HunHír.info

2019. Áldás hava 23. nap, Izár napja.

Félnek kétszáz netpartizántól, miközben a HunHírre csaknem 10 ezren regisztráltak! - Csapjunk oda!!

2010. január 24.
HunHír.Hu

Álruhát viselnek, jobboldalinak, sőt nemzeti radikálisnak adják ki magukat az MSZP internetkommandójának tagjai, akik máris megkapták az ifjú szocialisták kampányközpontjából az első utasításokat - írta a csütörtöki Magyar Hírlap. Vannak vagy kétszázan, és állítólag ez hatalmas ribilliót okozott a jobboldalon. A HunHír.Hu-ra ötvenszer annyian regisztráltak, mint a szocionisták iszonyú pénzekből fenntartott kampányközpontja oldalaira. A HunHír.Hu a liberális és a nemzetinek mondott média elhallgatásra, és sokszor úgy néz ki, elhallgattatásra ítélt "mostohagyermeke". Éppen ezért felhívással fordulunk olvasóinkhoz. Szórják teli mind a parlamenti jobb és bal, a közösségi portálok, egyéb internetes felületek oldalait a HunHír.Hu reklámjával, futtassák mindenütt portálunkat, továbbítsák cikkeinket, elemzéseinket, véleményformáló írásinkat mindenhova. Ezzel megkeverik a szocionista netpartizánokat, és mivel a HunHír elkötelezetten a nemzet szolgálatában áll, a nemzeti gondolat erősödésének kedveznek.

Menedék - Atilla

Bizonyára hatalmas erőt képviselnek a szocionista netpartizánok, akik már vannak vagy kétszázan, és az ifjú szocionisták szervezete, a Societas kampányközpontja alá tartoznak. Főnökük, Varga László közölte: a jobboldalon attól félnek, hogy a baloldali fiatal aktivisták véleménye megjelenik az interneten. Ez a hír volt az uralkodó először a liberális, majd a mögöttük kullogó fősodratú médiumoknál tegnap, illetve ma.

A HunHír.Hu-ra ötvenszer annyian regisztráltak, mint a szocionisták iszonyú pénzekből fenntartott kampányközpontja oldalaira. A HunHírnek nincsenek vörös-kék-fehér ajándéktárgyai, és buzibáros belépőjegyeket sem tudunk prezentálni. Mást viszont tudunk. Nem hirdetjük saját csalhatatlanságunkat, és tanulunk az ellenfél hibáiból, de ügyes húzásaiból is.

A HunHír.Hu a liberális és a nemzetinek mondott média elhallgatásra, és sokszor úgy néz ki, elhallgattatásra ítélt "mostohagyermeke". Éppen ezért felhívással fordulunk olvasóinkhoz.

Szórják teli mind a parlamenti jobb és bal, a közösségi portálok, egyéb internetes felületek oldalait a HunHír.Hu reklámjával, futtassák mindenütt portálunkat, továbbítsák cikkeinket, elemzéseinket, véleményformáló írásinkat mindenhova. Ezzel megkeverik a szocionista netpartizánokat, és mivel a HunHír elkötelezetten a nemzet szolgálatában áll, a nemzeti gondolat erősödésének kedveznek.

És mi, mivel magyarok vagyunk, és hiszünk nem csak Magyarország feltámadásában, hanem a magyar ember szavahihetőségében, még bizonyítékokat sem kérünk arról, hogy miképpen, milyen formában népszerűsítette valaki portálunkat. Elég, ha leírja, ezt tettem a HunHírért, és feltételezzük igazmondását. Mindenki szeret adni, és természetesen legalább annyira kapni is, ez valahol természetes.

Aki a legtöbbet teszi a HunHír média, fórum, közösségi oldal, pártsajtó-reklámozásáért, azt elvisszük a HunHír.Hu vendégeként egy olyan kárpátaljai, látványában, programjában, mitikus történelmi és irodalmi elemekkel, programrészekkel teletűzdelt, nemzeti rockkal felturbózott szuper túrára, amilyen eddig még senki kínálatában sem jelentkezett. A második helyezett kap egy dedikált Romantikus Erőszak lemezt, és részt vehet a vendégünkként az együttes lemezbemutató koncertjén. A harmadik helyezettet szintén a HunHír.Hu vendégeként üdvözölhetjük a minden szempontból frenetikusnak ígérkező koncerten.

A jelszó tehát: A Nemzetért, a jobb(ik) Hazánkért, a HunHírért!

HunHír.Hu USA - Európa - Kárpát-medence

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ady Endre és a Nyugat - keménytáblás - Raffay ErnőAdy Endre és a Nyugat - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyar középkor csatái - Weiszhár Attila - Weiszhár BalázsA magyar középkor csatái
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 2 856 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Deep State legyőzése - Jerome R. CorsiA Deep State legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Eredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS! - Czakó GáborEredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat