HunHír.info

2019. Ígéret hava 26. nap, Doboka napja.

Hétfőtől visszatér a tartósan csapadékos idő

2019. május 26. 15:39

Éjszaka dél felől megnövekszik, a déli megyékben meg is vastagszik a felhőzet, amelyből arrafelé eleredhet az eső. Hétfőn napközben másutt is megvastagszik a felhőtakaró, és délutántól egyre többfelé várható eső, zápor, helyenként esetleg zivatar is. Megélénkül a déli szél, átmeneti szélerősödés csupán zivatar környezetében lehet.

Mintha a Jobbikban nem annyira várnák az eredményt

2019. május 26. 15:33

Nem lesz hivatalos eredményvárónk – tájékoztatta lapunkat a Jobbik sajtóosztálya. A szerkesztőségünkhöz eljuttatott meghívó szerint Gyöngyösi Márton, a párt elnökhelyettese és EP-listájának vezetője késő este, már a hivatalos eredmények ismeretében tart tájékoztatót a Képviselői Irodaházban.

”Szervezetten szállítják az analfabéta cigányokat szavazni”

2019. május 26. 14:37

ciganytelep.jpgOrszágszerte tömegesen, szervezetten szállítják az analfabéta cigányokat szavazni az európai parlamenti (EP-) választáson, ezért a Mi Hazánk Mozgalom panaszt nyújtott be több választási bizottsághoz - jelentette be a párt kampányfőnöke vasárnap sajtótájékoztatón Budapesten. Novák Előd közölte: a buszos szállítás különösen Miskolc környékére jellemző; az ezt bizonyító fényképet, a jármű rendszámával együtt eljuttatták a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei választási bizottsághoz.

Százezer holttestre bukkantak Óbudán

2019. május 26. 14:34

Legalább ennyi ember végső nyughelye lehet az az ókori temető - a régészek szerint Óbuda legnagyobb ókori temetője -, amelyet a Bécsi út 68-84. szám alatti telken kezdtek el feltárni a szakemberek. Hatalmas területről van szó, a Kolosy tér táján azonosították a délről záró temetkezéseket, míg a Bécsi út, Vörösvári út találkozásától is feljebb a legészakibb sírokat - írja beszámolójában a Pestbuda.hu

Felthetetően öngyilkos lett a férfi, akit elgázolt a vonat Sárvárnál

2019. május 26. 11:39

Elgázolt egy férfit a Bobáról Celldömölkön át Szombathelyre tartó személyvonat Sárvár mellett, írja a Nyugat.hu.
A 49 éves férfi a helyszínen életét vesztette, a 112 Emergency Press szerint "biztosra ment", és öngyilkossági szándékkal lépett a vonat elé.

Ma ünnepeljük a Magyar Hősök Emléknapját!

2019. május 26. 10:18

szekely-hadosztaly.jpgAz első világháború utolsó előtti évében Abele Ferenc vezérkari őrnagy kezdeményezésére az uralkodó IV. Károly szentesítésével létrejött az 1917. évi VIII. törvénycikk a „most dúló háborúban a hazáért küzdő hősök emlékének megörökítéséről”. Az Osztrák-Magyar Monarchia lakossága más hadviselő felekhez hasonlóan ekkorra már hatalmas veszteségeket szenvedett, alig volt család, aki ne gyászolt vagy várt volna haza valakit valamelyik harctérről.

Tehervonat alvázán megbújva próbáltak az afgánok az országba jutni

2019. május 26. 09:34

Egy Szerbia irányából belépő vonatot kutattak át a rendőrök Kelebiánál vasárnap hajnali 3 órakor.
Az alvázon megbújva három afgán férfit találtak.

Megnyitottak a szavazókörök

2019. május 26. 07:01

Vasárnap reggel hat órakor megkezdődött a voksolás a magyarországi európai parlamenti választáson. A 10 277 szavazókörben valamivel kevesebb mint 7,9 millió választópolgárt várnak este 7 óráig. Szavazni csak személyesen, érvényes személyazonosító igazolvánnyal és lakcímigazolvánnyal, vagy a lakcímet vagy személyi azonosítót tartalmazó személyazonosító igazolvánnyal lehet.

Húsz il­le­gá­lis mig­ránst tar­tóz­tat­tak fel - megint ezek az afgán kontinensfoglalók!

2019. május 26. 06:30

A Bács-Kiskun megyei rendőrök ma hajnalban 0 óra 10 perckor Bátmonostor külterületén 20 mocskos idegen élősködni vágyót tartóztattak fel. A kizárólag férfiakból álló csoport tagjai afgán állampolgárnak vallották magukat-jelentette a rendőrség.

Ma még korai nyárias idő lesz, hétfőn újra visszatérnek az esőfelhők

2019. május 26. 06:26

Vasárnap fátyol-és gomolyfelhők zavarják a napsütést, de zápor, zivatar csak néhol fordul elő. Kellemes kora nyárias időnk lesz 25-26 fokkal - írja előrejelzésében a koponyeg.hu.

Már 2009-ben eldöntötték, hogy elárasztják Európát “menekültekkel”, szerintük hazánkban még elfér 83 millió ember!

2019. május 25. 19:54

migransok-hajo-500.jpgMegtervezett, tudatos akció áll az Európai Unió menekültpolitikája mögött, egy tanulmány szerint ugyanis már 2010-ben kvóta alapján akarták elosztani a migránsokat az európai tagállamok között,- számol be a PestiSrácok.hu

Átláthatatlanul pénzelheti az unió a főként magántulajdonú Euronews csatornát

2019. május 25. 17:10

Évente mintegy 24,5 millió euró közösségi támogatást kap az Euronews hírtelevízió, amely azonban a legtöbb európai uniós állampolgár számára még mindig nem elérhető, minthogy egyetlen tagországban sem minősül közszolgálati adónak, ráadásul a csatorna finanszírozásának nyomon követésében hiányosságok vannak – írta friss jelentésében az Európai Számvevőszék (ECA).

A Mi Hazánk Mozgalom alapjaiban változtatná meg az Európai Uniót

2019. május 25. 15:26

A Mi Hazánk Mozgalom gyökeresen, alapjaiban változtatná meg az Európai Uniót - közölte a párt elnöke szombaton az Országház főbejárata előtt tartott sajtótájékoztatóján. Toroczkai László azt mondta: hisz abban, hogy még nem teljesen egyéves pártként be tudnak jutni az Európai Parlamentbe.

A Kúria jogerős döntését is semmibe veszi a nemkívánatos véleményeket elhallgattató RTL Klub

2019. május 25. 13:35

A "demokrácia bajnokai" és a "sajtószabadság megtestesítői" kertelés nélkül megírták a Mi Hazánk Mozgalomnak, hogy nem hajlandók eleget tenni a Kúria jogerős döntésének, és nem teszik közzé a választás előtt a kampányfilmünket - írja Facebook-oldalán Dúró Dóra.

Őrizetbe vették a maszkos rablót - a kis B. Krisztián...

2019. május 25. 10:58

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói elfogták azt a "férfit", aki egymillió forintot rabolt Budapest II. kerületében.

Nemzeti radikális képviseletre is szükség van az Európai Parlamentben!

2019. május 25. 10:54

...A mostani európai parlamenti választásnak hazánkban a tétje az, hogy a 21 képviselői helyből minél több, összmagyarságért elkötelezetten küzdő, feltétel nélkül bevándorlásellenes, anti-liberális, hitelesen patrióta képviselőt küldjünk az Európai Parlamentben, amely az európai nemzetekért és értékekért vívott harc elsőszámú színtere...

Csak Magyarországon van sajtószabadság - Ja, ezért van olyan sok gyökér liberális!

2019. május 25. 10:49

Orbán szerint Magyarországon nem a orosz befolyástól szenvedünk, hanem „a Soros-féle liberális világmaffia beavatkozása okoz szenvedést”. A miniszterelnök a Hír Tv-nek adott interjújában elmondta: mindig jókat nevet, amikor az orosz befolyásról olvas „nyugati véleményeket”

Tüttő Kata szerint Orbán Viktor Európa Geréb Ernője - ennyi ótvaros prolit..

2019. május 25. 10:38

Tüttő Kata szerint Orbán Viktor az európai gondolat Geréb Ernője, az MSZP-Párbeszéd EP-képviselőjelöltje erről Kunhalmi Ágnessel tájékoztatta a sajtót pénteken Szombathelyen, miközben ismerkedtek a város ókori múltjával – rá is csodálkoztak, hogy a megyeszékhely immár kétezer éves település –, illetve a jelek szerint alapszinten magyar irodalommal is, kérdés, hogy mit szól ehhez Nemecsek Dezső, aki lehet, hogy már csak nemecsek dezső.

Felszámolnák a kormányközeli megye napilapok szerkesztőségeit: jöhet a teljes központosítás

2019. május 25. 09:46

A Népszava információi szerint felszámolnák a már ma is csak papíron önálló megyei lapszerkesztőségeket, vagyis a teljes vidéki napilaphálózat megszűnhet a jelenlegi formájában.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely népszavazást tartana az EU-tagságunkról

2019. május 25. 08:56

eu_nem.jpgAz Európai Bizottság közvélemény-kutatása szerint hazánkban többségbe kerültek azok, akik nem bíznak az Európai Unióban. Egyre többen érzik úgy, hogy az Unió inkább gyarmatosít, kihasznál minket, és a belügyeinkbe is egyre jobban beleavatkozik, nemzeti önrendelkezésünket felszámolja, a Nemzetek Európája helyett egy Európai Egyesült Államokká gyúrva össze az országokat. - írják.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Itt élned, halnod kell 2DVD+1CD+1 KÖNYV - Koltay GáborItt élned, halnod kell 2DVD+1CD+1 KÖNYV
DVD - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Álom hava - Nemzeti sorsballada DVD - Bicskei ZoltánÁlom hava - Nemzeti sorsballada DVD
DVD - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat