HunHír.info

2018. Szelek hava 22. nap, Aranyos napja.

A világuralom 5000 évvel előttünk és "ma"

2006. április 06.
Badiny Jós Ferenc

A "jahweizmus" misztériumában lévő "messiásvárás" egy földönkívüli hatalomhoz kötődik. Ez nem olyan "advent", mint a "Napba Öltözött Szűzanya és a Világ Világosságának" a várása. A zsidóság "messiásának" az a feladata, hogy ennek a népnek adja a Föld uralmát. És ennek az ideológiának legnagyobb titka az a várva várt lehetőség, hogy a Világűrből (esetleg) a Földre érkező és magasabb kultúrájú, magasabb szinten élő lények fogadására csak a zsidóság legyen képes.

Az itt bemutatott "űrhajós Istennő" szobor az aleppoi múzeumban látható. Mariban találták a királyi palotában. Ideje: Kr. e. 2200-2000.A zsidók megláthatták a Kr. e. 7. században még épségben létező királyi palota falfestményeit Mariban, ahol a "Földön való uralkodás" hatalmát egy Istennő adja át a földi királynak. De azt a csodálatos "Istennő szobrot" is láthatták, amit itt bemutatok. Ez a gyönyörű "Istennő" kozmikus sisakot visel és pontosan olyan testhezálló ruhája, van, mint amit ma viselnek az asztronauták. Hátsó nézetben láthatjuk, hogy sisakja a vállán nyugszik, tarkóján egy doboz van, melyhez egy kábel kapcsolódik. Kezében egy 5 cm-es falvastagságú korsót tart. Homlokán két szarv alakú végződése van a sisakjában. Ennek a neve: "sugára". Az írástudók úgy mondják: "Ez köti össze az Istennőt az égiekkel". Átlátszó ruhájának neve sumír nyelven: "Pala".

A szobor anyaga olyan mészkő, amiből ily tökéletes női alakot kifaragni nem lehet, mert repeszti, töri a véső.

- E sorok írója úgy véli, hogy a babiloni fogságban, jólétben és bőségben élő zsidóság okosai felderítették ezt a káldeus misztériumot és azt a következtetést vonták le belőle, hogy: "Ahol Istennő van, ott férfi-Istennek is kell lennie, akinek hatalma nagyobb, mint a nőé. " Ez a "férfi-Isten" pedig, aki ilyen "Istennőket" küld vissza a Földre, mint ez a Mariban meglelt szobor, valóban lehet az Úr, a Lord és vele feltétlen jóba kell lenni. Láthatatlan is és a "mienk" is lehet, ha jól megszervezünk mindent fogadtatására és magunkénak valljuk.

Itt tehát nem Isten imádásáról van szó, hanem egy "saját Istennel rendelkező nép együtt-tartási ideológiájának kialakításáról". Vagyis arról, hogy a zsidóság ennek a bosszúálló, hatalmas "Úr"-nak félelmében összetartva, megerősödjön annyira, hogy más népeken is uralkodni tudjon. És megszületett "Jahwe", akinek parancsolatait aztán "Ezra" (jelentése: "második") és "próféta" társai a babiloni fogság, csaknem háromnegyed évszázados ideje alatt megírták és - a zsidóalapú kereszténység segítségével - ma "szentírás" nevet visel ez a szupernacionalista íráshalmaz.

A "jahweizmus" misztériumában lévő "messiásvárás" egy földönkívüli hatalomhoz kötődik. Ez nem olyan "advent", mint a "Napba Öltözött Szűzanya és a Világ Világosságának" a várása. A zsidóság "messiásának" az a feladata, hogy ennek a népnek adja a Föld uralmát. És ennek az ideológiának legnagyobb titka az a várva várt lehetőség, hogy a Világűrből (esetleg) a Földre érkező és magasabb kultúrájú, magasabb szinten élő lények fogadására csak a zsidóság legyen képes. És itt emlékeztetnem kell az olvasót arra, hogy amikor - csaknem fél év-százada - megjelentek Földünkön az ún. "repülőtányérok", az UFO-nak nevezett járművek, bolondnak nyilvánította a zsidóság által irányított USA-kormányzat azokat, akik beszámoltak arról, hogy hol és mikor látták azokat. Így a "szemtanúk" némák maradtak. Csak Reagan elnök szabadította fel azokat a "hadititkokat", melyek ismertetik az ezekkel az ismeretlenekkel vívott "légi harcokat". - De ne felejtsük el, hogy a földi "űrhajózás" szervezetének csúcsán Nyugaton és Keleten is zsidó szakemberekből összeállított bizottságok működnek.Bemutatom ezt a mészkő szobrot. Láthatjuk, hogy a fején olyan sisak van, melyet a mai űrhajósok viselnek. A homlok feletti "antenna" neve: Su-gar-ra. A hátán a sisakból egy kábel ered, melynek végén csatlakozási szerkezet van. A tudományos "kiértékelés" ISTENNŐNEK mondja, akinek a kezében egy "víztartó" edény van. De - kérdezem - szükséges 5 cm vastag falú edény a víztartóhoz...? Más égitestről érkezett ős van előttünk ebben a szoborban és ez a hagyomány él az "égi származás-tudatban".

A ma sumérnak nevezett MAH-GAR őseink egyik régi városában, MARIban, az Eufrátesz mellett ásták ki ezt a csodálatos és ember nagyságú (146 cm-es) szobrot, mely kétségtelenül egy más égitestről érkezett űrhajóst ábrázol.

Kapcsolódó hírünk:
'si gyökér, a jelen támasza

***

(Az írás megjelent az Ősi Gyökérben.)
(Figyelem! A HunHír.Hu online közéleti napilapon megjelent írások kizárólag a szerző és a forrás megjelölésével használhatók fel újra!)

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A lázadás éve - Görgényi Tamás - G. Fodor Gábor - Fűrész Gábor - Ketipisz SztavroszA lázadás éve
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Népvándorlás - Vaclav Klaus - Jirí WeiglNépvándorlás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat