HunHír.info

2018. Enyészet hava 15. nap, Nyilas napja.

A megélhetési gyermekvállalás nőtt a leginkább az elmúlt években:

2018. november 14. 21:04

Alig iskolázott nők szülnek nagyon korán sok gyermeket. Erről tudomást sem vesz a kormány, ráadásul az elvándorlást is megpróbálják relativizálni. Hazánk legnagyobb problémája a népességfogyás, és bár valóban történtek pozitív intézkedések, ez még mindig kevés ahhoz, hogy megmaradjunk, és ismét gyarapodjunk.

Pattantyúsok és tüzérek

2018. november 14. 16:24

terminator.jpg...Nos, ebből a Hegedűs-forgatókönyvből készülne – hétmilliárd forintnyi állami pénz mellett! – a nagyszabásúnak megálmodott film. A rendező Szász János személyéről most csak annyit, jó múltkor azt nyilatkozta az Origónak, hogy „nem tud büszke lenni Magyarországra”. Hogy mit remél a Magyar Nemzeti Filmalap ettől a két embertől, azt én nem tudom... Úgy fest, hogy a hazát – és Európát – védő, törökverő Hunyadi Jánost most nekünk kell megvédenünk a hitványoktól. Ott leszünk a vártán!

A Jobbik nemet mond a helytartókra

2018. november 14. 16:48

A kormányzat eltaposná a hazai közoktatás fajsúlyos részét jelentő – a mintegy negyedmillió nappali rendszerben oktatott diákot, huszonötezer főállásban foglalkoztatott tanárt, valamint számos egyéb munkakörben alkalmazott dolgozót felölelő – szakképzési rendszer megmaradt szabadságának utolsó darabjait.

Az 50 éves Led Zeppelint ünneplik a Muzikumban - Póka Egon Benedek is ott lesz...

2018. november 14. 16:31

Idén ünnepli megalakulása 50. évfordulóját a Led Zeppelin. A rocktörténet egyik legnagyobb hatású, brit zenekara tiszteletére november 17-én, szombaton a fővárosi Muzikumban a hazai színtér több kiválóságából álló tribute zenekar, a Lead Zeppelin játssza el a legendás számokat - közölték a szervezők az MTI-vel.

Elindulnak a rokonokhoz gyalog, autóval folytatták - persze, erőtartalékok...

2018. november 14. 16:15

Gyalog indultak, kocsival érkeztek" címmel számol be honlapján a rendőrség a legújabb cigány sportágról. Íme a történet: Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2018. november 13-án 8 óra 30 perc körül arról, hogy személyautójával egy Nádudvar mellett lévő mezőgazdasági területen leparkolt, azonban ismeretlenek eltulajdonították.

Lecsapott a TEK a lakásmaffiára – Pincében tartott nyugdíjasokat találtak!

2018. november 14. 15:33

Kiterjedt bűnözői csoportra csapott le a Budapesti Nyomozó Ügyészség és a TEK, valamint a Nemzeti Védelmi Szolgálat: egy embertelen lakásmaffia tagjait fogták el kedden, akik között ügyvédek is vannak. A házkutatásokkor – emberhez nem méltó körülmények között – pincében tartott nyugdíjas, kizsákmányolt embereket szabadítottak ki.

Kirabolt négy magyar kisgyereket egy balassagyarmati áruház mosdójában a mohorai cigány

2018. november 14. 13:29

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró elrendelte annak a 23 éves mohorai "férfinek" a letartóztatását, aki egy balassagyarmati áruházban négy magyar kiskorú fiút rabolt ki. A gyanúsított behúzta a mosdó ajtaját és pénzt követelt a négy magyar gyerektől, majd miután kevesellte a magyar kiskorúak által neki adott összeget, veréssel kezdte fenyegetni őket, és további pénzt követelt.

A Fidesznek nem kell Trianon...

2018. november 14. 13:08

trianon250.jpgTokody Marcell, a Jobbik fővárosi képviselője szerdai sajtótájékoztatóján közölte: miután a Fidesz az Országgyűlésben leszavazta, hogy 2020 legyen Trianon-emlékév, most a Fővárosi Közgyűlés kormánypárti többsége még napirendre sem vette. Mivel erre lehetőség van, ezért a Jobbik megkísérli még egyszer napirendre tenni az előterjesztését...

Adventi adományozás - A Székelyföldi Vándorbölcső Program

2018. november 14. 13:01

A Székelyföldi Vándorbölcső Program keretében Sepsiszentgyörgyön, az idei adventi időszakban egyszerre több vándorbölcsőt szeretnénk átadni a városban vagy környező falvakban élő, áldott állapotban lévő, december vagy január folyamán szülő kismamáknak. Az ünnepi eseményre kellő érdeklődés és jelentkezés esetén advent második vasárnapján, december 2-án kerül sor az unitárius templomban.

Forgasson Mel Gibson filmet Hunyadiról!

2018. november 14. 12:45

rettenthetetlen-250.jpgMel Gibson kipróbált színész, és Oscar díjas rendező. Elég csak a Passióra és a Rettenthetetlen c. filmjeire gondolni. Ha Mel Gibson Oscar díjas filmet tud rendezni a skótokról, akkor a magyarokról is tud! És neki bizonyára nem az lesz az első szempont, hogy hangsúlyozottan szerepeljenek a műben a "lovári" (értsd: cigány) "pattantyúsok" és "héber tüzérek" (akik nem csupán 1456-ban, de soha nem léteztek... Mel tudja, hogyan kell visszaadni egy nép önbecsülését... Az ilyen pattantyúsok meg tüzérek nélkül is...

Sajnos, idén sem lesz Fehér karácsonyt! De mi bízunk a jövőben...

2018. november 14. 11:28

December 24-én többnyire felhős lesz az ég, a maximum nappali hőmérséklet pedig a fővárosban 3, a nyugati és keleti országrészeken 1-2 fok körül alakul, kevés csapadék maximum a Dunántúlon várható. Ehhez hasonló idő várható 25-én és 26-án is, még mínuszok is csak éjszaka lehetnek.

Trianon-emlékévvé nyilvánítaná 2020-at a Jobbik

2018. november 14. 11:19

trianon-3-250.jpgA Jobbik a Fővárosi Közgyűlésben is kezdeményezi, hogy a 2020-at a trianoni békeszerződés századik évfordulója alkalmából nyilvánítsák Trianon-emlékévvé. Tokody Marcell, az ellenzéki párt budapesti képviselője szerdán, a Fővárosi Közgyűlés ülését megelőzően tartott sajtótájékoztatóján elmondta, a kormánypártok az Országgyűlésben leszavazták, hogy 2020 Trianon-emlékév legyen. A kormány meg sem akar emlékezni erről a "gyalázatos békediktátumról" - tette hozzá.

Élve temethette el áldozatát az exrendőr - már a kommunizmusban is zsaru volt...

2018. november 14. 09:48

Nagy várakozás előzte meg a gyilkossággal vádolt exrendőr első tárgyalását. A vád szerint a férfi aljas indokból ölt meg egy dúsgazdag nőt, és az áldozat még élt, amikor egy mezőn eltemette. Az előkészítő tárgyalás nem járt sikerrel, az ügy januárban valószínűleg zárt ajtók mögött folytatódik tovább. A vádlott 1987 őszétől 27 évig szolgált rendőrként – ezúttal viszont őt kísérték bilincsben a tárgyalóterembe. Az ügy biztonsági besorolása miatt a teremben sem vehették le róla, csupán lazíthattak a bilincsen.

Demszky Degesz végleg eltűnik a fekáliában - ott a helye...

2018. november 14. 09:36

mocsar250.jpgGondolkodom, hogy ismét beszállok a politikába" - mondta Demszky Gábor korábbi SZDSZ-es főpolgármester szeptember végén a 24.hu-nak arra a kérdésére, hogy lenne-e az ellenzék főpolgármester-jelöltje. Hozzátette, hogy a pártok nem érdeklik, de függetlenként hajlandó lenne elindulni – írja a hvg.hu. Kedd este az SZDSZ 30 éves megalakulására emlékező találkozón a portál elkapta Demszkyt, ahol azt mondta, nem indul.

Utcai kamerák telepítéséről is dönthet ma a Fővárosi Közgyűlés

2018. november 14. 09:15

A gyorshajtások, illegális gyorsulási versenyek miatt kameráznák be a Szentendrei út és a Váci út egy részét, és utcát nevezhetnek el Óbudán Makovecz Imre Ybl Miklós-díjas építészről.

A közigazgatási bíróságok létrehozásáról tárgyal a Ház

2018. november 14. 09:02

parlament.jpgAz Országgyűlés ma kezdi tárgyalni a közigazgatási bíróságok létrehozásáról szóló kormányzati előterjesztését, majd a képviselők vitát nyitnak az állami ünnepségek hagyományos helyszíneinek közterület-foglalásáról szóló indítványról. A parlament aktuális ülésének harmadik ülésnapja reggel 9 órakor kezdődik, Trócsányi László igazságügyi miniszter javaslatát elsőként tárgyalják a napirenden szereplő kilenc előterjesztés közül

Bűncselekmények gyanújával tett feljelentést a Jobbik Szabó Balázs ellen

2018. november 13. 23:20

Csalás, sikkasztás és hűtlen kezelés gyanúja miatt tett feljelentést a Jobbik Szabó Balázs, volt szekszárdi Jobbik-elnök, önkormányzati képviselő ellen. Miközben a Jobbikból kilépett önkormányzati képviselő pénzügyi visszaélésekkel vádolta meg egykori közösségét, ő köthetett jogellenesen szerződéseket.

A Mi Hazánk minden fórumon megtámadja ezt a forgatókönyvet...

2018. november 13. 23:10

filmtekercs.jpgA Mi Hazánk követeli Andy Vajna filmipari kormánybiztos távozását, miután kiderült, hogy a Magyar Nemzeti Filmalap olyan forgatókönyvet készíttetett Hunyadi Jánosról és a nándorfehérvári diadalról, amely meggyalázza a nemzeti hőseinket, és nem mellesleg olyan elképesztő idiótaságokat tartalmaz, mint a Nándorfehérvárnál állítólag harcoló "horvát huszárok" (akik ekkor még természetesen nem léteztek), vagy a "lovári" (értsd: cigány) "pattantyúsok" és "héber tüzérek" (akik nem csupán 1456-ban, de soha nem léteztek...

Amerikai elemző: Megértem, aki menekül, de egy nemzet sem létezhet határok nélkül

2018. november 13. 21:49

Bár a migráció volt az amerikai félidős választások fő témája, valójában Brett Kavanaugh főbíró kinevezésének ügye miatt tudták megtartani a republikánusok a szenátust – mondta Michael Gonzalez, a Heritage Foundation kutatója a Nézőpont Intézet által szervezett hétfői kerekasztal-beszélgetésen.

Diákjával létesített szexuális kapcsolatot egy tanárnő, négy évre ítélték

2018. november 13. 20:36

Másodfokon, jogerősen négy év börtönre ítélte a Székesfehérvári Törvényszék kedden azt a Fejér megyei tanárnőt, aki 14. életévét be nem töltött tanítványával - a gyerek beleegyezésével - rendszeresen szexuális kapcsolatot létesített.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat