HunHír.info

2017. Kikelet hava 23. nap, Lengo napja.

Jobban él nálunk az idegen betolakodó, mint az őslakós szegény ember

2017. március 23. 15:01

Megjelent a Magyar Közlöny csütörtöki számában az a belügyminiszteri rendelet, amely rögzíti a tranzitzónák működésének rendjét és a tranzitzónában tartózkodás szabályait.

Tíz napig feküdt egy halott férfi egy zuglói lakásban

2017. március 23. 13:22

Két hete szinte alig lehet levegőt venni egy zuglói társasházban, annyira büdös van. Egy 80 évesen meghalt férfi 10 napig feküdt a szobájában, egy fűtött pléddel volt betakarva. A szag elviselhetetlenül terjengett a lépcsőházban, a lakók hiába jelezték, senki sem törődött a lakás kitisztításával – hangzott el a TV2 Tények című hírműsorában

Fizethet a haynauzásért a „pestisracok. hu"

2017. március 23. 13:05

A Fővárosi Ítélőtábla a mai napon jogerős ítéletében kimondta, hogy a "pestisracok. hu" nevű hírportálnak 600 ezer forint sérelemdíjat kell fizetnie Vona Gábor részére, amiért a portál hazugságokat jelentetett meg vele kapcsolatban. A kormánylapok még tavaly terjesztették, hogy a Jobbik elnöke koccintott az aradi vértanúk kivégzésére.

Jobbik: Legyen Martinkertvárosban is kultúrház

2017. március 23. 13:04

A martinkertvárosiak évek óta szorgalmazzák: legyen a városrészben is kultúrház, ahol összejöhetnek a helyiek. A Jobbik támogatja az elképzelést, már a helyszínre is javaslatot tettek Miskolc polgármesterének, hangzott el a néppárt csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Fizethet a haynauzásért a pestisracok.hu

2017. március 23. 12:27

A Fővárosi Ítélőtábla a mai napon jogerős ítéletében kimondta, hogy a "pestisracok. hu" nevű hírportálnak 600 ezer forint sérelemdíjat kell fizetnie Vona Gábor részére, amiért a portál hazugságokat jelentetett meg vele kapcsolatban.

Tiszta forrásból: a Jobbik vizeink védelmét sürgeti a Víz Világnap alkalmából

2017. március 23. 10:49

A Jobbik mint nemzeti néppárt számára elsőrendű fontosságú természeti kincseink s köztük is a legértékesebb, vizeink megőrzése. A jelenlegi kormányzat részéről rangos konferenciákon hangzatos ígéretek születnek évről évre, ahol központi téma a klímaváltozás, a víz kérdése.

Földi László: Nem kezelik helyesen a terrorizmust a politikusok

2017. március 23. 09:43

A biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában csütörtökön úgy vélekedett: Theresa May brit miniszterelnök sem reagált megfelelően, amikor a szerdai londoni merénylet után azzal nyugtatta az embereket, hogy nem fenyegeti őket veszély.

Közérdekű adatok kiszivárogtatói: bűnösök vagy hősök? Morvai felszólalása az EP-ben

2017. március 23. 07:45

Legutóbb Edward Snowden kiszivárogtatásai kapcsán merült fel a kérdés világszerte: mit érdemel az, aki a hivatásánál fogva rábízott titkot elvben és a vonatkozó jogszabály szerint arra illetékteleneknek, így például a sajtónak kiszivárogtatja, tekintettel arra, hogy az inkriminált információk olyan természetűek, hogy azokról a közvéleménynek mindenképpen tudnia kell. Ezúttal a vita az Európai Parlamentben arról szólt, hogyan bírálják el azokat, akik az európai uniós pénzekkel történő csalásokkal kapcsolatban szivárogtatnak ki elvben titkos információt.

Tocsik, Princz, Kulcsár: kacagja ki velünk a magyar igazságszolgáltatást!

2017. március 23. 07:37

justicia250.jpg...A legnyomasztóbb fejlemény viszont mégiscsak az, hogy a magyar igazságszolgáltatás különböző szervei még tanúként sem hallgatták ki a brókerügyben Puch Lászlót – a szocialista párt korabeli kincstárnokát –, noha Kulcsár Attila váltig állította: ő is tagja volt annak a baráti körnek, amely „részünkre különböző állami megrendeléseket biztosított”. Így lett egy politikával átszőtt – és bizonyító erejű fotókkal alátámasztott – bűnügyből semleges bűnesetecske...

Túljártak a zsaruk az öngyilkossággal fenyegetőző bűnöző eszén

2017. március 23. 07:10

Elfogták azt a körözött férfit a főváros V. kerületében szerda este, aki azzal fenyegetőzött, hogy kiugrik az ablakon – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján

A rendszerváltás utáni legnagyobb kémper - Fideszeseket vádolnak

2017. március 23. 06:35

kem.jpgMegkezdődött a rendszerváltás utáni legnagyobb kémper a Fővárosi Bíróságon. M. Norbertet és B. Bukta Szabolcsot azzal vádolják, hogy az IMF-nek és amerikai tiszteknek adtak át titkos adatokat. Egyikük Varga Mihály titkára volt, ráadásul alapítottak Birodalom néven egy társaságot is, amelynek a nemzetgazdasági miniszter is tagja volt.

Ablakban a körözött férfi, megszállták a rendőrök a Deák Ferenc utcát

2017. március 22. 19:38

A rendőrök egy Deák Ferenc utcai lakásnál próbálták meg elfogni T. Józsefet, a lakásba bejutáskor azonban a férfi fenyegetőzni kezdett, hogy ha belép valaki, akkor leugrik az ablakból – írja a Police.hu.

Czerván György távozzon a közéletből!

2017. március 22. 16:05

A HVG ma reggeli cikke, melyet az N1TV riportjával kapcsolatban közölt Czerván György államtitkárról, ékes bizonyítéka a Fidesz arroganciájának, pökhendi hatalmi gőgjének és annak napi gyakorlatának. Czerván György többszörösen hazudott: először letagadta, hogy ismerné ifj. Bozsik József szövetségi kapitányt, majd azt is letagadta, hogy beszéltek volna, végül azt is letagadta, hogy bármiféle zsarolás, nyomásgyakorlás alá helyezte volna. A hangfelvétellel szembesülve nyilvánvalóvá válik, hogy ez burkolt zsarolás, a magyar nyelv szabályai szerint ezt nem is lehet másképp értelmezni.

A szlovén hatóságok kitoloncoltak egy rafinált szír családot

2017. március 22. 16:01

Visszatoloncolták Horvátországba a szlovén hatóságok azt a szír menedékkérő családot, amely még 2015-ben turista vízummal érkezett az országba, és az anya ott szülte meg gyermekét is - közölte a helyi sajtó szerdán.

A Honvédkórházban halt meg a veronai buszbaleset egyik sérültje

2017. március 22. 15:43

Meghalt szerdán a veronai buszbaleset egyik, súlyos égési sérülésekkel kezelt sérültje, akit a budapesti Honvédkórházban ápoltak - közölte a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ az MTI-vel.

Lassan lenullázódik a csaló bróker büntetése

2017. március 22. 15:37

Több rendbeli sikkasztás és más bűncselekmények miatt öt év szabadságvesztésre és ötmillió forint pénzbüntetésre ítélte a brókerügy elsőrendű vádlottját, Kulcsár Attilát szerdán a Fővárosi Ítélőtábla Debrecenben eljáró, Elek Balázs vezette tanácsa jogerősen.

Nem tudni, miért kaptak milliárdokat Rogán körei

2017. március 22. 15:21

Bár szerdán okkal számított a sajtó ítélethozatalra, ez jövő hónapra maradt abban a perben, amit Schiffer András indított az állami tulajdonú Eximbank ellen, azért, hogy a pénzintézet adja ki egy 16 milliárdos tenderének adatait.

Kiskorú magyarokat rabolt ki a visszaeső cigánybűnöző

2017. március 22. 13:15

Mint erőszakos többszörös visszaesőt 12 év fegyházra ítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság azt férfit, aki 2015 októberében egyetlen nap alatt több embert - köztük kiskorúakat is - megtámadott a fővárosban azért, hogy megszerezze értékeiket - közölte a fővárosi főügyész szerdán az MTI-vel.

Itt tartunk: A spekuláns zsidó Soros fütyül, a németországi Merkel táncol

2017. március 22. 11:38

soros-ceu-250.jpgA merkeli gyakorlat szerint újabban mindenki ide-oda császkálhat papírok nélkül, ellenőrizetlenül, a Soros-féle agyrém, a „nyílt társadalom” legnagyobb üdvére. Mindenek tetejében a német kancellár más országokat is az általa követett gyakorlat folytatására szólított fel. Szóval, Angela Merkel kifordulni látszott saját korábbi törvénytisztelő, politikusi mivoltából.

Hát persze, kell a pénz a beilleszkedésképtelen, dologtalan, élösködő idegenekre

2017. március 22. 08:18

Ha valamelyik ország elégedetlen, akkor sem cselekedhet egyoldalúan, ezt a többi tagállammal egyetértésben kell tennie - jelentette ki Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere az osztrák közszolgálati televízió (ORF) híradójában kedden késő este arra reagálva, miszerint az osztrák kormány a családtámogatás változtatásával csökkentené az Ausztriában dolgozó magyarok juttatását.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Baráti tanácsok amatőr őstörténészeknek - Szendrei LászlóBaráti tanácsok amatőr őstörténészeknek
Könyv - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 060 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Emlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből - Széll Kálmánné Vörösmarty IlonaEmlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Szent László - Kard és glória - Benkő LászlóSzent László - Kard és glória
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nyelvédesanyánk - Czakó GáborNyelvédesanyánk
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Szent László templomok a Kárpát-medencében - Dr- Fodor JánosSzent László templomok a Kárpát-medencében
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat