HunHír.info

2019. Kikelet hava 19. nap, Botond napja.

A szövetségesek provokálták ki a német megszállást, nem törődve a magyarországi zsidókkal

2019. március 19. 09:14

nemet-katonak250.jpgAz amerikai hírszerzés washingtoni archívumában az elmúlt hónapokban talált iratok megerősítik: Amerika és Nagy-Britannia kifejezetten arra játszottak, hogy a németek megszállják Magyarországot. A magyar kiugrási reményeket csak azért táplálták, mert tudták, ezt Hitler nem fogja hagyni, így pedig a nyugati frontról német erőket fognak elvonni a megszállási feladatok.

Osztják egymás között a jól tejelő bizottsági pozíciókat

2019. március 19. 09:00

Ha lezárul a jobbikos Varga-Damm Andrea nemzetbiztonsági átvilágítása, ő léphet az LMP-s Demeter Márta alelnöki posztjára a honvédelmi bizottságban, a Jobbik ugyanis elcserél két bizottsági alelnöki helyet. Demeternek azért kell távoznia a honvédelmi bizottságból, mert nem ment át a nemzetbiztonsági átvilágításon.

1944 . március 19-e: a Margarethe-hadművelet

2019. március 19. 07:26

naci_nurnberg250.jpgMiközben Horthy Miklós kormányzó elbúcsúzott Hitlertől, és 1944. március 18-án, este kilenc után hazaindult a Turán különvonaton a klessheimi kastélyból, már javában folytak az előkészítő hadmozdulatok hazánk német megszállására. Horthy ekkor már mindent tudott, de semmit nem tehetett, kénytelen volt tudomásul venni a német kancellár döntés

A rendőrség már külön nyomozócsoporttal üldözi az unokázós csalókat - de ugye nincs „fehérgalléros” cigánybűnözés

2019. március 19. 07:14

ciganybunozes250.jpgÚjabb unokázós csalót fogott el a rendőrség. Ezúttal egy "férfi" azzal hívott fel egy idős magyar nőt, hogy unokája balesetet szenvedett. A rendőrök a lakásán elfogták az elkövetőt, akinél több, mint egymillió forintot, aranyékszereket, és zálogjegyeket találtak. A szociálpszichológus szerint ezek a csalók okos és bizalomgerjesztő emberek, ugyanakkor a rendőrség elfogásukra külön nyomozócsoportot hozott létre.

Nem tart­hatja meg a mil­li­óit a brutálisan kegyetlen olasz­lisz­kai cigány lin­cselő: fi­zet­nie kell Szögi Lajos csa­lád­já­nak

2019. március 19. 07:08

olaszl.jpgBe­pe­relte az ál­la­mot a cigány lincselő lin­cselő, de a meg­ítélt pénzt nem tart­hatja meg. Az illemhellyel, a meleg víz hiányával és a szellőztetéssel is elégedetlen a börtönben az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottja. Ifjabb H. Dezső ötmillió forintos kártalanítást perelt ki a magyar államtól, az összeg kiutalásának pedig im­már nincs jogi akadálya.

De miért kéne etetnünk egy mocskos idegen afgán betolakodót?

2019. március 19. 05:48

afgan-gyaszolok.jpgÚjabb "éheztetett család" érdekében kellett beavatkoznia strasbourgi bíróságnak, közölte hétfőn Facebook-oldalán a Magyar Helsinki Bizottság. Mint írták, a strasbourgi bíróságnak augusztus óta immáron nyolcadszor kell közbelépnie, mert a tranzitzónákban fogva tartott embereknek nem adnak enni. Na és? Ki mondta nekik, hogy ide jöjjenek? És nekünk ki ad enni? Az ultralibsi sorosista felforgató szervezet?

Holttestet találtak a III. kerületben

2019. március 18. 18:01

Drámai jelenetek zajlottak Budapesten, a III. kerületben, a Miklós utcánál. Egy idős asszony összeesett az utcán, majd megállt a szíve. A helyszínre elsőként érkező rendőrök azonnal megkezdték a nyugdíjas nő újraélesztését, majd átadták a kiérkező mentőknek, de az életét a gyors és szakszerű ellátás ellenére sem tudták megmenteni

Orbán nyugodtan kivezethetné hazánkat az EU-ból

2019. március 18. 17:57

A parlament hétfői ülése ezúttal is napirend előtti felszólalásokkal kezdődött. A Jobbik frakcióvezetője, Gyöngyösi Márton nyitotta a sort, aki azzal kezdett, hogy soha nem látott tétje lesz az európai parlamenti választásnak. A politikus arról beszélt: a választás tétje, hogy megengedjük-e, hogy Orbán Viktor kivezesse Magyarországot az európai közösségből, és bérrabszolgaságba taszítsa az embereket.

Itt az iskolapéldája a bevándorláspártiak kettős mércéjének

2019. március 18. 17:23

Miért van az, hogyha egy iszlamista öngyilkos merényletet hajt végre, akkor a honi és nemzetközi liberális politikusok "incidenst" emlegetnek, amikor pedig egy szélsőséges idióta gyilkol, mindjárt terrortámadást sikoltanak?

Mi Hazánk: mi vagyunk a harmadik politikai pólus

2019. március 18. 16:21

A Mi Hazánk Mozgalom lett a magyarországi politika harmadik pólusa, hosszabb távon pedig a Fidesz váltópártja - hangsúlyozta hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Volner János, a párthoz tartozó független országgyűlési képviselő.

Meghalt Baló György újságíró

2019. március 18. 16:18

Életének 72. évében hétfő reggel meghalt Baló György televíziós újságíró - közölte a család az MTI-vel.

Egyesület alakult a fiatalok biztonságos szórakozásáért Székesfehérváron

2019. március 18. 15:47

Megalakult a Székesfehérvári Zenés Szórakozóhelyek Egyesülete, amely a rendőrséggel és a katasztrófavédelemmel együttműködve biztonságos, drogmentes szórakozást kíván nyújtani a jövőben a város és a környék fiataljainak.

Sándor napja

2019. március 18. 15:17

Az első meleghozó nap. A népi tapasztalat Sándor, József és a hivatalos tavaszkezdés, Benedek napjához fűződő hiedelmet így fogalmazza meg: "Sándor, József, Benedek zsákban hozza a meleget." (Ám ha üres ez a zsák, nem kapod csak a harmadát - fűzik hozzá a Muravidéken.)

Ezek teljesen meghibbantak: Négy sebesült ukrán katona érkezik a Honvédkórházba

2019. március 18. 15:01

Egy kétoldalú katonai megállapodás keretében négy sebesült ukrán katona érkezik a Honvédkórházba. Hogy pontosan milyen gyógykezelés és rehabilitáció vár a sérültekre, az a kivizsgálások során derül ki. A Honvédelmi Minisztérium az együttműködés alapján vállalta a kelet-ukrajnai harcokban megsebesült ukrán katonák magyarországi gyógykezelését az MH Egészségügyi Központban.

No, akkor most kell lőni a határon!

2019. március 18. 14:54

Kézzelfogható bizonyíték van arra, hogy vannak olyan elkötelezett pártfogói az ENSZ migrációs csomagjának, akik azt jogilag kötelezővé akarják tenni minden európai uniós tagállam számára - jelentette ki a magyar külgazdasági és külügyminiszter az EU-tagországok hétfői brüsszeli külügyminiszteri tanácskozásának szünetében.

Közölte a meteorológia: esővel jön a szélvihar

2019. március 18. 14:52

Kedden sok felhő lesz felettünk, majd délután az északnyugati tájakon már szakadozottabb lehet a felhőzet, itt hosszabb időre a nap is kisüthet. A déli tájakon néhol kisebb eső, egy-egy gyenge zápor még előfordulhat. Élénk, erős lesz a szél. A legmelegebb órákban 9-14 fok várható.

Beolvad az Echo Tv a Hír Tv-be, az Echo megszűnik

2019. március 18. 14:42

Azt írja a Magyar Nemzet, hogy az Echo Hungária TV Televíziózási, Kommunikációs és Szolgáltató Zártkörű Részvénytársaság beolvad a HírTV Műsorszolgáltató és Hirdetésszervező Zártkörűen Működő Részvénytársaságba.

Már megint ezek: Kíssel akart rabolni a vonaton a nyomorult!

2019. március 18. 14:39

A Ceglédi Rendőrkapitányságon indult eljárás egy 20 éves ceglédi férfi ellen kifosztás bűntett, valamint rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - közölték a Police.hu-n. A nyomozás adatai szerint a 20 éves cigány 2018. szeptember 12-én délután Cegléden, a Jászberényi úton a 82 éves magyar sértett háta mögé lépett, majd nyakából kiszakította az aranynyakláncát és azzal elmenekült a helyszínről.

Pozsonyi Ádám: Ki a fenét érdekel Tibet?

2019. március 18. 13:38

Az elmúlt napok legszórakoztatóbb bejátszása nem a Bosszúállók új epizódjának előzetese volt, hanem amikor a székely szabadság napján a Tordai, Szél Bernadett, Cseh Katalin trió a Kínai Népköztársaság nagykövetsége előtt zászlóval a nyakában szerencsétlenkedett, s pedánsan felfújkálták a betonra: Free Tibet

Ez a Roth nevezetű zsidó kizáratná a Fideszt a Néppártból - hallod ezt, Netanjahu?

2019. március 18. 13:25

Kenneth Roth, a Human Rights Watch (HRW) nemzetközi jogvédő szervezet ügyvezető igazgatója egy, a Facebook-on közzétett videóban arról beszélt, hogy Manfred Weber ultimátuma nem a probléma gyökerével foglalkozik – vette észre a hvg.hu.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nagy magyar tájszótár - Kiss GáborNagy magyar tájszótár
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 691 Ft
13% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Olvasgatni való - Rónaszegi MiklósOlvasgatni való
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2019 - Szabó György - a bükki füvesemberGyuri bácsi egészségnaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat