HunHír.info

2017. Enyészet hava 23. nap, Makár napja.

A bombagyáros Clodo megrágalmazta a kormányfőt, felelősségre vonhatják

2017. november 23. 17:26

Magánvádas eljárásban vonhatják felelősségre a magyar sajtóban bombagyárosnak nevezett Dietmar E. Clodót – írja a Magyar Idők –, mivel az egykori RAF-terrorista megrágalmazta a jelenlegi belügyminisztert és a kormányfőt

Fajkasházi is el tudja képzelni az együttműködést a Jobbikkal

2017. november 23. 16:28

Ha valamelyik formáció legyőzi jövőre a mostani rendszert, akkor azt úgy meg kell semmisíteniük, hogy Orbánék ne tudjanak visszajönni, fel kell számolni a vagyonukat – mondta Farkasházy Tivadar az ATV Egyenes Beszédben Rónai Egon kérdésére válaszolva. A humorista felidézett egy beszélgetést is, amikor egy újságíró ismerőse azt mondta, hogy Orbán Viktor esetében nem Elbáról, hanem Szent Ilonáról kell beszélni.

Nyílt levél Kovács Zoltán kormányszóvivő részére

2017. november 23. 15:02

Volner-Janos-250.jpg...A kiegyensúlyozottság hiányáról beszéltek, éppen Ti? Amikor hónapokon keresztül nincs egyetlen jobbikos meghívottja sem a köztévének? Amikor szinte az összes megyei lap címoldaláról a főnököd zúdítja ránk a propagandáját? Amikor újságokat zártok be és normális lapokat tesztek olvashatatlanná lánczitamások főszerkesztésével? Amikor a közpénzből felpumpált újságotok előre megírta, hogy balhé van Vona felszólalása alatt a Jobbik rendezvényén, miközben Vona még fel sem szólalt? Tükrötök van...?

Visszatérítik a 20 év alattiaknak a KRESZ-tanfolyam árát

2017. november 23. 14:04

Megtéríti a kormány a KRESZ-tanfolyam és -vizsga díját 2018. július 1-jétől a 20 évesnél fiatalabbaknak - jelentette be az emberi erőforrások minisztere és a tárca család- és ifjúságügyért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Bevásárlóközpontok zsúfoltsága helyett: Kevesebb stressz, igazi várakozás

2017. november 23. 14:01

A nyugodt karácsonyi készülődés jegyében összefogott három budapesti bevásárló utca. A Falk Miksa utcában, a Ráday utcában és a Bartók Béla úton december 8-án és 9-én a bevásárlóközpontok zsúfoltsága helyett bensőségesebb ünnepváró hangulattal várják a közönséget - ismertették a szervezők csütörtökön.

Nemzeti konzultáció: Hosszabbítanak

2017. november 23. 13:53

A kormány december 1-jéig meghosszabbítja a nemzeti konzultáció visszaküldési határidejét - közölte csütörtökön a Kormányzati Tájékoztatási Központ az MTI-vel.

Kiraboltak egy bankot Kőbányán

2017. november 23. 13:44

Kiraboltak egy kőbányai bankot csütörtökön, a rendőrökre fegyvert fogó bankrablót pedig menekülés közben elütötte egy autó - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság az internetes oldalán.

László Petra anyázott, nem léphet be a Parlamentbe

2017. november 23. 12:25

Nem léphet be a Parlamentbe, sem az Országgyűlés Irodaházába László Petra, a pestisracok.hu munkatársa a parlamenti ciklus végéig - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön az Országgyűlés sajtófőnöke.

Szigorúbban büntethetik a gyerekkel erőszakoskodókat

2017. november 23. 12:23

Minősített esetben szigorúbban büntetné a törvény azokat, akik tizenkét évesnél fiatalabb gyermekek sérelmére követnek el szexuális bűncselekményt - ezt tartalmazza az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága által csütörtökön elfogadott módosító indítvány.

Kirekesztő hangnem miatt büntették meg a Magyar Hírlapot

2017. november 23. 12:20

Csaknem 50 millió forintnyi támogatás odaítéléséről döntött e heti ülésén a Nemzeti Média- és Hírközlési hatóság (NMHH) Médiatanácsa, amely 75 ezer forintos bírságot szabott ki a Magyar Hírlap egyik, kirekesztőnek ítélt cikke miatt - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön közleményben az NMHH.

Elhunyt Bohus Zoltán

2017. november 23. 10:51

Elhunyt életének 76. évében Bohus Zoltán Kossuth-díjas szobrászművész, a nemzet művésze, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagja - tájékoztatta a köztestület csütörtökön az MTI-t.

Miskolcon is fél a Fidesz a Jobbiktól: jön a plakátadó

2017. november 23. 10:46

"Miskolc is beáll azon fideszes önkormányzatok sorába, amelyek a legmagasabb adót vetik ki a az óriásplakátok tulajdonosaira. Mindezt azok után, hogy a Jobbik országosan vásárolt 1100 reklámeszközt" - nehezményezi Jakab Péter, a Jobbik szóvivője.

Halálának évfordulójára: 1848-ban egy betyárokból szervezett szabadcsapat élén indult harcba Rózsa Sándor

2017. november 23. 06:58

betyarok250.jpg139 éve, 1878. november 22-én halt meg Rózsa Sándor, a legendás alföldi betyárvezér. Nevét Magyarországon mindenki ismeri, a népdalok és mondák mellett versek, regények, filmek dolgozták fel életének különböző epizódjait, nevezetesebb tetteit. A népi emlékezet és a művészi feldolgozás azonban gyakran távol áll a valóságtól, a romantikus kép mögött ridegebb tények húzódnak meg.

Felmentették a békési pedofil tanár iskolájának igazgatóját, aki korábban „magánügyről” beszélt

2017. november 23. 06:37

Mint ismeretes, a Duna TV Kékfény című műsora számolt be arról, hogy külföldre akarta csempészni tizenegy éves diákját egy békési tanár, de Ferihegyen lebuktak. Az eset két hete történt. Gyorsított eljárásban már el is ítélték a technikatanárt, aki természetesen már nem dolgozik az iskolában.

Megkérdőjeleződött a bírói hatalom függetlensége Magyarországon

2017. november 23. 06:11

justicia250.jpgKülföldről finanszírozott szervezetek befolyása alatt állhat a bírói hatalom egy része: a Soros-hálózat tagjai saját bíróik jelenlétét követelik bizonyos ügyekben. Egy számukra kedves bíró távolmaradását sérelmezte G. Soros szervezete, a Társaság a Szabadságjogokért egy vesztes pert követően, ami arra utalhat, hogy sérült a bírói függetlenség – derült ki az Origo.hu beszámolójából.

Öngyilkos lett egy rab Szombathelyen

2017. november 23. 06:07

A 43 éves fogva tartott november 20-án, a zárkájában akasztotta fel magát. Előbb a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet dolgozói, majd a mentőszolgálat orvosa próbálta megmenteni az életét, sikertelenül – írja a Bors.

Itt ezt is lehet: Szálloda lett a tao-támogatással épített kollégiumból Füreden

2017. november 23. 06:05

Wellnes-hotelként üzemel az a kollégium, amelyet félmilliárdos TAO-támogatással építettek tehetséges gyerekeknek Balatonfüreden – számolt be róla a direkt36.

Öngyilkos lett a kórházban egy nyíregyházi férfi - agyonlőtte magát

2017. november 22. 21:23

Egy 60 év körüli beteg fejbe lőtte magát a Jósa András Oktatókórház onkológiai osztályán. A Blikk úgy tudja, a férfi azonnal meghalt. A lap azt írta, egyelőre nem tudják, hogy kerülhetett a fegyver az épületbe.

Több idős emberre is rátámadt az agresszív, kegyetlen cigány banda, az egyik áldozatuk meg is halt

2017. november 22. 21:05

Nem kegyelmezett a Debreceni Ítélőtábla annak a borsodi cigány bűnbanda két tagjának, akik idős embereket támadtak meg Ózdon, hogy pénzt és értékeket szerezzenek. Támadásukban egy ember meghalt, ketten pedig csak azért élték túl, mert halottnak tettették magukat

Ha Soros annyira a szívén viseli a migránsok sorsát, miért nem telepít iskolákat vagy gyárakat Afrikába?

2017. november 22. 19:35

soros-ceu-250.jpgAz Amerikában élő magyar milliárdos tehetne valamit a migránsokért: gyárakat, iskolákat telepíthetne Afrikába, európai fizetéseket adhatna ott az embereknek – mondta Georg Spöttle az M1 műsorában. Ezzel szemben olyan, mintha Európa tönkretétele lenne a fő célja. Nagy a veszélye annak, hogy az elfogadott uniós javaslat alapján először szét kell osztani az Európába érkező bevándorlókat és csak ezután folytatják le a nemzetbiztonsági vizsgálatokat – tette hozzá a biztonságpolitikai szakértő.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A harmadik világháború küszöbén - Hernádi TiborA harmadik világháború küszöbén
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A székely hadosztály - Szent Kereszthegyi Kratochvil KárolyA székely hadosztály
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat