HunHír.info

2018. Enyészet hava 14. nap, Berke napja.

Nemzeti érzelmű tanárok, iskolák, intézmények figyelem! Egyedülálló lehetőség!

2011. április 05.
Hunhír.info

Áprilisban pályázhatnak az iskolák a határon túli osztálykirándulásokra. Nem mindegy viszont, hogy elérik-e a valós céljukat, a hiteles Kárpát-medencei magyar történelmi múlt, annak emlékei és valódi lenyomatai megismerését. Ha azt akarja egy elkötelezett pedagógus, hogy diákja azt lássa, tapasztalja és élje meg Erdélyben és Kárpátalján, ami a legfontosabb a magyar identitástudat markáns erősítéséhez, figyeljen ránk.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Magyarországon jelenleg vagy profitorientált utazási irodák kínálják a minél kevesebből kihozható, annál drágábban kínált sablonútjaikat az elszakított területekre, vagy jó szándékú, de kellő ismeretanyag nélküli emberek próbálkoznak több-kevesebb sikerrel a felfedező utakkal az elszakított területeinkre.

Azok az idegenvezetők, akik lehetnek bármilyen jó szándékúak, de akár magyarországi, akár helyi iskolákban tanulták a szakmát, a hivatalos történelemszemlélet és oktatáspolitika miatt nem rendelkeznek olyan speciális, a gyakorlati tapasztalaton is alapuló történelmi szaktudással, mint a Hunhír.info és holdudvarába tartozó hagyományőrző, a múlt bemutatása mellett erkölcsi szempontból is elkötelezett hazafias gondolkodású Erdély-, illetve Székelyföld-, valamint Kárpátalja-kutatók.

Ezek az emberek ismerik ezen egykori magyar országrészek történelmi, nemzeti szempontból megkerülhetetlen titkait, nem egyre közülük ők maguk hívták fel a helyiek figyelmét. A HUBA, a Hunhír.info Baráti Körébe tartozó szakemberek között van olyan kutató, aki az elmúlt húsz évben ezernél is több alakalommal vizsgálta, kutatta Székelyföld titkait, felhasználva a régi dokumentumokat, a szájhagyomány útján terjedő ismeretanyagokat, a helyi tudós és hétköznapi emberek információit, meséit, történeteit is.

Kiváló kapcsolatokkal rendelkeznek a Hunhír.info nemzeti holdudvarosai az utazáshoz tartozó minden területről, a magyar és nemzeti érzelmű többségű lakosaival jellemezhető falvaktól kezdve a csupán a tisztességes hasznot elváró vendéglátókig.

Ismerik, és jó kapcsolatokat ápolnak azokkal a helyi amatőr kutatókkal, lokálpatriótákkal, akik a székely és a magyar nép közös útjában, együvé tartozásában gondolkodnak. Tudják, hol fogadják igaz szívvel az anyaországból utazót, és hol az első számú szempont az üzlet (sajnos, Erdélyben és Kárpátalján is felütötte a fejét ez a jelenség).

Ha önök egy örök élményt akarnak szerezni diákjaiknak, és az a céljuk, hogy felemelt fejű, büszke, erős magyar identitással rendelkező emberek legyenek, akkor keressenek meg bennünket. Munkatársaink, barátaink vezették a Kárpátia és más nemzeti rock együttesek rajongótábora hatalmas és ellenőrizhető eredménnyel futó történelmi kirándulásit, a Nemzeti Front nagy sikerű történelmi utazásit is.

Ismerjük azokat a településeket, elöljáróikat, amelyek a korrekt és gyümölcsöző, a kölcsönös bizalmon és magyar becsületen alapuló együttműködés elkötelezettjei, amelyek hajlandóak közösen az anyaországiakkal a hősi temetők, emlékhelyek megőrzésére, megtartására, felújítására a kárpátaljai Vereckétől a székelyföldi Ojtozi-szorosig.

A Hunhír.holdudvara aktív és meghatározó szerepet játszott a Nyerges-tető kopjafaerdeje megvalósításának kezdeti szakaszában éppen úgy, mint az ezeréves határok bemutatásában, népszerűsítésében a magyarországi nemzeti média többségében megjelentetett figyelemfelkeltő, informatív, lelkesítő és lélekre, magyar szívre ható írásaival, rádióműsorokkal is.

Székelyföldhöz hasonlóan a fentiek Kárpátaljára is vonatkoznak, itt is egyedülálló, minden magyar szempontot alapul vevő ismeretanyag segítségével tudjuk szolgálni a közös ügyet. Ismerjük a hazafias lelkületű személyszállító vállalkozókat, az adott területeken a különféle és hiteles referenciákkal rendelkező vendéglátókat, szállásadókat egyaránt.

Várjuk érdeklődésüket hírportálunk címén: info@hunhir.hu

Minden felvetett kérdésre van megoldásunk, és nem ismerünk lehetetlent. Garantáljuk a sikert akár a pályázatokon való részvételnél, akár a konkrét utazásoknál.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat