HunHír.info

2018. Szelek hava 21. nap, Ekese napja.

Most másképpen gurul a parlamentbe a cionlibsi médiahenger

2009. február 09.
Lajtabán - HunHír.Hu

A chartások kárognak, hogy rossz volt a kommunikációjuk, s a Fidesz építette ki a tömegmegszólítást. Hallottak önök már libsit igazat mondani? Ugye, nem. Ez is egy elterelő hadművelet. Az SZDSZ helyett mellett most alakul egy lehengerlő médiapárt, a gagyitévék közönségére építve. Sokan vannak a habozók, akiknek ezek a mások, ezek a csinált sztárok a mindent jelentik. Ők folynak ki a csatornákból, a mama gésák, Dávidok, Ráchelek a leszbik, a köcsögök, a cigány rapperek, a settenkedők, a meleg mesterek és egyéb felkapott nullák. De a népnek ez a cirkusz kell, a holokauszt rinyával már nem lehet szavazatot szedni. A csatorna-sztárok majd betolják a parlamentbe más néven, másképpen az igazi megbízókat.

Magyar Menedék - Titkos Társaságok

Orbán vigyázz, mert a Hírtv meg az Echo el is vesztheti neked a választásokat, s a marionett-gyurcsányi továbbra is púposkodhat a bársonyszékben. Nem csináltatok nemzeti bulvárt, amelyet kajolna az átlag magyar. A meglévő biztos szavazók kiszolgálására egy csatorna is elég lenne, a másiknak nemzeti sztárgyárrá kellett volna változnia. A zsidók megint okosak voltak. Politikai szinten nyomják majd a magyarozást, fasisztázást, gárdázást. A judeobolsevik őskövületek helyett a reklámzabálók kedvencei építik az új imázst. S be fogja nyelni a megbutított, bamba magyar.

Orbán, ha kell, megint fasiszta leszel, vagy nemzeti radikális - szerintük, mert mindig hibázol. Biztos tisztességes hölgy Járóka Lívia, de cigány. Kisebbségi. És nem olyan a cigányok össztársadalmi elfogadottsága az általuk elkövetett iszonyú mennyiségű bűncselekmény miatt, hogy befogadja a kisember. Kampányarcnak megtervezni - ez lehet, hogy a Likudnak tetszik, de a magyar szavazónak nem. Emiatt még a biztos táborlakók is elfordulhatnak, s mondhatják, milyen aranyos ez a Soma, vagy bármelyik kajmán panelproli-szív "tipró". De a habozó mindenképpen beveszi, mert ő a sztár. Két lehetőség van. Vagy kierőszakolni az előrehozott választást, mielőtt megcombosodnak, vagy hagyni a Jobbikot, hogy vigyen annyi szavazót, amennyit csak akar, mert 12 fős frakciót a legrosszabb esetben is alakíthat. Akkor lesz kivel a fű alatt együttműködni a sordöntő törvények meghozatalánál. Orbán, ezek a cionlibsi médiabohócok beviszik az "eszmét" a parlamentbe. Vérre megy a játék, nem lehet elszúrni.

A hírszerző már nyomja ezerrel, s a gagyitévék, amelyek kajmán tulajdonban vannak, teszik alá a birkát a saját gyártmányaiknak.

Íme: Dopeman, Bakács Tibor Settenkedő, Hajós András, Puzsér Róbert, Para-Kovács Imre, Péterfy Bori és Soma egy fillért sem adna a jelenlegi politikai pártoknak. Inkább a Lehet Más a Politika most indított kampányfinanszírozási programját támogatják, melyet Barack Obama is sikerrel alkalmazott elnökválasztási kampányában. Mindezt a mozgalom YouTube-videóján mondják el. Az LMP célja, hogy kis összegű lakossági támogatásokból gyűljön össze a pénz az EP-választási kampányra.

Az LMP csütörtökön Budapesten tartott sajtótájékoztatóján jelentették be, hogy adománygyűjtő kampányfinanszírozási programba kezdenek. Mint korábban is megírtuk, a mozgalom párttá kíván szerveződni, és indulni kíván a 2009 júniusában tartandó EP-választásokon. Ehhez kérik most a támogatásokat.

Az LMP akciója hangsúlyozottan a parlamenti pártok gyakorlatával ellentétes. A mozgalom nem a gazdasági érdekcsoportoktól, "építőipari és autógyártó cégektől" szeretne pénzügyi támogatást szerezni - mondta Pincés Bálint, az LMP képviselője. "Szemben a többi párttal, az LMP mögött nem állnak befolyásos gazdasági lobbik, és nem a 100 leggazdagabb magyarhoz fordul támogatásért. Nem is ígér nekik cserébe semmilyen ellenszolgáltatást." Ez pedig azon a honlapon olvasható, melyet az LMP a pénzgyűjtés egyik fő motorjaként indított el.

A Nagy átverés: előadják a kisember számára szimpatikus rizsát, de a lógó orrúak ott állnak mögöttük, a karvalytőke meg a a zsidó cégek, szervezetek, toleranciaközpontok, egyéb,a nevükkel ellentétes cselekményeket elkövető kirekesztő intézmények és "szellemi műhelyek". Lesz pénz, amennyi kell, és a beetetés zseniális. Lehet Másképpen is beküldeni a cionistákat a magyar parlamentbe, mint siránkozva, menórázva, holokausztozva. Ez már egy új cionista nemzedék, új fegyverekkel.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 920 Ft
52% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat