december 12. 13:15

zsido_temeto.jpgElie Wassertal Cohen zavartan nézte a kopott cipőjéből kikandikáló zoknis nagylábujját, amely egy hithű és igazi zsidó szenvedésének mementójaként vádlóan mutatott a zsinagóga főbejárata felé...

A „holocaust”-cápa – 3. rész - Elie Wiesel maga a „holocaust”-tagadás

2009. december 11. 09:13

weisel.jpgÖt évvel ezelőtt Elie Wiesel kitöltötte azt az emléklapot, amely alapján édesapját a Yad Vashem a „holocaust” áldozatai között tartja számon. Az előző rész végén felhívtam a figyelmet arra a kétperces interjúra, amelyben Wiesel mesél édesapjáról. Ez a 2004-es Wiesel-interjú gyanút ébresztett bennem. A filmben látjuk Elie édesapjának, Shlomo Wieselnek a fényképét, sőt az Elie által kézzel, héberül kitöltött emléklapot is. A Yad Vashem adatbázisában kisebb kutakodás után megleltem az emléklapot, annak angol nyelvű átiratát, és Shlomo Wiesel fényképét is.

A Wiesel-látogatás kulisszatitkai

2009. december 10. 08:22

holo-karikatura.jpgMegérkezett hát honunkba Elie Wiesel. Rögvest föl is szólalt az egykor szebb napokat látott Parlamentben, s lobbizott az ún. „holocaust-tagadás” ügyében. Mármint azért, hogy aki „holocaustot” tagad, az kerüljön dutyiba. Elhozta hát közénk Elie Wiesel a „béke üzenetét” – ahogy a pici feldmájer mazsihisz-führer fogalmazott.

A holocaust-cápa – 2. rész

2009. december 10. 00:01

1958-ban jelent meg francia nyelven „Az éjszaka” című vékony könyv. Szerzője: Elie Wiesel. A „holocaust”-cápa évtizedekkel későbbi vaskos önéletírásából tudjuk, hogy ezt a könyvet eredetileg jiddis nyelven írta, s éppen akkor fejezte be, amikor újságíróként Dél-Amerika felé hajózott. Buenos Airesben találkozott unokatestvéreivel, akik bemutatták neki Mark Turkov zsidó könyvkiadót. Wiesel elbeszélése szerint Turkov „észrevette” a kéziratot (hogy hol és hogyan, az rejtély), s elkérte elolvasásra. Wiesel mentegetődzik, hogy nincs másik példánya, de végül is megbízik a kiadóban, hogy visszajuttatja neki a kéziratot Párizsba. A kiadó azt is közli vele, hogy ha elnyeri tetszését a kézirat, ki fogja adni.

Wiesel! Mi nem tagadjuk, hanem teszünk a holokausztotokra!

2009. december 09. 21:19

„A ma élő magyarok nem felelősek a múltért, de felelősek azért, hogy hogyan dolgozzák fel a múltat - mindezeket Elie Wiesel, "Nobel-békedíjas író" a Parlamentben a „Magyar-zsidó együttélés – Együtt a közös jövőért” címmel tartott konferencián vágta hallgatósága szemébe.

A „holocaust”-cápa – 1. rész

2009. december 09. 00:01

holo.jpgHetek óta tart a hírverés: hazánkba jön Elie Wiesel, a béke Nobel-díjas író, „holocaust”-szakértő. A „holocaust”-ipar nagyágyúja saját önéletrajza szerint Máramarosszigeten született 1928-ban, 1944-ben Auschwitzba deportálták, onnan Buchenwaldba került, s itt érte meg a háború végét. A háború után előbb Franciaországban élt, majd az USÁ-ban telepedett le, ma is ott él. A hetvenes évektől Wiesel hirtelen világhírű lett, könyveit világszerte kiadták, s a békéért való munkálkodását 1986-ban béke Nobel-díjjal jutalmazták.

Zsidó zsidó a Nobel-díjas holotúlélő

2009. november 27. 10:31

Nem szívesen gondolok bele, hogy az antiszemitizmus új hulláma jelentkezett Magyarországon, még ha csak kis szegletekben is – mondja a Népszabadságnak adott interjújában Elie Wiesel Nobel-békedíjas író (81 éves), a Bostoni Egyetem bölcsészkarának professzora. Amint arról a HunHír.Hu beszámolt, a holokauszt-túlélő hazánkba készül.

Hogyan cenzúrázza az MTI Kertész Imrét?

2009. november 23. 23:36

Kertész Imre nagy vihart kavart, Die Welt-beli interjúja után a Nobel-díjas íróval újabb beszélgetés látott napvilágot 2009. november 14-én, ezúttal egy osztrák napilapban (Der Standard). Az interjút az MTI ismertette, ezt a szöveget vette át a hazai sajtó. Kertész újabb megnyilatkozása nem keltett visszhangot, akkor már mindenki a sajóbábonyi eseményekre figyelt. Most, több mint egy hét eltelte után érdemes az osztrák lapban megjelent szöveg néhány részletével megismertetni a kedves Olvasót. Azokról a részletekről lesz szó, amelyeket az MTI terjedelmes összefoglalója elhallgatott. Nézzünk hát néhány példát arra, mit cenzúrázott ki Kertész szövegéből az mszp által vezérelt „nemzeti” hírügynökség.

Újabb volt magyarországi cionista zsidó Nobel-díjas alfelét nyaldossuk

2009. november 10. 12:27

Elie Wiesel MAGYARORSZÁGI ZSIDÓ SZÁRMAZÁSÚ (Nem magyar származású, mint írja a lassan teljesen cionista befolyás alé kerülő Stop) Nobel békedíjas író, több mint hatvan év után hivatalos magyarországi látogatásra érkezik. Az író, a hazánkban éppen húsz éve működő Lubavics Chabad meghívását fogadta el.

A zsidó fajvédő nyíltan uszítja a világot Ahmedinezsád ellen

2009. augusztus 03. 23:59

Nyílt levélben biztosította támogatásáról hétfőn Sirin Ebadi iráni ügyvédet és az iráni ellenzéket Elie Wiesel cionista zsidó író és 44, jobbára szintén zsidó származású, általában a hovatartozása, s nem tudományos munkája miatt Nobel-díjas társa.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Bevesszük a kanyart? - Csath MagdolnaBevesszük a kanyart?
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 816 Ft
12% internetes kedvezménnyel
Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Ne bántsd a magyart! - Szájer JózsefNe bántsd a magyart!
Könyv - Bolti ár: 3 950 Ft
Internetes ár: 3 674 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat