HunHír.info

2017. Napisten hava 29. nap, Bihar napja.

Közismert pedofil is itt lesz a buzivonuláson - és még beszél is...

2017. június 28. 19:02

pedofil_resize.jpgSok pedofil honfitársunk álma teljesülhet azzal, hogy az idei homoszexuális felvonulás egyik kapcsolódó rendezvényén végre egy olyan külföldi transzszexuális „előadóművész” is föllép, aki otthonosan mozog a pedofil ideológia népszerűsítése, terjesztése terén is.

Matolcsy Ádám megvette az Origót tokkal-vonóval

2017. június 28. 18:51

Száraz István az Origót is tartalmazó New Wave Media Groupban meglévő részesedését egy az egyben eladta a jegybankelnök fia cégének.

Toroczkai László: A mezőőrség és a rendőrség feladata éppen az, hogy elfogja a bűnözőket

2017. június 28. 18:19

Ahogy ígértem, természetesen azok, akiknek a neveit a magyar és az európai emlékezet a legrútabb hazaárulók közé fogja feljegyezni, nem tudnak megakadályozni minket abban, hogy elfogjuk a határzár megrongálásával a hazánkba, tanyáinkba és házainkba betörő bűnözőket. Ezek a közel-keleti, pakisztáni, indiai és afgán férfiak ugyanis bűnözők, nem menekültek.

Kerekesszékkel menekül a kórházból szökött rab - visszaeső az erőtartalék

2017. június 28. 18:09

Kerekesszékkel szökött meg a kórházból az 43 éves elítélt nő, akinek a kórtermét nem őrizte senki.

Tombolt a tűz Fertőrákosnál

2017. június 28. 18:04

A 21 nádfedeles ház közül 11 már leégett a Fertő tó partján Fertőrákosnál, a többit a tűzoltók próbálják megvédeni a tűztől – jelentette az MTI. A Kisalföld tudósítása szerint 14 ház ég. Az információk szerint a Fertő–Hanság Nemzeti Park Igazgatóság egyik éppen felújítás alatt álló csónakházának nád teteje gyulladt ki, és onnan terjedt tovább a tűz a többi épületre.

Kiadták a másodfokú riasztást: órákon belül leszakadhat az ég

2017. június 28. 17:55

A heves zivatar veszélye miatt több járásra másodfokú riasztásokat adott ki a meteorológiai szolgálat.

Még ma lakat kerül az Auróra drogtanyára, Soros egyik magyarországi főhadiszállására

2017. június 28. 16:45

Azonnali hatállyal bezáratja a józsefvárosi hatóság Soros György magyarországi főhadiszállását, a VIII. kerületi Auróra közösségi házakat, a “drogtanya” Auróra Kioszkot és az Auróra Kertet is – értesült a PestiSrácok.hu. Úgy tudjuk, Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatalának jegyzője még a mai napon elrendeli az Auróra utca 9. és 11. szám alatti két közösségi ház azonnali bezárását

Azonnali csődöt jelent az Országos Roma Önkormányzat

2017. június 28. 16:40

Több képviselő tájékoztatása szerint közel egymilliárd forintos adóssága miatt azonnali csődöt jelent az Országos Roma Önkormányzat – írja a RomNet. A lap úgy tudja, egy független könyvvizsgáló cég 2011-ig folytatott átfogó pénzügyi ellenőrzést a szervezetnél, és tavaly olyan szabálytalanságokat és adósságokat tártak fel, amik miatt az ORÖ nem tudta tovább folytatni működését.

Csak a Fidesz és a Jobbik rúg labdába

2017. június 28. 16:35

Kevesebb mint egy évvel a választások előtt még mindig őrzi első helyét a Fidesz-KDNP, a Jobbik valamelyest erősödött, továbbra is magabiztosan a második helyet foglalja el. Az MSZP lényegében már csak kis pártnak számít, a DK és az LPM az eljelentéktelenedés határán, a többi párt egy százalék alatt van.

Milliós sérelemdíjat fizethetnek a kormánylapok a Jobbiknak

2017. június 28. 16:26

jobbik250.jpgA Fővárosi Törvényszék a mai napon hozott elsőfokú ítéletében kimondta, hogy a Ripost és a 888 nevű fideszes portálok megsértették Vona Gábor és a Jobbik jó hírnevét. A sajtótermékeknek semmiképpen sem nevezhető, ugyanakkor közpénzen fenntartott kormánypárti orgánumok azt hazudták, miszerint a Jobbik elnöke gyalázta az 1848-49-es forradalom emlékét, a párt vezetése pedig tele van hasonlóan gondolkodókkal.

Baseballütővel, viperával, vasvillával támadtak haragosaikra

2017. június 28. 16:22

ciganybunozes250.jpgA bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a négy gyanúsítottnak, akikkel szemben csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és rongálás vétsége miatt indult büntetőeljárás - közölte a Miskolci Járásbíróság szerdán az MTI-vel.

Szent Lászlóra emlékeznek országszerte

2017. június 27. 13:18

Délelőtt tartották a 2017-es Szent László emlékév egyik legfontosabb eseményét Győrben, ahol ünnepi szentmisét mutatott be Erdő Péter bíboros. „Szent László ma is érvényes példa számunkra, méltó követői akkor lehetünk, ha tudunk áldozatot hozni keresztény közösségünkért, ha tudjuk tisztelni a többi népet, a hit fényében pedig meglátjuk közös értékeinket” – mondta a bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek a Dunakapu téren

Zenei fesztiválon árulták a drogot, elkapták őket

2017. június 27. 09:54

Az ügyészség Somogy megyében a közelmúltban három ügyben nyolc személlyel szemben emelt vádat kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása miatt. Egy budapesti kereskedő páros általában budapesti szórakozóhelyeken, később azonban vidéki fesztiválokon is terjesztette a kábítószert

Na, itt falurombolás lesz...

2017. június 27. 09:50

Vegyes, magyar és migránscsaládokból álló falvat hozna létre Magyarországon az átláthatatlanul működő Migration Aid. Az ötlet a társaság egyik igazgatósági tagjától származik, aki egyúttal a Sirius.Help alapítója is – írja a Magyar Idők.

Tehervonatba rejtőzve próbáltak Magyarországra jönni a mocskos idegenek

2017. június 27. 09:44

Egy belépő tehervonat rakterében megbújva jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra három behatoló idegen élősködő. Közülük kettő afgán, egy pakisztáni állampolgárnak vallotta magát - írja a police.hu.

A muszlim invázió megállítására buzdít a Romantikus Erőszak és külföldi vendégelőadói új feldolgozása

2017. június 27. 09:35

sziva-balazs-500.jpgKülönleges feldolgozással jelentkezett a Romantikus Erőszak, amelynek az ad aktualitást, hogy 1686 júniusában kezdődött az a három hónapig tartó véres ostrom, amelyben az egyesült európai seregek közel másfél évszázadnyi muzulmán megszállás után visszafoglalták Buda várát, ezzel közvetve megakadályozva az Oszmán Birodalom végső célját, az egész kontinens meghódítását.

Félmilliárd forintot vittek el a betörők az egyik letelepedési kötvényes cégtől

2017. június 27. 08:29

Április 7-ről 8-ra virradó éjszaka betörtek az egyik letelepedési kötvényeket forgalmazó cég, az Arton Capital Hajós utcai irodájába. A 444.hu úgy tudja, hogy több millió euró készpénzt vittek el, és a letelepedési üzlettel összefüggő bizalmas dokumentumokhoz is hozzáférhettek.

Az etnikai önvédelem az elsődleges cél - karddal és tollal

2017. június 27. 07:12

betyarbecsulet250.jpgJellegét tekintve szélsőjobboldalinak, minőségében pedig új jobboldalinak határozta meg a lapunknak adott interjúban László Balázs a július 8-án zászlót bontó radikális mozgalmat, amelyhez számos jobbikos is csatlakozni akar.

Áder János 11 rafkós idegentől vonta vissza az állampolgárságot

2017. június 27. 06:48

Június 7 és 12-e között összesen tizenegy esetben döntött a köztársasági elnök magyar állampolgárság visszavonásáról – derült ki a hétfőn megjelent Magyar Közlönyből, szúrta ki a Hvg.hu

Nyolc fontos állítás a migrációról

2017. június 27. 06:43

...úgy tűnik, mintha az lenne de Haas célja, hogy minél gyorsabban elmuzulmánosítsa Németországot. Úgy látszik, a nyugat-európai országok előtt két választás áll: vagy elöregszenek, vagy eliszlámosodnak; és minél inkább törekszenek a fiatalításra, annál gyorsabban fognak elmuzulmánosodni...

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tesla és az eltitkolt találmányok - Összeesküvés elméletek sorozatTesla és az eltitkolt találmányok
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Jó vadászatot! - Ilosvay FerencJó vadászatot!
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 295 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Jaj, de lelkem nem tud felrepülni... - Netye Zoltán PálJaj, de lelkem nem tud felrepülni...
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Háttérképek háttérképe - Bayer Zsolt Bogár László Boros ImreHáttérképek háttérképe
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat