HunHír.info

2018. Ígéret hava 23. nap, Szabolcs napja.

Az európai fehér ember elvesztette lelki, erkölcsi, szellemi energiáit

2018. május 11. 05:47

eu-kiszaradva-250.jpgA Nyugat, illetve a nyugatias modernitás mögött az elmúlt fél évezred során meghúzódó „láthatatlan” globális szuperstruktúra ötszáz évvel ezelőtt a fehér embert használta fel fegyverként a világ összes többi kultúrájának és civilizációjának kifosztására és/vagy elpusztítására. Most viszont az így kifosztott civilizációk nyomorúságos, szétroncsolt maradványaiból létrehozott tömegeket használja fel fegyverként az európai, magát már csak kereszténynek képzelő fehér ember maradékának felszámolására.

Pók Katalin: Veszélyben a Fehér identitás

2018. május 08. 09:46

deli-allamok.jpgEljött a felemelkedés ideje a nők, a feketék, a fogyatékosok, a leszbikusok, homoszexuálisok és más eddig elnyomottnak gondolt kisebbségek számára Amerikában, de ezt érezzük az egész Földön. Már 20 évvel ezelőtt szárnyra kapott Amerikában egy vicc, hogy ha nem vagy nő, fekete, fogyatékos, vagy homoszexuális, akkor eláshatod magad. Ez ma már nem vicc, ezt mutatja egy amerikai tanulmány, aminek összefoglalóját itt közöljük

Erőszakos bűntettért ítélték el a Tolvajkergetők által „tolvajnak vélt” ártatlan fiatalembert

2018. május 07. 21:20

bicaj.jpgTöbb, mint három év telt el, hogy az egykori Tolvajkergetők mozgalom alapítóját és három társát súlyos büntetőperbe fogták egy kábítószerfüggő bűnöző állítása alapján, aki szerint megtámadták és acélbetétes bakanccsal fejbe rúgták. Az elképesztően hosszú ideje húzódó bizonyítási eljárás most újabb meglepetésekkel szolgált - de már megint nem a vád számára kedvező módon.

Károlyfalvi József: 100 éve jutalmazták meg a szerződésszegő Romániát - Hazánkkal

2018. május 07. 10:00

svistov-pontonhid.jpg100 éve, 1918. május 7-én kötötték meg a bukaresti Cotroceni-palotában a Központi hatalmak(Németország, Osztrák-Magyar Monarchia, Törökország és Bulgária) képviselői Romániával a Bukaresti békeszerződést. Az előzményekkel korábbiakban már foglalkoztunk a Hunhir.info aktuális számaiban, és általában ismerősek is lehetnek a tisztelt olvasók előtt.

Paul Craig Roberts: „Erkölcsiség, igazság, tények hagyták el a haldokló Nyugatot”

2018. május 06. 06:53

Auschwitz250.jpg„A holokauszt nem olyan téma, amely tanulmányozható vagy vizsgálható. Olyan esemény, amelyet a cionisták adtak le és amit nem szabad vizsgálni vagy módosítani és semmiképpen sem szabad megkérdőjelezni. Egyszerűen hinnünk kell benne. Ha a tudós nem ezt teszi, holokauszt-tagadó és ha európai vagy Európában fogják el, bebörtönzik."

Május 1. – Az Illuminátus Rend megalakulásának ünnepe - de csak majálisozzon a pórnép

2018. május 01. 06:39

uj-vilagrend-250.jpg1776. május 1-jén a bajorországi Ingolstadt egyetemének fiatal tanára, Ádám Weishaupt, megalakította az Illuminátus Rendet, azaz a megvilágosodottak és beavatottak rendjét. Nem volt véletlen, hogy a baloldali pártok és a szakszervezetek május 1-jét nevezték ki a “munka ünnepének”. A szovjet birodalom fennállása idején ez volt az egyik legnagyobb ünnep.

Az ember és az üvegszilánkok

2018. április 30. 20:38

szogesdrot250.jpgAz ember majdnem minden nap letekert 20 km-t a néhány éve elkészült remek bicikliúton. Ha a fény megcsillant egy üvegszilánkon, akkor megállt, fölszedte, félredobta. Ha több volt, akkor a cipője talpával valahogy lesöpörte a szilánkokat a bicikliútról. Az évek alatt csupán két esetben állt meg mellette másik biciklis és segített a közös gond elhárításában. Mások a figyelmeztetés ellenére hajtottak keresztül a szilánkos szakaszon, mondván: „Csak nem épp az enyémbe megy!”

Boros Imre: Kell egy kis anyáskodás

2018. április 27. 05:50

boros-imre.jpgNem kell kiemelkedő intelligencia, magas IQ, hogy felfogjuk, ha egy békében élő társadalomban rendre kevesebben születnek, mint amennyien természetes úton meghalnak, akkor nagy valószínűséggel megjósolható, hogy mikorra tehető az adott társadalom korábbi rendben történő működésének vége. Az elmúlt századokban népességfogyást kiváltó háborúk, pusztító járványok után fokozott ütemben nőtt a népszaporulat, és szinte évtizedek alatt helyreállt a demográfiai egyensúly, lásd a világháborúk utáni adatokat.

Károlyfalvi József: Ideológia, történetpolitika, választások

2018. április 26. 11:01

terrorista-4-500.jpgSok filozófus, teoretikus szerint már rég elérkezett az ideológiák vége. Tény, hogy a rendszerváltás korszakához képest egyre kevésbé használják az eszmék harcát a különböző politikai erők vitáikban. Azonban az idei választás politikai kampányában mégis megfigyelhetők voltak bizonyos leegyszerűsített ideológiai üzenetek. A kormánypártok fő üzenete a magyar, keresztény, európai civilizáció megvédése volt. Ez természetesen a lehető legegyszerűbben lett kommunikálva, a problémák kiindulópontjaként Soros Györgyöt megjelölve. Ez azonban csak részigazság, az 1925-ös Kalergi-terv már sokkal korábban felvázolta: „A jövendő európai népesség kevert, europid-negrid vérségű lesz, hasonlóan az ókori Egyiptom lakosságához.” Teljes erővel támogatták e terveket a francia, belga, brit, német szabadkőműves páholyok, az amerikai libertáriánusok. Ha azonban csak néhány indokot, példát is nézünk, említünk, láthatjuk, hogy milyen erős eszmei, politikai fegyver a migráció elleni védekezés.

”A liberalizmus ugyanúgy el fog bukni, mint a fasizmus és a kommunizmus”

2018. április 24. 19:32

communism500.jpgPatrick J. Deneen, a Notre Dame Egyetem politikatudományok professzora legújabb könyvében (Why Liberalism Failed) a liberalizmus ideológiájának bukásáról ír, melyre a Századvég Alapítvány egy recenzió formájában hívta fel a magyar olvasók figyelmét. A szerző szerint a liberalizmus az elmúlt 400 év legjobban teljesítő ideológiája volt, mára azonban a végnapjait éli. Deneen szerint mindez azért következett be, mert az alapvető értékei és vezérelvei olyan ellentétes, illetve visszafordíthatatlan változásokat hoztak létre a társadalomban, melyek gyökeresen átalakították a politikai és a gazdasági viszonyokat, a technológiát és tudományt, továbbá a társas kapcsolatokba is teljes mértékben belefolytak.

Erdő Péter: A legfényesebb nap

2018. március 31. 06:54

erdo-peter.jpgEmberi szóval nem lehet kifejezni azt az örömet, amit a tanítványok éreztek, mikor Krisztus feltámadásának híre belehasított a gyász és csüggedés homályába. Krisztus kereszthalálának leírásakor az evangélium megemlíti, hogy sötétség borította be a Földet. Mintha az egész teremtett világ gyászolta volna a mindenség Urát, aki emberré lett, hogy teljes emberi sorsunkat magára vállalja: életünk legsötétebb pontját, a halált is.

Ne mossuk mindig kezeinket...!

2018. március 30. 21:08

viz.jpgNagypéntek van. Nézem a FB-t. Könnyedek, közömbösek, néha szemet szúr egy-egy nem a várakozáshoz méltó bejegyzés, és vannak felemelő, emlékeztető képek, gondolatok, sajátok, és másoktól idézettek. Jó lenne idekerekíteni valami mélyet, ami megrendítő is, de azért valahogy a távolba is mutat, és reménnyel tölti el az embert.

A genderek már a spájzban vannak!

2018. március 28. 19:28

gender3-250.jpgA teremtésünktől napjainkig tartó utat végig botladoztuk, de igazán akkor estünk orra, mikor gonosznak ítéltük lényünk azon részét, mely fennmaradásunkat biztosítja. Szinte még világra sem jöttünk, mikor a fát, melyről a butaság gyümölcsét fogyasztottuk, a tudás fájának kereszteltük. Évezredek alatt gyökeret vert bennünk az a tévhit, hogy a tudás magasztos lényünk sírba eresztő kötele.

Paul Craig Roberts: Mit jelent Tillerson amerikai külügyminiszter menesztése?

2018. március 14. 07:57

zsido_lobbi-250.jpgTillerson külügyminiszter eltávolítása és Pompeo CIA-igazgató helyére ültetése azt jelenti, hogy a katonai/biztonsági komplexum befejezte hatalmának teljes kiterjesztését a Trump-rezsim fölött. Ezután szóba sem fog kerülni az Oroszországgal való kapcsolatok normalizálása. Az Izrael lobbi, a neokonzervatívok és a katonai/biztonsági komplexum kombinációja túl hatalmasnak bizonyult ahhoz, hogy békét hozzanak létre a két nukleáris hatalom között. Ha valaki ránéz a Trump-kormányra, a fenti három erő van uralmon.

100 éve kezdődött a spanyolnátha járvány

2018. március 13. 06:00Az 1918-ban már tizenéves nagyszüleim (ekkor nagymamám még iskolás, nagyapám 17 éves honvéd) még az 1970-es és 80-as évtizedben is borzongva emlegették a nagy spanyolnátha járvány emlékét, mely az Osztrák-Magyar Monarchiában is százezrek életét követelte.

80 éve hirdették meg a győri fegyverkezési programot

2018. március 05. 09:00

duce-horthy-cioano-kanya-daranyi.jpgA trianoni béke hazánkat minden tekintetben bilincsbe verte. A két világháború közötti magyar politikai gondolkodás alapelve volt a trianoni békeszerződés legalább etnikai alapú revíziója. A magyar politika ezt lehetőleg békés úton akarta elérni, azonban hazánk vezetése tudatában volt, hogy végső esetben szükséges lehet a katonai fellépés is, ezért volt szükséges a trianoni korlátozások által jelentős mértékben redukált Magyar Királyi Honvédség megerősítése.

Kik is Európa tönkretevői, károkozói?

2018. február 28. 14:55

iszlam-allam-250.jpgKétségtelen és vitathatatlan, hogy Európa jövője szempontjából a legnagyobb veszély a migráció. A harmadik világ demográfiai robbanása, mely az 1930-as évekhez képest 8-10-szeres arányban növelte meg Ázsia és Afrika egyes régiói népességét, rendkívül erős feszítőerőt jelent. Mivel a demográfiai növekedés folyamatos, és nem párosul hasonló arányban a civilizációs-, gazdasági-, szociális-, oktatási- és egészségügyi viszonyok javulásával, felerősödnek, állandósulhatnak a törzsi és a vallási konfliktusok.

40 éve halt meg Herbert Kappler SS-ezredes

2018. február 08. 14:02

ss-razzia-merenylet-utan.jpg40 éve, 1978. február 9-én a németországi Soltauban, súlyos rákos betegsége végső stádiumában elhunyt Herbert Kappler SS-ezredes. A múlt nyár folyamán számos publikáció idézte fel a 40 évvel ezelőtti, az 1944-es tragédia végjátékának tekinthető tragikomédiát. Az említett publicisztikák azonban nem tértek ki az ügy minden körülményére, részletére, vonatkozására.

Paul Crail Roberts: Az amerikai kormány démoni kezekben van - Erre tele vagyunk bizonyítékokkal

2018. február 07. 06:51

hatterhatalom.jpgIsmét a, most már sokadszor megemlített elméletével lépett színre Paul Crail Roberts neves amerikai gondolkodó, Reagan elnök volt pénzügyi államtitkára, a közgazdaság professzora, a Wall Street Journal volt szerkesztője. PCR nem kevesebbet állít, minthogy a jobbára Izraellel szövetséges zsidók szűk és kicsi, de annál nagyobb hatalommal bíró összeesküvők csoportja amerikai világhegemónia doktrínájának beteljesítésére törekszik, és mivel uralják az amerikai politikát is, dróton rángatják bele az amerikai elnököt is.

Az elmaradt Horthy-mise

2018. január 26. 08:24

Horthy-Miklos-.jpgSzegény kormányzónk emléke olyan viharvert, hogy nincs is talán hozzá hasonló néhai politikus Európában. Hiszen az a nürnbergi bíróság, amelyik a háborús bűnösöket eltakarította a föld színéről, csupán tanúként hallgatta ki Magyarország kormányzóját, s meg sem fordult senkinek a fejében, hogy Őt tegye felelőssé az akkori kor őrült szellemisége, a náci és a nyilas embertelenség miatt.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Great Again - Újra naggyá tesszük Amerikát - Donald J. TrumpGreat Again - Újra naggyá tesszük Amerikát
Könyv - Bolti ár: 3 290 Ft
Internetes ár: 2 961 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon és a Harmadik Világháború - Badiny Jós FerencTrianon és a Harmadik Világháború
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat