HunHír.info

2019. Ígéret hava 23. nap, Szabolcs napja.

Uraim, érdemes volt!

Köszönet az aradi hős tábornokoknak!

2008. október 04.
Gavallér János - HunHír.Hu

Toldozott, foldozott rongy lelkek nem értik, hogy az élet áldozat, hogy arról szól minden, mi embert emberré tesz, hogy másokért élünk, halunk és a bitangperc örök sebei agyukban vésik: Élni tisztán, becsületesen érdemes.

Menedék - Atilla

Fillérek egzisztenciája csupán ma az élet. Ne higgye senki, hogy kihalt a vér, hogy kevés a nemes, csak gyávák, az eredménytelen harc láttán, gyávává vált az emberekben az akarat. Mert mindig sugallt a sátán és az Isten, de míg erős volt az akarat, addig nem az élet, vagy a halál döntött, hanem a szellem, az érzésbe vetett sugallat és a következmények mérlegelése nélkül vállalta Istent az ember. Míg felruházta lelke mélyét, mindenható megérzéssel, élt szívében egy tiszta, mennyeknek országa és törvénynek fogadott el minden onnan jövő érzést.

De kitépték szívéből az Istent, a kincseket csillogtató lelki nyomorultak, kitépték a becsület mély gyökerét és sóval hintették a lelket, hirdetve: Ízesebb a hazug élet; taposs a más szívébe, hogy más ne taposhasson szívedbe! Harcot hirdettek, s hirdetnek mai napig: A sátáni akarat kérlelhetetlen gyilkos nyers eszméit, hogy elveszítsd lelki nyugalmad, hited, hogy fajod és fajtád ellen gondolj és tégy!

Mert mivé vált az ember? A Kárpát-medence lakói, fajra való tekintet nélkül, a mű, a sátáni gondolat megvalósulása ellen, az élet-természet isteni szelleme szerint cselekedtek: Életet találtak e földben és elkezdték tisztelni a mindenség nagyszerűségét, ezért bármikor, ki vétett a természet törvényeinek és nem szolgálta az életet, azok és csak azok ellen háborút viseltek.

Mindenki tudta, ki itt élt, hogy meghalni bármikor meg kell, ha a természet-élet csodás világát holmi haszonérdek oltárán kívánják feláldozni. Ma már, a tudománynak nevezett iga, feláldoz mindent, elembertelenít.

A jelen, bár képzeli, de fogalma sincs, a lélekben hordozott természetigazság fontosságáról, hogy bármikor, bárkik ellen, teljesen mindegy, hogy győzelmi esélyünk milyen, ki kell állni az igazságért életre, halálra! Jézus Krisztus legegyszerűbb tanítása ez.

Igen, uraim érdemes volt és mindig érdemes példát állítani, hogy bár a szív megsemmisíthető, de legyőzhetetlen. Az igazunk képviseletére sokkal nagyobb szükségünk van, mint a kenyérre! Hihetik sóvár mindentudók, hogy az élet a csillogó kincsekben mérhető, de ha ellentmondanak a természet törvényeinek, boldogtalanok, gyermektelenek, vágyhegyek fogságában őrlődő csúszómászókká válnak. Nem szabad, hogy a mérhető eredmény határozza meg az embert, mert az embernek, a haszonféreg fölé kell tudni nőnie!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Anya - nyelv - kincs - Kiss ZitaAnya - nyelv - kincs
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A kultúra diktatúrája - Bayer Zsolt - Szakács ÁrpádA kultúra diktatúrája
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat