HunHír.info

2018. Ígéret hava 23. nap, Szabolcs napja.

Gyöngyösi: A Jobbik 26 képviselőjéből 25 nemet mond a Toroczkai-platformra

2018. május 22. 21:32

Toroczkai László mai sajtótájékoztatóján arról nyilatkozott, hogy a Jobbik több országgyűlési képviselője is támogatja platformját. Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezetője közlése szerint azonban a Jobbik parlamenti frakciójának 26 tagjából 25 nem tagja, és a jövőben sem kíván tagja lenni ennek a platformnak.

Bru­tá­lis ka­ram­bol a 4-es főúton: sok a ha­lott

2018. május 22. 19:56

Külföldi kisbusz és egy teherautó ütközött frontálisan a 4-es főút 59-es kilométerénél, Ceglédbercel közelében. A baleset miatt az érintett útszakaszt teljes terjedelmében lezárták. Az elsődleges információk szerint a karambolnak több halottja is van. A helyszínre több tűzoltó- és mentőegység is érkezett.

Kincsekért, foglyokért, dicsőségért vagy vallásuk védelmében támadtak a vikingek Európára?

2018. május 22. 19:17

viking-harcos-250.jpgA 9. század hajnalán Nyugat-Európa-szerte estek áldozatul közösségek „hirtelen és előre nem látott támadásoknak az északiak részéről.” Kalózok és rablók jöttek a tengerről lecsapni a védtelenekre, és megöltek vagy foglyul ejtettek, akit csak értek. De vajon miért kezdtek el özönleni 800 körül Dániából és Norvégiából a vikingek?

Fegyelmi eljárás indul Molnár Gyula ellen - a szocikat már lehúzták a budin...

2018. május 22. 18:35

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője azt mondta az Inforádióban, hogy Molnár Gyula túllépte a hatáskörét, amikor a Liberálisokkal szerződött. A párt központi pénzügyi ellenőrző bizottsága és a fegyelmi tanácsa ezért meg fogja tenni a szükséges lépéseket.

Fenyő-gyilkosság - Elfogultsági kérelmet és kizárási indítványt nyújtott be Ihász Sándor védője

2018. május 22. 18:08

Elfogultsági kérelmet és kizárási indítványt nyújtott be az ügyészségnek Ihász Sándor volt fellebbviteli főügyész, akit a Fenyő-gyilkossággal kapcsolatban hivatalos személy által elkövetett bűnpártolással gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF).

Rendőrök elől menekült, kiugrott egy férfi a másodikról Kőbányán

2018. május 22. 17:20

Két emelet magasból zuhant egy férfi a X. kerületi Kápolna utca egyik társasházából.

Zuckerberg az EP-elnökkel tárgyal

2018. május 22. 14:58

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és vezérigazgatója kedd este 18 órakor érkezik majd meg az Európai Parlamentbe, ahol találkozik Antonio Tajanival, az EP elnökével, aztán pedig az EP-s képviselőcsoportok vezetőivel is. Ezt majd élőben is közvetíti az EP. Utána Tajani 19:30-kor sajtótájékoztatót tart, írta az EP sajtószolgálata.

”A Mi magunk platformnak nincsen létjogosultsága” (+videók)

2018. május 22. 13:43

jakab-peter-500.jpg"A Mi magunk platformnak nincsen létjogosultsága, egyrészt az alapszabály ezt nem teszi lehetővé, másrészt a Jobbik nem önmagát képviseli, mi nem magunkat képviseljük, hanem minden magyar embert, ragaszkodunk a 2003-as alapító nyilatkozatban lefektetettekhez, miszerint a Jobbik a nemzet egészét képviseli" - jelentette be Jakab Péter Toroczkai László sajtótájékoztatójára reagálva.

„Toroczkaiék gyakorlatilag egy hónapos ultimátumot adtak maguknak és a pártvezetésnek is”

2018. május 22. 12:51

toroczkai_laszlo_250.jpgBejelentésével Toroczkai László a Jobbik vezetésének térfelére passzolta a labdát, hiszen az ásotthalmi polgármester Mi magunk nevű platformjáról, és egyáltalán a párton belüli platformokról nem rendelkezik a Jobbik alapszabálya, amelyet akár módosítani is lehet - ha a pártvezetés és a kongresszus rábólint erre.

Pusztulnak a halak Oszter Sándor tavaiban, kóbor kutyák cincálják a bűzlő tetemeket

2018. május 22. 12:26

Már nemcsak az egykori erdő, hanem a keszegek is a kárát láthatják Oszter Sándor Diósjenőn épített tavainak. A színész háza mellé vájt óriási gödröket ugyanis a művész néhány napja betelepíttette vízi élőlényekkel, dacára annak, hogy a katasztrófavédelem azonban korábban – miután két gát is megrepedt – megtiltotta Oszternek, hogy a tavakat feltöltse, így azokban már alig van víz.

Busz borult árokba a 62-es úton Börgöndpusztánál, sok a sérült

2018. május 22. 12:13

Árokba borult egy menetrend szerint közlekedő távolsági autóbusz a 62-es úton Székesfehérvár közelében, Börgöndpusztánál. Az elsődleges információk szerint sokan megsérültek.

Új platformot alapít a Jobbikon belül Toroczkai

2018. május 22. 11:28

jobbik-anticion2013.jpgHét jobbikos színekben megválasztott polgármester és számos középvezető döntött úgy Toroczkai Lászlóval együtt, hogy új platformot indítanak a Jobbikon belül „Mi magunk néven”. Az új alakulat június 23-án zászlóbontó gyűlést tart Ásotthalmon. Hozzátette, a Jobbik polgármestereinek fele a platform oldalán áll, és továbbiak csatlakozhatnak.

Pakisztáni behatolókat fogtak...

2018. május 22. 11:13

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy idegen Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Inkább szóbeli fenyegetőzésekre lehet számítani Jeruzsálem státuszához kapcsolódóan

2018. május 22. 09:58

Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő szerint inkább szóbeli fenyegetőzésekre lehet számítani a Jeruzsálem státusza miatt kialakult helyzetben. A szakértő az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában felidézte, Recep Tayyip Erdogan török államfő gazdasági bojkottot is kilátásba helyezett azon országokkal szemben, amelyek követik az Egyesült Államok példáját, abban, hogy Jeruzsálemet ismerik el Izrael fővárosának és oda helyezik át izraeli nagykövetségüket.

Teljesen összeroppant a BRUTÁLIS, AGRESSZÍV KEGYETLEN CIGÁNY által meggyilkolt sólyi magyar kislány családja

2018. május 22. 09:16

cigany_250.jpgEgy 16 éves cigány gyilkolta meg a nyolcéves sólyi kislányt. Beismerte brutális tettét, a kislány gyászoló családja azt mondja nem is ismerték a fiút - írja a Blikk. A cigány emberállat, F. Ferenc a helyszínen megmutatta, hogy hogyan végzett a kislánnyal. A kislány bátyja a Blikknek elmondta, hogy nem tud sírni se a fájdalomtól, nem érti, miért tette ezt valaki húgával. A család egyébként nem sokat tud kislány cigány gyilkosáról.

Teljesen kiszáll a CBA-ból az alapítója

2018. május 22. 08:51

Megválik CBA-részesedésétől Baldauf László, a kereskedelmi lánc egyik alapítója és tiszteletbeli elnöke. A Népszava szerint a Baldauf Invest Kft. névértéken, összesen 300 millió forintért adja el üzletrészét, amelyet hat CBA-tulajdonos vásárol meg, egyenként 50-50 millió forintért.

Sürgetés a kormánynak: jutalmazzák meg Járai Juditot, az MTI washingtoni tudósítóját!

2018. május 22. 07:27

soros-ceu-250.jpgÖnök számtalan intézményeikben olyan struktúrák kialakításához és személyi/személyzeti döntésekhez asszisztáltak, illetve aktívan vettek részt, amelyek mindaz ellen szól és működik, amit Önök fennhangon ismételgetnek. Nincs már elegük abból, hogy Önöket éjjel nappal pontosan az ellenkezőjével vádolják számos területen, mint ami a valódi helyzet? Mikor vetkőzik már le végre ezt a kontraproduktív mazochisztikus Stockholm-szindrómájukat?

Tíz ember halt meg az utakon a hosszú hétvégén - 21-en meg betörtek az országba

2018. május 22. 07:23

Magyarország területén 2018. május 18-án 0 órától 2018. május 21-én 24 óráig a rendőrök 202 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 10 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 10 személy vesztette életét, 52 súlyos és 140 könnyű sérüléssel végződött.

Újabb nemzeti konzultációk jönnek

2018. május 22. 07:03

Nemzeti konzultációt tarthatnak a családokról és a demográfiai helyzetről a közeljövőben, de ilyen formában kérhetik ki a választók véleményét európai uniós kérdésekben is az európai parlamenti választás előtt - írja a Magyar Idők.

Szávay István: „Egyrészt nem, nem lesz öt olyan ember!”

2018. május 22. 06:17

jobbik250.jpgPénztáros Lőrinc tévéje már megint jobban tudja, hogy mi van a Jobbikban, mint mi magunk. Zavarkeltés, bomlasztás, megosztási kísérlet, ez zajlik már hetek óta. Mindebbe besegít valaki, aki 12 évvel ezelőtt jobbikos volt, és így nyilván nagyon hiteles és releváns véleményt tud megfogalmazni! Nagy Ervin szerint "a frakcióban lesz legalább 5 olyan ember, akik kilépve létrehoznak egy új frakciót. Idesorolta Szávay Istvánt, Dúró Dórát és Apáti Istvánt is."

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
A lázadás éve - Görgényi Tamás - G. Fodor Gábor - Fűrész Gábor - Ketipisz SztavroszA lázadás éve
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat