HunHír.info

2019. Áldás hava 19. nap, Kamorka napja.

A cigányok kedvenc üdítőgyártója szoktatja a budapestieket a légitámadáshoz

2009. augusztus 18.
HunHír.Hu

A már többször – jogosan – betiltott rendkívül egészségtelen energiaital gyártója által Szent István ünnepén rendezendő rettentően hangos és idegesítő repülőverseny résztvevői már gyakorolnak, hogy végképp megutáltassák ezt a szép sportot a főváros központjában lakókkal. Ma délelőtt egy óra alatt négy koccanás is történt a megijedt autósok miatt, és két kerékpárost is szolidan fellöktek.

Menedék - Pálfi– Vajon mit keres egy Liberátor Budapest légterében? – teszi fel a kérdést a HunHír légügyi szakértője. - Magyarországot – de főként Budapestet – a II. világháború idején ilyen gépekkel bombázták az amerikaiak. Sokunk szüleit, nagyszüleit tépték cafatokra a bombáik. Ennek kellene örülnünk?

Ugyanis a tervek szerint ilyen gép is „szórakoztatja” majd a légiparádé nézőit. A B-24 Liberátor elnevezésű nehézbombázókat az amerikai hadsereg a II. világháború végén használta. Például 727-es amerikai bombázó századnak a németországi Blechammer olajfinomítói voltak az elsődleges célpontjai. A parancs szerint rossz idő esetén a visszaúton Magyarországra kellett a le nem dobott bombáikat kiengedniük.

Hadseregünk nincs, a légvédelmünket szétverték, tehát elég lesz Magyarország ellen majd a muzeális haditechnika is? Így gondoljátok a dolgot zsidók? Az Új Kenyér Ünnepén gyakoroltok egy kicsit?

Persze kevesen sajnálják a rakpartokon épült házakban lakó „jó munkásembereket” (Szalacsi S. után szabadon), pedig a nagyüzemi tolvajlást segítő munkájukat ők biztosan szeretnék kipihenni. Akinek pedig ott a munkahelye és véletlenül egy nullával többet ír valami közpénzből fizetendő számlára, hát azt a villámgyors nyomozók máris kiderítik. (Láttunk ilyet mostanában?) Szóval sok baj van ezzel az energia(?)-itallal.

Budapest ma már teljesen úgy néz ki, mintha háború lenne. Bombatölcsér méretű gödrök mindenhol, a házakról pereg a vakolat, ahogy egy-egy repülő alacsonyan elhúz felettük. Az autósok ijedeznek, egymásnak mennek. Az autókban keletkezett kár kicsi, erre a biztosító nem fizet (másra sem nagyon szokott), tehát egy darabig mindenki anyázva emlegeti majd a Vörös Bikát (red bull). Ebben az országban lassan mindent elborít a vörös uralom.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Új világ született 1918-1923 - Schmidt MáriaÚj világ született 1918-1923
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 511 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Fallaci - Wéber KrisztinaA Fallaci
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat