HunHír.info

2018. Áldás hava 22. nap, Obi napja.

Sötét felhők a Város körül

2007. február 14.
Sánta Péter - HunHír.Hu

Éj lepi el a Földet. A Sátán kéjesen örül a végső diadalnak. A Gonosz Zsarnokság megfojtani készül a Szabadságot…

Magyar Menedék - Migránsokk

Már csak kevesek állnak ellen Neki a rommá lőtt Várban. Fogytán az élelmük, a lőszerük. A megalázó hadifogság, vagy a hősi halál. Nincs más választásuk, mint az utóbbi. Egy utolsó, kétségbeesett lépés a borzasztó túlerővel szemben. Megkísérelni a szinte lehetetlent, kitörni, eljutván a saját, baráti vonalakig.

Este 8. Ütött az óra! Kezdetét veszi a kilátástalan küzdelem. Több irányban indulnak el, bátran rontanak a Halálnak. Sűrű, gyilkos kartácstűz várja őket a háztetőkről, emeleti ablakokból, s mindenhonnan. Százával, ezrével elbuknak, sok a sebesült, iszonyú a vérveszteség, de nincs hátrálás! Hova…? Csak tovább! Tovább, bármi áron! Újabb, s újabb áldozatokat szednek a gépfegyverek sorozatai. Meddig a szem ellát, mindenütt csak vér, szenvedés, fájdalom. A szerencsétlen sebesültek borzalmas halálhörgése mintha keveredne az ellenség vérszomjas üvöltözésével. A rendkívüli veszteségek ellenére ezreknek sikerül áttörni az ostromgyűrűn. Kisebb csoportokba szétválva beveszik magukat a hegyekbe, erdőkbe, ahol bizonyos, szusszanásnyi védettséget élveznek. Azonban a nyílt terepen ideális célpontokká válnak. Az ostromlók egyszerre üldözőkké alakulnak át. Kegyetlen embervadászat indul. Halomra öldösik őket. A számtalan holttest véresre festi a tájat. S mégis… Egyre közelebb kerülnek a saját harcállásokhoz, e tudat megtöbbszörözi erejüket. Csupán néhány száznak sikerül közülük keresztülverekedni magukat a bajtársi frontvonalakig…

A bátrak, a névtelen hősök emléke mindig a szívünkben él, örök példát mutatván Nekünk, hogy a Gonosz zsarnoki hatalom ellen sosem szabad feladni! Soha! Még a legreménytelenebb helyzetben sem! Harcolni kell - mindhalálig!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat