HunHír.info

2019. Fergeteg hava 20. nap, Balambér napja.

Uraim, érdemes volt!

Köszönet az aradi hős tábornokoknak!

2008. október 04.
Gavallér János - HunHír.Hu

Toldozott, foldozott rongy lelkek nem értik, hogy az élet áldozat, hogy arról szól minden, mi embert emberré tesz, hogy másokért élünk, halunk és a bitangperc örök sebei agyukban vésik: Élni tisztán, becsületesen érdemes.

Fillérek egzisztenciája csupán ma az élet. Ne higgye senki, hogy kihalt a vér, hogy kevés a nemes, csak gyávák, az eredménytelen harc láttán, gyávává vált az emberekben az akarat. Mert mindig sugallt a sátán és az Isten, de míg erős volt az akarat, addig nem az élet, vagy a halál döntött, hanem a szellem, az érzésbe vetett sugallat és a következmények mérlegelése nélkül vállalta Istent az ember. Míg felruházta lelke mélyét, mindenható megérzéssel, élt szívében egy tiszta, mennyeknek országa és törvénynek fogadott el minden onnan jövő érzést.

De kitépték szívéből az Istent, a kincseket csillogtató lelki nyomorultak, kitépték a becsület mély gyökerét és sóval hintették a lelket, hirdetve: Ízesebb a hazug élet; taposs a más szívébe, hogy más ne taposhasson szívedbe! Harcot hirdettek, s hirdetnek mai napig: A sátáni akarat kérlelhetetlen gyilkos nyers eszméit, hogy elveszítsd lelki nyugalmad, hited, hogy fajod és fajtád ellen gondolj és tégy!

Mert mivé vált az ember? A Kárpát-medence lakói, fajra való tekintet nélkül, a mű, a sátáni gondolat megvalósulása ellen, az élet-természet isteni szelleme szerint cselekedtek: Életet találtak e földben és elkezdték tisztelni a mindenség nagyszerűségét, ezért bármikor, ki vétett a természet törvényeinek és nem szolgálta az életet, azok és csak azok ellen háborút viseltek.

Mindenki tudta, ki itt élt, hogy meghalni bármikor meg kell, ha a természet-élet csodás világát holmi haszonérdek oltárán kívánják feláldozni. Ma már, a tudománynak nevezett iga, feláldoz mindent, elembertelenít.

A jelen, bár képzeli, de fogalma sincs, a lélekben hordozott természetigazság fontosságáról, hogy bármikor, bárkik ellen, teljesen mindegy, hogy győzelmi esélyünk milyen, ki kell állni az igazságért életre, halálra! Jézus Krisztus legegyszerűbb tanítása ez.

Igen, uraim érdemes volt és mindig érdemes példát állítani, hogy bár a szív megsemmisíthető, de legyőzhetetlen. Az igazunk képviseletére sokkal nagyobb szükségünk van, mint a kenyérre! Hihetik sóvár mindentudók, hogy az élet a csillogó kincsekben mérhető, de ha ellentmondanak a természet törvényeinek, boldogtalanok, gyermektelenek, vágyhegyek fogságában őrlődő csúszómászókká válnak. Nem szabad, hogy a mérhető eredmény határozza meg az embert, mert az embernek, a haszonféreg fölé kell tudni nőnie!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel
A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat