HunHír.info

2018. Fergeteg hava 24. nap, Magyarka napja.

”B-listázás” Magyarországon a pénzvilág parancsára

2008. december 03.
G. Kirkovits István - HunHír.Hu

Magyarország ugyanott tart, mint a rákosista judeobolsevik időkben. Az állampolgárok hatalmas összegeket fizetnek azért, hogy szájkosarat rakhassanak a szájukra. A nemzetközi pénzvilág először válságot generált, aztán támogatásnak hazudott hatalmas anyagi vonzattal járó hitelt adott kivéreztetett hazánknak, s most azt is megköveteli, hogy az emberek véleménynyilvánítása csak az ő parancsára, illetve az általa megszabott keretek között következhessen be.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Bencze József főrendőr furcsa ötlettel rukkolt elő a szó- és gondolatrendőrség kiterjesztésével kapcsolatosan. Nem gondolhatjuk, hogy ez egy zsaru magánakciója, hiszen amióta Gyurcsányi hatalomra került, kézi vezérléssel működik a rendőrség. Emlékezzünk csak Gergényire. Az őszödi beszéd kipattanásakor pontosan az akkori főrendőr marasztalta a Kossuth téren a megjelent spontán tüntetőket, mondván, hogy nem lesznek szétzavarva, mert a választások miatt bejelentés miatt is joguk van gyülekezni. Aztán jött a tévéostrom, a robotzsaruk az eldugott utcákban békésen cigarettáztak, s nem vetették be őket. Azért, hogy még nagyobb lehessen a hatalom által is generált hercehurca.

Most Bencze bedobta az új ötletet, az úgynevezett szájkosár hadműveletet, s álszent módon pár liberális jogvédő már tiltakozott is ellene. Tehát az SZDSZ holdudvara megint ügyesen kimászott az egészből, Gyurcsányék szintén, aztán majd a rendőr viszi el szokás szerint a balhét.

Pedig senki sem gondolhatja, hogy ez Bencze kútfejéből jött elő. Parancsot kapott, olyanok találták ki ezt, akik a Gyurcsány-kormány felett vannak, és az egész világot a hatalmukban tartják. Gyurcsány csak leszólt a főszarunak, ezt kell tennie, de nem valószínű, hogy ebben a feszült helyzetben ez saját maga szorgalmazta volna. Azért kaptuk a hitelt, amelyet az ország fizet majd vissza, hogy se kép, se hang ne idegesíthesse, vagy ne zavarhassa a legkisebb mértékben sem azt az erőszakos kisebbséget, amely jelen van Magyarországon és szerte a világban, és amelyet a pénz emel ki az átlag halandók közül.

Két éve múlva tehát minden tilos lesz. Nem szabad kritizálni, nem szabad jelezni, ha valami baj van, a másik, agresszív és nagyon sok bűnözőt körében tartó kisebbség még hangosabb lesz, és elvégzi a többséggel szembeni piszkos munkát. A lakóparkok népe meg nyugodtan kizsákmányolhatja a még megmaradt pár millió rabszolgát.

Érdekes része a benczés listának, hogy mekkora teret szentel a holokauszttal kapcsolatos megnyilvánulásoknak. Ezzel is előrevetíti, hogy a világon csak egy népnek lehet fájdalma, vélt, vagy valós, s a holokauszt egy olyan bűvös varázsszó, mint a Rákosi-érában a kommunizmus volt. Aki a legkisebb negatívumot felveti vele kapcsolatosan, vagy céloz az ebben résztvevőkre súlyosan bűnhődni fog. Ezt adta nekünk a „jótékony” nemzetközi pénzvilág.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Egy új világrend felé - Tóth Gy. LászlóEgy új világrend felé
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 241 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kedvet virágoztató magyar népmesék - Dömötör Sándor (szerkesztő)Kedvet virágoztató magyar népmesék
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Vallomás a csodáról - Csinszka naplója - Boncza Berta (Csinszka)Vallomás a csodáról - Csinszka naplója
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Őseink Fényvallása - Bíró LajosŐseink Fényvallása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat