HunHír.info

2019. Áldás hava 23. nap, Izár napja.

Miki egér zsidó lett?

2009. augusztus 19.
vadkörte - HunHír.Hu

A Walt Disney Company igazgatósági tagja Fred H. Landhammer jegyzi a közutálatnak örvendő Ronald S. Lauderrel közösen a Sukorón tervezett kaszinó-beruházást. A Miki egeres cég főmuftija szerint majd megőrzik a természet természetességét, és evezős világversenyeket rendeznek a Velencei-tavon. 2010 végén már nagyüzemben fogják rombolni a természetvédelmi területet ezek a zsidó patkányok. Hacsak...

Menedék - BayerA beruházásnak még nincsenek végleges tervei, így nem pontosan érthető, hogyan és mire kapták meg a koncessziós jogokat a kormánytól. (Értjük mi, csak még mindig sokan nem hisznek a szemüknek-fülüknek.) Persze, ha valaki komolyabban érdeklődne, biztosan kaphatna egy-két Móricka rajzot és rengeteg kifogást. Ilyeneket mindig elő tudnak rántani a kalapjukból ezek az „üzletemberek”.

A ma kiadott sajtóközlemény szerint: „ Az előreláthatólag 275 milliárd forintos beruházás a tervek szerint több mint 3500 munkahelyet teremt majd – ennek 10-15%-át vezetői pozícióban –„... Tehát ennyi embernek kell lakást építeni a környéken, mégpedig nem is akármilyet. Számoljunk! Kb. 450 ember, az legalább ennyi család. Ha a nem túl szapora zsidókat vesszük, akkor egy poronttyal számolva ez közel 1500 ember. Sukoró lakossága a 2005-ös adatok szerint ezzel szemben 1032 fő. Vajon kik diktálnának a községben a betelepülés után?

Az indoklás szerint azért választották Spanyolország helyett Magyarországot, mert a spanyoloknak csak napsütésük van, nekünk viszont gyógyvizünk. Nem ismerős valakinek a helyzet? Szerintük Spanyolország abból él, hogy süt a nap. Melyik atlaszból tanultak ezek ilyen baromságokat?
Azt is állítják a közleményben, hogy Lauder is és a Miki egeres is elkötelezettek a környezetvédelem mellett. Látott valaki erre példát? Gáza a környezetükben van, mégis radioaktív lövedékekkel gyilkolásztak ott év elején.

Tisztában vannak a helyi lakosság félelmeivel, ezért érdekük, hogy az általuk építendő komplexum a lehető legtöbb szolgáltatást és élményt nyújthassa. Miféle logika szerint jön ez össze? Ennek érdekében támogatni kívánják a Velence-tavi vízi sport iskolát, és világversenyek rendezésére alkalmas pályát alakítanának ki. Gondolom a pálya kialakítása közben pedig szétvernék a tó ökológiáját. Abban nagy mesterek.

Amit terveznek: elsősorban plázák, hotelek, gyógyfürdő, konferencia központ, kaszinó, jégkorcsolyapálya (hideg teleken erről a természet gondoskodott eddig is), lovaglópálya, botanikus kert (ezt talán az épen maradt természetből gondolják kialakítani), sós vizű akvárium, vízi-és élménypark (most az egész tó az), golfpálya, rezidenciák, apartmanok. Az utóbbiban, gondolom, a vezetők laknak majd. Akik Izraelből érkeznének. A felsorolt létesítmények pedig egyértelműen a minimálbérből tengődő magyarokat szolgálják majd. Érthető és életszerű nem?

A Miki egeres szerint a kaszinóváros a természettel és a környezettel összhangban lenne. Csak egy ilyet mondj zsidó, amit a fajtársaid építettek!

Itt vannak tehát a két kaszinófőnök tervei. A kormányfő támogatja, vele szemben csak kb. 8 millió magyar áll. Vajon ki fog győzni?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Árpádok királyi vére Magyarország családaiban - Baczka-Madarasi Kis BálintAz Árpádok királyi vére Magyarország családaiban
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 945 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Gróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles) - Csere PéterGróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles)
Könyv - Bolti ár: 3 570 Ft
Internetes ár: 3 142 Ft
12% internetes kedvezménnyel
Gyógynövények a zsebemben - Szabó György Lopes-Szabó ZsuzsaGyógynövények a zsebemben
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL
Könyv - Bolti ár: 15 960 Ft
Internetes ár: 9 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat