HunHír.info

2017. Újkenyér hava 19. nap, Huba napja.

”A kisebbségét képviselő liberális értelmiség erőszakos inkvizícióvá válik...”

2017. augusztus 18. 09:27

motozas250.jpg...Szájkosarat raktak az emberekre, és kiszélesítették a tabuk körét. Lehetővé tették, hogy a társadalomnak valójában csak a kisebbségét képviselő liberális értelmiség teljesen hiszterizált, hiperérzékeny, ám annál erőszakosabb inkvizícióvá váljon...

A román front utolsó ütközetei Moldvában - 100 éve

2017. augusztus 17. 09:19

nemet-lovassag.jpgA korábbiakban az I. világháború évfordulói felidézése kapcsán folyamatosan kitértünk a román politikai és katonai vezetés szerződésszegésére és katonai fellépésére az Osztrák-Magyar Monarchia ellen. Mint ismeretes, az antanthatalmakkal megkötött 1916. augusztus 17-ei titkos bukaresti egyezmény, a támadás fejében Romániának ígérte Magyarország szinte a Tiszáig terjedő területeit.

A multikulti krédója: minél butább, annál jobb

2017. augusztus 17. 08:32

cionbolcsei250.jpgA Nagy Testvér célja: minél több könnyen manipulálható, elkorcsosodott és félanalfabéta nomád. Jó úton halad a Kalergi-terv a megvalósulás felé: a fehér embertípus elkorcsosítása keveredés által, hogy lerontsák képességeit, és ezáltal könnyebben alávessék a globális diktatúrának.

Miért fél a Fidesz a Kiegyezéstől?

2017. augusztus 13. 09:03

Egyrészről történész-politológusként, de másrészről gyakorló politikusként is régóta foglalkoztat a gondolat, hogy a Kiegyezés körülményei, majd az azt követő évtizedek politikatörténete milyen párhuzamokkal szolgálnak a ma számára, illetve hogy a jelenben politikai szerepet vállalók, de egyáltalán a köz ügyeit aktívabban követők milyen tanulságokat vonhatnak le ezen évek, évtizedek történéseiből a magyar belpolitika jelenlegi helyzetét és jövendőbeli (kívánatos) viszonyait illetően. Az alábbiakban néhány ezzel kapcsolatos – a teljességre koránt sem törekvő – gondolatomat osztom meg.

Károlyfalvi József: Nehezen érthető kérdések

2017. július 26. 12:40

migransok-sineken-500.jpgEurópa jövője legnagyobb veszélyével, a migrációval állunk szemben. Közép-Afrika, Közel-Kelet államai népessége a harmincas évek óta 8-10 szorosára növekedett, a gazdasági, szociális, kulturális fejlődés ezzel nem tud lépést tartani, ez törvényszerűen gerjeszti a törzsi, vallási konfliktusokat, a részben ebből is fakadó migrációt, mely arányaiban megváltoztathatja Európa etnikai-vallási összetételét, lényegében elmoshatja az eddig felépített jogrendszerét, kultúráját, morálját, civilizációját, értékeit. A migráció szinte kizárólagos támogatójának ma hazánkban Soros György van beállítva, holott jóval összetettebb erők állnak mögötte. Mikor tavaly ősszel a Kecskeméten járt egyik kormánypárti vezető publicistától a szabadkőművesség e kérdésben betöltött szerepére kérdeztem rá, a válasz elmaradt. Pedig a francia és belga páholyok nyíltan támogatják a betelepítést.

Bogár László: „hajrá Nyugat, hajrá fehér ember, hajrá Európa!”

2017. július 25. 08:18

bogar-laszlo.jpg...Ki is az alanya a modern Nyugat önazonosságának? Egyre több jel utal ugyanis arra, hogy a látszólag evidens »alany«, vagyis az európai keresztény fehér ember semmiképpen nem lehet ez az alany, ő csupán egy balek, lúzer, ahogy ma szokás mondani. Mesterségesen összetákolt, »csinált« identitásának igazi konstruktőre, pontosabban »destruktőre« valaki más...

Minden krónikánk elmondja: „Atilla a magyarok első királya”

2017. július 14. 07:21

hun_szijveg.jpgAtilla önmérséklete Róma kapujában olyan szellemi fölényt takar, amivel az óta sem tudott a nyugati történetírás megbirkózni. Jutalmul barbár fenevadként tartják számon és a kisgyerekeket riogatják vele. Ők nem tudják, neki Róma csak egy állomás volt az egységes magyar Európa megteremtésének útján. Azóta sem volt igazi európai politikus, aki hozzá mérhető lenne.

A „melegházasság” a szexuális forradalom trójai falova

2017. július 09. 18:39

pride-250.jpgAttól, mert valamit házasságnak hívunk még nem lesz az. A házasság mindig is férfi és nő szövetségét jelentette, amely természete szerint a gyermekek nemzésére, nevelésére valamint a házastársak egységére és jólétére rendeltetett.

Antifa és Autonomen Hamburgban

2017. július 08. 08:25

antifa250.jpgA radikális baloldal ismét megmutatta, hogy párbeszéd helyett csak a rombolásra képes. Ez nem tüntetés volt, hanem gyújtogatás, fosztogatás és súlyos közveszély okozása. A G20 találkozó ismét remek ürügy volt a baloldalnak a randalírozásra, akár csak az elmúlt évtizedekben.

Anis Amri a célszemély - Rémisztő gondolat, hogy hány Amri rejtőzködhet még Európában

2017. július 05. 18:19

bomba.jpgA fiatal tunéziai férfi nem sokkal szenteste előtt megölt egy lengyel kamionost, majd a holttest mellett ülve végigszáguldott a karácsonyi vásáron és halálra gázolt 12 embert. Ahogy a „Junge Freiheit” című német lap kiderítette, a német hatóságok már jó ideje felfigyeltek a férfire, aki menedékkérőnek adta ki magát. Tudták valami szörnyűre készül, ám nem vették őrizetbe és hagyták, hogy eltűnjön radarjukról.

Migránsok a nagyi sírján

2017. július 05. 10:11

migrans-kispocs-bemutat.jpgTíz éve hunyt el drága nagymamám. Reggel hétkor, még a nagy meleg előtt kimentem a temetőbe. A sírján hét migráns ült, nagyban csámcsogtak. (A kép illusztráció!)

Még azért mozog e honban, ki emlékszik a Budaházy-féle hídfoglalásra

2017. július 05. 08:24

budahazy_gyorgy.jpg...De július 4-én zártuk le 2002-ben két tucat hazafival a szavazatok újraszámlálásának kiköveteléséért az Erzsébet hidat is, ami az újkori magyar nemzeti ellenállás amolyan hőskori akciójának tekinthető. Vártam, hogy esetleg lesz valami rövid kis emlékeztető hír róla valahol, de nem találtam sehol semmit...

Igazi bravúr volt a pozsonyi győzelem - ezt kéne mindenhol tanítani

2017. július 04. 08:14

hun-harcos.jpgTörténelmi múltunk egyik méltatlanul elfeledett diadala az ezeregyszáztíz esztendeje, 907. július 4. és 5. között aratott sorsdöntő pozsonyi győzelem, amelyet honfoglaló őseink arattak a Pannónia visszaszerzésére készülődő bajorok felett.

Titkos uniós fegyver a lator Magyarország ellen

2017. július 01. 07:22

eu-eg.jpgAki azon gondolkodott, hogy a tömeggyilkos Európai Uniót netán meg kellene büntetni, amiért félmillió halottat és több millió belső és külső menekültet eredményezett eddigi, a damaszkuszi kormány elleni dzsihadista terroristákat támogató Szíria politikája, és hogy még most is makacsul szankciókat tart fenn ellene, ami miatt még többen halnak meg és gyötrődnek, miközben az esetek nagy részében a humanitárius segítség sem juthat el az egykor példásan prosperáló alavita-keresztény-muzulmán országba, az súlyosan téved.

Büszke és hetero

2017. július 01. 06:53

pride-250.jpg...És valószínűleg mérhetetlenül felháborodnék, ha a gyermekem a Pride nevű valamin vonaglana fecskében, angyalszárnyakkal a hátán, vagy a péniszéhez Bibliát dörgölve. Nagy eséllyel gyermekemet jól irányzott anyai pofonnal jutalmazva úgy vágnám ki, mint macskát szarni. Mert az elfogadás nem lehet mértéktelen. Az elfogadást nem lehet kikövetelni, azt ki kell érdemelni...

Háború, frontok, szabadkőműves páholyok

2017. június 28. 15:56

nemet-vedelem-aisne-folyo-500.jpgSajnos nem fejeződhetett be 1917 tavaszán az I. világháború. Közismert, hogy 1916-17 fordulóján a Központi hatalmak jelentős katonai sikert értek el: az Antant bíztatására, a jelentős magyar területek kilátásba helyezéséért, szerződésszegő módon háborúba lépő Románia, a frontjain megjelenő orosz hadseregek és a francia tüzérség támogatása ellenére összeomlott, a királyi kormány hatásköre már csak Moldva kis területére korlátozódhatott.

Nincs pardon

2017. június 28. 15:27

Bármit is szajkóz reggeltől-estig a kormánypropaganda, továbbra is úgy tűnik soros hálójában vergődik az Orbán Viktor által vezetett Fidesz. Mivel, aki nyíltan nemzetellenes felforgató tevékenységet akar folytatni és úgy érkezik hazánkba az előtt nyitva áll a kapu, viszont aki valós nemzeti értéket képviselő európai állampolgárként jön hozzánk, azt kitiltják Magyarországról.

Politikailag korrekt Himnuszt Magyarországnak!

2017. június 26. 10:41

himnusz-erkel250.jpgA Kanadában folyó politikai vita, melynek kérdése, hogy meg kell-e változtatni a nemzeti himnusz szövegét és politikailag korrektebbé tenni azt, nem hagyhatja hidegen a magyar társadalmat sem. Hiszen a mi Himnuszunk is tele van idejétmúlt, sőt, kisebbségeket és más kultúrákat sértő kitételekkel, amelyeknek semmi helyük a felvilágosult 21. században!

Visító csigát zabáló nagyromán - ez a franciaországi elnök-csicska?

2017. június 25. 17:48

Macron elnök igazi nagyromán. Ebben a dákó-gender elméletben ő is úgy gondolkodik, mint a Kárpátokon túl élő szellemi elődei, kortársai: ők sz.rták a spanyolviaszt. Nem. A politikai ficsúrról (Macron), aki úgy lépett be első bálozóként az európai bálterembe, mintha ő lenne a házigazda. Hát, nem. Bukarestben, maximum. Szóval, Macron, kuss legyen. Trianon közelgő centenáriuma kapcsán meg végképp.

Puccskísérlet a Ludovikán

2017. június 24. 16:13

rongyosok.jpgElfeledett hősök, akik szembeszálltak a vörös veszedelemmel: 1919. június 24-én Lemberkovics Jenő százados 254 ludovikás növendék élén indította meg felkelését a Tanácsköztársaság ellen, és próbálta meg visszaűzni azt a pokolba. A felkelés árulás miatt elbukott, így Horthy Miklósra maradt Kun Béla, Korvin Ottó és Szamuely Tibor rémuralmának a felszámolása. Ne felejtsük el, hogy a Székely Hadosztály, a Rongyos Gárda és Balassagyarmat hősei mellett Budapesten is voltak igaz hazafiak, akik nem feledték esküjüket és a haza védelmére keltek!

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Regnum Marianum - Bolberitz Pál Balás BélaRegnum Marianum
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Forrásmező felfedezése - David WilcockA Forrásmező felfedezése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága - Pawel LisickiA dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat