HunHír.info

2019. Áldás hava 21. nap, Csóbán napja.

Illegális lakásfoglalónak is felcsapott egy budapesti kábítószerárus

2019. július 20. 20:17

A rendőrségre 2019. július 17-én este bejelentés érkezett egy belvárosi lakás tulajdonosától, hogy nem tud bejutni a saját ingatlanjába, mert valaki zárat cserélt az ajtón, valamint láthatóan huzamosabb ideje lakhatásra használja a lakást, de ő nem adta ki senkinek.

Időjárás: vészjelzést adott ki az OMSZ

2019. július 20. 17:04

Zivatarok és viharos szél is jöhet, ami miatt első fokú riasztást adott ki az Országos Meteorológia Szolgálat. Vasárnap a hőség okoz nagyobb problémákat majd, de záporok akkor is lehetnek.

Azonosíthatatlan már a Hableány-baleset utolsó áldozata

2019. július 20. 16:37

Hivatalosan már csak egyetlen embert keresnek a dunai hajóbaleset áldozatai közül. A május 29-i szerencsétlenség után a koreai állampolgárt a Duna teljes magyarországi és szerbiai részén keresik, sőt, újabb koreai egységek érkeznek Budapestre, hogy segítsék az akciót. Családja - legalábbis a Blikk értesülései szerint - még mindig Magyarországon várják, hogy szerettük teste előkerüljön, mivel kulturális okokból addig nem tudják befejezni a gyászt, amíg meg nem győződtek róla, hogy már meghalt.

Heller halála: a rendőrségre érkezett bejelentés, hogy egy hulla úszik a Balatonban

2019. július 20. 12:15

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a július 19-én elhunyt Heller Ágnes a Balatonon nyaralt, és úszás közben, a vízben érte a halál. A rendőrség hírügynökségi megkeresésre, a Magyar Tudományos Akadémia bejelentése után közölte a filozófus halálának körülményeit.

Szobrot Horthy Miklósnak!

2019. július 20. 10:06

Ma van száz éve annak, hogy – rögzítsük – 1919. július 20-án Szegeden megszentelték a Nemzeti Hadsereg zászlaját. A sereg fővezére Horthy Miklós lett. Ez előtt tisztelegve tartott pénteken megemlékezést és 100 perces díszőrséget a Fejér Szövetség az Országzászló téri emlékműnél.

Berki Krisztián is elindul a főpolgármester-választáson

2019. július 20. 07:39

Berki Krisztián is elindul a budapesti főpolgármester-választáson. A médiaszemélyiség egy videóban jelentette be közösségi oldalán, hogy változást szeretne hozni a fővárosban.

Számít, hogy szemkilövető diktátor volt? Az ország agymosott 10 százaléka rá szavaz...

2019. július 20. 07:19

GYF-petos.jpgA Závecz Research honlapján közölt júliusi pártpreferencia-adatok szerint a Fidesz a teljes népesség körében harminckettő, a biztos szavazó pártválasztók körében pedig ötvenegy százalékon áll. A második legnagyobb politikai erőnek továbbra is a DK tűnik: Gyurcsány Ferenc pártja a teljes népesség körében tíz, a biztos szavazó pártválasztók között tizenhét százalékon van.

Meghalt Heller Ágnes - halottról jót, vagy semmit, ezért semmit sem írunk...

2019. július 20. 06:11

heller-agnes-250.jpgMeghalt Heller Ágnes judeobolsevik filozófus péntek kora délután, 90 éves korában. Elsőként a 444 adott hírt róla, hogy a Magyar Tudományos Akadémia balatonalmádi üdülőjének strandjáról indult úszni, de ismerősei hiába várták a parton. Halála hírét a német közszolgálati tévé régiós tudósítója is megerősítette. A rendőrség közleményében azt írja, az idegenkezűség és a bűncselekmény gyanúját kizárták.

Holt­testre buk­kan­tak Vác ha­tá­rá­ban, gyil­kos­ság tör­tén­he­tett

2019. július 19. 20:22

Holttestre bukkantak Vác határában, egy búzatáblában péntek délután a Váconline szerint. A portál információi szerint bűncselekmény történt, a rendőri helyszínelés még tart.

Földi László: A kioktatás

2019. július 19. 20:00

A magukat fejlettebbeknek tartó nyugat-európai társadalmak rendszeresen kioktatják az unióhoz később csatlakozó, szerintük elmaradottabb keletieket. Teszik ezt azért, mert bár nem élték meg a szocializmus évtizedeit, ennek ellenére meggyőződéssel vallják, hogy ez az időszak teljesen elbutította a keleti blokkban élőket.

Lezárták a rakpartot baleset miatt

2019. július 19. 18:22

Baleset miatt lezárták a Slachta Margit rakpartot a Margit hídnál péntek délután - közölte a rendőrség a honlapján.

Tökre igaza van Szili Katinak... A niggerek fontosabbak az européereknek, mint az őshonos kisebbségek!

2019. július 19. 18:20

A miniszterelnöki megbízott szerint az "igazi" kisebbségek ügyét „lesöprik az asztalról”, miközben az afrikaiak mindenben előnyt élveznek az EU-ban.

Olasz­lisz­kai lin­cse­lés: fe­nye­gető le­ve­le­ket írt a most sza­ba­dult, elvetemült, kegyetlen gyilkos cigány

2019. július 19. 10:14

olaszl.jpgA fejét a kabátjával próbálta ugyan takarni, a mosolyát így sem tudta leplezni ifjabb H. Dezső, aki előtt 13 börtönben töltött év után hétfőn kinyílt a börtön kapuja. Azóta forrnak az indulatok. Szögi Lajos családjának jogi képviselője szerint a különös kegyetlenséggel elkövetett bűncse­lekmények esetén el kellene törölni a kedvezménnyel szabadulás le­hetőségét.

”Van, aki az Értől, van, aki a haza területi épségéért harcoló Rongyos Gárdától ér az óceánig”

2019. július 19. 10:00

rongyos_garda_250.jpg ...Az első világháborúban a 64. repülőszázad pilótájaként több elismert, nagy győzelmet arat, számos kitüntetés birtokosa lesz. És amikor 1921 augusztusának végén Nyugat-Magyarországon kibomlanak a szabadságharc zászlói, Endresz főhadnagy természetesen a helyén van: a Rongyos Gárdában harcol a területrabló osztrákok ellen...

Zárt tárgyalás, védett tanúk

2019. július 19. 09:10

Szeptember 26-án, zárt tárgyaláson folytatódik az Európai Unió intézményei elleni kémkedéssel és az unió kárára elkövetett költségvetési csalással vádolt Kovács Béla volt jobbikos EP-képviselő büntetőpere a Budapest Környéki Törvényszéken – mondta lapunk megkeresésére Kenese Attila büntetőbíró. A vádirat szerint Kovács Béla Magyarországon szolgáló orosz katonai hírszerzőkkel állt kapcsolatban, és őket az Európai Unió és hazánk kapcsolatairól, valamint a paksi atomerőmű bővítéséről informálta, ezzel aktívan segítve az orosz felderítés munkáját.

Ismét beköszönt a kánikula: vasárnap már 35 fok is lehet

2019. július 19. 09:00

Tovább melegszik az idő, vasárnap már szinte az egész országban 30 fok fölé emelkedik a hőmérséklet, és csak kevés zápor, zivatar fordulhat elő. A következő napok időjárását a délnyugat felől érkező egyre melegebb levegő alakítja, hosszabb szünet után így ismét kánikula köszönt be – írja az Időkép.

Amit ma liberalizmusnak, és zöld mozgalomnak hívunk az valójában a kommunizmus maga

2019. július 19. 08:40

bolsevizmus.jpgAz emberek többsége hazánkban nem érzi, hogy mondjuk a kommunizmus veszélye fenyegetné az országot. Nos, ők tévednek. Nagyon nagyot tévednek. Sokan azt gondoljuk mai fejjel, hogy 1989-ben, a rendszerváltoztatás után rendszerszinten megszabadultunk a kommunizmustól. Magyarországon 2019-ben ugyan maradtak még posztkommunista pártok, de alapjaiban a mostani államberendezkedésünk nem kommunista, erről az új Alaptörvény is gondoskodik, nem beszélve a jelenlegi antikommunista kormányzatról. Viszont maga az ideológia megmaradt és virágzik, itt van körülöttünk. Úgy hirdeti magát, hogy liberalizmus. Igen, liberalizmus!

Örülj neki mocskos idegen kontinensfoglaló, hogy életben vagy!

2019. július 19. 07:22

arabok-tamadnak-nemetorszagban-iszlam-allam-zaszlajaval-250.jpgÚjabb "menedékkérőt"éheztettek a magyar tranzitzónákban a sorosista idegenérdek-képviselő Helsinki Bizottság szerint. A szervezet arról számolt be, hogy egy iraki muszlim arabot próbáltak kiéheztetni a hatóságok azért, hogy mondjon le minden itteni eljárásról. Ez a 15. alkalom, hogy hasonló eset miatt a Helsinki Bizottság felszólította a kormányt: bánjon emberségesen a "menedékkérőkkel". "Emberségesen" kell kidobni az országból!

Mikor van egy románon csizma?

2019. július 19. 07:00

Fehér Holló háromszéki honvéd hadnagy 1921-ben muszáj megszökjön Erdélyből mielőtt a román titkosszolgálat elkapná, s eljut Budapestre. Első nap nem tudja mit kezdjen magával mert nem ismer senkit most már a városban, Éppen ott a Múzeum körúton sétál, mikor valaki durván rákiált...

Orvosszakértő: Már nem lehet felismerni a Hableány utolsó áldozatát

2019. július 19. 06:45

Még mindig keresi a rendőrség a Hableány utolsó, dél-koreai áldozatát. A Blikk szerint a hozzátartozók Budapesten várják, hogy közöljék velük: megtalálták a rokonukat. Közben tanúvallomásokra hivatkozva a Magyar Nemzet arról ír, hogy nem sokon múlt egy második ütközés a Hableány május 29-ei tragédiájának napján.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Egregorok - Mark StavishEgregorok
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 300 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat