HunHír.info

2018. Újkenyér hava 18. nap, Ilona napja.

”Az igen igen, a nem nem. Ami ezenfelül van, a gonosztól való”

2018. augusztus 14. 08:49

avo_terror_250.jpg...Magyarországon 1945 óta baloldali bűnökért senki nem kapott méltó büntetést. Sem kicsikért, sem nagyokért. Erről sokat elmond az az abszurd helyzet, hogy ávósokat ilyetén ténykedésükért utoljára Kádár János küldött sittre. Nemhogy igazságtételt, szabadságelvonást vagy lusztrációs törvényt nem tetszettünk csinálni, hanem még egy nyugdíj- vagy fizetéselvonást sem...

Stoffán György: Morbus centenaricus

2018. augusztus 04. 08:21

Örök érvényű a mondás, amelyet sváb őseimtől sokszor – kellő megvetéssel – ismételgettek, ha a szászokról esett szó, s amely megállapítást a Kedves Olvasó nem egyszer hallhatott tőlem: - „Okos szászt és zöld tehenet még senki sem látott.” A Kárpátok ez idő szerint második géniuszának előlépett ostoba államelnök ismét bizonyította, hogy sváb őseim nem tévedtek. Ő sem okos, ám annál zöldebbeket sikerül mondania, tennie. Az ügyeletes szenátusi birkapásztorok viszont úgy követik az ostobaságban, mint azok a jószágok, amelyekre ők hivatottak felügyelni az esztena csendjében, amelyet nyáron a medve, télen a farkas zavar csak meg.

Gazdag István: Fekete Franciaország vs. fehér Európa

2018. július 28. 06:27

menekultek-500-.jpgEgymilliárd fekete nagy nehezen legyőzött négymillió fehéret − röviden és velősen így summázható a legnépszerűbb globális népboldogító és népbolondító ingyencirkusz (alias foci-vb) legutóbbi fordulója Moszkvában, amelynek végeredményeként a francia színekben játszó és a látszat kedvéért néhány fehér vendégjátékost is szerepeltető afrikai vegyes felvágott vitte el pálmát (némi bírói segédlettel – a szerk.) a horvát nemzeti tizenegy elől. Maga az esemény szót sem érdemelne a részemről, ha nem lenne egy újabb ékes (vagy inkább éktelen) bizonyítéka a földrészünk nyugati felén rohamléptekkel zajló népességcserés gyarmatosításnak, amely leginkább Franciaországot sújtja.

Boros Imre: Trump projektje

2018. július 26. 15:13

amerikai-szabadsag-szobor.jpgTrump amerikai elnöki színre lépése mély döbbenetet és egyben riadalmat keltett az évtizedek óta „multiszellemben” (multilaterális, multinacionális, multikulturális) működő „nyugatias” világrend apostolai körében, pedig vezető kampánymondata csupán azt hangsúlyozta, hogy Amerikát ismét naggyá kívánja tenni. Talán azért mondta ezt, mert Amerika talán nem kellően nagy vezető világgazdasági és katonai hatalom, a világtengerek, a világűr, valamint a valamirevaló tudásipar, éltechnológia és termékek monopolista birtokosaként? – döbbent meg az avatatlan szemlélődő. Nem éppen.

A Kalergi-terv és a globális elit

2018. július 24. 12:03

cionbolcsei250.jpg„A kiemelt nemzeti érzületű emberek konfliktushoz, az háborúhoz, az pedig káoszhoz vezet.” Vagyis a nemzeti érzés káros, elvetendő, ehelyett kell létrehozni a szuperföderális rendszert, amelyet mai szavakkal Európai Egyesült Államoknak nevezhetünk, és ez része lesz egy átfogó, új világrendnek, amelyben a népek egyesülnek és feloldódnak".

”Világunk rosszul sikerült vázlat”

2018. július 24. 08:18

van-gogh.jpgKilencévesen készültek első figyelemreméltó rajzai, de műértő öccse és ismert képzőművész sógora biztatására kezd komolyabb festészeti tanulmányokba az ifjú holland, aki belgiumi lelkipásztori tevékenysége során kóstol bele a képzőművészetbe, ám miután kezdi a saját útját járni, eredeti festői világát a kor nem méltányolja: Vincent van Gogh holland festő művészetét a francia impresszionisták kinevetik, s nem kel el életében alkotásainak egyike sem...

Kermit Gosnell, a lelketlen gyilkos

2018. július 24. 08:14

abortusz2.jpgPéntek este. Ülünk az asztal körül, kinnt természetesen esik az eső, elmúlt 10 óra, pirosak a szemek. Elfogyott a fish and chips, már csak néhány kihűlt cornish pasty, crumpets és sajtos pogácsa árválkodik az asztalon. Gyűlnek az üres üvegek és szaporodnak a séták a vécé irányába. A társaság vegyes, magyarok, lengyelek, angolok, egy magyar/román keverék és két ír ül szanaszét a szobában. Egy lány perel a fiújával, hogy ne dohányozzon, majd pár perccel később ő is rágyújt egy cigire. Már unásig kitárgyaltuk a vébét, a málészájú Kanet, a gülüszemű Özilt, a munkahelyi kollégákat, a béke vallásának követőit, a Brexitet, Trumpot, Faraget, Orbánt, Joshuat, Junckert, az EU elosztási tervét (Marek véleménye szerint senki sem szereti, ha a kérés nélkül akarnak lebillenteni az udvarára egy kocsi trágyát) és persze Meghant, a zűrös múltú, enyhén kurva mulatt aranyásót. Aztán valahogy szóba kerül az abortusz és egy kicsit megnehezedik a levegő.

Mi a különbség a Jobbik és a Fratelli d’Italia között?

2018. július 23. 13:14

meloni-es-orban.jpgMeglehetősen szomorú végkifejlethez érkezett a magyar nemzeti-jobboldali radikalizmus bástyájaként tekintett Jobbik. A belső szakadás, a hatalmi pressziók, a belső küzdelmek macchiavellista lezárása következtében, a hajdan óriási reményeket keltő párt már egyre rohamosabb mértékben veszíti el támogatóit, politikai arculatát és legitimitását. Mint az olasz politikát, jobboldalt folyamatosan figyelő, kutató, érdeklődő számára önkéntelenül adódott az összehasonlítás, a párhuzam állításának lehetősége. Legalábbis papíron, a Fratelli d’Itália (Olasz testvérek, vagy Itália testvérei) formálisan fiatalabb párt, mint a Jobbik.

Gundy Sarolta: Ne engedjétek el a barátaitok kezét!

2018. július 22. 08:51

A tettek igazsága, mint maga az igazság az mindig világos: szomorú, vagy mosolytól kísért, de közömbösséget csak ritkán mutat. Most szomorú az igazság, mert úgy látom, hogy lassan elengedtétek a kezeket. .. Igazából talán soha meg sem fogtátok úgy Isten igazából, olyan el nem engedősen, nem szorítottátok elég erősen, legfeljebb formális okokból megengedtétek, hogy mi nyújtsuk Felétek a mi kezünket.

Négerek nyerték a foci vébét

2018. július 20. 13:06

neger-bunozok-az-utcan-500.jpgTrevor Noah, az Amerikában élő néger komédiás szerint nem franciák, hanem afrikai sportolók nyerték a legutóbbi labdarúgó világbajnokságot. Véleménye nem egyedüli, a magyarokkal egyetemben a fél világ osztja ezt a meztelen igazságot. Az idióta libbant/multikulti/balos médiának persze nem tetszik, csak hajtogatják a magukét. A Párizsból Oroszországba utazott focisták közülük tizenöt volt sötétebb fejű mint Jeanne dArc, Catherine Denevue vagy Charles de Gaulle. Jöttek Kamerunból, Algériából, Maliból, Kongóból. Vagyis Afrikából.

Babucs Zoltán: A románok magyar kártyája

2018. július 10. 07:07

Beke-Istvan-Attila-250.jpg...Meddig mennek el az amerikai rakétapajzs mögött ülő, Soros-dollárokkal kitömött domnulék és taláros bírák, most, amikor a Beke-üggyel huszonegyes kártyajátékukban tizenkilencre lapot húztak? Bízzunk benne, hogy mind többen emelik fel szavukat ezen égbekiáltó igaz­ságtalanság ellen, köztük a magyar kormány is, mert a kézdivásárhelyi Beke István Attila nemcsak román, hanem magyar állampolgár is...

Bogár László: Ezerszáztizenegy

2018. július 09. 18:46

...Minden hamis szolidaritás ellenére a Nyugat aktív szerepet vállal a magyar nemzet 1956-os kísérletének a vérbefojtásában is, mert az alatt az októberi 12 nap alatt kiderül, hogy a magyarság még veszélyesen sokat megőrzött ősi létszerveződési módjából, és ha ebben nem nagyon akadályozzák éppen, akkor történelmileg pillanatok alatt képes újrateremteni azt. Hogy számára a kapitalizmus és a szocializmus egy hamis síkban adott egyformán rossz válasz, és a helyes választ e hamis síkból kitörve próbálja megtalálni. És végül a szép szavak és ígéretek tömegével kitapétázott „rendszerváltás” fedőnevű projekt szintén csak egy újabb kifosztásunkra irányuló manővernek bizonyul. Így jutunk el a napjainkban is dúló globális szellemi polgárháborúhoz, amelyben a magyarság újra szembekerül a Nyugattal, pontosabban azzal a „nem létező” világerővel, amely a Nyugatot mozgatja a pozsonyi csata óta...

Károlyfalvi József: A császár halála

2018. július 03. 14:09

julianuselnokol-500.jpgA Hunhír csak a legritkább esetekben foglalkozik az antikvitás, az ókori Hellasz, vagy Róma történetével. Az alábbi rövid gondolatkör azonban problémafelvetése miatt a mai napig aktuális és érdekes lehet. (Fotó: Julianus elnököl a keresztény irányzatok vitáján egy XIX. századi festményen)

Tisztelt Állam! Meddig tömik még milliárdokkal a diktatúrázó libsiket?

2018. június 27. 08:11

lib.jpg...Nincs új a nap alatt. A libsik – ahogy 1999-ben – ma sem hajlandók teret engedni a tudatiparban a nemzetieknek, konzervatívoknak. Mindenkit háttérbe szorítanának a művészetekben, a tudományos életben, mert csak ők az okosak, mindenki más „vidéki bunkó”, meg paraszt. Most azt hazudják: soha ekkora elnyomás nem volt. Holott eddig csak annyi történt: az árnyékból a fényre tolták őket és produktumaikat.

Kányádi Sándor emlékére. Az Arany János utcai padról

2018. június 21. 09:41

kanyadi-sandor.jpgTegnap elhunyt Kányádi Sándor Kossuth-díjas költő, a nemzet művésze – ebből az alkalomból teszem közzé a ma már irodalomtörténeti kisfilmemet, jóllehet mind a hang, mind a kép csapnivaló, de legalább eredeti.

Magyar ezüstérem a labdarúgó VB-n

2018. június 17. 10:33

magyar-valogatott-koszontese.jpg80 éve, 1938. június 19-én jutott el a magyar labdarúgás első igazán nagy nemzetközi sikeréhez. Olyan sikerhez, melyről ma már álmodni sem merhetünk, melyet az akkori gyermek, vagy fiatal generáció még a hetvenes és nyolcvanas évtizedben is büszkeséggel és örömmel mesélt el gyermekeinek.

Bogár László: Sorostalanság

2018. június 13. 14:01

bogar-laszlo.jpg...Ahogyan Könyves Kálmán mondotta volt „De strigis vero quae non sunt nulla questio fiat” – Boszorkányokról pedig, mert ilyenek nincsenek, több szó ne essék. Feltehetőleg ez a logika vezethette a legismertebb internetes lexikon, a Wikipédia szerkesztőit is, amikor úgy döntöttek, hogy törlik az oldalukról a Soros-terv szócikket, azon egyszerű oknál fogva, hogy ami nincs, arról szó ne essék...

Roham a Piave mentén

2018. június 12. 08:21

osztrak-magyar-rohamcsapatok-tamadasa.jpgA Hunhíren is foglalkoztunk a Caporetto mellett bekövetkezett „csoda” eseményeivel, mikor az 1. és 2. osztrák-magyar Isonzo-hadseregek és a 14. német hadsereg 1917. október 24-én a Flitschi-medencében áttörték az olasz védelmet és kijutottak a Piave folyóig.

A mosoni aratás

2018. június 11. 09:22

mosoniduna.jpgAlább közöljük egy kedves olvasónk, Nyitray György novelláját. Fogadják szeretettel!

Fogy a japán nemzet is - de ott vajon mi a megoldás?

2018. június 07. 13:32

bevandorlas-250.jpgMiközben az európai "felvilágosultak" ellentmondást nem tűrve harsogják, hogy az öregedő lakosság megmentésére feltétlenül fekete-afrikai és muszlim hordákat kell tömegesen importálni, Japán is hasonló problémákkal néz szembe. A japán kormánynak azonban esze ágában sincs nemzetét "félmajmokkal" felhígítani valami hóbortos gazdasági elképzelések mentén.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat