HunHír.info

2018. Szelek hava 22. nap, Aranyos napja.

Fényes nappal fosztottak ki egy babakocsis kismamát Kolozsváron a fiatal cigánybűnözők

2018. április 22. 14:05

Keres a rendőrség három fiatal cigányt, aki fényes nappal kifosztott egy kisbabáját sétáltató nőt Kolozsváron. A pénteken történt incidenst térfigyelő kamera rögzítette. A felvételen látható, hogy a három fiatal cigány a kiszemelt áldozat mögött halad. Egyikük a jobb kezére terítette a kabátját, a nőhöz közeledik, meglöki, majd gonoszul vigyorogva továbbhalad.

Kolozs megye: Tíz méter mély kútban találták meg egy pap holttestét

2018. április 22. 13:23

Tíz méter mély kútba esett egy pap a Kolozs megyei Mezőgyéresen. A rendőrség nyomoz a 61 éves férfi halála körülményeinek tisztázására.

Nem tetszik a „liberálisok” elnökének a marosvásárhelyi katolikus iskola újraindítása

2018. április 22. 07:22

Romániának a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezetbe (OECD) való felvétele nem a Liviu Dragnea képviselőházi elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök közötti személyes kapcsolattól függ - véli a Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnöke, Ludovic Orban.

Alkut kötött Dragnea és Orbán Viktor? A tét a marosvásárhelyi katolikus líceum

2018. április 20. 11:01

Csütörtök este az Antena 3 televíziócsatornának adott interjúban Liviu Dragnea a PSD elnöke azt nyilatkozta, hogy többször beszélt telefonon Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel Románia felvételéről a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezetbe (OECD), számolt be a hírről az Agerpres hírügynökség.

Erdély második legrégebbi szobra visszakerülhet Kolozsvár központjába

2018. április 20. 10:56

Jó ötletnek tartja Takó István, a Szentpéteri templom lelkésze, hogy visszahelyeztetnék eredeti helyére Kolozsvár legrégebbi köztéri szobrát. Az RMDSZ-frakció az Egyetem utca felújítása kapcsán vinné vissza a piarista templom elé a Mária-oszlopot.

A Székelyföld-Budapest vasút fejlesztésére kérik Orbán Viktort a székelyföldi vezetők

2018. április 17. 20:30

A Székelyföld-Budapest vasúti kapcsolat fejlesztésére kéri Orbán Viktor miniszterelnököt és Dávid Ilonát, a MÁV Zrt. elnökét a székelyföldi Kovászna, Hargita és Maros megye önkormányzatának elnöke

Tízperces migránsláz Székelyudvarhelyen

2018. április 17. 12:22

Putótűzként terjedt a Facebookon, hogy nyolc-tíz migráns tart nagybevásárlást Székelyudvarhely Bethlen-negyedi bevásárlóközpontjában. - írja a Székelyhon

A romániai magyarság jogsérelmeiről tájékoztatta az RMDSZ az Európa Tanács szakértői bizottságát

2018. április 17. 11:05

A romániai magyarság jogsérelmeiről és a kisebbségi jogok európai szintű védelmét célzó Minority SafePack európai polgári kezdeményezésről tájékoztatta az RMDSZ az Európa Tanács (ET) rasszizmussal és intoleranciával foglalkozó szakértői bizottságának romániai látogatásra érkezett küldöttségét - derült ki az RMDSZ keddi hírleveléből.

Orbán Viktor a román nacionalisták példaképe

2018. április 16. 12:35

olah-taplo.jpgRendkívüli sajtótájékoztatóján Marius Paşcan, a Népi Mozgalom Pártja (PMP) elnöke és alsóházi képviselője csupa szuperlatívuszokban szólt a magyar kormányfőről, mondván, hogy a vérbeli nacionalizmus modelljének tartja. A szélsőséges nézeteiről ismert politikus azonban sietett hozzátenni azt is, hogy semmiként nem érthet egyet Orbán román- és unióellenes magatartásával.

Illegális bevándorlókat fogtak Óvárinál - Románián keresztül próbálkoznak a betolakodók

2018. április 14. 16:32

Öt iráni és egy iraki állampolgárt fogtak el péntekről szombatra virradóan a máramarosszigeti határrendészek, amikor illegális határátlépést kíséreltek meg Magyarország irányában.

Levetették a székely zászlót a csíkszeredai polgármesteri hivatalról az országfoglaló mocskos oláhok

2018. április 13. 15:17

Egy jogerős bírósági ítélet nyomán kénytelen volt eltávolíttatni a székely zászlót és a városzászlót a városháza épületéről. A zászlóknak az elmúlt napokban történt, be nem jelentett eltávolítására a Székelyhon.ro portál figyelt fel.

Kiugrott a csíkszeredai kórház ablakán, szörnyethalt egy férfi

2018. április 13. 12:51

Feltehetően öngyilkosságot követett el egy Galambfalva községből származó 62 éves férfi Csíkszeredában: szerdán délután a megyei sürgősségi kórház ötödik emeletéről vetette magát a mélybe – adta tudtunkra Gheorghe Filip, a Hargita Megyei Rendőrség szóvivője.

Mit nyertünk az autonómiastatútum benyújtásával?

2018. április 13. 07:26

"nincs mitől félni: nem dőlt össze sem a világ, sem a parlament attól, hogy az autonómiáról vitáztak a tisztelt honatyák"

Néppárt: Továbbra is az autonómia a megoldás!

2018. április 12. 19:52

Úgy tűnik, Románia vezetői még nem értik: az erdélyi magyarság autonómiaigénye a lehető legerősebb lojalitási nyilatkozat, melyet Románia mellett tehetünk.

Iohannis reméli, hogy a franciák most is segítenek, mint tették azt 1918-ban is

2018. április 12. 18:12

Klaus Iohannis elnök csütörtökön fogadta Franciaország külügyminiszterét, Jean-Yves Le Driant. Kiderült, hogy Románia nagy figyelmet szentel a schengeni-övezethez való csatlakozásra, Franciaországra pedig mint mindenkori támogatóként tekint.

Teljes döbbenet Székelyudvarhelyen, teve jelent meg az úton

2018. április 12. 10:32

Különös látvány fogadta kedden estefelé a székelyudvarhelyieket: a Hunyadi János utcában egy teve sétálgatott az úttesten.

Ugye a legendás gyermekszeretet: Pénzt adtak az anyának: rendszeresen erőszakolta két aradi férfi a 11 éves „fiút"

2018. április 12. 05:33

Őrizetbe vettek az Arad megyei rendőrök két férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy kilenc hónap alatt többször is megerőszakoltak egy 11 éves gyermeket - tájékoztatott Lorena Radu, az Arad megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrség szerint az egyik gyanúsított zádorlaki, míg a másik Fönlak községben él.

Meghalt egy magyarországi magyar férfi Székelyföldön

2018. április 11. 14:24

Szakadékba zuhant autójával és meghalt egy 38 éves magyarországi férfi Székelyföldön – közölte szerdán honlapján a Hargita megyei rendőrség.

Feltehetően farkasok pusztítottak juhokat egy szilágysági esztenán

2018. április 11. 12:08

Feltehetően farkasok pusztítottak el több mint kétszáz juhot egy szilágysági esztenán. A Krasznahorváton (Horoatu Crasnei) múlt hét végén történt pusztításról szerdán számolt be az Agerpres hírügynökség, miután kárfelmérő bizottság vizsgálta meg az esetet.

Ennyit tudtok csak, mocskos országrabló bocskoros oláhok?

2018. április 10. 13:15

Magyargyalázó, erőszakra uszító, rendkívül vulgáris népzene-feldolgozást játszottak le a sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK labdarúgócsapatnak a Juventus Bucuresti elleni, hétfői idegenben vívott mérkőzése előtt - közölte a Főtér.ro portál.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Médiapartnerünk:

Székely Hírmondó
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
50% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat