HunHír.info

2019. Fergeteg hava 19. nap, Dsingiz napja.

A cigányok kedvenc üdítőgyártója szoktatja a budapestieket a légitámadáshoz

2009. augusztus 18.
HunHír.Hu

A már többször – jogosan – betiltott rendkívül egészségtelen energiaital gyártója által Szent István ünnepén rendezendő rettentően hangos és idegesítő repülőverseny résztvevői már gyakorolnak, hogy végképp megutáltassák ezt a szép sportot a főváros központjában lakókkal. Ma délelőtt egy óra alatt négy koccanás is történt a megijedt autósok miatt, és két kerékpárost is szolidan fellöktek.

Menedék - Pálfi– Vajon mit keres egy Liberátor Budapest légterében? – teszi fel a kérdést a HunHír légügyi szakértője. - Magyarországot – de főként Budapestet – a II. világháború idején ilyen gépekkel bombázták az amerikaiak. Sokunk szüleit, nagyszüleit tépték cafatokra a bombáik. Ennek kellene örülnünk?

Ugyanis a tervek szerint ilyen gép is „szórakoztatja” majd a légiparádé nézőit. A B-24 Liberátor elnevezésű nehézbombázókat az amerikai hadsereg a II. világháború végén használta. Például 727-es amerikai bombázó századnak a németországi Blechammer olajfinomítói voltak az elsődleges célpontjai. A parancs szerint rossz idő esetén a visszaúton Magyarországra kellett a le nem dobott bombáikat kiengedniük.

Hadseregünk nincs, a légvédelmünket szétverték, tehát elég lesz Magyarország ellen majd a muzeális haditechnika is? Így gondoljátok a dolgot zsidók? Az Új Kenyér Ünnepén gyakoroltok egy kicsit?

Persze kevesen sajnálják a rakpartokon épült házakban lakó „jó munkásembereket” (Szalacsi S. után szabadon), pedig a nagyüzemi tolvajlást segítő munkájukat ők biztosan szeretnék kipihenni. Akinek pedig ott a munkahelye és véletlenül egy nullával többet ír valami közpénzből fizetendő számlára, hát azt a villámgyors nyomozók máris kiderítik. (Láttunk ilyet mostanában?) Szóval sok baj van ezzel az energia(?)-itallal.

Budapest ma már teljesen úgy néz ki, mintha háború lenne. Bombatölcsér méretű gödrök mindenhol, a házakról pereg a vakolat, ahogy egy-egy repülő alacsonyan elhúz felettük. Az autósok ijedeznek, egymásnak mennek. Az autókban keletkezett kár kicsi, erre a biztosító nem fizet (másra sem nagyon szokott), tehát egy darabig mindenki anyázva emlegeti majd a Vörös Bikát (red bull). Ebben az országban lassan mindent elborít a vörös uralom.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Olvasgatni való - Rónaszegi MiklósOlvasgatni való
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat